Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 30/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Απρίλης game over! Άντε στο καλό και να μας γράφει, ή καλύτερα του χρόνου πάλι! Ψιλο εκνευρίστηκα πρωί-πρωί, γιατί είδα κάτι που ναι μεν με αναστάτωσε γλυκά, από την άλλη όμως
ήθελα πολύ να σπάσω κάτι ας πούμε...


Τι εννοώ.. ;; Τις ημέρες αυτές, υπάρχει πολύ έντονο το συναίσθημα της νοσταλγίας. Κάτι μας λείπει πολύ, ξέρουμε τι είναι, το αποζητάμε δειλά-δειλά, αλλά κατά βάθος καιγόμαστε κανονικά.. Πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας που λέμε..



Και εσύ, ο ένας και ο μοναδικός, απλά παρακολουθείς αδιάφορα; Με αγάπη; Με ένα ύφος απάθειας μπορώ να πω, αφού σου μιλάει το θέμα από μόνο του. Πού είσαι; Τι περιμένεις; Ο κόσμος σου σε ζητάει! Το για εμάς, για πάρτη μας, για το κέφι μας, για το τότε, για το σήμερα, ή ακόμα για ένα μονιασμένο και γεμάτο από αγάπη αύριο. Έκανες delete; Δε σε αφήνω. Δε σε αφήνουμε. Κάποτε μας προσέφερες όλα τα καλά του κόσμου. Τώρα είναι σειρά μας. Δε λες;

Και κάπως έτσι παραλογίζομαι.. πρωί-πρωί..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Σήμερα λοιπόν θα κάνετε μια νέα γνωριμία. Θα εντυπωσιαστείτε, θα γοητευτείτε και δε ξέρω αν θα προκύψει ερωτική ή επαγγελματική. Πάντως το μυαλό σας θα είναι συνέχεια εκεί, θα μιλάτε όλο για αυτό το πρόσωπο και μου μυρίζει βρωμο δουλειά. Σίγουρα θα βρεθεί ο καλοπροαίρετος ο άνθρωπος για να σας αλλάξει τη γνώμη. Αλλά εσείς, εκεί το βιολί σας.. Καλά να περάσετε.

Ταύρος
Μέρα που ρίχνετε όλο το βάρος σας στη δουλειά. Θα πρέπει να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες, μέσα σε χρόνο ρεκόρ και να είναι όλα τέλεια. Θα το καταφέρετε αυτό, Ήλιος είναι αυτός στο Ταύρο και θα ικανοποιηθείτε πολύ με τον εαυτό σας. Νομίζω πως έχετε τρελαθεί εντελώς. Ο έρωτας πού είναι; Μύρισε άνοιξη εκεί έξω! Αλλά ότι και να σας λέω, τα σύμπαν έχει ήδη χαράξει πορεία.

Δίδυμος
Μέρα πολύ μυστήρια για εσάς. Εκεί που έχετε κανονίσει τα πάντα, θα βρεθεί το άτομο που θα προσπαθήσει να σας χαλάσει το πρόγραμμα. Όμως εσείς έχετε απώτερο σκοπό. Θα νιαουρίσετε λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, θα κάνετε τις μαλαγανιές σας και στο τέλος θα γίνει το δικό σας. Παίξετε το κάπως έτσι και θα κερδίσετε. Αποφύγετε τις εντάσεις, δε βγάζουν κάπου..

Καρκίνος
Ξεπεράσετε λίγο τον εαυτό σας σήμερα. Δηλαδή αν σας προτείνουν να κάνετε κάτι το διαφορετικό απλά ακολουθήστε το και όπου σας βγάλει. Μη συγκρίνετε το τότε με το τώρα. Οι εμπειρίες που έχετε ήδη αποκτήσει είναι αρκετές, για να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Μέρα χαρωπή και άκρως θετική.

Λέων
Μπαίνουν λεφτά στη τσέπη σας και επανέρχεται το χαμόγελο στα χείλη. Πάλι σα βασιλιάδες θα ζήσετε έστω και για λίγες ημέρες. Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας και γίνεστε αρκετά δημιουργικοί στη δουλειά σας. Μια νέα ιδέα σκαρφίζεστε, πάλι τους μπουρδουκλώνετε όλους και ότι προκύψει. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Παρθένος
Φροντίστε σήμερα να κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε μόνοι σας. Κανείς δε θα το κάνει σα και εσάς και θα προκύψουν και εκκρεμότητες και θα βασανιστείτε άδικα. Μην ανησυχείτε, όλα θα τα προλάβετε σήμερα και με επιτυχία μάλιστα. Καιρός να μάθουν και οι άλλοι να δουλεύουν σωστά, όμως όχι στις πλάτες τις δικές σας. Κάντε πάσα, μόνο όσα πρέπει.

