Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 20/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι δεν είμαι εδώ, τι σου κάνουν οι πολλές οι μαργαρίτες… Όπου τεκίλα και το ξωτικό μέσα! Και μετά, το χάος.. Τελικά όσο λατρεύω την άνοιξη άλλο τόσο με
προβληματίζει, γιατί πραγματικά δε ξέρω πώς να ντυθώ. Ο χειμώνας και το καλοκαίρι. Γιατί έχει ακόμα κρύο, με λίγη ζέστη.. Τραγικό!

Εμείς οι γυναίκες έχουμε θέματα. Βιαζόμαστε πολύ. Εντάξει θα έρθει το γλυκό το καλοκαιράκι, θα τα πετάξουμε όλα έξω, αλλά δε χρειάζεται να αγωνιούμε κιόλας για αυτό. Λάου-λάου, άλλωστε εμείς που δε κάνουμε σολάριουμ, είμαστε ασπρουλιάρες όσο εκεί που δε φτάνει.. Ας το συνδυάσουμε λοιπόν, λίγο θάλασσα, λίγο μπούτι έξω.. Κάπως έτσι, χα χα .. τι σας λέω Δευτέρα πρωί..
Αφήστε καιγόμαστε και εντός και εκτός.. Κάθε μέρα, όλη μέρα.. Δε χρειάζεται να μπω και σε φούρνο να καεί και το δέρμα μου.. Τι είμαι κανά κοτόπουλο;;; Φυσικά πράγματα.. Ήλιος, θάλασσα, λαδάκι και καλοκαιράκι.. Αχ πού είσαι βρε; Πάλι βροχές και κρύα.. Summer we love U..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Σήμερα σας πιάνει μια μανία να νοικοκυρευτείτε όσον αφορά το οικονομικό το μέρος. Θα αρχίσετε να μαζεύετε λεφτά, θα κάνετε ξανά αποταμίευση και τέρμα τα έξοδα κυρίως τα περιττά. Κάτι βάλατε στο μυαλό σας, αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η αλλαγή. Δηλαδή τι τέρμα οι βόλτες και οι καφέδες;; Είστε σίγουροι;;

Ταύρος
Κάτι καλό σας περιτριγυρίζει κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμα δεν έχει φανεί, αλλά όπου να’ναι θα σκάσει μύτη και θα χαρείτε πάρα πολύ. Επιμείνετε σε ότι σας αρέσει και σας εκφράζει και μη το βάζετε κάτω στις δυσκολίες που προκύπτουν. Άλλωστε μετά από τόσο κόπο και προσπάθεια σας το χρωστάει το σύμπαν. Δε λέτε;

Δίδυμος
Είστε μια χαρά. Έτσι λέτε. Αλλά κατά βάθος θέλετε να μείνετε μόνοι σας. Να κλειστείτε στον εαυτό σας, να σκεφτείτε, να τα πείτε, να δείτε τι θα κάνετε από εδώ και στο εξής. Καλό θα σας κάνει αυτό, γιατί τόσο καιρό μια ο ένας και μια ο άλλος, χάσατε την επαφή και είστε πιο μπερδεμένοι από ποτέ. Κοιμηθείτε, φάτε, ηρεμήστε όσο θέλετε εσείς και μετά βλέπουμε.. Σωστά;

Καρκίνος
Μέχρι και τις 26 πετάει η ομάδα κανονικά. Για αυτό δε πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν έχετε διάφορες ιδέες θα πρέπει να τις μοιραστείτε, γιατί με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε να προχωρήσουν οι δουλειές σας παραπέρα. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και είναι καιρός κιόλας, να πραγματοποιήσετε ένα μικρό σας όνειρο. Κυνηγήστε το!

Λέων
Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και η διάθεσή σας στα ύψη. Με κάτι ασχολείστε και θα βρείτε μεγάλη ανταπόκριση, μπορεί να είναι ακόμα και το χόμπι σας. Κάτι μπορεί να σας λέει ο ποιητής εδώ πέρα, να είναι μια ευκαιρία, να βγάλετε μερικά χρήματα από όλο αυτό. Κοινωνικοποιηθείτε και δραστηριοποιηθείτε. Αν θέλετε το καλύτερο για τον εαυτό σας!

