Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 02/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, με τη λατρεμένη μου την άνοιξη. Είναι και η αγαπημένη μου η εποχή, προεόρτια για ένα ακόμα τρελό καλοκαίρι! Έβλεπα ένα
ντοκιμαντέρ για τους Νήσους του Σολομώντα! Τι νερά; Τι γαλαζοπράσινες θάλασσες; Νησάκια, στη μέση του ωκεανού.. Τι φοβερά χρώματα.. Ήθελα να κάνω βουτιά κατευθείαν από το κρεβάτι μου μέσα στη τηλεόραση..



Εκεί που λέτε υπάρχουν ακόμα φυλές! Ζουν απλά, δίχως τηλεόραση, δίχως ρεύμα, τη τροφή τη βρίσκουν από μόνοι τους και ο μήνας έχει εννιά! Βέβαια, δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα, αφού είναι στο έλεος του Θεού και της Παναγιάς και άγνωστο το αν θα τους ξημερώσει το αύριο! Προσωπικά, άντε μια μέρα να επιζούσα εκεί και μετά μαζέψτε με!

Αξιοθαύμαστοι άνθρωποι, δίχως τις γνώσεις του δυτικού του κόσμου, δίχως ιδέα, του τι συμβαίνει γιατί δε τους αφορά, δε τους νοιάζει, δεν υπάρχει λόγος! Τι εννοώ.. Αν θέλουν να φάνε, θα πρέπει να πάνε για κυνήγι. Αλλιώς πείνα! Αν θέλουν να κοιμηθούν, θα πρέπει να φτιάξουν από δέντρα και φύλλα, μόνοι το κρεβάτι τους, το σπίτι τους και τα σχετικά. Το ψάρεμα δε γίνεται φορώντας την επώνυμη στολή του βατραχανθρώπου και κρατώντας το υπερσύγχρονο ψαροντούφεκο. Καλάμι, πετονιά, βουτιά και ότι κάτσει..!!! Πόση δύναμη και πόσο κουράγιο χρειάζεται για να ζήσεις εκεί έστω και μια ημέρα!

Η νοοτροπία τους ανεπανάληπτη! Όσο και αν πεινούν, όσο και αν έχουν ανάγκη από τροφή, καθαρά για λόγους επιβίωσης, ποτέ δε σκοτώνουν ένα νέο πλάσμα. Δε πάει να είναι η καλύτερη λιχουδιά του κόσμου όλου, δε παίζει με τίποτα, να βρεθεί μωράκι στο πιάτο κανενός!!! Γιατί; Γιατί πρέπει να κάνει το κύκλο του το ζώο. Να φέρει απογόνους, τη μελλοντική τροφή και μετά αναγκαστικά θα πάρει το δρόμο του. Ο κύκλος της φύσης. Ο πλανήτης μας. Μας προσφέρει τα πάντα απλόχερα, αρκεί να σεβαστούμε το κύκλο αυτόν.
Το μάθημα αυτό, δε το διδάχτηκαν σε κανένα σχολείο. Δε τους το αποκάλυψε κανένας μορφωμένος άνθρωπος. Βγαίνει μέσα από τη ψυχή τους, από την αγάπη τους και το σεβασμό, απέναντι στο πλανήτη μας.. Αγάπα τον, για να σε αγαπά.. Φρόντισέ τον, για να σε φροντίσει.. Όλα αμοιβαία είναι .. πού το δύσκολο;;

Τελικά ποιος είναι ο πιο σωστός άνθρωπος; Εκείνος του πολιτισμού, της τέχνης και των γραμμάτων, ή εκείνος που απλά θέλει να ζήσει.. έστω και κάτω από ένα φοίνικα..;;;

 ..άνοιξη είναι αυτή.. χα χα .. υπαρξιακά τα ζητήματά μου..

Φιλάκια..


