Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό & Πανσέληνος, οι ευαισθησίες μας στα κόκκινα, by F’Ariel!

Λοιπόν ξωτικά μου, ακόμα δεν έχουμε νιώσει το απόλυτο το χάος.. Πλησιάζει η στιγμή, αφού εκεί προς το μεσημεράκι, θα συμβούν τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας. Διάβασα, πως το λένε ματωμένο φεγγάρι, γιατί
το χρώμα του θα γίνει κόκκινο. Σίγουρα θα μας μαγέψει το γεγονός και να σας πω ένα μυστικό; Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, είναι στο παιχνίδι και αυτοί! Μιλάμε για σκοτάδια, άνευ προηγουμένου! Συνεπώς, μη περιμένετε και θαύματα τις ημέρες αυτές. Και για τους επόμενους μήνες.. Γιατί μαγικό θα είναι το φαινόμενο και φτιαγμένο από τα πιο δυνατά φίλτρα.

Για αυτό Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ετοιμαστείτε να νιώσετε πολύ παράξενα σήμερα και από εδώ και πέρα και ο συναισθηματικός σας κόσμος θα γίνει πιο ευαίσθητος από ποτέ. Φυσικά και όποιοι έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια επηρεάζεστε άμεσα και κυρίως αν είναι ο ωροσκόπος σας. Συνεπώς, λίγο πολύ, κάτι θα συμβεί σε όλους μας..

 “Don’t worry.. about a thing, cause every little thing gonna be all right..” Bob M. 


Κριός
Σύννεφα μαύρα και άραχνα έρχονται από πάνω σας και δε θα φύγουν αν δε πάρετε τις αποφάσεις σας και φυσικά αν δε δώσετε άμεσες λύσεις στα ζητήματά σας. Ξαφνικά θα πρέπει να δείτε προς τα πού τραβάει η σχέση σας. Ή να την επισημοποιήσετε, ή να το διαλύσετε ένα πράγμα. Βάλτε τα κάτω με χαρτί και με μολύβι, τα υπερ και τα κατά και τραβήξτε πορεία. Εννοείται πως θα συμβεί ότι σας ευχαριστεί και ας κλάψετε λιγάκι. Ο χρόνος τα θεραπεύει όλα. Ξεκαθαρίσματα, σε όλες τις σχέσεις σας. Ακόμα και στη δουλειά. Εκεί που θα τα έχετε δρομολογήσει όλα, εκεί θα συμβαίνουν απρόβλεπτες καταστάσεις, που θα σας κάνουν πολλές φορές να χάνετε το δρόμο σας. Μη ξεφεύγετε, δημιουργείτε εκκρεμότητες! Η θολούρα σε όλη της το μεγαλείο..

Ταύρος
Άρες μάρες κουκουνάρες! Αυτό απαντώ στο σύμπαν! Καμία σχέση, καμία επαφή. Μα το φαινόμενο αυτό θα μας κάνει να ξενιτευτούμε; Αλλαγές, πολλές έρχονται, κυρίως επαγγελματικές. Μπορεί όντως να χρειαστεί να αλλάξετε χώρα, συνήθειες, να κάνετε νέους φίλους, γιατί είστε και φιλόδοξα άτομα εσείς, έχετε όνειρα. Κρατήστε τα για τον εαυτό σας προς το παρόν και μη λέτε από εδώ και εκεί τι σκοπεύετε να κάνετε. Κρυφά τα χαρτιά σας, υπάρχουν άνθρωποι που σας ζηλεύουν. Ακόμα δε το έχετε μάθει αυτό; Μπορεί να είναι άνοιξη, καλοκαίρι να έρθει, αλλά ο έρωτας προς το παρόν άφαντος. Δουλειά και πάλι δουλειά. Θα πρέπει λοιπόν το διάστημα αυτό να προσέξετε τη διατροφή σας, τη σιλουέτα σας, το ψυχικό σας τον κόσμο. Να ξεκουράζεστε όσο πιο πολύ γίνεται γιατί κάθε μέρα και ένας νέος αγώνας! Μάχη λοιπόν..

Δίδυμος
Στο κόσμο σας ως συνήθως, ευτυχώς δε σας πιάνει και τόσο με τη κακή την έννοια το αστρολογικό αυτό γεγονός. Το ταίρι σας θα είναι η κύρια η ασχολία, αφού με τη συμπεριφορά σας θα το κάνετε να σκούζει, αλλά μπενάκης-βγενάκης. Ναι πολύ ζαμαν φου σας βρίσκω, το έχετε πάρει απόφαση, πως μαζί δε κάνετε και χώρια δε μπορείτε. Τι ωραία που είναι η ζωή.. Ξαφνικά θα έχετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να ντυθείτε ωραία και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ωραίο μου ακούγεται αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι. Αν όμως όχι, να περιμένετε να ζηλέψει πολύ ο σύντροφός σας και να έχετε κάθε μέρα και από ένα τσακωμό. Ναι στις δημόσιες σχέσεις, μπορεί να βρεθεί μια πολύ καλή δουλειά για εσάς. Όχι στο άσκοπο φλερτ. Υπάρχει και άλλος τρόπος να ενοχληθεί ο το ταίρι σας.. Πολύ παίζετε βρε πουλάκια μου..

