Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 24/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε Παρασκευή, δε το πιστεύω! Να κάνουμε party!!! Και για να σας πω την αλήθεια κάπως έτσι έχω μεγαλώσει, έχω συνηθίσει και τώρα
μου κακοφαίνεται.
Γιατί όντως κάθε τέτοια μέρα είχε το βράδυ έξοδο! Και τη μια μέρα και την άλλη. Σε μια φοβερή εποχή, που νιώθω πολύ τυχερή που την έζησα όσο εκεί που δε φτάνει..

Εντάξει εμείς οι γυναίκες έχουμε πολλά προτερήματα. Η είσοδος σε ένα μαγαζί δεν είναι ποτέ απαγορευτική. Ο λογαριασμός δεν είναι ποτέ υψηλός. Οι γνωριμίες πολλές, νέες και παλιές. Τι ωραία, να είσαι γυναίκα, ακόμα το απολαμβάνω.. Μπορώ να πω πως, τώρα πιο πολύ από ποτέ! Δεν έχει σημασία αν θα πάω σε ένα μεγάλο club, ή σε ένα bar restaurant. Θα ψυχαγωγηθώ το ίδιο. Γιατί μου αρέσει, να βγαίνω έξω, να ακούω ωραίες μουσικές, να γεύομαι τις γκουρμετιές μου ή να πίνω τα κοκτέιλ μου.. Και ας μην έχω την επόμενη ούτε για τσίχλες. Εντάξει ευτυχώς, είμαι σε μια ηλικία που δε το επιτρέπει κάτι τέτοιο, αλλά αν χρειαστεί θα τη κάνω την ανατροπή, γιατί στη τελική μια ζωή την έχουμε.. Σωστά;;

Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Κάτι θα σας ζητήσουν σήμερα και επειδή εσείς δε θα έχετε τα κέφια σας, θα αντιδράσετε με άσχημο τρόπο. Καλά θα κάνετε να κρατηθείτε, να είστε πιο ψύχραιμοι και αντικειμενικοί γιατί μεθαύριο μπορεί και εσείς να χρειαστείτε μια βοήθεια και να μη σας τη δώσουν. Σκεφτείτε καλά, τι θα απαντήσετε ή καλύτερα μη μιλήσετε καθόλου. Οι πράξεις δείχνουν από μόνες τους.

Ταύρος
Μέρα φοβερή για εσάς, θετική και πολύ αισιόδοξη. Βασικά θα σας πιάσει μια μανία να ανοίξετε τα εσώψυχά σας και να πείτε τα πάντα. Κάντε το αν είναι να νιώσετε καλύτερα, αλλά μη περιμένετε να σας καταλάβουν κιόλας. Από την άλλη μπορεί το στοματάκι σας να στάξει φαρμάκι και να προκαλέσετε πανικό και ταραχή. Τουλάχιστον ας είστε χαμογελαστοί. Το μήνυμα πάντως το στέλνετε!

Δίδυμος
Ζητήστε αυτό που θέλετε με ευγενικό τρόπο. Μην είστε απόλυτοι και φυσικά αφήστε τα ξινά τα μούτρα για μια άλλη ημέρα. Από την άλλη έχετε κουραστεί να δείχνετε ευχαριστημένοι με κάτι που δεν είστε. Συγκρατήστε τον εαυτό σας ή καλύτερα κλειδωθείτε στο δωμάτιό σας, γιατί τα κάνετε όλα μπάχαλο. Τσακωμοί και εντάσεις αν δε προσέξετε τα λόγια σας..

Καρκίνος
Ασχοληθείτε μόνο με τις δικές σας τις υποθέσεις. Μπορεί να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να βοηθήσετε τους δικούς σας τους ανθρώπους, όμως χρόνος δεν υπάρχει και έχετε και εσείς προθεσμίες. Τελειώστε πρώτα με τις δικές σας τις δουλειές, να μην εκτεθείτε άνευ λόγου και αιτίας και μετά αν έχετε τη διάθεση, ή την ώρα, δώστε εκεί ένα χεράκι. Πάντα εκτιμάται μια τέτοια κίνηση.. ιδιαιτέρως!

Λέων
Μια στεναχώρια έρχεται κατά επάνω σας. Κάτι θα μάθετε, κάτι θα δείτε, ή θα διαπιστώσετε, που θα πληγωθεί όλο σας το είναι. Αν παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι μπορεί να περάσει κάπως ανώδυνα όλο αυτό, αν ξεφύγετε τότε ο χαμός ο ίδιος. Μήπως να το ψάχνατε το θέμα λίγο καλύτερα, πριν πάρετε μεγάλες και βιαστικές αποφάσεις. Μπορεί να έχετε όλο το δίκιο του κόσμου, αλλά μερικές φορές πρέπει να κάνετε πίσω.