Κριός
Αγαπητά μου σήμερα μπορείτε να παραλογιστείτε. Δηλαδή θα είστε μια χαρά όλη την ημέρα, λίγο υπερβολικά χαρούμενοι, αλλά αν πετύχατε αυτό είχατε κατά νου, γιατί όχι! Για αυτό λοιπόν θα ζητήσετε ή από το ταίρι σας να σας βγάλει έξω, ή να σας αγοράσει ένα σχετικά ακριβό δώρο. Μπορεί να είναι και επαγγελματικό το υπονοούμενο, να σας δοθεί η ευκαιρία να αναδειχτείτε και να ζητήσετε και μια αύξηση;;; Για να δούμε..

Ταύρος
Ευχάριστη η ημέρα σας και θετική κυρίως για τη δουλειά σας. Δηλαδή, θα φτιάξετε διάφορα εκεί πέρα και ξαφνικά κάποιες ερωτήσεις θα προκύψουν και οι απαντήσεις σας θα εντυπωσιάσουν. Εσείς το σκοπό σας, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα, τουλάχιστον για σήμερα. Βέβαια, μπορεί να τεστάρουν και τη προσωπικότητά σας, δηλαδή να σας ρίξουν άδεια, αλλά εσείς το νου σας.. Μη τσιμπήσετε. Εκεί θα είναι η επιτυχία.

Δίδυμος
Πλάκα θα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς. Θα βρεθείτε με κόσμο και θα ακούσετε ένα μάτσο χαζομάρες. Αυτό θα σας κάνει να αρχίσετε να μιλάτε και να λέτε διάφορα εκεί πέρα, που ναι μεν θα τους εντυπωσιάσουν, από την άλλη ίσως και να τους εκνευρίσουν, γιατί ουσιαστικά θα τους βγάλετε όλους χαζούς. Εντάξει, παίξετε μπάλα όπως ξέρετε, αλλά μη ξεφεύγετε! Πάντως κάποιος θα κρατήσει μούτρα στη πορεία.. χα χα .. απορώ..!!!

Καρκίνος
Νομίζω πως έχετε γίνει εργασιομανής και δεν είναι καλό αυτό. Μπορεί να έχετε και πυρετό, αλλά κάτι πρέπει να έχετε βρει εκεί πέρα που θέλετε οπωσδήποτε να πετύχει! Αφιερώνετε πολύ χρόνο στη δουλειά σας. Ωραίο είναι αυτό, γιατί μάτια υπάρχουν παντού και βλέπουν. Και ο καλός ο υπάλληλος, ανταμείβεται κάποια στιγμή στο τέλος. Κρατήστε γερά, εντυπωσιάστε και προσμένετε χαρμόσυνες ειδήσεις!

Λέων
Εντάξει σήμερα θα απογειωθείτε κανονικά. Βέβαια, δεύτερη μέρα με ήλιο, πάνε τα μυαλά σας, στις Μπαχάμες φτάσατε ήδη! Νιώθετε τόσο όμορφα με τον εαυτό σας, τόσο δυναμικοί, που κατά ένα περίεργο τρόπο, ότι βάλετε στο μάτι θα το πετύχετε. Από την άλλη συμβαίνουν και διάφορα, που σας κάνουν να φοβάστε για το τι ξημερώνει αύριο. Κρατήστε μια ισορροπία και παλέψτε το γιατί η τύχη είναι δίπλα σας!

Παρθένος
Με τα ερωτικά σας ασχολείστε γιατί έτσι θέλει το σύμπαν τελικά. Νιώθετε ακόμα πολύ ωραία με τον εαυτό σας, γιατί από αύριο έρχονται μπουρίνια κανονικά.. Απολαύστε τη σημερινή την ημέρα, ας είστε σοβαροί και παίξετε το παιχνίδι του έρωτα έτσι όπως πρέπει. Μη δώσετε τίποτα αν δε σας δώσουν κάτι πρώτα! Τσιγκλήστε λίγο τη κατάσταση, έτσι για να ανάψουν τα αίματα και μετά προσμένετε να δείτε αντιδράσεις.. Μια σου και μια μου..