Παρθένος
Μια νέα τέχνη θα θελήσετε να τη μάθετε. Δε ξέρω τι θα καρφωθεί μέσα στο μυαλό σας, αλλά το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε κάτι το διαφορετικό. Από την άλλη ένα ταξιδάκι θα ήταν ότι έπρεπε για εσάς, να φύγετε μακριά, να ξεσκάσετε, παρέα με το πρόσωπο. Μπορεί και μόνοι δεν έχει σημασία. Σας αρέσει και έτσι, άλλωστε..

Ζυγός
Τα βάζετε κάτω και τα μετράτε όλα με τη κάθε τους τη λεπτομέρεια. Πιστεύετε πως δίνετε περισσότερα από όσα λαμβάνετε και στη δουλειά και στο σπίτι. Μπορεί να είστε σήμερα μια χαρά, ξεκουραστήκατε κάπως, από μέσα σας όμως βράζετε κανονικά. Είστε πολύ μπερδεμένοι. Από τη μια σκέφτεστε να φύγετε από τη δουλειά σας, από την άλλη έχετε βρει κάτι καλύτερο;

Σκορπιός
Με τις σχέσεις σας πάλι ασχολείστε. Έχετε νευριάσει πολύ με τη συμπεριφορά κάποιων και δε κρατιέστε σήμερα. Τσακώνεστε με όλο τον κόσμο γιατί υπάρχουν κάποιοι που θα ρίξουν λάδι στη φωτιά, αντί να σας ηρεμήσουν. Εσείς ξέρετε καλύτερα, αλλά μήπως να κάνατε λίγο πίσω και να μη δίνατε βάση σε όλα αυτά; Μπορεί να είναι μια μικρή δοκιμασία ας πούμε..

Τοξότης
Σήμερα λοιπόν θα πάρετε τηλέφωνο και θα κλείσετε ραντεβού με το γιατρό σας. Καιρός να κοιτάξετε λιγάκι την υγεία σας, πέρα από την εξωτερική σας την εμφάνιση. Βάζετε προτεραιότητες και τρέχετε και δε φτάνετε, όμως σας αρέσει κιόλας. Κάποιο στόχο θα έχετε βάλει και για να ησυχάσετε θα πρέπει μερικές δουλειές να τελειώνουν σιγά-σιγά. Δυνατή και αποφασισμένοι για τα πάντα.

Αιγόκερως
Να τα και τα πρώτο βρόχια! Η άνοιξη μπήκε για τα καλά μέσα σας και δε μαζεύεστε με τίποτα. Βόλτες από εδώ, σέξι εμφάνιση από εκεί, μέσα στα χαμόγελα και τη τρελή τη χαρά. Το σύμπαν είναι μαγικό και έκανε κάτι εκεί την ώρα που κοιμόσασταν. Ότι πρόταση και αν σας κάνουν σήμερα, να πάτε και να διασκεδάσετε και ας είναι και Δευτέρα. Δε πειράζει..

Υδροχόος
Σήμερα θα παραλογιστείτε κανονικά. Θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα πείτε εκεί τα δικά σας και φυσικά ο κόσμος που θα σας ακούει θα μείνει λίγο άναυδος. Δύσκολα να σας νιώσουν ή να σας καταλάβουν, όσο δίκιο και αν έχετε. Τουλάχιστον προσπαθήστε τα επιχειρήματά σας να είναι όσο πιο λογικά γίνεται. Ξέρω η φευγάτη η σκέψη σας, είναι μοναδική αλλά δυσνόητη για αρκετούς..

Ιχθύες
Όλο έξω είστε δε μαζεύεστε με τίποτα. Βόλτες με φίλους ή συνεργάτες, ταξιδάκια, φλερτ, νέες γνωριμίες, νομίζω ανανεώνεστε σιγά-σιγά. Εντάξει άνοιξη είναι αυτή, αλλά ξαφνικά πολύ κοινωνικοί έχετε γίνει και ανησυχώ. Ή του ύψους ή του βάθους και τώρα είστε στην άλλη τη πλευρά. Απολαύστε το όσο μπορείτε γιατί έρχονται παράξενες ημέρες..

magicfariel@gmail.com