Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 16/04/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παράξενη ημέρα μας ξημέρωσε.. νευράκια και εντάσεις έχει το μενού.. Και επειδή είμαι και αντιδραστικό στοιχείο, θα αναφερθώ
στις σχέσεις, ένα θέμα καθημερινό και φλέγον θα έλεγα.. επίσης!

Γίνεται κόλαση εκεί έξω. Οι γυναίκες ψάχνουν για γαμπρό και οι γαμπροί τρέχουν να κρυφτούν! Γνωριμίες, φλερτ, σεξ. Τέλος! Πάμε για άλλα..


Σε μια συζήτηση που είχα εχθές με μια φιλενάδα μου.. αναφέρθηκε το θέμα γιατί οι άντρες δε κάνουν σχέσεις πλέον. Συμφωνώ μαζί τους. Ποιος ο λόγος; Αφού τα έχουν όλα έτοιμα στο πιάτο.. Γιατί να μπουν σε διαδικασίες τρελές και να αγχωθούν, αφού και έτσι μια χαρά περνούν..

Ο άντρας κορίτσια, έχει τα φιλαράκια του. Άλλη φάση. Οι αντροπαρέες είναι σαφώς πολύ καλύτερες από τις γυναικοπαρέες. Εμείς κατά βάθος, είμαστε τόσο ζηλιαρόγατες, που τα θέλουμε όλα δικά μας.. Παράλογο και αδιανόητο.. Ο χαβαλές που γίνεται στη μια τη περίπτωση έχει αθώα, παιδικά χαμόγελα ενώ στην άλλη έχει χρυσό φτυάρι, λάκκος και όλοι μέσα! Πω πω κακίες πρωί-πρωί..

Ο χρόνος είναι λιγοστός. Συνεπώς, δουλειά, γυμναστήριο, φιλαράκια, γήπεδο, περισσεύει κάτι και για σχέση; Μπα… Για σεξ όμως πάντα υπάρχει χρόνος.. Εδώ αλλάζουν τα πράγματα. Και κάπως έτσι είναι ολοκληρωμένος ο κύριος και ανέμελος.. Και εσύ κοπελιά σκούζεις, κάτω από το ράφι.. Ας κρατούσες χαρακτήρα. Τα μπόσικα που λέμε.. Γιατί αφέθηκες και τα προσέφερες όλα μια και έξω.. ;;;

Να μην αναρωτιόμαστε λοιπόν, το γιατί; Όταν κάποιος έχει τα πάντα, είναι βολεμένος, τότε δε βρίσκει το λόγο να το χαλάσει όλο αυτό, για να βάλει νταλκά πάνω στο κεφάλι του.. Η ζωή είναι ωραία..

Και το κυνήγι του θησαυρού συνεχίζεται..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Πάλι κάτι μπήκε στο μυαλό σας και έχετε αγχωθεί πολύ. Αν έχετε οργανωθεί σωστά θα γίνει το δικό σας, απλά όλα θέμα χρόνου είναι. Μη βιάζεστε γιατί μπορεί να σκοντάψετε και ποιος σας ακούει μετά. Δεν έχετε και πολλά κέφια, θα είστε και λίγο μέσα στη γκρίνια, νομίζω αν το πάτε έτσι μόνο γρουσουζιά θα φέρετε και τίποτα άλλο. Ψυχραιμία και υπομονή, ως το βραδάκι.. Μετά όλα φτιάχνουν..

Ταύρος
Κάτι θα μάθετε σήμερα και πέρα του ότι θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, ως δια μαγείας θα λάβετε τις απαντήσεις που αποζητάτε καιρό τώρα. Έχετε όνειρα θαμμένα κάτω από το μαξιλάρι. Μπορούν να πραγματοποιηθούν, αλλά ως συνήθως θέλετε και λίγο σπρώξιμο. Εντάξει δε θα το κάνει κανείς αυτό, αλλά τα σημάδια της ζωής, μπορείτε να τα ερμηνεύσετε και να ακολουθήσετε το μονοπάτι, εκείνο το διαφορετικό..

Δίδυμος
Ωραία, αφού κάνατε τα δικά σας, τώρα έχουν σειρά οι άλλοι. Σήμερα θα σας στριμώξουν σε μια γωνιά και θα σας τα ψάλλουν κανονικά. Ιδιαίτερα εσείς που βρίσκεστε σε σχέση, θα σας μαλώσουν γιατί πάλι κάνετε του κεφαλιού σας. Λειτουργείτε ανεξάρτητα και ενοχλεί πολύ η στάση σας. Και εσείς πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα το κρατήσετε το κελεπούρι στη ζωή σας, ή όχι;;; Εδώ σας θέλω..

Καρκίνος
Ή του ύψους ή του βάθους. Μια θα νιώθετε ωραία, μια κάτι θα σας πνίγει. Να είναι η άνοιξη; Να είναι πως έχετε δουλειές πολλές και το μυαλό σας βρίσκεται αλλού; Πάντως ούτε εσείς δε θα ξέρετε τι θέλετε σήμερα. Χαλιναγωγήστε τον εαυτό σας, γιατί το τόσο δα μικρό, θα το βλέπετε εσείς, τόσο δα μεγάλο. Και μη πηγαίνει ο νους σας στο πονηρό.. θα σας μαλώσω!

