Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Το Ζώδιο του Καρκίνου και οι Ερωτικοί του σύντροφοι, by F’Ariel!

Ξωτικά μου άργησα να πάρω την απόφαση να γράψω, γιατί για να είμαι ειλικρινής, δε τα πάω και πολύ καλά με το ζώδιο του Καρκίνου. Ούτε με τους άντρες, ούτε με τις γυναίκες. Καμία επαφή! Όμως ως ξωτικό, τρελό και αλλοπαρμένο, θέλω να γράψω, γιατί
έχουμε πολλά ακόμα να πούμε, δε λέτε και εσείς;

Αχ Καρκινάκια μου, είστε οι ρομαντικοί της παρέας. Ζείτε στο κόσμο σας εντελώς, αιώνες τώρα και μέσα στο παραμύθι φυσικά. Ανήκετε στους αφοσιωμένους εραστές, αφού αγαπάτε πολύ, είστε πιστοί και ολοκληρωτικά δοσμένοι στο ταίρι σας. Να πούμε τα καλά να πούμε και τα κακά όμως..



Η ιστορία σας ξεκινάει κάπως έτσι..



Μια φορά και ένα καιρό, αγαπήσατε κάποιο άτομο τρελά. Με πάθος, φαντασία, όνειρα πολλά. Το άτομο αυτό σας πλήγωσε, γιατί οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για μια φοβερή συνέχεια. Έτσι κλειστήκατε στο καβούκι σας.
Από τότε ως τώρα, έχετε πάρει διάφορες μορφές, έχετε αντιδράσει μυστήρια και το πιο πιθανό είναι κάποιοι να μη δένεστε και τόσο εύκολα.. Άρα κάποιοι απο εσάς φλερτάρετε, περνάτε καλά, αλλά όταν ακούτε για σχέση εξαφανίζεστε.. Αυτή τη κακιά την ίωση μπορεί να τη κολλήσει πιο εύκολα ο άντρας Καρκίνος. Οι γυναίκες είστε ή του ύψους ή του βάθους. Δηλαδή ή ξεσαλώνετε και δε καταλαβαίνετε τίποτα, η καλύτερη άμυνα, ή θα χαλάσετε τα μισά χρόνια της ζωής σας προσπαθώντας να ξεπεράσετε ένα παρελθόν και τα άλλα μισά να φτιάξετε ένα μέλλον.

Άρα όλα καταλήγουν πως φοβάστε το ρόλο του εραστή γιατί κατά βάθος δε σας ταιριάζει. Είστε περισσότερο της μόνιμης της σχέσης. Της οικογενειακής της θαλπωρής. Αλλά ας παραβλέψω τα καλά αυτά τα στοιχεία σας , μπας και δούμε τι γίνεται από κάτω.. Εκεί που δε βλέπει κανείς..
Όταν αγαπάτε εσείς τα Καρκινάκια, δίνετε όλο σας το είναι στο σύντροφό σας. Δε σας νοιάζει και πολύ πιο θα είναι το πρόγραμμα, αρκεί να είστε μαζί του και να του νιαουρίζετε διάφορα.

Λατρεύετε τις ανέσεις και τα παλ τα χρώματα και το νερό φυσικά. Πέφτετε με τα μούτρα ένα πράγμα και τα δίνετε όλα έχοντας όμως τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις. Αυτό σπανίζει φυσικά και έτσι παθιάζεστε περισσότερο, ζηλεύετε, φαντάζεστε διάφορα γεγονός που σας κάνει πολύ κυκλοθυμικούς.. και καταπιεστικούς.. Με μια θηλιά στο χέρι σας βλέπω.. αλλά έτσι είστε εσείς.. ίσως για αυτό και να αρέσετε κατά βάθος..

Τώρα ας δούμε με ποια ζώδια ταιριάζετε..

Καρκίνος με Κριό
Ούτε καν! Μη το προσπαθήσετε. Τσάμπα το χρόνο σας θα χάσετε και θα εκνευριστείτε και οι δυο! Μεγάλες οι διαφορές μεταξύ σας.

Καρκίνος με Ταύρο
Όμορφη σχέση. Ρομαντική, τρυφερή, που περισσότερο γίνεται φιλική στη πορεία. Λίγο βαρετή μου ακούγεται..

Καρκίνος με Δίδυμο
Καμία επαφή. Η κόντρα της κόντρας και συνεννόηση μπουζούκι. Δε τη προτείνω σε καμία περίπτωση!

Καρκίνος με Καρκίνο
Η ιδανική σχέση! Ονειρεμένη, φανταστική. Ξέρετε γιατί; Είστε ακριβώς στην ίδια τη συχνότητα. Ότι καλύτερο..

Καρκίνος με Λέων
Στη τσίτα η κατάσταση. Δεν υπάρχει επικοινωνία, επαφή και το Λιοντάρι είναι συνέχεια σε διαφορετικό μονοπάτι .. κάποια άλλη φορά ίσως..

Καρκίνος με Παρθένο
Ταιριαστή σχέση που μπορεί να γίνει πολύ φιλική στο τέλος. Καρκίνος με Ζυγό Βαριούνται μεταξύ τους μέχρι θανάτου.

Καρκίνος με Σκορπιό
Φωτιά σκέτη! Μιλάμε για πολύ πάθος. Τρέλα και φαντασία. Απίστευτος συνδυασμός!

Καρκίνος με Τοξότη
Απίστευτα κουραστική. Καμία σχέση, καμία επαφή.

Καρκίνος με Αιγόκερω
Συντηρητική αλλά ταιριαστή σχέση. Χαλαρά πράγματα.

Καρκίνος με Υδροχόο
Έντονη σχέση γεμάτη από περιπέτεια. Η σταθερότητα του Καρκίνου με τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του Υδροχόου φέρνει φουρτούνες..

Καρκίνος με Ιχθύες
Πιστεύω πως είναι καρμικός ο συνδυασμός αυτός. Έντονη σχέση, μυστήρια, αλλά άκρως ταιριαστή. Ρομαντική, πλασμένοι και οι δυο για το παραμύθι και τη φαντασία. Νομίζω αυτά είναι.. τα καλύτερα!

magicfariel

Φωτογραφία από press 👍 and ⭐ από το Pixabay