Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 10/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άγιες μέρες, όσων αφορά τα ήθη και τα έθιμα, κολασμένες, όσων αφορά τα αστρολογικά μαντάτα! Καμία επαφή το θέμα.. ντροπή μέρα που είναι τι γράφω.. Βέβαια,
δεν ανήκω στις μαυροφορεμένες, υποτιθέμενες παρουσίες και ούτε θα τρέξω στην εκκλησιά, γιατί το όλο θέμα της θρησκείας, αφορά εμένα προσωπικά και κανέναν άλλον.
Και για να μη με χαρακτηρίσετε ως μια αναιδή κοπέλα, σας πληροφορώ, πως τα εικονίσματα της Παναγιάς Τσαμπίκας και του Αγίου Ευφραίμ, βρίσκονται παντού. Και στο σπίτι και στο γραφείο και στο αμάξι, γιατί πιστεύω, στη καλή ενέργεια που εκπέμπουν στη ζωή μου.. Τελευταία προστέθηκε και ο Πάτερ Παϊσιος, αφού διάβασα την ιστορία του, τη σκέψη του και ένιωσα πολύ ωραία.. Το θαύμα και τη γαλήνη, τα βρίσκω κάθε μέρα, το καντιλάκι μου θα το ανάψω, χωρίς να είναι Πάσχα, χωρίς να είναι μέρες που ξαφνικά όλοι θυμούνται πως είναι χριστιανοί.

Τέλος πάντων, για να μη κολαστώ ακόμα περισσότερο, με τις κάκιστες συμπεριφορές των ανθρώπων, με την υποκρισία και τη ψευτιά που μου και μας προσφέρουν.. απλά λέω.. να έχουμε μια όμορφη ημέρα, ξένοιαστη.. και το κεράκι μας ας το ανάψουμε.. έτσι για πάρτη μας και μόνο.. και φυσικά για το Χριστό, που όπως και αν το πάρουμε, όπου και αν πιστεύουμε, είναι μια δύναμη υπέρτατη, καλοσύνης, αγάπης, ανθρωπιάς, συμπόνιας, είναι εκείνο το φως το φωτεινό που κρύβει η ψυχή μας… Στο καθένα ξεχωριστά!

Καλή συνέχεια να έχετε..


Κριός
Παίξτε ομαδικά και πάνω από όλα φροντίστε να καταλάβετε τι εννοούν οι άλλοι όταν σας μιλούν. Κάτι θέλουν να σας πουν και μόνο αν τους δώσετε τη κατάλληλη σημασία, θα μπορέστε και να επικοινωνήσετε και να περάσετε μια όμορφη ημέρα. Είστε καλά, χαμογελαστοί και ήρεμοι, αλλά μέρες που είναι πρέπει να συναναστραφείτε με κόσμο.. Ξεχάστε την απομόνωση σήμερα.

Ταύρος
Μέρα που θα πρέπει να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Δείτε την αλήθεια κατάματα και αντιμετωπίστε την οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας, τις απόψεις σας, τι θέλετε και τι όχι και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μη φοβάστε, μην έχετε ενδοιασμούς, μη ντρέπεστε. Οι ευκαιρίες να κάνετε το σωστό, δεν εμφανίζονται κάθε μέρα. Μπορεί κάτι να προχωρήσει, μπορεί και να τελειώσει.

Δίδυμος
Το μυαλό σας είναι στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Είναι μέρες τώρα το σκέφτεστε από εδώ, περιμένετε κάτι από εκεί, αλλά θέλετε επιτέλους μια ξεκάθαρη απάντηση. Για αυτό σηκώστε το τηλέφωνο και ρωτήστε έξω από τα δόντια, για να λάβετε τη πληροφορία που θέλετε. Μη χάνετε το χρόνο σας άδικα. Τώρα που παίζει. Άλλωστε σας το χρωστάει το σύμπαν.. Μια καλή ευκαιρία!

Καρκίνος
Σήμερα αντί να σκέφτεστε πως θα περάσετε όμορφα την ημέρα σας, θα είστε σε προβληματισμό μεγάλο για τα επαγγελματικά σας. Δηλαδή, θέλετε κάποιοι φυσικά, να δηλώσετε παραίτηση, γιατί απλά δε τραβάει άλλο. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε πόστο και αρμοδιότητες, γιατί κάτι δε σας εκφράζει. Βασικά σκεφτείτε ότι θέλετε, αλλά να πράξετε αναλόγως των συμφερόντων σας.