Λέων
Αν έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, για μια σχέση, δε καταλαβαίνω γιατί καθυστερείτε να προβείτε και στις ανάλογες τις ενέργειες. Τα πισωγυρίσματα κάνουν κακό και φθείρουν πολύ. Βάλτε τα κάτω με τον εαυτό σας και δείτε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας, από το σύντροφό σας και τραβήξτε πορεία. Και να χωρίσετε, στην αρχή είναι πάντα δύσκολα. Αλλά ίσως να είναι για καλύτερα.. you never know..

Παρθένος
Σήμερα θα σας πιάσουν τα διαβόλια σας. Όλα θα σας ενοχλούν και θα κάνετε τον κόσμο άνω κάτω. Γιατί χρυσά μου; Τι σας πείραξε τόσο πολύ; Δύσκολη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Καλό είναι να αποφύγετε την επαφή με τον κόσμο και κάθε είδους συνεργασίας. Κανείς δε θα σας καταλάβει, γεγονός που θα σας εκστασιάσει. Αφήστε να φύγει η ημέρα όσο πιο απλά γίνεται.. Δίχως εντάσεις!

Ζυγός
Ημέρα άκρως επικίνδυνη και για το ψυχικό σας τον κόσμο αλλά και για τους άλλους. Αφήστε τα μεγάλα τα λόγια, τα πικρόχολα τα σχόλια και την επίθεση. Μπορεί να σας προκαλέσουν, μπορεί να έχετε απόλυτο δίκιο, όμως θα το χάσετε αν παραφερθείτε. Βέβαια τα έχετε μαζεμένα μέσα σας και θα πνιγείτε αν κάνετε τη πάπια για ακόμα μια φορά. Ψυχραιμία, λογική και στόχος! Όλα γίνονται.. όχι σήμερα!

Σκορπιός
Πολύ χαρωπή η ημέρα σας και ανησυχώ! Εχθές σε μάχιμη κατάσταση, σήμερα ζαμάν φου. Ωραία, αφού νιώθετε κάπως έτσι, αν έχετε και το χρόνο, να φροντίσετε να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει. Μια βόλτα στη παραλία ας πούμε, είναι λατρεμένη σας συνήθεια, ένα ψαροντούφεκο για εσάς τους άντρες, μεγάλη αδυναμία. Ήλιος έξω, ζεστούλα, η θάλασσα λάδι, γιατί όχι και η πρώτη η βουτιά.. Κάπως έτσι ξεχωρίζετε και από το πλήθος..

Τοξότης
Πω πω μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και δε φεύγει με τίποτα. Κάποιον είδατε στο όνειρό σας; Μια παλιά σας αγάπη; Μήπως θυμηθήκατε ένα μεγάλο σας έρωτα; Πάντως κάπως έτσι θα είστε όλη την ημέρα. Μέσα στη θολούρα και την ανάμνηση. Από το να βασανίζεστε, μήπως θα ήταν προτιμότερο να το παίρνατε ένα τηλέφωνο; Ή να στέλνατε ένα μήνυμα; Βέβαια, να αξίζει το κόπο η κίνηση.. πολύ βασικό και αυτό!

Αιγόκερως
Σήμερα θα διαπιστώσετε πως έχετε δουλειές με φούντες. Θα αγχωθείτε τόσο πολύ που παίζει ή να το ξενυχτίσετε στο γραφείο, ή να πάρετε διάφορα στο σπίτι. Εντάξει προσωπικά σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη, αφού είστε άτομα δραστήρια, έξυπνα και ικανά, συνεπώς, αν οργανωθείτε και βάλετε προτεραιότητες, δε θα χρειαστεί να γίνουν αυτά που σας ανέφερα. Το σύμπαν σας θολώνει το μυαλό. Σας βάζει εμπόδια.. Αντιμετωπίστε τα!

Υδροχόος
Είστε μια χαρά, αλλά κάπως αναστατωμένοι. Κάτι θέλετε πολύ, αλλά το μυαλό σας λέει, όχι. Δεν είναι σωστό. Η καρδιά όμως σας τραβάει. Εδώ υπάρχει θέμα. Σε όλες τις περιπτώσεις θα υπάρξουν συνέπειες. Η λογική προκαλεί επιθυμίες και ανεκπλήρωτα πάθη και η καρδιά πραγματοποιεί το όνειρο. Βέβαια, μπορεί πίσω της να αφήνει συντρίμμια, αλλά τελικά μήπως αξίζει το κόπο; Για πετάξτε τον εγωισμό σας στα σκουπίδια..

Ιχθύες
Εντάξει σήμερα θα ξεπροβάλει λίγο ο ψυχασθενής που κρύβετε μέσα σας και θα τα κάνετε κάπως μαντάρα. Άλλα θα λέτε στο κόσμο, άλλα θα σκέφτεστε και άλλα θα πράττετε. Προκαλείτε χάος, από το πουθενά και μια αναστάτωση. Αυτοί που σας γνωρίζουν, απλά γελούν, αυτοί που δε σας γνωρίζουν, μπορεί να κάνουν και το σταυρό τους. Γελάμε, φυσικά, γιατί κατά βάθος είστε απίστευτα πλασματάκια..

magicfariel@gmail.com