Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Γνωρίζετε ποια Ζώδια έχουν παραψυχικές ικανότητες; by F'Ariel!

Και μιας που βράδιασε, σκέφτηκα να ρίξω λίγο το πέπλο του μυστηρίου και να αναφερθώ σε κάτι μαγικό.. Παραψυχικές ικανότητες, είναι τα χαρίσματα, εκείνο της
έντονης της διαίσθησης, της τηλεπάθειας, του οράματος. Ναι υπάρχουν, σε απλούς ανθρώπους, συμβαίνει κάθε μέρα, μόνο που λίγοι είναι αυτοί που το έχουν καλλιεργήσει σωστά!

Οι μεγάλοι πνευματικοί δάσκαλοι, πιστεύουν πως όλοι έχουμε τέτοια χαρίσματα, τα οποία έρχονται στην επιφάνεια, πριν συμβεί κάτι κακό, ως προμήνυμα του γεγονότος. Ένα όνειρο, ένα βαρύ συναίσθημα, μια ατμόσφαιρα παράξενη.. καμία λογική εξήγηση. Πραγματικά.

Τα άτομα λοιπόν που έχουν έντονες παραψυχικές ικανότητες, είναι αυτά που ανήκουν στο ζώδιο του Νερού. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες. Διαισθάνονται έντονα το τι συμβαίνει γύρω τους, βλέπουν τι θα συμβεί, πριν καν συμβεί και αντιλαμβάνονται συναισθήματα που υπάρχουν, δίχως ποτέ να έχουν εκφραστεί. Οι μάγοι του ζωδιακού κύκλου.

Απο τα ζώδια της Γης μόνο ο Ταύρος έχει τα χαρίσματα αυτά. Να είναι που έχει άμεση επαφή με το πλανήτη ολόκληρο; Και ναι το επισημάνω, ανήκει στη παρέα των μάγων και αυτός.. Και ας κακοφαίνεται στα ζώδια του Νερού!

Φυσικά μόνο ο Δίδυμος απο τα ζώδια του αέρα έχει μαντικές ικανότητες και ευαίσθητες κεραίες. Αφού είναι ο πιο επικοινωνιακός απο όλους, γνωρίζει πολλά περισσότερα απο τους άλλους και αντιλαμβάνεται τι παίζει στον αέρα στο δευτερόλεπτο!

Και τέλος ο Τοξότης είναι ο προφήτης της παρέας! Το μοναδικό απο τα ζώδια της Φωτιάς, που έχει παραψυχικές ικανότητες και σε έντονο βαθμό μάλιστα.

Αντιλαμβάνεστε πως αν κάποιο άτομο έχει  πολλούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, κυρίως ο Ωροσκόπος, ο Ήλιος και η Σελήνη, τους είναι στα ζώδια αυτά, τότε όχι απλά είναι χαρισματικό, ξεπερνάει ακόμα και το Harry Potter!

Οι πλανήτες που επηρεάζουν άμεσα σε βαθμό μεγάλο είναι:

Η Σελήνη
Κάνει το άτομο να διαισθάνεται έντονα διάφορα συναισθήματα. Νιώθει την ατμόσφαιρα, πιο εύκολα.
Ο Ουρανός
Φέρνει απροσδόκητες αλλαγές, ιδέες και απόψεις. Η διαίσθηση είναι το σημάδι, η τηλεπάθεια το φως.
Ο Ποσειδώνας
Εδώ έχουμε τα μυστήριο, το σκοτάδι, τη φαντασία, το μυστικό. Έντονη διαίσθηση, αντίληψη κρυφών συναισθημάτων. Επικοινωνία μέσα απο το όνειρο. Το άτομο  που έχει έντονα το στοιχείο αυτό, βλέπει οράματα. Ακόμα διαβάζει και την αύρα.
Ο Πλούτωνας
Το άτομο με το στοιχείο αυτό, συνήθως ασχολείται επαγγελματικά με το αντικείμενο. Βλέπει οράματα, Έχει επαφή με το θάνατο και με τη ζωή.
Ο Διας
Φέρνει τη θετική σκέψη και δυναμώνει και στηρίζει το όραμα.

Τι θέλω να πω εν ολίγοις..

Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο αστρολογικός ο χάρτης που έχει ο καθένας απο εμάς. Χαρίσματα και παραψυχικές ικανότητες έχουμε όλοι, κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Υπάρχει λογική αστρολογική εξήγηση και είναι απλή. Κάποια ζώδια το έχουν και κάποια όχι. Βέβαια, οι πλανήτες, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.. Κάντε μια μικρή έρευνα.. πάνω στο άτομό σας.. Ψαχτείτε, παίξτε με το χάρτη σας, μπορεί να δώσετε απαντήσεις στον εαυτό σας, απίστευτες απο το πουθενά..

Μάγοι και ξωτικά..

..κάποια αλήθεια κάπου υπάρχει..

magicfariel

Φωτογραφία από Meryl Katys από το Pixabay