Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών, ως τις 06/04. Τι συνέβη και λίγο ακόμα.. by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Κυριακάτικο χαλαρό πρωινό, σύννεφα ξανά στον ουρανό, αλλά ο ήλιος είναι λίγο πιο ζεστός, κάθε φορά που σκάει ένα χαμόγελο εκεί ψιλά.


Άνοιξη, βασανιστική και όμορφη σε λατρεύω, γιατί είσαι ο έρωτας, τα λουλούδια, η χαρά.. Δε πειράζει, έχω υπομονή και σε προσμένω.. 

Καλή συνέχεια σε όλους..



Κριός
Δύσκολες ημέρες έρχονται. Οπλίσου με υπομονή. Ως τις 3 είσαι απαιτητική, διεκδικητική, αποζητάς να ικανοποιήσεις το εγώ σου και στο προσφέρουν. Όμως στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, αλλάζεις όψη. Νευρική, γκρινιάρα όσο ποτέ, δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, αλλάζουν πολλά. Μέχρι και τις 6, φτάνεις στα άκρα, μπορεί ακόμα να χωρίσεις! Εκρηκτικό το κλίμα με δυσάρεστα αποτελέσματα. Ψυχραιμία τίποτα άλλο.

Ταύρος
Μέρες που θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες για να κινηθείς άμεσα και να δείξεις πόσο αξίζεις κυρίως στη δουλειά σου. Όταν ξέρεις το σωστό, μη περιμένεις για να κινηθείς αναλόγως. Στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, το χάος σε επισκέπτεται. Όσο καλά οργανωμένη και αν είσαι προετοιμάσου για το απρόβλεπτο! Μη βιάζεσαι ιδιαίτερα στις 5. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Προσοχή στις 6.

Δίδυμος
Η πιο τέλεια εβδομάδα του μήνα! Τόσο θετική και αισιόδοξη όσο δε φαντάζεσαι. Βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Πολύ βασικό αυτό. Η πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό στις 4, ανεβάζουν τη λίμπιντό σου. Λάμπεις. Προφανώς η ευκαιρία που έψαχνες έρχεται και είναι όλη δική σου. Στις 5 ένα ερωτικό ραντεβού εξελίσσεται όπως εσύ θες. Ακολούθησε τη καρδιά σου στις 6. Αυτή θα σε οδηγήσει στο σωστό το μέρος.

Καρκίνος
Μέχρι και τις 3 πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Εντυπωσιάζεις, για αυτό μη το βάζεις κάτω. Απρόβλεπτη η ημέρα σου στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό! Επανέρχονται οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα. Αποδέξου το διαφορετικό και συμβιβάσου. Συνεχίζει το κακό και στις 5. Τυχερή ημέρα στις 6. Μια νέα πρόταση σε απογειώνει.

Λέων
Ο Απρίλης σε βρίσκει αποφασισμένη να κερδίσεις. Τόσο σε ερωτικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Ως τις 3 φρόντισε να εξηγήσεις τους λόγους που πράττεις διάφορα και να βάλεις νέους στόχους. Καιρός να ρισκάρεις. Στις 4 και 5, αλλάζεις διάθεση και προτιμάς να βοηθήσεις κάποιον φίλο που σε έχει ανάγκη και να αφήσεις λίγο τα δικά σου στην άκρη. Στις 6 σου ανακοινώνουν κάτι πολύ ευχάριστο. Μια αύξηση;

Παρθένος
Ως τις 2 ότι κάνεις γιατί μετά αλλάζει πολύ το σκηνικό. Συγκεντρώσου, μη λες πολλά και πάρε βαθιές ανάσες. Στις 3 σου κάνουν ένα Σκωτσέζικο ντουζ, μην ενδώσεις. Σε πιάνει το πείσμα σου και στις 4 με την έκλειψη Σελήνης, προτιμάς τα υλικά αγαθά από οτιδήποτε άλλο. Παίζουν με τα νεύρα σου, τη ψυχή σου στις 5, στο χέρι σου είναι να μη ξεφύγει η κατάσταση. Αλλαγές έρχονται, όχι και τόσο ευχάριστες στις 6!

