Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 15/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τις ημέρες αυτές βρήκα την ευκαιρία να κάνω μια βόλτα στα νότια προάστια. Άλλος Θεός εκεί πέρα! Ο Ποσειδώνας φυσικά, αφού όπου θάλασσα και αυτός μαζί! Τι ωραία που ήταν.. Κατέληξα
στη Βούλα, αγαπημένη περιοχή και ακόμα πιο λατρεμένη η Βάρκιζα. Έχω αδυναμίες, το κορίτσι του βουνού ή καλύτερα των βορείων προαστίων.. Ή του ύψους ή του βάθους.. τα ενδιάμεσα ποτέ δε μου άρεσαν!

Παραλιακή.. Ένας δρόμος, χιλιάδες ιστορίες. Θυμάμαι, πόση ζωή είχε, τόσα νυχτερινά μαγαζιά, τόσα ξενύχτια, χορός μέχρι το πρωί και η ευτυχία, ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας. Το ταξίδι μεγάλο. Αφού από Κηφισιά, άντε να κατέβεις στο Amazon, θυμάστε; Αλλά άξιζε το κόπο! Είχε φάση.. Περιπέτεια στο νομό Αττικής.. Το Must; Πόσα party, τρελές στιγμές.. Και φυσικά η υπέρτατη αδυναμία της ζωής μου ολόκληρης, το Αμφιθέατρο! Ανεπανάληπτο και αξέχαστο από όλες τις απόψεις..

Και με πιάνει το παράπονο…

Και τώρα; Ερημιά.. Τίποτα! Νέκρα..

Γιατί να περπατάω μέρα μεσημέρι, στη παραλιακή, παρέα με το σκύλο μου; Γιατί να πίνω καφέ και να αγναντεύω το απέραντο γαλάζιο; Γιατί πρέπει να συμβιβαστώ με μια ήρεμη ζωή και να κάνω πράγματα που μπορώ και σε 20 χρόνια να κάνω; Δε γέρασα ακόμα! Ωραία η ημέρα και ο ήλιος της, αλλά σα τη νύχτα δεν έχει! Προτιμώ να φορέσω εκεί τα φορεματάκια μου, να μεταμορφωθώ σε μια πριγκηπέσα και να κυκλοφορήσω.. Ναι στα μέρη που μεγάλωσα, σε εκείνα τα γνώριμα τα στέκια, παρέα με τους ανθρώπους που αγάπησα..

..γιατί αλλάζουν οι καιροί..;;; γιατί;;;


Κριός
Από σήμερα μαζεύεστε κάπως, κλείνεστε στο καβούκι σας, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Αρκετά ξοδέψατε, κάνατε το κομμάτι σας, τώρα έχει οργάνωση και καλή διαχείριση. Τι έγινε; Ξεκινάτε να καβαντζώνεστε για το καλοκαίρι; Μήπως είδατε κάτι πολύ ακριβό στις βιτρίνες και ξελογιαστήκατε; Πάντως ύποπτα τα πράγματα Κριαράκια μου.. Ναι μεν, αλλά.. χα χα .. σας έπιασα!

Ταύρος
Σήμερα μπαίνει ο Ερμής στο ζώδιό μας! Που σημαίνει, πως η επικοινωνία με το περιβάλλον θα είναι καλή, άμεση και ξεκάθαρη. Τι ωραία! Διάφορα θα συμβούν μέχρι το βραδάκι, που θα πρέπει να τα παρακολουθήσετε με προσοχή μεγάλη. Μη βιαστείτε να μιλήσετε, αφήστε να τελειώσουν οι άλλοι και μετά κινήστε αναλόγως. Μέσα στη γλύκα σας βρίσκω, αλλά το φαρμάκι είναι έτοιμο να στάξει!

Δίδυμος
Ετοιμάζετε διάφορα υπογείως. Τέτοιο σχέδιο δεν υπάρχει πουθενά. Θα είναι επαγγελματικό το θέμα; Θα είναι ερωτικό; Πάντως το δουλεύετε το πράγμα, δε λέτε σε κανέναν τίποτα, μη σας ματιάσουν και είστε έτοιμοι για όλα. Από κέφια μια χαρά, στο κόσμο σας ως συνήθως. Απολαύστε το και σήμερα γιατί αύριο σας βλέπω να τσακώνεστε όλη μέρα.. Τι έχετε στο φούρνο;

Καρκίνος
Τι έγινε; Θα μπείτε στη χορωδία του Δήμου; Πού πήγατε και μπλέξατε πάλι; Σε τι δραστηριότητες ανακατευθήκατε που έχετε ξεσηκωθεί τόσο; Παίζετε ομαδικά, κόσμος από εδώ, τηλέφωνα από εκεί, ξαφνικά δεν έχετε χρόνο ούτε να φτύσετε! Αν νιώθετε εσείς καλά με τον εαυτό σας, τότε όλα είναι εντάξει. Βέβαια, μη ξεθεώνεστε, γιατί μετά που θα ξεφουσκώσει το θέμα, τι θα κάνετε;

Λέων
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κλείσετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού. Ακόμα και αυτό αν δε συμβεί, τότε να περιμένετε να περάσετε χρόνο με ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν στο μέλλον. Καλή ημέρα να ζητήσετε και μια αύξηση. Εντυπωσιάστε, γοητέψτε, ζητήστε για να λάβετε. Μη το αφήνετε έτσι το θέμα, οι ευκαιρίες δε παρουσιάζονται τόσο συχνά.. Ανοίξτε τα ματάκια σας..

