Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω! Αυταπάτες τέλος! Αποκαλύψεις, μυστήριο και αναγέννηση.. by F’Ariel!

Ο Πλούτωνας, όπως έχουμε ξανά πει είναι ο κυβερνήτης του Σκορπιού. Όλοι γνωρίζουμε πως το ζώδιο αυτό, είναι του έρωτα και του πάθους. Όπως επίσης και του μυστηρίου. Και κάπως έτσι, ο συνδυασμός αυτός σκοτώνει. Ο Πλούτωνας τώρα, είναι ένας
σκοτεινός πλανήτης. Λειτουργεί καταστροφικά, όμως και αναζωογονητικά. Βασικά κρατάει στα χέρια του το υποσυνείδητό μας, τους φόβους μας, οτιδήποτε επιβάλλεται να μείνει μυστικό για το καθένα ξεχωριστά..

Έτσι, τώρα που μπήκε στον Αιγόκερω, η επιρροή αυτή η αστρολογική, θα μας μαγεύει για πολλά χρόνια, κάτι σκοτεινό και μυστήριο, επανέρχεται στο προσκήνιο της ζωής μας, κάπως παράξενα. Μυστικά, θαμμένα και ένοχα, αποκαλύπτονται με άγαρμπο τρόπο. Όποιος τα έχει, δε θα προλάβει να προστατέψει τον εαυτό του, θα εκτεθεί και ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί αλλά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μια και καλή! Πρώτα το σκοτάδι και μετά το φως!

Δυστυχώς το γεγονός αυτό, θα πάρει από κοντά μας ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Θα νιώσουμε την απώλεια και τη λύπη σε όλο της το μεγαλείο. Η φυσική ροή των πραγμάτων. Άλλωστε η ζωή έχει και από αυτό. Το ευχάριστο είναι η επαγγελματική άνοδος που θα έχετε αρκετοί από εσάς. Δουλειά και χρήμα και ευκαιρίες. Πώς γίνεται αυτό; Θα δείξει.. Πάντως δε το βάζουμε κάτω.. σωστά;

Για να δούμε λοιπόν, πώς θα επηρεάσει το καθένα από εμάς ξεχωριστά..


Κριός
Γλυκά μου το ενδιαφέρον σας, θα είναι στραμμένο καθαρά σε θέματα καριέρας. Ο στόχος θα είναι να φτάσετε στη κορυφή με οποιονδήποτε τρόπο. Μπορείτε να το καταφέρετε αυτό, αν οι κινήσεις σας είναι προσεχτικές και πολύ καλά μελετημένες. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας γοητεύσουν με λόγια ψεύτικα, όμως μπορεί και να σας παραπλανήσουν. Η αλλαγή δουλειάς, δε προτείνεται για εσάς, που ήδη έχετε κάτι καλό στα χέρια σας. Η κορυφή είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε, απλά θέλει και τρόπο και κόπο. Δείξετε ενδιαφέρον στους ηλικιωμένους ανθρώπους που είναι στη ζωή σας. Φροντίστε τους, γιατί μια πιθανή απώλεια θα είναι οδυνηρή και πολύ ανατρεπτική για το ψυχικό σας τον κόσμο.

Ταύρος
Αν δε ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας με τη βοήθεια του Πλούτωνα, τότε δε θα σωθείτε ποτέ! Τι εννοώ; Αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο από όλες τις απόψεις, όμως μόνο όταν πείτε το μεγάλο το αντίο σε θέματα που σας πηγαίνουν πίσω και σας ενοχλούν συγχρόνως. Βάζετε νέους στόχους, μαθαίνετε νέα πράγματα, ίσως να βρείτε και τη δουλειά των ονείρων σας. Σίγουρα θα πρέπει να πάτε σε μια σχολή, κάτι νέο να μάθετε, για να προχωρήσετε παρακάτω. Ταξίδια και επαγγελματική επιτυχία! Οι παντρεμένοι, θα μπείτε σε παράξενες διαδικασίες, αφού μπορεί οι επιλογές που θα κάνετε να μη συμβαδίζουν και να χρειαστεί να μείνετε μόνοι, ελεύθεροι και ωραίοι… Ο τολμών νικά!