Καρκίνος
Τι να σας πω;;; Λυπάμαι, αλλά αυτά που θα σας αποκαλύψω είναι άκρως δυσάρεστα. Αυτά λέει το σύμπαν, αυτά και θα σας μεταφέρω. Αρκετοί χωρίζετε, ή αλλάζετε δουλειά, ή και τα δυο συγχρόνως! Τραγικό, αν δε το έχετε στα άμεσα σχέδιά σας. Οικογενειακά προβλήματα, εκρήξεις, τσακωμοί και η κυκλοθυμία σας θα βασιλέψει. Το φεγγάρι αυτό σας χτυπά κατευθείαν μέσα στη ψυχή και φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Αρκετοί θα φτάσετε να κόβετε και τη καρέκλα στη μέση, για τόση φρίκη λέμε.. Θα τα μπλέξετε λίγο τα μπούτια σας, με νομικά και περιουσιακά στοιχεία και όχι δε θα είστε καθόλου δίκαιοι.. Το ζεύγος Μελρόουζ το θυμάστε.. Προσοχή λοιπόν μεγάλη!

Λέων
Λιονταράκια όσο και αν αγαπάτε το σπίτι σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους, ετοιμαστείτε να φτιάξετε βαλίτσα και να φύγετε μακριά, για άλλη γη και άλλα μέρη. Εσείς που ψάχνεστε για μια καλύτερη δουλειά, μπορεί και να τη βρείτε, όμως η θυσία θα είναι μεγάλη. Μέρες οικογενειακές, συζητήσεις επι των συζητήσεων και νομίζω πως στο τέλος θα κάνετε αυτό που συμφέρει εσάς. Τώρα μπορεί ακόμα και εσείς που έχετε μια σχέση καιρό να πάρετε επιτέλους την απόφαση να τη διαλύσετε. Αν και κάτι σας βρωμάει, ποιος ο λόγος για το παραπέρα;

Παρθένος
Μη γκρινιάζετε καθόλου. Εννοείται πως θα αρχίσω από τα ερωτικά σας, που σας ενδιαφέρουν και πιο πολύ. Σας χρωστάει το σύμπαν κάτι καλό, το ξέρω και θα έρθει. Μια νέα γνωριμία, για τους ελεύθερους της παρέας, έρχεται και μένει. Γίνεται το ταίρι σας. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Για αυτό, να είστε έτοιμοι με ανοιχτές τις αγκάλες. Θεσπέσια τα μαντάτα, βγείτε έξω, γνωρίστε νέο κόσμο, συναναστραφείτε με το πλήθος και κάτι πολύ μαγικό θα σας συμβεί. Από την άλλη όλο αυτό, σας έχει κάνει και έχετε ξεπαραδιαστεί κανονικά. Οι τσιγκουνιές σας, πάλι ξανά σας πιάνουν και από τη μια θέλετε και από την άλλη δε πρέπει. Μια τρέλα!

Ζυγός
Καλέ τι είστε έτοιμοι να κάνετε; Να δηλώσετε παραίτηση από τη δουλειά σας; Να πάτε κάπου αλλού; Μια λεπτή κλωστή σας κρατάει τίποτα άλλο και νομίζω πως το φεγγάρι αυτό, θα σας ξεσηκώσει και θα κάνετε τη μεγάλη την ανατροπή. Το σύμπαν λέει πως θα βρείτε κάπου αλλού δουλειά, μια που θα σας ταιριάζει ακόμα καλύτερα και ίσως και τα λεφτά να είναι εξίσου καλά. Πρέπει να τη κάνετε αυτή την αλλαγή, γιατί αν το νιώθετε καιρό τώρα, απλά θα ψάξετε την αφορμή και πάει ξεχείλισε το ποτάμι.. πιο ποτήρι; Θέλετε νέα πράγματα, νέα ενδιαφέροντα κάτι φρέσκο. Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Αρκετοί θα τη κάνετε την επανάστασή σας και να περιμένετε να βγει σε καλό.

