Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 21/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα κλείνουμε ένα χρόνο παρέα! Η magicfariel έχει γενέθλια! Τα καταφέραμε, εδώ όλοι μαζί, να φτιάξουμε ένα κόσμο μαγικό,
τον κόσμο των ξωτικών.. ένα μέρος γεμάτο από αγάπη, έρωτα, πάθος, άντε και μερικές κακιούλες, έτσι για μερικές ψυχές.. Το παιδί μου γιορτάζει και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό!

Όμως τη χαρά μου τη συνοδεύει και μια μεγάλη λύπη! Το τέλος μιας εποχής! Το τέλος το δικό μας! Την απουσία σου από τη ζωή μου! Ωραία γενέθλια.. Να χαρώ εγώ..

Κάθε τέτοια μέρα θα θυμάμαι, εκείνο το βράδυ, το τελευταίο, που άφησε ελπίδες, για ένα καλύτερο αύριο, που ποτέ δεν ήρθε. Η ανάμνηση θα είναι ετήσια από εδώ και πέρα και μοναδική, αφού όλα έχουν τον αριθμό 1. Ένας χρόνος μακριά σου..
Και τη πρωτοχρονιά τι θα γιορτάσω; Απορώ.. ;; Αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε.. Μπορεί να γίνει κανά θαύμα..

Σαν σήμερα δημιούργησα το blog αυτό, το δικό μου παράδεισο, αλλά συγχρόνως και τη δική μου κόλαση, αφού βουτάω κάθε μέρα μέσα και ότι προκύψει.. Άλλοτε γελάω με αυτά που γράφω, άλλες φορές δακρύζω και απορώ.. ακόμα και με τον ίδιο μου τον εαυτό.. Ξωτικό τρελό και αλλοπαρμένο για πολλούς, με καρδιά μαλαματένια.. αλλιώς θύμα κανονικό!

Αλλά είναι όλα μαγικά, επιμένω και θα βρω ξανά εκείνο το special place.. είναι εκεί έξω, υπάρχει, απλά δε φαίνεται.. 

Χρόνια μας πολλά… & Σας ευχαριστώ πολύ!!!



Κριός
Βάλτε προτεραιότητες και οργανωθείτε ακόμα καλύτερα. Μη προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί γιατί η αλήθεια είναι πως θα μπερδέψετε τα μπούτια σας. Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά, αρκεί να ασχοληθείτε με ένα πράγμα κάθε φορά. Ξέρω βιάζεστε να ξεμπερδέψετε, αλλά οι εκκρεμότητες πάντα πίσω σας πηγαίνουν, θυμάστε;

Ταύρος
Πολύ δύσκολη μέρα σας ξημέρωσε. Μπορεί και κάλπικη ένα πράγμα. Δε ξέρω τι θα συμβεί ακριβώς, πάντως τα νεύρα σας θα γίνουν κοτσίδες, θα μαλλιάσει η γλώσσα σας και ή θα τάξετε λαγούς με πετραχήλια πάνω στον ενθουσιασμό σας, ή θα σας τάξουν χρυσάφια και ρουμπίνια και φυσικά μούφα η όλη ιστορία. Συγκρατηθείτε σε οτιδήποτε προκύψει και μην είστε τόσο αφελής και αυθόρμητοι!

Δίδυμος
Παράξενη η ημέρα σας πολύ. Κλείστε το στοματάκι σας και μην ανακατεύεστε σε όλα τα γεγονότα, γιατί μπορεί και να σας τη πούν και να τσακωθείτε με ανθρώπους που δε πρέπει. Αν ακούσετε κάπου να γίνεται φασαρία, απλά εξαφανισθείτε. Αν σας προκαλέσουν, κάντε τη πάπια. Γενικώς αποφύγετε τις εντάσεις σήμερα, γιατί φέρνουν τρελές παρεξηγήσεις. Το νου σας..

Καρκίνος
Με το τεφτέρι στο χέρι σας βρίσκω να ψάχνετε τους φίλους σας για να σας επιστρέψουν πίσω κάτι δανεικά. Αν το χειριστείτε σωστά το θέμα, δηλαδή κάπως διπλωματικά, θα καταφέρετε να μαζέψετε κανά φράγκο. Βασικά το έχετε το θέμα, νιώθετε έτοιμοι να κάνετε τη συζήτηση αυτή, αφού καιρό τώρα σας βασανίζει. Δε σας ταιριάζουν και τέτοιες συμπεριφορές. Αλλά καιρός να γεμίσει το πορτοφόλι σας ξανά!

