Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 26/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι γλυκό Κυριακάτικο πρωινό μας ξημέρωσε.. Ήσυχο, ζεστό, ηλιόλουστο, τα πουλάκια κελαηδούν και μου αρέσει απίστευτα πολύ. Το αγαπημένο μου
δέντρο πήρε φόρα και όλα βαίνουν καλώς..

Ξύπνησα με πολύ μυστήρια διάθεση και εκεί που έπαιζα στη φάρμα μου, με έπιασε μια ταχυκαρδία, άρχισα να σκέφτομαι πόσο κακό κάνει αυτός ο ρημαδό εγωισμός.. Τα γράφω, τα φωνάζω, επιμένω, αλλά προσωπικά κάνω το αντίθετο. Παρασύρομαι από το συναίσθημα, από το θυμό μου, από τη μούρλια που κουβαλάω μέσα μου και γίνομαι το πιο κακό κορίτσι.. Με μάλωσα πρωί-πρωί, γιατί θα πρέπει να είμαι το καλό το παράδειγμα, η απόδειξη πως αυτά που σας λέω είναι αληθινά..
Και κάπως έτσι, αφέθηκα ελεύθερη, έδιωξα όλες τις άσχημες τις σκέψεις, ξεπέρασα τις στενοχώριες μου, καταπάτησα τον εγωισμό μου και μεταμορφώθηκα σε εκείνο το μαγικό το ξωτικό της θετικής της σκέψης, της ελπίδας και της αγάπης πάνω από όλα..

Γιατί αυτή είμαι. Δε κρατάω κακίες. Δε μισώ. Δεν εκδικούμαι. Και αν κάνω κόνξες πού και πού είναι γιατί έχω και εγώ τις αδυναμίες μου.. Πάντα όμως υποκύπτω στο τέλος.. γιατί μερικές είναι αξεπέραστες.. ..όπως είσαι και εσύ..

Ρομαντικές καλημέρες..


Κριός
Πολύ χαρούμενοι θα είστε σήμερα και κανείς μα κανείς δε θα σας χαλάσει το κέφι. Θα φύγετε από νωρίς από το σπίτι και σας βλέπω να γυρνάτε παρέα με το φεγγάρι. Με φίλους θα είστε όλη την ημέρα, βόλτες από εδώ, βόλτες από εκεί, δε θα μαζεύεστε με τίποτα. Επιτέλους μια φοβερή ημέρα για εσάς, για αυτό φροντίστε να μη τη χαλάσετε με τις παραξενιές σας. Χαμογελάστε με τη ψυχή σας..

Ταύρος
Να περιμένετε να γεμίσει το σπίτι σας με κόσμο. Μπορεί εσείς να μη προσκαλέσετε κανέναν, όμως όλως τυχαίως δε θα βρίσκετε ούτε καρέκλα να καθίσετε. Απολαύστε το γεγονός, είναι ευχάριστο να σας θυμούνται έτσι ξαφνικά και στη τελική και τα απρόβλεπτα είναι ωραία. Μέρα γεμάτη από χαρά και όμορφα συναισθήματα. Μη γκρινιάξετε αν χρειαστεί να κάνετε ένα καφέ παραπάνω.. χα χα !

Δίδυμος
Τόση χαρά μαζεμένη φτου μη σας ματιάσω! Μέρα που θα την εκμεταλλευτείτε αναλόγως. Βόλτες με φίλους, κουτσομπολιά, νέα , όλες οι αγαπημένες σας συνήθειες μαζί. Νομίζω τα βρίσκετε σιγά-σιγά με τον εαυτό σας και σας αρέσει. Μέχρι να βραδιάσει δε σας βλέπω να γυρνάτε σπίτι, αφού θα παρασυρθείτε όπου και αν πάτε. Απολαύστε την ημέρα σας γιατί από αύριο αλλάζει κατά πολύ το κλίμα.

Καρκίνος
Να και οι χλίδες σήμερα. Ξαφνικά θα επιθυμήσετε για τον εαυτό σας πολλά πράγματα, ή ένα και καλό. Πάντως θα αφεθείτε λίγο ελεύθεροι, θα ξεπεράσετε τα όριά σας και θα το κάνετε το έξοδο με πολύ αγάπη. Θα είναι ένα ξενοδοχείο σπα; Ένα ακριβό εστιατόριο; Μια αγορά – όνειρο; Πάντως ικανοποιείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από το κόστος! Φροντίστε να πάρετε την απόδειξη στο τέλος.