Παρθένος
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Μέσα στην αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό είστε. Μέρες τώρα σκεφτήκατε τη ζωή σας και νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, γιατί δεν έχετε μετανιώσει για τίποτα. Χαμογελαστοί και επικοινωνιακοί με όλο τον κόσμο, βρίσκετε τον τρόπο να γίνεται το δικό σας, χωρίς οι άλλοι να σας φέρνουν αντιρρήσεις. Μη ξεφεύγετε, γιατί οι εκπλήξεις ποτέ δε λείπουν..

Ζυγός
Το ευχάριστο είναι πως είστε μια χαρά. Από κέφια, πετάει η ομάδα. Δε ξέρω λάβατε τίποτα χρήματα που δε το περιμένατε; Πάντως γεμάτο το πορτοφόλι, μετά από πολύ καιρό και είστε μέσα στην ευτυχία. Οργανωθείτε λιγάκι και μη πετάτε στα σύννεφα. Άλλωστε κάποια χρέη ακόμα θα έχετε, σίγουρα πράγματα. Βάλτε και το ταίρι σας στο παιχνίδι, γιατί είναι καλό να γνωρίζει τι συμβαίνει.. Μη φαντάζεται απιστίες και τα σχετικά..

Σκορπιός
Πετάει η ομάδα κανονικά. Τις αποφάσεις σας τις έχετε πάρει και σήμερα θα τραβήξετε το δρόμο σας. Όποιος θέλει ακολουθεί ένα πράγμα. Αυτό από τη μια είναι θετικό, γιατί ξέρετε τι θέλετε, από την άλλη μήπως είναι κάπως ριψοκίνδυνο; Πάντως μου αρέσετε να πω την αλήθεια μου, γιατί βλέπω ένα δυναμικό άνθρωπο να παίρνει πρωτοβουλίες και ότι προκύψει. Ψύχραιμα..

Τοξότης
Η χθεσινή ημέρα άφησε τα απομεινάρια της και σήμερα δυσκολεύεστε κάπως. Οργανωθείτε, βάλτε προτεραιότητες και αφήστε τις κουβέντες. Ότι είχατε να πείτε, το είπατε χθες. Σωστά; Αφήστε τους συναισθηματισμούς στην άκρη και κρατήστε χαρακτήρα. Πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας και μετά αν περισσέψει χρόνος, να τα κοιτάξετε από διαφορετική οπτική γωνία..

Αιγόκερως
Πώς να σας το πω… σήμερα έχει έρωτα. Ή σεξ. Ότι προτιμάτε. Γιατί το αποτέλεσμα μετρά.. Λοιπόν κάπως ξαναμμένους σας βρίσκω, σας έχει χτυπήσει και η άνοιξη κατακούτελα, πάει σας χάνουμε το ξέρω. Κάπως έτσι, το μυαλό σας θα τριγυρίζει σε ένα άτομο, σε κάποιες στιγμές, θα φλερτάρετε με το παρόν, πάντως κάτι καλό συμβαίνει. Μη περιμένετε να βραδιάσει ή να κλείσετε ένα ραντεβού για μεθαύριο. Σήμερα ότι παίζει!!!

Υδροχόος
Δεν είστε καλά χρυσά μου. Βασανίζεστε. Το ξέρω. Σας νιώθω. Και σήμερα που μπαίνει ο Ερμής στο Ταύρο, θα νιώσετε κάπως παράξενα. Θέλετε να μιλήσετε για ένα θέμα σας, αλλά ντρέπεστε. Δεν αισθάνεστε καλά. Αλλά σας πνίγει συγχρόνως. Έχετε δυο επιλογές. Ή να αντιμετωπίσετε το θέμα σας μια και έξω, ή να ανοίξετε τη καρδιά σας στους δικούς σας τους ανθρώπους, όχι για να σας καταλάβουν, απλά να σας ακούσουν.. Αρκετοί θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό..!!! Ως συνήθως..

Ιχθύες
Βασικά μέχρι και τις 18 θα είστε μια χαρά. Σε λογική ψυχοσύνθεση μπορώ να πω. Πετάτε λίγο στον αέρα, ή έχει χαθεί η σκέψη σας στο απέραντο γαλάζιο, όμως σήμερα προσγειώνεστε στη πραγματικότητα και σας αρέσει. Οργανωθείτε καλύτερα, κλείστε τις εκκρεμότητές σας και προστατέψτε αυτά που έχετε καταφέρει ως τώρα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες από εδώ και εκεί.. Κάνουν κακό!

magicfariel@gmail.com