Σκορπιός
Τα ψυχολογικά σας θα κάνουν party! Πάλι θα κλειστείτε στον εαυτό σας, πάλι θα γίνετε πολύ αντικοινωνικοί και ω ναι το φαρμάκι θα στάζει μια και έξω. Δύσκολο το διάστημα αυτό για το ψυχικό σας τον κόσμο. Πάλι κάτι συνέβη, σας ταρακούνησε, συγκλονιστήκατε και θέλετε για ακόμα μια φορά, να δείτε ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι και ποιοι όχι. Θα θελήσετε ακόμα και να εκδικηθείτε εκείνους που κάποτε σας είχαν κάνει κακό. Βέβαια, ίσως δικαιώσετε μερικές ψυχές, που σας αγάπησαν και σας αγαπούν, ανεξάρτητα από το πόσο κακός μπορεί να είναι ο χαρακτήρας σας πολλές φορές. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους.

Τοξότης
Είστε από τα άτομα που δε θα πάθετε τίποτα το κακό. Αντιθέτως το φεγγάρι αυτό, θα σας μεταμορφώσει σε πεταλουδίτσες. Γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ, φροντίζετε τον εαυτό σας, τη σιλουέτα σας, την εμφάνισή σας και ζείτε το κάθε μέρα και πιο πολύ. Εσείς που αποζητάτε μια συντροφιά, έναν έρωτα, κάτι που θα δώσει νόημα στη ζωή σας, να το περιμένετε να έρθει. Θέμα ημερών είναι, απλά να λέτε ναι σε προτάσεις για έξω και να είστε με τους φίλους σας. Σπίτι δεν ήρθε ποτέ κανείς, ούτε από τη καμινάδα.. Επαγγελματικά αν έχετε έτσι καμιά ιδέα λίγο τρελούτσικη, ρίξτε την και θα πιάσει.

Αιγόκερως
Κρατηθείτε γερά στη θέση σας, γιατί πρόκειται να τα κάνετε όλα λίμπα. Κυρίως στη δουλειά σας. Κάνετε μεγάλη προσπάθεια να αντεπεξέλθετε στον όγκο που σας έχουν φορτώσει κατά κάποιο τρόπο και φυσικά δεν ακούτε ούτε ένα μπράβο και νιώθετε πως αδικείστε και δεν αναγνωρίζεται η αξία σας. Ε λοιπόν θα επαναστατήσετε, θα τα πείτε έξω από τα δόντια, θα ακουστείτε ως εκεί δα πέρα, πάντως είστε έτοιμοι για όλα, ακόμα και να ψάξετε να βρείτε μια άλλη δουλειά. Ψυχραιμία, λογική και όχι παρορμητισμός. Δηλαδή πείτε αυτά που θέλετε, μη σας περνούν και για χαζούς, αλλά με τρόπο λίγο όμορφο. Μη βιαστείτε να ανατρέψετε τη ζωή σας ολόκληρη. Υπάρχουν και χειρότερα;

Υδροχόος
Επιτέλους χαρές και πανηγύρια, γιατί αρκετό καιρό βασανίζεστε με τα ψυχολογικά σας. Αν έχετε όνειρα, είστε έτοιμοι να τα πραγματοποιήσετε και να απογειωθείτε για ακόμα μια φορά. Κάποιοι παντρεύεστε. Φοβερό και αυτό! Κάποιοι έχετε ξανά επαγγελματικές επιτυχίες. Πάντως υπερδραστήριοι θα είστε, με ένα χαμόγελο στα χείλη και θα τη πάρετε την ικανοποίηση που τόσο καιρό τη ποθείτε απλά τρελά! Ονειροπόλοι, ρομαντικοί, δυναμικοί, αισιόδοξοι και φιλόδοξοι, θα κάνετε ένα ακόμα ντου από παντού και θα πάρετε το αίμα σας πίσω! Από όλες τις απόψεις. Ταξίδια στο εξωτερικό, νέες γνωριμίες και πολύ έρωτας.. Α ναι και το χρήμα θα παίξει που τόσο το λατρεύετε!

Ιχθύες
Λίγο δυσάρεστε τα μαντάτα για εσάς αγαπημένα μου ψαράκια. Κάντε οικονομία, σταματήστε τη μεγάλη τη ζωή γιατί αντί να αυξάνεται το χρήμα θα λιγοστεύει. Έχετε ανοιχτεί παντού και ναι μεν απολαμβάνετε το σήμερα, αλλά το αύριο που έρχεται θα σας ζορίσει αρκετά. Σε σκοτάδια κάνετε βουτιά και για ένα διάστημα μπορεί να χάσετε και τη γη κάτω από τα πόδια σας. Αυτός θα είναι ο λόγος να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα, να βρείτε μια νέα ιδέα, για να παραμείνετε στη θέση σας και να πολεμήσετε το κάθε παράξενο εμπόδιο που θα έρθει. Φίλοι και γνωστοί, όλοι θα είναι δίπλα σας, να σας βοηθήσουν όπου χρειάζεται. Ψυχραιμία και υπομονή..

magicfariel@gmail.com