Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Μαγικά τυχεροί σήμερα 01/04/15 Λιοντάρια, Τοξότες, Υδροχόοι, by F’Ariel!

Τι ωραία που μπήκε ο Απρίλης, για μερικές ψυχές! Λαμπερός και φωτεινός, τουλάχιστον για σήμερα, άκρως ανοιξιάτικος, ο μήνας, γιατί να μην είναι και ιδιαίτερα χαρωπός; Κάτι μυστήριο συμβαίνει εκεί πάλι στο σύμπαν, ο
Ήλιος με το Δια, παίζουν κάπως ανέμελα, είναι και ενθουσιασμένοι, μεταδίδουν τη καλή τους τη διάθεση, στα Λιοντάρια, τους Τοξότες και τους Υδροχόους..
Καλοπιάσματα λέω εγώ, πριν τη μπόρα!


Τυχερή η ημέρα σας, λοιπόν και σε ερωτικά ζητήματα, αλλά και επαγγελματικά. Για να δούμε .. τι εννοεί ο ποιητής..


Λέων
Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ευκαιρίες νέες προκύπτουν στη δουλειά, αρκεί να είστε σε κατάσταση να τις αντιληφθείτε και φυσικά να κάνετε εκείνο τον ωραίο το διάλογο, δίχως τις υπερβολές! Βέβαια, δε θα είναι ρόδινα τα πράγματα, μια δηλαδή που το σκεφτήκατε και μια που έγινε! Εννοείται, πως θα βρεθούν τα άτομα, που θα σας φέρουν αντιρρήσεις, που θα σας εκνευρίσουν και θα σας προκαλέσουν για να συμπεριφερθείτε με πολύ άσχημο τρόπο. Αφήστε τους να σκούζουν, εσείς έχετε κάποιο στόχο και πρέπει να το πετύχετε. Απομακρυνθείτε αν χρειαστεί, ο σκοπός τους θα είναι να σας χαλάσουν το θέμα που ετοιμάζετε.. Όσο το παίξετε διπλωματικά, άλλο τόσο κερδισμένοι θα βγείτε. Γέμισε η τσέπη σας με λεφτά, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε τα χρέη σας. Τώρα που παίζει, γιατί μετά θα έρθουν άλλα, που θα σας αποσυντονίσουν κανονικά! Πληρώστε τους λογαριασμούς σας, άμεσα! Ερωτικά, νιώθετε κάπως μυστήρια, γιατί υποψιάζεστε πως το ταίρι σας, δε σας τα λέει και τόσο καλά. Κακώς, βάζετε τον εαυτό σας σε τέτοιες διαδικασίες. Δηλητηριάζεστε άνευ λόγου και αιτίας. Πάντως και για τους ελεύθερους έχει ο Θεός.. δηλαδή αν ανοίξετε τα ματάκια σας, όλο και κάτι θα δείτε εκεί να σας κοιτά..

Το πόρισμα: Θα είστε τυχεροί πολύ, όσο θα είστε συνεργάσιμοι και ψύχραιμοι!

Τοξότης
Δε ξέρω πως νιώθετε εσείς, πάντως τα άστρα σήμερα σας θέλουν να κάνετε το ντέντεκτιβ. Οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας, θα το βρίσκετε κάπως ύποπτο και πολύ καχύποπτο. Πού είναι η τύχη σε αυτό; Πουθενά! Αντιθέτως θα γίνετε άκρως ενοχλητικοί για τους γύρω σας και παίζει να σας μαλώσουν κιόλας! Παράξενοι γίνεστε, γιατί έχετε αφήσει άλυτα θέματα παντού και όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται! Καλά θα κάνετε λοιπόν, να είστε ψύχραιμοι, συζητήσιμοι και αντικειμενικοί. Αν κάποιος φταίει, πρώτα να ρίξετε τις ευθύνες στον εαυτό σας και μετά σε όλους τους άλλους! Από λεφτά, τζίφος, άσχετα να πληρωθήκατε, γιατί έχετε ξεφύγει το τελευταίο τον καιρό και ίσως να χρωστάτε και της Μιχαλούς. Συνεπώς άδειο το ταμείο, ήδη. Μη κλαίτε, έτσι είναι η μεγάλη η ζωή. Καμία τύχη και σε αυτό.. Άρα πού πέφτει ο κλήρος; Στον Έρωτα φυσικά!!!! Κάτι καλό θα σας συμβεί, κάτι απρόβλεπτο, μια ωραία έκπληξη! Ή γνωρίζετε μια ύπαρξη έτσι ξαφνικά, ή ο σύντροφός σας, επιστρέφει με ανοιχτές τις αγκάλες. Δηλαδή και τα μαλωμένα τα ζευγάρια, κατά ένα παράξενο και πολύ μαγικό τρόπο, ερωτεύονται ξανά από την αρχή!

Το πόρισμα: Πείτε ναι σε ένα νέο έρωτα ή ακόμα και σε ένα παλιό. Σας το χρωστάει το σύμπαν, δε λέτε;

Υδροχόος
Τι έγινε; Νευράκια; Γιατί; Δε κοιμηθήκατε καλά; Πού να κλείσετε βλέφαρο με αυτά που σας συμβαίνουν. Δύσκολο πολύ! Έχετε θέματα ακόμα άλυτα, είναι πολλά και σήμερα θα σκάσουν μύτη αρκετά από αυτά και θα το πάθετε το εγκεφαλικό. Εντάξει δε σας φοβάμαι εσάς, είστε δυνατοί παίχτες και τελευταία στιγμή θα το σώσετε το θέμα, όποιο και αν είναι αυτό. Αγωνιάτε για κάτι, πρέπει να πετύχει, αλλά μη κάνετε σα τα μικρά τα παιδιά. Υπομονή και ψυχραιμία πάνω από όλα και φυσικά, διπλωματική στάση.. Ευκαιρίες και τύχη σε επαγγελματικά ζητήματα, αφού αυτό ακριβώς που θέλετε, αυτό και θα γίνει. Λίγο χρόνο ακόμα χρειάζεστε και όμορφη συμπεριφορά! Σήμερα ίσως σας κάνουν κάποιες προτάσεις που θα πρέπει να τις σκεφτείτε πολύ καλά, γιατί μπορεί να φαντάζουν ωραίες, αλλά θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Συνεπώς, καθίστε φρόνιμα, σα καλά παιδιά που είστε, εξετάστε όλες τις περιπτώσεις και μετά βλέπουμε.. Do you understand? Ερωτικά τώρα, τι να λέμε.. Μούγκα στη στρούγκα και μουτράκια.. Γιατί; Δεν είχε σεξάκι τις ημέρες αυτές; Συζητήσεις, θα σας προκαλέσουν, αλλά δε νομίζω να σας βγάλουν και κουβέντα. Οι ελεύθεροι, άνετοι και ωραίοι, κάτι καλό βρίσκετε εκεί έξω..

Το πόρισμα: Τύχη στη δουλειά! Νέα σχέδια, νέα όνειρα! Όλα είναι θέμα χρόνου. Υπομονή!!!

magicfariel@gmail.com