Λέων
Ναι είστε χαμογελαστοί και χαρωποί. Βέβαια δεν είναι όλα τόσο καλά όσο φαίνονται. Σήμερα θα σας στριμώξουν στη γωνιά, θα σας τα πούνε ένα χεράκι. Βέβαια, προκειμένου να γίνει το δικό σας, θα πείτε ναι σε όλα. Θα συμφωνήσετε φυσικά, ή θα ξεγλιστρήσετε από τα δύσκολα, αλλά πάλι το δικό σας θα γίνει στο τέλος. Λύστε τα θέματά σας και μην αποφεύγετε την αλήθεια. Ότι πέφτει κάτω από το χαλί, σκάει ξανά στην επιφάνεια σε ανύποπτο χρόνο!

Παρθένος
Καλέ μέρα που είναι σκέφτεστε τα λεφτά; Πώς να βγάλετε περισσότερα; Εντάξει κάποιος θα σας θυμηθεί, που σας χρωστούσε από παλιά κάποια δανεικά και παίζει να σας δώσει κάποια ή όλα. Αυτό θα είναι η αιτία, ή να βγάλετε το τεφτέρι και να αρχίσετε να ζητάτε ότι σας χρωστούν, ή να ψαχτείτε για μια δεύτερη δουλειά, για το κάτι της παραπάνω. Νομίζω πως γίνεστε πλεονέκτες ένα πράγμα..

Ζυγός
Δύσκολη η ημέρα σας και απρόβλεπτη πολύ. Ένας δικός σας άνθρωπος θα σας πει κάτι ή θα δείξει τις προθέσεις του και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Να μη ξαφνιάζεστε και τόσο γιατί τόσο καιρό και εσείς κάνατε τις ζαβολιές σας. Ίσως να δεχθείτε συμπεριφορές που θα σας θυμίσουν τον εαυτό σας και θα εκνευριστείτε ακόμα πιο πολύ. Αμοιβαία είναι όλα στη ζωή αυτή.. μη το ξεχνάτε αυτό!

Σκορπιός
Πώς καταφέρατε σήμερα να είστε φουλ στη δουλειά, μόνο εσείς το ξέρετε αυτό! Μπορεί να μην είναι επαγγελματικό, αλλά είστε μέσα σε όλα ως συνήθως και οι υποσχέσεις που δώσατε τώρα δε σας αφήνουν χρόνο για να κάνετε αυτά που πραγματικά θέλετε. Ψυχραιμία, υπομονή και τηρήστε το λόγο σας, για να ξελασπώσετε μια ώρα αρχύτερα. Μεταξύ μας τώρα δε νομίζω να το καταφέρετε αυτό..

Τοξότης
Θέλετε οικογενειακές στιγμές, θα τις αποζητήσετε, αλλά δε νομίζω να σας δώσουν και τόση σημασία γεγονός που θα σας απογοητεύσει κάπως. Μη το βάζετε κάτω, πείτε τους λόγους και θα σας ακολουθήσουν. Μπορεί να ξεκινήσει λίγο παράξενα το πρωινό σας, αλλά μέχρι το βραδάκι, όλοι θα θελήσουν να είναι μαζί σας και θα ακούσετε και καλές κουβέντες.. Αγάπης και στοργής..

Αιγόκερως
Άλλα πράγματα έχετε στο μυαλό σας, αλλιώς θα προκύψουν. Στην αρχή μπορεί να χαλαστείτε κάπως, αλλά στη συνέχεια θα νιώσετε ωραία, γιατί ουσιαστικά σήμερα θα σας φροντίσουν. Ναι σειρά σας να νιώσετε λίγο όμορφα για αυτό μη φέρνετε και πολλές αντιρρήσεις. Βόλτες ο σύντροφο; Μαζί του εσείς; Relax στο καναπέ; Εκεί δίπλα και εσείς.. Ναι γατούλες, μπορείτε να γίνετε.. άνετα!

Υδροχόος
Όλοι είναι χαλαροί, εσείς στη τσίτα. Πώς γίνεται αυτό; Οργανωθείτε, βάλτε προτεραιότητες και ακολουθήστε το πρόγραμμα κατά γράμμα. Είστε μια χαρά, ανάλαφροι, χαρωποί και ήρεμοι. Σπάνιο αυτό για τη περίπτωσή σας, γιατί αν καταλάβατε πως είναι δυνατόν από τη μια να είστε πανικόβλητοι και από την άλλοι πράοι; Διχασμένες προσωπικότητες σωστά; Φροντίστε μόνο μη χαλάσετε το κέφι του κόσμου..

Ιχθύες
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, αποφασιστικοί όσο ποτέ, δυναμικοί και δραστήριοι, πρέπει να γίνει αυτό που θέλετε εσείς, με τον τρόπο που θέλετε. Μπορείτε να το ζητήσετε με όμορφο τρόπο, να είστε ευγενικοί και προσγειωμένοι, γιατί έχετε καβαλήσει λίγο καλάμι το τελευταίο τον καιρό και θεωρείτε πολλά πράγματα δεδομένα! Cool..down..

magicfariel@gmail.com