Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 07/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μιας που βρίσκομαι σε υπερένταση και έχω και τα νεύρα μου, θα σας αποκαλύψω τι μου το προκάλεσε όλο αυτό! Άσχετο με τα ερωτικά μου τα βάσανα, αλλά δεν υπάρχουμε μόνο για τις αγάπες και τα λουλούδια, έχουμε
και δουλειές να κάνουμε στη ζωή αυτή!

Λοιπόν, είναι απίστευτο σε τι ενέργειες μπαίνει μια μεγάλη εταιρία για να σε κάνει πελάτη της. Θα σε πάρει εκατό τηλέφωνα, θα σου στείλει fax, mail, θα σου ζητήσει και ραντεβού από κοντά, αρκεί να σε κάνει δικό της! Και αφού πετύχει το σκοπό της, γεια χαραντάν!
Έτσι λοιπόν, μου ήρθε και ο λογαριασμός. Πρέπει να ανανεώσω, να πληρώσω, για να έχω τη κάλυψη και τις παροχές, που έχω συμφωνήσει.. Να όμως που δεν είναι ένας ο λογαριασμός, αλλά δέκα διαφορετικοί, γιατί αναφέρομαι σε εταιρικές υποχρεώσεις και όχι προσωπικές. Τα πλήρωσα η κακομοίρα, τα μοίρασα στο κάθε ένα ξεχωριστά και εκεί που ήμουν αμέριμνη, γίνεται η στραβή και διαπιστώνουμε all together, πως κάποιος έχει ξεχαστεί! Ο λογαριασμός δεν ήρθε ποτέ! Και φυσικά, επειδή ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, η στραβή έκατσε στο αγαπημένο μου αφεντικό!!! Χα χα .. η ατυχία σε όλο της το μεγαλείο!

Έτσι εχθές, το έλυσα το θέμα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, τα νεύρα μου έγιναν κρόσσια! Ποια εξυπηρέτηση πελατών; Να μη μπορώ να μιλήσω με κανέναν; Να πρέπει να ανταποκριθώ σε ρομποτικές συνήθειες, τύπου, αν αυτό, πάτα το κουμπί 2, αν εκείνο πάρε τηλ εκει.. Αφού δεν έσπασα το τηλέφωνο, ήταν θαύμα. Με πήγαιναν από τηλεφωνικό κέντρο σε τηλεφωνικό κέντρο, σα να ήμουν στο διάστημα, η μουσική δυνατά και η γραμμή απαίσια, λες και είχα επαφή με άλλον πλανήτη. Τη βρήκα την άκρη, γιατί είμαι και παλιά καραβάνα και δε μασάω από τέτοια.

Φυσικά αδιάφορο το θέμα, για αυτούς. Σε κάνανε πελάτη τους; Τι τους νοιάζει αν από τα 10 συμφωνητικά, ανανεώθηκαν τα 8; Σοβαρή εταιρία; Πού είναι ο υπεύθυνος πωλήσεων; Πίνει καφέ, φορώντας το κουστούμι του το λαμέ, αρμενίζοντας στο Αιγαίο..

Πού θέλω να καταλήξω; Όταν έχω πρόβλημα, θέλω να μιλάω με άνθρωπο. Όχι με μια μηχανή, ούτε να πληκτρολογώ διάφορα, λες και είμαι φυτό! Να επικοινωνήσω, να ακουστώ, να λύσω το πρόβλημα, να συνεργαστώ! Αυτό σημαίνει εξυπηρέτηση πελατών.

Μεγάλες εταιρίες.. με μικρά μυαλά.. Να σας χαιρόμαστε!

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Γλυκά μου μη κρύβετε την ένταση που νιώθετε. Το μάτι σας λίγο γυαλίζει και αρχίζω και φοβάμαι. Εντάξει ρωτάτε και ξανά ρωτάτε πότε θα στρώσει το θέμα. Κάποια στιγμή στο μέλλον, κάτι θα γίνει και για εσάς. Είστε όλο βόλτες. Δε μαζεύεστε με τίποτα. Ψώνια, καφέδες, φίλοι και γνωστοί, το μενού της ημέρας. Ήδη έχετε μπει σε ψυχοθεραπευτικές ενέργειες. Τι άλλο θέλετε; Τη βαλίτσα τη φτιάξατε; Ή ακόμα;

Ταύρος
Γλυκά μου κάτι θα μάθετε σήμερα που παίζει να πάθετε δέκα εγκεφαλικά. Ότι και αν είναι αυτό μη πείτε σε κανέναν κουβέντα. Μπορεί να είναι αρβύλα το θέμα, μπορεί και όχι. Μπορεί να τεστάρουν κατά πόσο έμπιστοι είστε για αυτά που θα έρθουν στο μέλλον. Ράψτε το στοματάκι σας, ακούστε ακόμα και λόγια που δε σας αρέσουν, αλλά κρατήστε χαρακτήρα. Υπάρχει λόγος. Από κέφια, μμμμ όσα πάνε και όσα έρθουν..

Δίδυμος
Σήμερα θα σας αποκαλύψουν διάφορα και παίζει να μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Νέα έρχονται από εδώ και από εκεί που σας συγκλονίζουν και το παράξενο θα είναι ότι θα αφορούν ένα δικό σας άνθρωπο. Νομίζω πως δε θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε από μόνοι σας. Η λύση φυσικά δεν είναι η εξαφάνιση ή ο τρόμος. Καλύτερα να συμπαρασταθείτε με άλλο τρόπο. Λίγο πιο σοβαρό και ώριμο. Τι λέτε;

Καρκίνος
Πω πω μέσα στη γκρίνια και τα νεύρα. Να κάνετε παρέα με τους Κριούς, θα βρείτε συμπαράσταση τρελή! Δεν είναι καλή ημέρα γενικώς. Κάτι θα σας χαλάσει το κέφι και ενώ προσπαθείτε με νύχια και δόντια να αποδείξετε το πόσο ικανοί είστε, το μπράβο δε παίζει να το ακούσετε ακόμα. Θα σας έλεγα, να αφήσετε τους επαίνους και το χαζολόι, να ανοίξετε τα ματάκια σας καλύτερα και να ασχοληθείτε με την ουσία.

