Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 11/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι όμορφη, ηλιόλουστη ημέρα μας ξημέρωσε; Το θαύμα της φύσης, αφού όταν θέλει μας προσφέρει απλόχερα τα πάντα.. Λέω να
βγω έξω στη βεράντα και να λιαστώ σα τα κοπρόγατα.. αλλά όχι μόνο.. Η κηπουρική είναι λατρεμένη συνήθεια και σκέφτομαι να φτιάξω τα λουλούδια μου.. Προφανώς τελείωσε εκείνο το καταστροφικό το ραντεβού του Ουρανού με το Πλούτωνα στο Κριό και επανήλθαν οι ισορροπίες στο σύμπαν μου..

Βέβαια όλα παίζουν και τίποτα. Γιατί βράζει το αίμα μου. Δεν έχω ησυχάσει. Δεν είμαι ήρεμη. Αποζητώ απαντήσεις. Πολλές απαντήσεις σε εκατομμύρια ερωτήματα και ακόμα δεν έρχονται. Πόσο βασανίζομαι δε το φαντάζεστε. Αλλά είμαι δυνατή η Ταυρίνα!! Το παλεύω από εδώ, το παλεύω από εκεί, τουλάχιστον δε μένω με την απορία, αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, μήπως θα ήταν ένα πατίνι.. χα χα .. τι σας λέω πρωί-πρωί..

Επιμένω στον ανεκπλήρωτο έρωτα. Όμως φεύγω μακριά. Σκέφτομαι εσένα, όμως θέλω την ησυχία μου τώρα πια.. Καταπατώ τα πάθη μου, τις αδυναμίες μου και παλεύω να προσαρμοστώ… Όσο αντέξω. Γιατί η Ταυρίνα, είναι γνήσια. Είναι δυναμική. Είναι ανεξάρτητη. Αλλά ξέρει να αγαπάει. Να σέβεται. Να εκτιμάει. Και να αναγνωρίζει αυτό που βλέπει μπροστά της..

..έτσι είμαστε εμείς της Γης .. σταθεροί και πιστοί στις αξίες μας..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Και να μην είχατε στα πλάνα ένα ταξιδάκι, μπορεί να προκύψει τελευταία στιγμή. Σήμερα νιώθετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας και ξεκουραστήκατε κιόλας, άρα άλλη διάθεση, αλλάζουν και τα σχέδια. Είστε πολύ κοινωνικοί τις ημέρες αυτές, χαμογελάτε περισσότερο και οι γνωριμίες προκύπτουν η μια μετά την άλλη. Το σπίτι δε σας κρατάει με τίποτα! Εντάξει νομίζω, μπορείτε να φλερτάρετε λίγο περισσότερο..

Ταύρος
Καιρό τώρα σκέφτεστε να κάνετε κάποιες κινήσεις πάνω στο επαγγελματικό κομμάτι, μπας και βγάλετε κανένα φράγκο παραπάνω. Η σημερινή ημέρα αστρολογικά είναι ιδανική. Μη φοβηθείτε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες και στη τελική ζητήστε για να λάβετε. Λέτε να έφτασε μια μαγική ημέρα γεμάτη από ευκαιρίες; Ψάξτε το για να το μάθετε. Τίποτα δεν έρχεται έτοιμο στο πιάτο μας..

Δίδυμος
Γλυκά μου σήμερα μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Ω ρε γλέντια λέω εγώ. Είστε που είστε από μόνοι σας όσα παίρνει ο άνεμος, ο συνδυασμός αυτός θα σας απογειώσει. Αλλάζει η διάθεσή σας προς το καλύτερο, γίνεστε πιο κοινωνικοί, πιο δραστήριοι και πιο αγαπητοί στο περιβάλλον σας. Ότι ζητήστε θα σας το κάνουν το χατίρι, χαμογελαστοί να είστε και ήρεμοι. Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο..

Καρκίνος
Κάτι θα σας τσιμπήσει σήμερα και θα γίνετε αγνώριστοι. Πολύ σέξι, άκρως γοητευτικοί, θα φλερτάρετε άφοβα και θα παίξετε και με τη φωτιά και ότι προκύψει. Τώρα δε ξέρω αν θα το κάνετε με το σύντροφό σας, ή με κάποιο άγνωστο άτομο, πάντως μεταμορφώνεστε. Τι να σας πω, σύμπαν είναι αυτό και κάνει τα μαγικά του. Μήπως εννοεί, να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας και να ερωτοτροπήσετε όσο εκεί που δε πάει;

Λέων
Σας ξημέρωσε μια πολύ φοβερή ημέρα. Θα πιάσετε την ατζέντα σας και ξαφνικά θα τους πάρετε όλους τηλέφωνο. Γίνεστε κοινωνικοί, ξανά μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά και ξεκινάτε τις ανοιξιάτικες τις εξορμήσεις. Καιρός ήταν, γιατί πολύ ρουχλιάσετε και μύρισε μούχλα! Βγείτε έξω, δείτε κόσμο, χαμογελάστε, όλα είναι μια χαρά..

