Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 09/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μεγάλη Πέμπτη, κρύο πολύ και νομίζω πως εκείνες οι απανωτές εκλείψεις, μας έστειλαν εντελώς παντελώς! Δε ξέρω τι να πω πια. Πραγματικά κάθε μέρα που μας ξημερώνει, είναι
εντελώς διαφορετική και αν το σύμπαν έχει διαγράψει πορεία για το καθένα ξεχωριστά, θα συμβεί το απρόοπτο ο κόσμος να χαλάσει. Και να μου το λέγανε δε θα το πίστευα, γιατί πραγματικά άλλο τι σκεφτόμαστε και άλλο ποιες είναι οι προθέσεις.
Κατά βάθος, ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Το να επιμένουμε σε κάτι που δε τραβάει, κάτι που δεν είναι όμορφο πια, κάτι που μας πνίγει, είναι περισσότερο ένα βασανιστήριο προσωπικό, παρά οτιδήποτε άλλο. Γιατί; Γιατί έρχεται μια μέρα, που όλα τα δε βαριέσαι, δε πειράζει, αστο να το πάρει το ποτάμι, μαζεύονται, γίνονται βουνό, ηφαίστειο θα έλεγα και μπουμ! Εκει το χάος, γιατί χείμαρρος οι λέξεις, δηλητήριο παντού και συμπεριφορές που περισσότερο πληγώνουν και απογοητεύουν, παρά το οτιδήποτε άλλο.
Το απρόβλεπτο δε μπορεί να το αποφύγει κανείς. Υπάρχει, συμβαίνει κάθε μέρα. Απλά τώρα είναι η σειρά μου. Αύριο η δική σου και πάει λέγοντας το πράγμα. Αυτό λέγεται ζωή. Το αλατοπίπερο. Κάποιες φορές χαίρεσαι, κάποιες στεναχωριέσαι..

Και εγώ είμαι στεναχωρημένη τώρα..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Αν έχετε πολλά να κάνετε και δε σας παίρνει ο χρόνος, να ζητήσετε βοήθεια και να ακούσετε και το τι έχουν να σας πουν. Θα γλιτώσετε από πολλά και θα νιώσετε και πιο όμορφα με τον εαυτό σας. Αφήστε τους εγωισμούς και τα πείσματα. Σήμερα συνεργαστείτε με όλο τον κόσμο για να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα.

Ταύρος
Δεν είστε και πολύ καλά ψυχολογικά. Χρειάζεστε μια καλή παρέα. Να νιώσετε άνετα, να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Αν το αποζητήσετε θα βρεθεί. Αν απομονωθείτε, απλά θα πέσετε ακόμα πιο πολύ σε μαρασμό. Το να βρεθείτε με ένα καλό φιλαράκι και να τα πείτε δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Ας έρθει σπίτι σας. Εχει και κρύο σήμερα..

Δίδυμος
Βάλατε στο μάτι κάποιο άτομο λίγο απρόσιτο; Αυτό που λέμε από εκείνες τις δύσκολες τις περιπτώσεις; Το ακατόρθωτο; Δεν είναι καλή ημέρα για να παίξετε με τη φωτιά. Μπορεί να φάτε και τα μούτρα σας. Να στεναχωρηθείτε και απλά να είναι μια κακή στιγμή. Αφήστε να σας πλησιάσει εκείνο. Εσείς κρατήστε χαρακτήρα. Και μη λέτε τα πάντα φυσικά..

Καρκίνος
Θα μπερδευτείτε κάπως σήμερα και δε θα ξέρετε με τι να πρώτο ασχοληθείτε. Βάλτε μια σειρά, καλύτερα γράψτε τι έχετε να κάνετε και μετά ξεκινήστε, ένα-ένα. Έτσι υπάρχουν ελπίδες, πως κάτι θα τελειώσει και τι έχει περισσέψει. Αλλιώς θα αγχωθείτε, θα εκνευριστείτε, θα πάθετε ένα νευρικό κλονισμό και θα μείνουν όλα στον αέρα.