Δίδυμος
Μωρά μου χαμογελάστε! Επιτέλους αλλάζει το σκηνικό της ζωής σας προς το καλύτερο! Ναι ξέρω τρίβετε τα μάτια σας, αλλά ο Πλούτωνας, κατά κάποιο τρόπο σας γουστάρει τρελά! Τα επόμενα χρόνια, θα εστιάσετε στη προσωπική σας τη ζωή και στη τσέπη σας! Αρκετοί παντρεύεστε, ηρεμείτε, αράζετε, βρίσκετε το σύντροφο που τόσο καιρό ψάχνατε! Γίνεστε καλά παιδιά, τουλάχιστον για 10 -15 χρόνια! Μη πέφτετε στα πατώματα εσείς οι φευγάτοι της παρέας.. Με χρήματα γεμίζουν οι τσέπες σας. Δουλειά και λεφτά! Καιρός ήταν. Βέβαια θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας. Μη το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας ξινίζει. Το συμφέρον σας πάνω από όλα. Το σίγουρο είναι πως το πορτοφόλι γεμίζει ξανά!

Καρκίνος
Ρομαντικά μου πλασματάκια, ανατρεπτικό το κλίμα στις σχέσεις σας. Εδώ έχουμε θέμα μεγάλο. Ο Έρωτας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα. Αρκετοί το παίρνετε απόφαση να βάλετε τέλος σε μια σχέση ετών, εφόσον δε τραβάει άλλο. Πλέον καταλαβαίνετε πως αυτό το πήγαινε – έλα μια στο παρελθόν και μια στο μέλλον σας φθείρει και δε σας αφήνει να απολαύσετε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε. Το αντίο το λέτε, αλλά δε μένετε εκεί. Κάνετε αρκετοί τη γνωριμία της ζωής σας. Ερωτεύεστε παράφορα. Βρίσκεται το καρμικό σας σύντροφο. Πώς αλλιώς να σας το πω. Κάποιος φεύγει και κάποιος έρχεται. Καθαρά θέμα αποφάσεων και επιλογών.

Λέων
Χρυσά μου παράξενα τα πράγματα για εσάς. Επαγγελματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο και όχι μόνο. Αρκετοί από εσάς, προσπαθείτε για το καλύτερο, περιμένετε πώς και πώς μια ευκαιρία και αυτή δεν έρχεται. Ο χρόνος θα σας αποκαλύψει πως υπάρχουν άνθρωποι που δε σας συμπαθούν και τόσο και εκεί που κάτι καλό πάει να συμβεί, εκεί θα γκρεμίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Μια περιπέτεια θα είναι αυτή, γιατί αν θέλετε να κρατήσετε τη θέση σας, το status σας και το μισθό σας φυσικά, θα πρέπει να το παλέψετε για να βγείτε νικητές. Δηλαδή τέρμα οι δεδομένες οι καταστάσεις.. Κάποιοι αλλάζετε και δουλειά. Αλλάζετε τη ζωή σας ριζικά. Φέρνετε τα πάνω κάτω. Την υγεία σας να προσέχετε, πάνω από όλα.

Παρθένος
Απίστευτα τα μαντάτα για τη περίπτωσή σας. Ναι μεν οι δουλειές μια χαρά, αλλά θα εστιάσω στον έρωτα που κυρίως σας ενδιαφέρει.. Και ας μη το παραδέχεστε. Εσείς οι δεσμευμένοι της παρέας, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το ταίρι σας, αν έχετε συμβιβαστεί με μέτριες καταστάσεις, θα κάνετε την ανατροπή και θα ξεφύγετε από αυτό. Η αιτία θα είναι σίγουρα ένας μεγάλος έρωτας, πού έρχεται ολοταχώς κατά επάνω σας. Ένα ρίσκο είναι όλα και εσείς θα το πάρετε γιατί πραγματικά θα νιώσετε συναισθήματα πολύ πρωτόγνωρα και μοναδικά με τον άνθρωπο που θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας. Αυτό βέβαια ισχύει και για τους ελεύθερους της παρέας. Αν αγωνιάτε για ένα παιδί, θα έρθει και αυτό να μην απογοητεύεστε. Γίνεστε γονείς!