Λέων
Κάτι θα σας αναθέσουν σήμερα, μπορεί και μια τρελή αποστολή και ενώ εσείς θα έχετε την όρεξη να ασχοληθείτε, οι άλλοι θα γκρινιάξουν. Εντάσεις, λόγια από το πουθενά και από ότι φαίνεται μόνοι σας θα ασχοληθείτε με το θέμα αλλά από κέφια θα σας τα χαλάσουν να το περιμένετε. Αφήστε τους να πάνε στο καλό και από μόνοι σας μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..

Παρθένος
Σήμερα πρέπει να κάνετε κάτι extreme. Να ανέβει η αδρεναλίνη. Δε ξέρω αν έχετε χρόνο ή όχι, αλλά μια τρέλα μέσα στην ημέρα, θα σας έφτιαχνε πολύ το κέφι. Μπορείτε να αιωρηθείτε σαν τον Arrow, από τον έναν όροφο στον άλλον, παρέα με μια ωραία παρουσία. Να πέσετε αγκαλιά στα πατώματα και ότι προκύψει. Ειλικρινά κάντε ότι σας αρέσει. Όμορφη μέρα και χαμογελαστή..

Ζυγός
Κάπως διχασμένοι είστε. Από τη μια δείχνετε πως είστε δυνατοί και αποφασισμένοι για τα πάντα και από την άλλη μόνο η ψυχούλα σας ξέρει πόσο πραγματικά στεναχωριέστε και βασανίζεστε. Εντάξει δείξατε το κακό σας το χαρακτήρα, είπατε αυτά που θέλατε καιρό τώρα, ας ηρεμήσετε λιγάκι και να αφήσετε όλα να πάρουν το χρόνο τους. Η αλλαγή είναι σίγουρη, προς τα πού είναι το θέμα!

Σκορπιός
Δύσκολη η ημέρα σας γεμάτη από εντάσεις κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Ότι και αν συμβεί, όσο δίκιο και αν έχετε θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι, ήρεμοι και να μη ξεφύγετε γιατί θα το χάσετε το παιχνίδι αυτή τη φορά. Ξέρω, τα χάπια σας, αλλά όσο διπλωματικά χειριστείτε το θέμα, άλλο τόσο κερδισμένοι θα βγείτε. Βαθιές ανάσες και βλέμμα προς το παράθυρο!!! Ο ουρανός είναι super!

Τοξότης
Δώστε σημασία στη δουλειά σας. Ασχολείστε με πολλά πράγματα και σήμερα είναι η ημέρα που θα πρέπει να ακούσετε εκείνο το μπράβο. Αν λοιπόν ρωτήσουν ποιος έκανε τι; Να απαντήσετε, γεμάτοι από αυτοπεποίθηση και να μην αφήσετε κανέναν άλλον να μιλήσει. Εγωιστικό πολύ αυτό που λέω, αλλά αν έχετε κοπιάσει για κάτι πρέπει να ανταμειφτείτε κιόλας. Έστω και με μια καλή κουβέντα.

Αιγόκερως
Να είστε ψύχραιμοι ότι και αν συμβεί. Αποφύγετε τα πολλά τα λόγια, τις βιαστικές τις αποφάσεις και γενικά να κάνετε διάφορα πράγματα πάνω στον εκνευρισμό σας. Δύσκολη η ημέρα σας και κάπως χαοτική, αφού θα προκύψουν διάφορα που θα σας δυσκολέψουν πολύ. Μπορεί να είναι στη δουλειά, μπορεί και στο σπίτι, πάντως κάτι ή κάποιος σας τσιγκλάει και εσείς τσιμπάτε! Για παίξτε το αλλιώς..

Υδροχόος
Τι να πω, κάθε μέρα πιο σκοτεινή από την άλλη.. Σήμερα ειδικά, μέσα στα νεύρα θα είστε και τη κάνετε τη βουτιά στο χάος κανονικά. Άλλα κανονίζετε, άλλα προκύπτουν. Τρελαίνεστε, γιατί πάει το πλάνο, καταστράφηκε. Από την άλλη η συμπεριφορά ενός ατόμου σας εκνευρίζει. Μήπως κάτι θέλει να σας πει και έτσι τραβάει τη προσοχή σας; Δεν είστε και οι πιο εύκολοι άνθρωποι του κόσμου..

Ιχθύες
Μέσα στα νεύρα και τη τσαντίλα θα είστε σήμερα. Εκεί ασχολείστε με τις λεπτομέρειες και τρελαίνεστε από μόνοι σας. Άλλα θέλετε, άλλα ζητάτε, ακούτε λόγια, επιχειρήματα εξωφρενικά και πάει μάχιμη η κατάσταση από το πρωί. Θα σας έλεγα να κάνετε ένα τζόγκινγκ ή έρωτα, κάτι έντονο τέλος πάντων, να εκτονωθείτε και μετά θα δείτε.. όλα μέλι γάλα.. χα χα !

magicfariel@gmail.com