Λέων
Έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε σήμερα, αλλά νιώθετε τόσο όμορφα με τον εαυτό σας, που θα κανονίσετε να πάτε για ποτάκι μετά. Χαρωποί, ευδιάθετοι, επιτέλους οξυγόνο; Θέλετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε για τον εαυτό σας, που έχετε ξεσηκωθεί κανονικά. Λάου-λάου να το πάτε, γιατί όποιος βιάζετε σκοντάφτει.

Παρθένος
Σήμερα όλα παίζουν και τίποτα. Μπορεί να σας απογειώσουν με τις κουβέντες τους, μπορεί όμως και να σας προσγειώσουν. Παράξενη ημέρα, γιατί και εσείς δε θα ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας. Πάντως αποζητήστε τη παρέα ενός καλού φίλου και ότι και αν σας πει, ρίξτε νερό στο κρασί σας. Δεν αξίζει να χαλάσετε τις καρδιές σας..

Ζυγός
Πολύ θετική η ημέρα σας και το βασικότερο ξέρετε τι θέλετε, γιατί και πώς. Μπράβο, επιτέλους βρήκατε μια άκρη για τα θέματά σας. Ένας φίλος θα θελήσει να σας βοηθήσει, γιατί θα χρειαστείτε ένα χεράκι, αφού πάντα πάτε και μπλέκετε με πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Κάντε στην άκρη και αφήστε να σας ξελασπώσουν..

Σκορπιός
Παίζει να τα δείτε όλα σήμερα. Στη δουλειά ένας πανικός. Ο καθένας κοιτάζει τη πάρτη του και ξαφνικά δε θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με κανέναν. Μη περιμένετε συνεργασίες και ομαδικό πνεύμα, θα χάσετε το χρόνο σας άδικα. Κινηθείτε λοιπόν και εσείς κάπως έτσι. Και αν σας ζητήσουν βοήθεια, να την αρνηθείτε. Θα υπάρχει δόλος από πίσω..

Τοξότης
Μπορεί να σας επιτεθούν λεκτικά πάντα, από εκεί που δε το περιμένετε με τίποτα. Να είστε έτοιμοι να ακούσετε το παράξενο και από έναν άνθρωπο που δεν έχετε καμία σχέση. Ναι θα σας το χαλάσουν το κέφι, αλλά εσείς δε πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Δε πρέπει να αφήσετε κανέναν να παραλογιστεί επάνω σας. Τόσο απλά!

Αιγόκερως
Μέρα πολύ μυστήρια για το ψυχικό σας τον κόσμο. Ξαφνικά θα διαπιστώσετε διάφορα, που μπορεί να αφορούν τη σχέση σας, μπορεί το σπίτι και ξαφνικά να έχετε τύψεις και ενοχές, γιατί ποτέ δεν ήσασταν εκεί. Δεν είναι έτσι. Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Άλλωστε η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη και εσείς ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία.

Υδροχόος
Πολύ καλή η ημέρα σας. Θα χτυπήσουν τα τηλέφωνα, θα τρέξουν να σας δουν, θα αποζητήσουν τη συντροφιά σας, μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια θα σας έχουν. Θα σας αρέσει αυτό, γιατί καιρό τώρα, είστε μόνοι εκεί παρέα με το ψύχος σας. Δώστε και εσείς λίγο συναίσθημα, χαμογελάστε και αφήστε την ημέρα να κυλήσει όμορφα. Βασικά πάρτε δυνάμεις, γιατί έρχονται πολύ δύσκολες μέρες.. Το χάος επιστρέφει.. soon, very soon..

Ιχθύες
Ξεκινήστε γυμναστήριο. Υγιεινή διατροφή. Πρέπει το σώμα να σας να επανέλθει. Μη κάνετε το λάθος και πείτε, το δε βαριέσαι. Προσέξτε την εμφάνισή σας. Είναι καιρός, να γίνετε πιο όμορφοι, πιο γοητευτικοί και να μπείτε στο παιχνίδι του καλοκαιριού, που κάποια στιγμή θα έρθει και φυσικά της ζωής!

magicfariel@gmail.com