Ζυγός
Επιτέλους βρίσκετε την άκρη του νήματος και θα ηρεμήσετε κάπως. Καιρός ήταν, γιατί την ανάσα αυτή τη χρειάζεστε όσο ποτέ. Θα τα μιλήσετε, θα τα συμφωνήσετε, θα σας καταλάβουν, θα υπάρξει ανταπόκριση τέλος πάντων και από τη δουλειά αλλά και από το σύντροφό σας. Κάπως έτσι οι σχέσεις γίνονται πιο δυνατές. Με ξεκάθαρες κουβέντες και καλό διάλογο φυσικά. Ελάτε πουλάκια μου το έχετε.. Είστε και μαλαγάνες εσείς.. Πιαστείτε από τη λεπτομέρεια και ξεδιπλώστε μια ιστορία ολόκληρη..

Σκορπιός
Με τα επαγγελματικά σας θα ασχολείστε όλη την ημέρα. Θα βασανίσετε πολύ κόσμο όπως φαίνεται γιατί ενώ κάτι μπορεί να ήταν έτοιμο, το γεγονός πως εσείς κρατάτε τα φύλλα σας κλειστά, τι άλλο να σας πω.. Κακομαθημένα πλασματάκια.. Σήμερα λοιπόν που θα ανοίξετε το στόμα σας επιτέλους, θα το πάθουν οι άλλοι το εγκεφαλικό και αφού θα το κάνετε το θαύμα σας, ζητήστε ξεκάθαρα, αυτό που σας ενδιαφέρει, για να τελειώνουμε!

Τοξότης
Κάτι σας έχει τσιμπήσει εσάς και πάει το έχετε χάσει το μυαλό. Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε νέα πράγματα. Βέβαια, τη περιπέτεια αποζητάτε, αφού είναι και το στοιχείο σας. Για αυτό πριν κάνετε καμιά τρέλα που θα τη μετανιώσετε, πάρτε μια άδεια από τη σημαία και ανεβείτε στο βουνό. Λίγο καθαρό οξυγόνο θα σας ηρεμήσει και αν κάνετε και το αγριοκάτσικο, ακόμα καλύτερα. Θα εκτονωθείτε κάπως!

Αιγόκερως
Εντάξει πετάει η ομάδα από όλες τις απόψεις. Σεξ κάνετε τις ημέρες αυτές, αρκετό! Με το ταίρι σας βρίσκετε χρόνο και ασχολείστε. Πραγματοποιείται ευχές μου φαίνεται. Και λεφτά έρχονται. Η απόλυτη ηδονή. Για αυτό χρυσά μου, χαμογελάστε και μη κάνετε τίποτα απολύτως. Όλα για πάρτη σας σήμερα και ο Θεός βοηθός! Γελάω, γιατί δε σας ταιριάζουν τέτοιες συμπεριφορές, αλλά μαγικό το σύμπαν, κάνει ότι θέλει!!!

Υδροχόος
Χρυσά μου σήμερα θα ηρεμήσει η ψυχούλα σας. Άντε να το δούμε και αυτό. Υπάρχει κάτι που σας βασανίζει. Ένας άνθρωπος, μια σχέση. Δεν ήσασταν φρόνιμα παιδιά. Τη ζαβολιά σας τη κάνατε. Μη πω τις ζαβολιές σας.. Σήμερα λοιπόν, θα τη βρείτε την άκρη και θα το πλησιάσετε το άτομο αυτό. Πρέπει να αποκατασταθεί η βλάβη, αλλιώς δε το αντέχει η ψυχή σας. Λοιπόν, σας καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι νιώθω και εγώ. Θα το κάνετε το πρώτο το βήμα;

Ιχθύες
Γλυκά μου πλασματάκια. Θα τη πάρετε την αύξηση που τόσο καιρό τη προσμένετε με τόση λαχτάρα. Κάτι καλό θα σας συμβεί, να το περιμένετε. Εντάξει αν έχετε δουλέψει σκληρά, αν το έχετε παλέψει με όλο σας το είναι, θα ανταμειφθείτε γιατί το αξίζετε. Δε χρειάζεται να κάνετε καμία άλλη επανάσταση. Ακουστήκατε μην ανησυχείτε! Για αυτό χαμογελάστε και προχωρήστε άφοβα σε αυτό που κάνετε.

magicfariel@gmail.com