Λέων
Πάλι σε πρόγραμμα είστε. Δηλαδή έχετε κανονίσει διάφορα, δεν έχετε υπολογίσει το ξενοδόχο και θα προσπαθήσουν να σας φέρουν τα πάνω-κάτω. Εσείς όμως το βιολί σας. Δε θα αφήσετε κανέναν να σας αλλάξει τα πλάνα. Κυριακή άλλωστε, η ημέρα του Θεού και ο καθένας πράττει όποιος νιώθει. Πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας και μη τους βασανίζετε με τα ίσως και τα μπορεί..

Παρθένος
Μη ψάχνετε απαντήσεις από εδώ και εκεί και φυσικά μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους. Αν είστε ψύχραιμοι και λογικοί θα δείτε πως και από μόνοι σας μπορείτε να το κάνετε αυτό. Άλλωστε εσείς γνωρίζετε καλύτερα από το καθένα τη πηγή του προβλήματος και κατά βάθος ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Ας είστε με παρέα. Παίξτε το παιχνίδι των ερωτήσεων και των απαντήσεων. Μόνοι σας θα τα κάνετε όλα.. και πάλι!

Ζυγός
Σήμερα οι προτάσεις για έξω θα πέσουν βροχή. Μια βόλτα στη θάλασσα. Σε ένα ταβερνάκι. Οπουδήποτε αρκεί να φύγετε από το σπίτι. Μη το σκέφτεστε και μη βαριέστε. Απολαύστε την ημέρα σας όπως έρθει, δηλαδή μη φέρνετε και πολλές αντιρρήσεις. Το καλό το κλίμα κρατάει ως και τις 27. Ακολουθήστε τη παρέα και στη τελική κάντε και νέες γνωριμίες. Αλλάξτε περιβάλλον και παραστάσεις.

Σκορπιός
Μετά από το μπάχαλο των τελευταίων των ημερών, μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Δηλαδή ξαφνικά εκεί που όλοι ήταν εναντίον σας, ξαφνικά παίρνουν το μέρος σας και σας ανεβάζουν πολύ ψυχολογικά. Προφανώς φάνηκε η αλήθεια. Το δίκιο είναι το πιο ισχυρό επιχείρημα, απλά όλα είναι θέμα χρόνου. Ναι απολαύστε τη νίκη σας και κοιτάξτε να ηρεμίσετε λιγάκι. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή.

Τοξότης
Μέρα που θα έχετε λύσεις για τα πάντα. Βασικά βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση και έχετε όρεξη να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας. Ωραία, εκμεταλλευτείτε αυτό το συναίσθημα για να τα βρείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους και να κάνετε πράγματα από κοινού. Εντυπωσιάστε με την ευελιξία σας!

Αιγόκερως
Τα έχετε κανονίσει όλα για της σημερινή την ημέρα, δε θα αφήσετε κανέναν να σας αλλάξει το πρόγραμμα, ούτε φυσικά να σας χαλάσει το κέφι. Βέβαια, αν όλα τα έχετε μέσα στο μυαλό σας, τότε μη περιμένετε να συμβεί κάτι τέτοιο. Από νωρίς το πρωί, ζητήστε να μη σας ενοχλήσουν και αποκαλύψτε τα σχέδιά σας. Όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος όχι. Εσείς δεν αλλάζετε πορεία για κανέναν! Νόμος.. χα χα ..

Υδροχόος
Σήμερα θα είστε πολύ γλυκά πλασματάκια. Μέσα στα χαμόγελα και τα πειράγματα σας βρίσκω. Δε ξέρω τι έγινε, αν είδατε καλό όνειρο, πάντως κανένα μαύρο σύννεφο, καιρός ήταν. Τα κάνατε τα μαγικά σας και ας κοιμόσασταν. Ξαφνικά θα αποζητήσουν τη παρέα σας, τα λόγια σας, θα σας αγαπήσουν για αυτό που ακριβώς είστε. Ένα βάσανο μεγάλο!

Ιχθύες
Ξαφνικά θα θυμηθείτε πως έχετε πολλές δουλειές να κάνετε. Όμως έχετε άλλο πρόγραμμα. Για αυτό θα βάλετε εκεί μερικές τρικλοποδιές, θα κάνετε και μερικές πάσες και θα ξεφορτωθείτε από πάνω σας τα πάντα. Μαγικά πράγματα είναι αυτά.. Μόνο εσείς.. Χαμογελαστούς και πολύ πονηρούς σας βρίσκω. Έχετε κάτι περίεργο κατά νου;

magicfariel@gmail.com