Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Τα αγαπημένα αντικείμενα των Ζωδίων. Τι είναι αυτό που δε μπορείς να αποχωριστείς με τίποτα..;;; by F’Ariel!

Πριν σας αποκαλύψω τα αγαπημένα σας αντικείμενα, ας κάνουμε μια μικρή αναφορά στο θέμα αυτό. Δηλαδή κατά πόσο είναι σημαντικά τα υλικά αγαθά σε κάποιους και κατά πόσο τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Το μυστικό για το καθένα από εμάς ξεχωριστά είναι να
γνωρίζουμε τον αστρολογικό μας χάρτη. Δηλαδή, η ύπαρξή μας, από ποιους πλανήτες επηρεάζεται, καθημερινά. Οι πληροφορίες που μπορούμε να αντλήσουμε από αυτόν είναι παράξενες, όμως αληθινές.

Είναι σημαντική η ιδιοκτησία για ένα άτομο; Μπορεί να την αποκτήσει και να την κρατήσει; Οι άνθρωποι που συνήθως έχουν τέτοιες ανησυχίες ανήκουν στα ζώδια της Γης, γιατί αυτά αποζητούν περισσότερο την ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.

Αν ο Ήλιος σας, η Σελήνη σας, ή ο Ωροσκόπος σας ανήκουν σε ένα από τα ζώδια της Γης, τότε δίνετε περισσότερη έμφαση στα θέματα αυτά!

Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, ενδιαφέρονται περισσότερο για την ιδιοκτησία, από τα άλλα ζώδια. Τα υλικά αγαθά τους προσφέρουν κυρίως σταθερότητα κάτι που το αποζητούν διαρκώς.

Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, ενδιαφέρονται περισσότερο για τις αλλαγές, τις μεγάλες αλλαγές και τις ιδέες. Τις άκρως επικίνδυνες και ριψοκίνδυνες.

Τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, έχουν τόση πολύ ενέργεια μέσα τους, που δεν έχουν τη πολυτέλεια του χρόνου για να ασχολούνται με τα αντικείμενα, τις ιδιοκτησίες και τα υλικά αγαθά. Είναι οι κοινοί επιχειρηματίες με το μυαλό που όλο τρέχει στο αύριο και το μεθαύριο!!!

Το ξέρατε ότι ο λόγος που οι Αιγόκεροι είναι τόσο φιλοχρήματοι, οφείλεται στο γεγονός, ότι είναι ζώδιο της Γης και είναι συγχρόνως και στοιχείο παρορμητικό;;;

Το ξέρατε ότι ο λόγος που οι Υδροχόοι, κάνουν περιουσίες είναι γιατί ανήκουν στο σταθερό σταυρό, ενώ έχουν το στοιχείο του Αέρα;; Δηλαδή η αγάπη τους για την ανεξαρτησία, για τις αλλαγές, για τις πρωτότυπες ιδέες, συνήθως τους ανταμείβει, με το σωστό τον τρόπο!!


Για πάμε τώρα να δούμε τα αγαπημένα αντικείμενα των ζωδίων.. ή από την άλλη, τι δε μπορεί να αποχωριστεί το κάθε ζώδιο, με τίποτα!!

Κριός
Μια νέα μηχανή του espresso!
Ο τέλειος συναγερμός στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο!
Το i phone που μόλις αγόρασε!

Ταύρος
Το σπίτι του και ο κήπος του!
Τον αγαπημένο του καναπέ
Το σερβίτσιο του καφέ.

Δίδυμος
Το κινητό.. (δε ζει δίχως αυτό)
Τον υπολογιστή
Το δορυφόρο!! Χα χα

Καρκίνος
Το σπίτι
Τις φωτογραφίες από τα παλιά
Σκεύη συναισθηματικής ανεκτίμητης αξίας

Λέων
Κοσμήματα χρυσά ανεκτίμητης αξίας
Ακριβό αμάξι

Παρθένος
Λεξικά και Εγκυκλοπαίδειες
συλλογή από μινιατούρες
διάφορα εργαλεία

Ζυγός
Πίνακες Ζωγραφικής
Γλάστρες.. (χα χα πόσο αλήθεια..)
αρώματα και κρέμες περιποίησης (πανάκριβα)

Σκορπιός
Κοσμήματα παράξενα, ίσως και απαγορευμένα!
Σκεύη με άλλες ερμηνείες
Σετ παρακολούθησης (φωτογραφικός εξοπλισμός, κάμερες, πομπός κτλ)

Τοξότης
σουβενίρ από το εξωτερικό (το καμάρι μας)
αυτοκίνητο αντίκα
βιβλία μεταχειρισμένα από τους πάντες

Αιγόκερως
Αντίκες
Ρολόγια
Κληρονομικά αντικείμενα & Συλλογή κρασιού

Υδροχόος
Ένα παλιό ραδιόφωνο
Μια ατζέντα πολύ προσωπική & άκρως επικίνδυνη
Το ποδήλατο

Ιχθύες
Κοχύλια
Φωτογραφίες
Μουσικά όργανα..

Αυτά τα ολίγα!

Καλή συνέχεια σε όλους..


magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Manfred Richter από το Pixabay