Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Το Ζώδιο του μήνα, Ταύρος, by F’Ariel!

Τέτοια συνέπεια σε θέμα, δε νομίζω να έχει ξανά υπάρξει, αλλά ως Ταυρίνα που είμαι, αγωνιώ, τι θα φέρει ο γλυκός ο Μάης στη ζωή μου.. και στη δική σας φυσικά.. Για να
ανοίξουμε το μαγικό πάπυρο της magicfariel, να δούμε το κάρμα, εκείνο το μυστήριο κάρμα, τι σχέδια έχει.. για εμάς.. ;;;
Να πούμε τώρα την αλήθεια, η νέα χρονιά δε μας μπήκε και τόσο καλά! Μπορεί να έδειχνε κάτι το θετικό, στη πορεία όμως προσωπικά το βρήκα το θέμα πολύ καταστροφικό!

Ας αφήσουμε όμως τις δικές μου ιστορίες για αγρίους και ας δούμε τι λένε τα άστρα.. σε άλλο ύφος φυσικά..

Λοιπόν, ο Μάης θα είναι σχετικά γλυκός για τα Ταυράκια. Η Θεά Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της από όπου και αν βρίσκεται και για να είμαι ειλικρινής εκείνη βαστά τα μπόσικα και το παλεύει πολύ το πράγμα, για να μη ξεφύγετε εντελώς! Υπερβολικοί ως συνήθως, ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, θα παρασυρθείτε από τη μυρωδιά της άνοιξης και ο Θεός βοηθός!

Οι σχέσεις σας είναι αυτές που θα σας βασανίσουν πολύ, όλων των ειδών, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, όλες περνούν ξανά από κόσκινο τρελό.. Και φυσικά στο χέρι σας είναι κάποιες να διατηρηθούν και κάποιες να γίνουν φτερό στον άνεμο..

«..προς το παρόν.. δε συνάντησα κάτι το γλυκό..»

Ερωτικά δράματα, κλάματα και αναστεναγμούς, βλέπουν τα άστρα για το μήνα. Ξαφνικά πνίγεστε, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι και ότι σας λείπει πολύ, θα το ζητήσετε, περισσότερο σα μικρά παιδιά, παρά ως ώριμοι, σοβαροί άνθρωποι..

«..Ένα γλειφιτζούρι να μας πάρω να χαιρόμαστε παρέα..»

Θα πρέπει να αντισταθείτε στους πειρασμούς όλων των ειδών. Είτε αφορά τον ερωτικό τομέα, είτε τον επαγγελματικό. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, σας ξεσηκώνουν και μπορεί ξαφνικά να μπείτε σε ένα παιχνίδι άκρως επικίνδυνο και να χάσετε ότι έχετε φτιάξει ως τώρα στη ζωή σας.. Μη χαλάτε το σίγουρο και το δεδομένο για μια περιπέτεια..
Μη λέτε τα μυστικά σας στους άλλους, θα σας χρησιμεύσουν ως όπλα για να κερδίσετε κάτι.. Μετριοπάθεια πάνω από όλα και λογική. Αυτό είναι το παιχνίδι για το Μάη. Ενώ νιώθετε έτοιμοι να κάνετε την ανατροπή, να ρισκάρετε, θα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και να ακολουθήσετε το κλασικό, σταθερό, το ταυρίσιο δρόμο σας..

Ερωτικά τώρα, τζίφος η υπόθεση. Δεν θα έχετε ούτε το χρόνο, ούτε την όρεξη για να φλερτάρετε. Ούτε καν να δείτε το σύντροφό σας. Δουλειά και πάλι δουλειά και τι να πω, θα σκάσει το καλοκαιράκι και μπορεί κάτι καλό να συμβεί μέχρι τότε.. Όχι μπορεί.. άντε να χαρείτε λίγο σίγουρα μέχρι τον Αύγουστο, θα έχει βρεθεί ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα που όλοι γυρεύουμε.. Ευχάριστα τα μαντάτα, αλλά ως τότε προφανώς, το κάρμα έχει διαλέξει τα δύσκολα και τα σκοτεινά τα μονοπάτια.. Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει..

Επαγγελματικά κάτι αλλάζει προς το καλύτερο φυσικά! Δηλαδή θα μπορέσετε το μήνα αυτόν να ζητήσετε το κάτι της παραπάνω, δε ξέρω αν θα είναι αύξηση ή μια νέα θέση. Πάντως κερδίζετε κάτι με την αξία σας και είναι όλο δικό σας. Ευκαιρίες θα υπάρξουν, όχι πολλές και σκεφτείτε και τη περίπτωση μιας δεύτερης εργασίας;;;

«.. και τώρα να πω τα δικά μου… Τρια πουλάκια κάθονταν και πίνανε ταμπάκο.. χα χα χα .. θα τρελαθούμε εντελώς εδώ πέρα.. δεν εντυπωσιάζομαι με τίποτα.. δε προσμένω απολύτως τίποτα.. το παλεύω ως έχει.. και βλέπουμε..»

magicfariel@gmail.com