Ζυγός
Παράξενα μας τα λένε τα άστρα για εσάς.. Τα επόμενα χρόνια, θα είναι γεμάτα από εντάσεις και γεγονότα που θα καθορίσουν τη πορεία σας, τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας που έχετε με τους δικούς σας ανθρώπους, κυρίως για την οικογένειά σας. Εσείς που κάνετε παράξενη ζωή, που δε μαζεύεστε με τίποτα, που κατά κάποιο τρόπο έχετε επαναστατήσει, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τους δικούς σας τους ανθρώπους και θα δυσαρεστηθείτε πολύ. Δηλαδή ότι αποδεχόντουσαν ως τώρα, το απορρίπτουν και σας βάζουν τη θηλιά στο λαιμό. Κόβετε τις επαφές, όπου μπορείτε, απομακρύνεστε, κάποιοι φεύγετε και στο εξωτερικό. Πάντως αλλάζουν τα δεδομένα στην οικογενειακή σας τη ζωή. Δεν είστε άλλωστε από τα άτομα που συμβιβάζεστε εύκολα.. Όσο ευαίσθητοι και αν είστε. Επαγγελματικά φτιάχνουν τα πράγματα πολύ! Άνοδος!

Σκορπιός
Το σύμπαν φωνάζει. Ξεπεράσετε το παρελθόν. Ότι συνέβη παλιά, πάει πέρασε. Συγχωρέστε όποιον έχετε αδικήσει ή πληγώσει. Ζητήστε ένα συγγνώμη. Φτιάξτε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Όλο αυτό θα επανέλθει στο προσκήνιο και αν δε βελτιώσετε τη συμπεριφορά σας, ή τον τρόπο ζωής που κάνετε, τότε θα έρθετε αντιμέτωποι με όλους τους δικούς σας τους ανθρώπους και θα φτάσετε σε σημείο να μη σας μιλάει άνθρωπος. Αν θέλετε θα το σώσετε όλο αυτό και θα δείτε το θετικό της υπόθεσης. Θα γίνει δηλαδή εκείνο το τελικό το ξεκαθάρισμα και θα ξέρετε ποιοι σας αγαπούν. Επαγγελματικά ψάξτε για νέες ευκαιρίες και αυτές θα έρθουν. Είστε πολύ καλοί στο κυνήγι του θησαυρού. Μπορεί ο Κρόνος να έφυγε, σας θυμίζω πως το καλοκαίρι θα τη κάνει τη περαντζάδα του πάνω από το ζώδιό σας, για αυτό δώστε σημασία στις σχέσεις σας! Οι άνθρωποι δε μένουν για πάντα κοντά μας..

Τοξότης
Οι τυχεροί της παρέας. Έφυγε από πάνω σας ο Πλούτωνας και σας έφυγε ένα βάρος. Βέβαια τώρα έχετε το Κρόνο, αλλά φαντάζεστε τι έκαναν αυτοί οι δυο παρέα τόσο καιρό. Εξολόθρευση κανονική. Χαμογελάστε και τα καλύτερα έρχονται. Τέρμα οι στεναχώριες, τα βάσανα τα μεγάλα. Δε ξέρω αν ακόμα και οι χωρισμένοι ξανά αγαπήσετε. Πάει έφυγαν τα σκοτάδια και ίσως με αυτό τον τρόπο να λύθηκαν και τα κακά τα μάγια. Για όλα θα βρείτε το χρόνο. Για την υγεία σας, τον εαυτό σας, το σπίτι σας, τους δικούς σας τους ανθρώπους και για να πετύχετε τους στόχους σας επαγγελματικά. Τα επόμενα λοιπόν χρόνια θα είναι πολύ super για εσάς και έρωτας και δουλειά. Πού να φύγει και ο Κρόνος; Αλλά προς το παρόν, μαζέψετε εμπειρίες, πληροφορίες, κάντε εκεί τα δικά σας τα test drive και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