Παρθένος
Κάτι έχετε πάθει εσείς. Δεν είστε και πολύ καλά.. Δηλαδή μια χαρά νιώθετε, αλλά ξαφνικά ρίξατε την αυλαία, πάνε οι έρωτες και τα λουλούδια και θα βάλετε νέους στόχους, τώρα πια. Μια νέα δουλειά; Ένα έξτρα εισόδημα; Να φτιάξετε το σπίτι σας; Ασχολείστε με άλλα θέματα εξίσου σημαντικά για εσάς, αλλά νομίζω περισσότερο απομονώνεστε και ξεδίνετε ένα πράγμα..

Ζυγός
Φροντίστε να πλύνετε τα ρούχα σας, να τα μαζέψετε να είναι έτοιμα, γιατί από εδώ και πέρα θα ταξιδέψετε πολύ. Δε ξέρω αν θα είναι για επαγγελματικούς λόγους, ή αναψυχής, πάντως έχετε τη καλή τη διάθεση και ότι και αν προκύψει εσείς απλά θα ακολουθήσετε. Τη χρειάζεστε και αυτή την ανανέωση κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Μπορεί να παρουσιαστεί και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Δε θέλω ανοιξιάτικες τεμπελιές..

Σκορπιός
Ηρεμείτε κάπως και προσγειώνεστε στο σήμερα και το τώρα. Δε μπορούν όλα να γίνουν έτσι όπως εσείς θέλετε, αφού οι εποχές έχουν αλλάξει. Μπορείτε να κάνετε μια σχέση με έναν άνθρωπο εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Δώστε του την ευκαιρία. Μπορεί να αποδειχθεί διαμάντι. Μπορεί να κάνετε μια νέα συνεργασία. Τα λεφτά και λίγα να είναι η εμπειρία ίσως να είναι πολύτιμη.. Σκεφτείτε το.

Τοξότης
Από τη μια θέλετε να βρίσκεστε με κόσμο, φίλους, παρέες και τα γνωστά, από την άλλη την ησυχία σας. Κάπως έτσι θα είστε όλη την ημέρα. Μπερδεμένοι, γιατί κάνατε καιρό να νιώσετε ελεύθεροι και ωραίοι και τώρα κάθε είδους δέσμευσης σας πνίγει. Κάντε ότι σας αρέσει και μη δίνετε σημασία στο τι θα πει ο κόσμος. Όπου όμως και αν βρίσκεστε παίξτε ομαδικά γιατί έτσι θα σας εκτιμήσουν περισσότερο.

Αιγόκερως
Αν και οι παράξενες ημέρες συνεχίζουν να υπάρχουν, σήμερα θα νιώσετε πολύ καλύτερα από ποτέ. Ότι και αν κάνετε αφήστε το ύφος τύπου τα ξέρετε όλα, κάντε και λίγο το χαζό αν χρειαστεί, γιατί έτσι θα σας συμπαθήσουν περισσότερο. Να είστε με φίλους και παρέες και ακούστε και καμιά γνώμη διαφορετική. Συμβιβαστείτε εν ολίγοις, θα περάσετε όμορφα και χαρωπά δίχως εντάσεις..

Υδροχόος
Φτου μη σας ματιάσω, μια χαρά είστε και δυο τρομάρες. Βγήκε και ο ήλιος ξανά, μπήκε και η Αφροδίτη στους Διδύμους, ποιος σας πιάνει. Μέρα που θα ερωτοτροπήσετε σα μικρά παιδιά, θα φλερτάρετε, θα μιλήσετε γλυκά, ναι όλο και κάτι καλό θα σας συμβεί. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, δείτε κόσμο και παρασυρθείτε από τη καλή τη διάθεση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Σας ταιριάζει πολύ κάτι τέτοιο και σας κάνει λαμπερούς..

Ιχθύες
Μέρα που θα γίνετε οικοδεσπότες. Ακόμα και σε ξένο σπίτι να πάτε, πάλι θα μπείτε μπροστά και θα το παίξετε αρχηγοί. Τα αυγά μη ξεχάσετε και το τζατζίκι.. Πάντως με φίλους, με οικογένεια, με πολύ κόσμο θα βρεθείτε και είναι ωραίο να δείξετε το καλό σας τον εαυτό. Να σας δουν και λίγο διαφορετικά.. Ξέρετε εσείς.. Άντε αφήστε τις τεμπελιές και τις ζαβολιές και νιώστε τη θαλπωρή που σας δίνετε..

magicfariel@gmail.com