Λέων
Βρίσκεστε σε καλή διάθεση, άσχετα αν δε το δείχνετε. Βέβαια, αφού η τσέπη γέμισε με λεφτά, από εδώ και πέρα ποιος σας πιάνει. Θα σας έλεγα να βάζατε τίποτα στην άκρη, γιατί με εσάς και τις συνήθειές σας, κανείς δε ξέρει τι ξημερώνει. Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Ναι σας άκουσα. Χα χα .. Σήμερα λοιπόν, ασχοληθείτε με τις δικές σας τις υποθέσεις και αφήστε τους άλλους να ασχοληθούν με τις δικές τους!

Παρθένος
Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε το αίμα σας πίσω. Κάποιος θα σας πάρει τηλέφωνο; Κάποιον θα συναντήσετε; Τα έχετε και μαζεμένα καιρό μέσα σας, πάει θα ανοίξετε το στοματάκι σας και όποιον πάρει ο χάρος. Θα το μετανιώσετε αργότερα, αυτό είναι το σίγουρο, όμως αν όντως σας προκύψει κάτι τέτοιο, θυμηθείτε τα λόγια μου.. Ψυχραιμία. Έχετε δίκιο. Αφήστε πρώτα τον άλλον να μιλήσει.. ωστόσο κάντε μια ψυχανάλυση..

Ζυγός
Πω πω.. τι μέρα σας ξημέρωσε! Ούτε εσείς δε θα πιστεύετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Μέσα στα νεύρα και στη ψυχασθένεια, θα μοιράσετε απειλές από εδώ και εκεί. Κανείς δε θα μπορέσει να τα βάλει μαζί σας, θα φωνάζετε και θα παραλογιστείτε κανονικά. Βέβαια κάποιος σας ενόχλησε, τα έχετε και μαζεμένα, φοβάμαι. Εκρηκτική η ημέρα σας, μες στο θυμό, θα σας έλεγα να εξαφανιστείτε! Κατεβασμένα τα τηλέφωνα.

Σκορπιός
Έχετε γέλιο μπορώ να πω. Σήμερα παίζει να πάτε και σε ψυχολόγο. Για τόσο πολύ. Έχετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να βγάλτε τα εσώψυχά σας, αλλά μπορεί να πάρετε και τα βουνά. Πνίγεστε και θα ψάξετε να βρείτε πολλούς τρόπους για να νιώσετε όμορφα. Αυτή τη φορά θα είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το σεξ το αποκλείουμε; Γιατί εκεί θα πάει το μυαλό σας και μπορεί για ακόμα μια φορά να είναι η καλύτερη η λύση.. χα χα!

Τοξότης
Οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σας τον καιρό αυτό, έρχονται για να μείνουν. Μπορεί όχι όλοι, αλλά σίγουρα δυο, τρεις. Δώστε τους την ευκαιρία, να σας αποδείξουν το πόσο νοιάζονται για εσάς. Έχετε κάνει βουτιά στα προβλήματά σας και δε βλέπετε γύρω σας τι γίνεται. Εντάξει το χάος, αλλά δεν είστε μόνοι στη ζωή αυτή και σίγουρα έχετε κοινά με αρκετούς από αυτούς. Συζητήστε όμορφα, για να νιώσετε ωραία.

Αιγόκερως
Στη τσίτα είστε αλλά νιώθετε ωραία. Μέρα πολύ δυνατή με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε. Γεμάτο το πρόγραμμά σας, από πράγματα που σας ευχαριστούν, για αυτό ξεκινήστε από το πρωί για να φτάσετε στο προορισμό σας. Όποιος σταθεί εμπόδιο μπροστά σας, νομίζω έχει να φοβάται, γιατί θα τον εξολοθρεύσετε κανονικά και φυσικά θα συνεχίζετε να χαμογελάτε.

Υδροχόος
Τέρμα τα χαμόγελα και οι χαρές! Ως εδώ! Αν έχετε κανονίσει να πάτε κάπου σήμερα, να δείτε κάποιον, να συζητήσετε ένα θέμα κυρίως επαγγελματικό, φροντίστε πρώτον να είστε στην ώρα σας. Πολύ σημαντικό αυτό. Στη συνέχεια αυτά που θα σας πουν, θα είναι σχετικά δυσάρεστα. Ακούστε με προσοχή, μην αντιδράτε και δώστε βάση. Αναρωτηθείτε πόσο κακά παιδιά ήσασταν, τι ζαβολιές έχετε κάνει και μετά ψυχραιμία. Αποφύγετε τις εντάσεις.

Ιχθύες
Αγαπητά μου, μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει το τελευταίο τον καιρό. Είδατε πέντε φράγκα και είπατε να τα ξαποστείλετε και αυτά. Μέρα που θα κάνετε σπατάλες άνευ λόγου και αιτίας, θα σας παρασύρουν, θα σας αρέσει, όμως μετά θα τα κλαίτε. Για οργανωθείτε και συμμαζευτείτε, γιατί πολύ στη χλίδα σας βρίσκω και αυτό κάνει κακό. Και εντάξει εσείς που τα έχετε, εσείς που δε τα έχετε, δε τα λυπάστε;

magicfariel@gmail.com