Αιγόκερως
Αγαπητοί τώρα πλέον κάνετε παρέα με το Πλούτωνα. Από τη μια είναι πολύ καλό από την άλλη σίγουρα θα φέρει και δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή σας. Να ξεκινήσω από τα άσχημα για να καταλήξω στα ωραία. Τα επόμενα χρόνια, θα χάσετε ένα δικό σας άνθρωπο, θα πληγωθείτε όσο δε φτάνει, θα βιώσετε το δυσάρεστο το γεγονός. Μέσα στη ζωή είναι και αυτά, αλλά έχετε τον τρόπο να το αντιμετωπίσετε. Αλλάζουν όλα ριζικά. Γίνεστε πιο σκληροί, πιο μαχητικοί και έρχεται μεγάλη άνοδος επαγγελματική. Φτάνετε στη κορυφή και το χρήμα έρχεται και σας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Αποφύγετε το ρίσκο και το τζόγο και όλα θα πάνε καλά! Δώστε βάση στην υγεία σας, γιατί δεν είστε ρομπότ και όπως γνωρίζετε όλα περνούν από τα χέρια σας. Προσοχή σας θέλουμε! Ο έρωτας πού πήγε;;;

Υδροχόος
Φοβερά μου πλασματάκια. Έχει ξεκινήσει ήδη το πανηγύρι από εχθές. Αμέσως, μια που έγινε η μετακίνηση, μια που σας μάγεψε κάτι ένα πράγμα. Το σύμπαν επιμένει. Αν θέλετε να σωθείτε και να ζήσετε αρμονικά και ευτυχισμένοι τα επόμενα 15 χρόνια, θα πρέπει να βάλετε κάτω τον εαυτό σας και να του μιλήσετε ειλικρινά. Τι σας αρέσει, τι δε σας αρέσει. Πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα. Ποιοι άνθρωποι αξίζει να βρίσκονται δίπλα σας; Ολοκληρώσατε τους στόχους και τα όνειρά σας; Ξεπεράστε το παρελθόν, πάει μας τελείωσε. Είστε άνθρωποι που κοιτάζετε μπροστά, στο μέλλον, έτσι πρέπει να παραμείνετε. Όμως η ψυχή σας, φωνάζει για βοήθεια. Άλλα ζητάει, άλλα κάνετε.. Θα τρελαθείτε στο τέλος! Επαγγελματικά στο χέρι σας είναι ή να υπάρξετε ή να μην! Απλά να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και τους άλλους. Το Κάρμα, που τόσο σας τρομάζει.. σας επιφυλάσσει απίστευτες εκπλήξεις.. Ευχάριστες και δυσάρεστες..

Ιχθύες
Τρελά μου πλασματάκια, το σύμπαν σας τα λέει πολύ χαρμόσυνα τα μαντάτα! Αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο φυσικά, επαγγελματικά έρχεται τρελή άνοδος και τα επόμενα χρόνια θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας σε σημείο που δε φτάνει. Ουσιαστικά που το έχετε παλέψει, εσείς που ρισκάρετε, εσείς που είστε φιλόδοξοι και τολμηροί θα φτάσετε στη κορυφή και θα τρίβετε τα μάτια σας. Θα σας αγαπήσει πολύς κόσμος, θα σας στηρίξει, θα σας βοηθήσει, όσο πιο κοινωνικοί είστε και ειλικρινής με τους άλλους και τον εαυτό σας, άλλο τόσο θα λαμβάνετε μια τέλεια αύρα από τους πάντες. Το νου σας το ψέμα πιάνεται, η ψευδαίσθηση εξαφανίζεται, η λαμογιά έχει τιμωρία μεγάλη. Όσο είστε στον ίσιο το δρόμο, άλλο τόσο θα έρχονται όλα τα καλά του κόσμου.. Πώς να σας το πω φανταστικά και παραμυθένια τα χρόνια που έρχονται.. Θα φορέσετε και τη κορώνα!

magicfariel@gmail.com