Ζυγός
Μέσα στα μέλια σας βρίσκω πρωί-πρωί. Χαρούμενοι και χαμογελαστοί θα κάνετε όλες τις καλές τις πράξεις του κόσμου. Φοβάμαι λίγο, γιατί μετά τι θα ζητήσει η ψυχούλα σας. Άγνωστο και αυτό. Μπορεί να κάνετε και ένα δώρο στο σύντροφό σας. Έτσι επειδή σας φροντίζει και σας συμπαραστέκεται. Δε πιστεύω να έχετε κάνει κάποια ζαβολιά; Κάτι δε μου κολλάει εδώ πέρα!

Σκορπιός
Και εσείς μέσα στις γλύκες θα είστε σήμερα. Υπάρχει κάποιο άτομο που το τελευταίο τον καιρό δε τα πηγαίνετε και πολύ καλά. Λοιπόν, αφού το έχετε μέσα στο μυαλό σας, αφού έχετε να μιλήσει μεγάλο διάστημα, ή να το δείτε, θα κάνετε το πρώτο βήμα εσείς και θα διορθώσετε τουλάχιστον τα δικά σας τα λάθη. Μέρα που θα σας αγαπήσουν ξανά και θα ξετρελαθείτε με το γεγονός.

Τοξότης
Κάτι θα σας ζητήσουν σήμερα και θα στεναχωρηθείτε πολύ. Αλλά είχατε εσείς κατά νου, άλλα προκύπτουν και τελικά το τριήμερο μπορεί να μην είναι και τόσο οικογενειακό ή μονιασμένο όσο θα θέλατε. Δείτε το θέμα λίγο διαφορετικά, πως ο καθένας πλέον έχει τη ζωή του και με γλυκό τρόπο ανταποκριθείτε. Αύριο άλλωστε είναι μια άλλη ημέρα.. Δε ξέρετε τι μπορεί να ξημερώσει!!

Αιγόκερως
Πετάει η ομάδα. Τίποτα άλλο δε λέω. Σήμερα θα ασχοληθείτε με θέματα πολύ σοβαρά και δε θα αφήσετε κανέναν να σας διακόψει. Όμως πέρα από τα επαγγελματικά σας τα σχέδια, τα ερωτικά σας εννοώ, θα θελήσετε για απόψε το κάτι της παραπάνω. Θα αποφύγετε τις άσκοπες τις βόλτες, όμως αν σας προτείνουν κάτι το διαφορετικό, ίσως και να το σκεφτείτε το πράγμα. Ακόμα και εκεί, διαπραγματεύεστε. Ντροπή… χα χα !

Υδροχόος
Τι έγινε χρυσά μου; Ξαφνικά όλοι έχουν έρθει κοντά σας, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τον τρόπο, σας αγαπούν, σας στηρίζουν και σας ξεσηκώνουν ένα πράγμα; Μέρα που θα βρεθείτε με αγαπημένους σας ανθρώπους, θα ανταλλάξετε πολύ ευχάριστες κουβέντες και θα φτιάξει πολύ το κέφι σας. Το σύμπαν κάτι σας λέει εδώ πέρα και δεν είναι τυχαίο που all together, ζητάμε κάτι από εσάς… Για σκεφτείτε το! Χαμογελάστε κιόλας!

Ιχθύες
Θα προκύψουν κάποιες δουλειές της τελευταίας της στιγμής και θα σας αλλάξουν κάπως τα σχέδια. Φροντίστε να κάνετε πάσα λίγες από εδώ, λίγες από εκεί και να γίνετε μπουχός. Τι σας λέω πρωί-πρωί, αλλά ένα ταξιδάκι για το τριήμερο δε μπορεί να περιμένει, ενώ το χάος στη δουλειά το αντιμετωπίζουμε και από Δευτέρα. Εκνευρίζεστε λίγο, αλλά τα καταφέρνετε όλα μια χαρά.!

magicfariel@gmail.com