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά. Φωτεινοί και λαμπεροί όσο ποτέ. Σήμερα θα μάθετε κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε με τη ψυχή σας. Βέβαια, θα είναι λίγο πικάντικο το νέο και θα τρέξετε να το πείτε από εδώ και εκεί. Μη πέφτετε στη λούμπα του άλλου. Επεξεργαστείτε το μαντάτο και κρατήστε μόνο κάποια στοιχεία που μπορεί να είναι όντως αληθινά. Τις σαντιγές να τις πετάξετε… παχαίνουν!

Ζυγός
Δύσκολη μέρα σας ξημέρωσε. Τσακωμούς και εντάσεις στη δουλειά. Τα βάζετε με κάποιον ανώτερό σας και τα κάνετε όλα μπάχαλο. Επιβάλλεται να συγκρατηθείτε, γιατί μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας έτσι ξαφνικά. Και δίκιο να έχετε, να είστε σίγουροι πως θα το βρείτε με άλλο τρόπο. Από την άλλη αν είστε έτοιμοι για όλα, να περιμένετε ψυχρό και ανελέητο πόλεμο.

Σκορπιός
Σήμερα γλυκά θα μου θα δείτε το πρόβλημα και θα βουτήξετε κατευθείαν μέσα. Δεν είστε και στα πολύ καλά σας και αντί να ψάξετε τρόπους για να ηρεμίσετε θα τα κάνετε ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Επειδή όμως είστε βάσανα μεγάλα, θα το σκαλίσετε το θέμα και μετά το χάος. Να προσμένετε απρόβλεπτες καταστάσεις μπορεί στα ερωτικά σας, μπορεί όμως και στα επαγγελματικά. Ψυχραιμία πάνω από όλα..

Τοξότης
Θα σας έλεγα σήμερα να κάνατε μια φοβερή κοπάνα από τη δουλειά σας. Χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία και μπορεί και το σπίτι να είναι άδειο, ότι πρέπει για να χαλαρώσετε. Και δουλειά να πάτε, μαζευτείτε νωρίς, φάτε καλά και υγιεινά και κοιμηθείτε. Ξεχάστε το ποτηράκι με το κρασί, ή τις κακές τις συνήθειες και βρείτε τα με τον εαυτό σας. Άλλωστε έρχεται ένα πολύ χαρωπό ΣΚ!

Αιγόκερως
Δύσκολη η ημέρα σας γεμάτη από εντάσεις. Από αστρολογικής και μόνο άποψης, θα πρέπει να το ξέρετε από τώρα, πως η διπλωματία σώζει και όχι τα πικρόχολα τα σχόλια. Σήμερα αν δε καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας μπορεί να παίξετε και ξύλο είτε με το σύντροφό σας , είτε με κάποιο συνεργάτη σας. Όχι βία! Διάλογος σε ήρεμους τόνους. Αλλά ότι και να σας λέω, να το περιμένετε, μάχιμη η κατάσταση! Φορέστε πανοπλία!

Υδροχόος
Τα βάζετε με όλους. Σας φταίνε οι πάντες. Γκρινιάζετε όλη την ημέρα. Από κέφια, δε το νομίζω. Γιατί χρυσά μου; Ήλιο έξω, Παρασκευή, μήπως πρέπει να κάνετε κάτι για να αλλάξετε διάθεση; Επιτίθεστε σε όλους. Πεισμώνετε. Σας πιάνει εκείνος ο αυτοκαταστροφικός ο εγωισμός σας. Σας προτείνω να εξαφανιστείτε. Θα χαλάσετε σχέσεις που έχετε μεγάλη ανάγκη..

Ιχθύες
Μη παίρνετε αποφάσεις όταν βρίσκεστε πάνω στον ενθουσιασμό σας. Σκεφτείτε σήμερα τις κουβέντες σας, τις κινήσεις σας και μετά δράστε αναλόγως. Ένα λάθος δικό σας, μπορεί να πληγώσει ή να απογοητεύσει ένα δικό σας άνθρωπο. Μη βιαστείτε να κρίνετε αν δε το ψάξετε πρώτα. Να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Σας πιάνουν και λίγο τα κυκλοθυμικά σας. Και φυσικά δε φταίει σε κάτι ο σύντροφός σας..

magicfariel@gmail.com