Ζυγός
Άστατες οι ημέρες σου πολύ. Τις πρώτες δυο μέρες, φρόντισε να εκφραστείς ελεύθερα, γιατί αυτό θα σε σώσει από πολλά. Απέφυγε στις 3 να πας κομμωτήριο, θα το μετανιώσεις. Μπορεί το γεγονός να μη σε πιάνει ιδιαίτερα στις 4, αλλά έρχονται προβλήματα στις 5 που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις άμεσα. Όλα ξανά στο πιάτο και πάλι από την αρχή. Μια ευχάριστη και απρόβλεπτη έξοδος στις 6!

Σκορπιός
Μέχρι και τις 3 φέρνεις τα πάνω κάτω, σε θέματα δουλειάς ή έρωτα. Χαλάς ότι έχεις κάνει ως τώρα και ξεκινάς κάτι νέο. Σκέψου το καλά, πριν πράξεις. Μάθε πρώτα όλες τις λεπτομέρειες. Άγχος πολύ άγχος στις 4 να είσαι σίγουρη πως θα φταίει το φεγγάρι. Ή έκπληξη έρχεται στις 5. Απογοητεύεσαι από έναν άνθρωπο που είχες σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Αλλάζει το σκηνικό στις 6. Παίρνεις αποφάσεις ζωής.

Τοξότης
Να είσαι προσεκτική και καχύποπτη γιατί ένας δικός σου άνθρωπος σε προδίδει. Από τις 2 ως και τις 4, είσαι πιο δυνατή από ποτέ, γεμάτη από αυτοπεποίθηση. Αλλάζεις δρόμο, παίρνεις διαφορετικό μονοπάτι από τους άλλους. Ρισκάρεις, κερδίζεις! Κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, ακόμα και στη ζωή σου. Πρόσεχε λίγο το οικονομικό, γιατί κάνεις έξοδα ανούσια. Απρόβλεπτα ευχάριστη η ημέρα σου στις 6.

Αιγόκερως
Μέχρι τις 3 θα είσαι μια χαρά. Βέβαια μυρίζεσαι μπουρίνια στον αέρα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και άσε τους ανθρώπους που σε αγαπούν, να σε πλησιάσουν. Στις 4 με την έκλειψη Σελήνης, αλλάζεις διάθεση και σκέφτεσαι τι θα κάνεις στο μέλλον. Εκρηκτική η ημέρα σου στις 5. Κάνε πίσω. Μπορεί ακόμα και να χωρίσεις. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις συνεχίζουν να έρχονται και στις 6. Ψυχραιμία. Το σύμπαν σε έχει στη μπούκα!

Υδροχόος
Όλως τυχαίως η έκλειψη Σελήνης στις 4 σε επηρεάζει θετικά! Να λες αυτό που σκέφτεσαι, αυτό που νιώθεις και μη τα κρατάς μέσα σου για να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις. Μέχρι τότε λοιπόν, θα μπορέσεις να βρεις και νέα ενδιαφέροντα, να συμβιβαστείς στις σχέσεις σου και να εντυπωσιάσεις ξανά. Στις 6 έρχονται ευχάριστα νέα από ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις και να μιλήσεις. Δώσε βάση.

Ιχθύες
Τα θες όλα δικά σου, αλλά δες λίγο και οι άλλοι τι θέλουν. Ένα θέμα οικονομικό λύνεται και ένα θέμα υγείας το ίδιο. Ως τις 3, είσαι χαλαρή αρκετά. Στις 4 όμως η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, σε εκνευρίζει απίστευτα και τα βάζεις με το ταίρι σου. Μπορεί ακόμα και να χωρίσεις, πρόσεξε! Στις 5 το αποκορύφωμα, ξαφνικά σου ζητούν και τα ρέστα. Απέφυγε τις οικονομικές δοσοληψίες, προκύπτουν παρεξηγήσεις. Τυχερή η ημέρα σου στις 6!

magicfariel@gmail.com