Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 10/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά.. Με έχουν πιάσει τα μυστήριά μου και σκέφτομαι πολλά και διάφορα. Με αφορμή μια ανάρτηση που είδα εχθές, ένα ποιηματάκι, που ναι μεν είναι ευχάριστο για πολλούς, για κάποιους είναι σχετικά δυσάρεστο και ενοχλητικό.. «…αλλού αγαπά και αλλού κοιμάται..» αυτό ήταν το ζουμί της ατάκας.. Και ερωτώ τώρα, η περίεργη, τι
πρέπει να κάνει αυτός που αγαπά? Να πάρει τους δρόμους και να τρέχει? Να το κάνει διαφήμιση στα μέσα και ότι πιάσει..?

Πόσο εύκολα μιλάμε όταν είμαστε εκτός χορού! Οι συμβουλές πέφτουν βροχή.



Όμως με θέματα καρδιάς, κανείς μα κανείς, δε μπορεί να επέμβει, γιατί απλά δε νιώθει το ίδιο. Νιώσε και εσύ κάπως έτσι και έλα μετά να μου πεις.. φίλε και φίλη, που ξαφνικά απέκτησες και χιούμορ..

Ως ξωτικό, τρελό και μαγικό, μπορεί να έχω άποψη και για τη μια περίπτωση και για την άλλη..

Αυτός που αγαπά και αλλού κοιμάται, υποφέρει περισσότερο! Θέλει να φύγει και δε μπορεί. Ίσως να είναι βολεμένος, ίσως όμως να λυπάται, ίσως να φοβάται, ίσως να προσμένει για μια απάντηση, για ένα φως..

Αυτός που αγαπά και αλλού κοιμάται, είναι πιο μόνος από ποτέ! Γιατί αλλού είναι το σώμα του και αλλού η ψυχή του. Γιατί άλλα πράγματα κάνει και άλλα επιθυμεί..

Ποιος είπε ότι είναι εύκολο να φύγει κανείς από μια σχέση ετών? Μια κουβέντα είναι, όμως το αύριο, το ξημέρωμα, είναι τρομακτικά, γιατί μπορεί εσύ να αγαπάς αλλού, όμως το αλλού σε αγαπάει το ίδιο, ή είναι όλα μια παραίσθηση, ενός ανεκπλήρωτου έρωτα? Μήπως είναι όλα φανταστικά? Έχει περάσει και αρκετός χρόνος.. από τότε. Σωστά??

Και εσύ, που νιώθεις ότι ο σύντροφός σου είναι αλλού, γιατί δε φεύγεις? Γιατί δε δίνεις εσύ το τέλος, ένα αξιοπρεπέστατο? Περιμένεις να δεις τι? Αν θα σε απατήσει? Αν θα σου πει ποτέ την αλήθεια? Αν σε αγαπήσει πάλι ξανά? Τον εαυτό σου δε το λυπάσαι? Και εσύ αξίζεις την αγάπη την αληθινή. Γιατί παραμένεις με έναν άνθρωπο που ήδη βρίσκεται αλλού?

Τι βλέπω εγώ? Συμβιβασμοί, συμβιβασμοί, συμβιβασμοί.. Και η αγάπη και ευτυχία πηγαίνουν περίπατο..

Ευτυχώς που υπάρχει και η μετεμψύχωση.. χα χα ..

Καλή συνέχεια σε όλους..!!!


Κριός
Λοιπόν αγαπητά μου σήμερα παίζει να τα κάνετε όλα μπάχαλο. Τι εννοεί ο ποιητής. Αν σκεφτόσασταν ένα γάμο, πάει τον ακυρώνετε επιτόπου! Το ανακοινώνετε και επίσημα και ο χαμός ο ίδιος. Μπορεί όμως να συμβεί και το αντίθετο. Δηλαδή να πάτε το γαμπρό ή τη νύφη ξαφνικά στους δικούς σας και να τους πείτε τα κάλαντα! Μπορεί ακόμα και να χωρίσετε. Όλα παίζουν κανονικά, το απρόβλεπτο θα κυριαρχήσει και θα πέσουν να σας φάνε. Καλά να περάσετε!

Ταύρος
Μέρα παράξενη για εσάς, που καλά θα κάνετε να είστε καχύποπτοι με τους πάντες και τα πάντα. Μη πιστεύετε όσα σας λένε και μη λέτε τα μυστικά σας. Κάτι σίγουρα συμβαίνει πίσω από τη πλάτη σας και εσείς θα πρέπει να το ανακαλύψετε και να το αντιμετωπίσετε! Μη λέτε σε κανέναν τίποτα. Ιδιαίτερα σε ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά. Προφυλαχτείτε γιατί εκεί έξω παίζουν πολύ τους κλέφτες και τους αστυνόμους, μη σας πάρει καμιά σφαίρα στο άσχετο!

Δίδυμος
Αποφύγετε σήμερα τις συζητήσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, ή που προκαλούν έντονα συναισθήματα στους άλλους. Δεν είναι καλή ημέρα για εσάς, είστε λίγο στις μαύρες σας, νιώθετε πώς πρέπει να πείτε την αλήθεια και να αντιμετωπίσετε διάφορα θέματα που σας ενοχλούν. Μπορεί να είναι επαγγελματικά, μπορεί φιλικά, μπορεί και ερωτικά. Πάντως μην ανοίξετε κουβέντα για κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις!

Καρκίνος
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά σας ξημέρωσε μια πολύ άσχημη ημέρα. Μέσα στα νεύρα θα είστε και εσείς και οι άλλοι και παίζει και ένας καυγάς πάρα πολύ. Καλύτερα να κάνετε πίσω και να το ρίξετε στο ρομαντικό, δηλαδή να γίνετε διπλωμάτες μπας και ηρεμίσουν τα πνεύματα. Μπορεί να συμβεί στη δουλειά σας, να τσακωθείτε ανελέητα ή ακόμα και στο σπίτι από τους δικούς σας ανθρώπους. Τη γκρίνια δεν την αποφεύγετε με τίποτα!! Ψυχραιμία..

Λέων
Ένα ταξίδι σας προκύπτει από το πουθενά. Δε το γνωρίζετε ακόμα, όμως το σύμπαν θα κάνει εκεί τα μαγικά του και θα σας διώξει κανονικά. Θα είναι επαγγελματικό? Θα είναι αναψυχής? Πάντως θα φύγετε και θα είστε και μέσα στη τρελή τη χαρά! Ναι τα ξαφνικά σας αρέσουν πολύ και αν σας συμβεί και σήμερα, ακόμα καλύτερα. Πάντως να είστε σε ετοιμότητα γιατί δρόμο κάνετε και μεγάλο μάλιστα! Οργανωθείτε καλά πριν απομακρυνθείτε και μην αφήσετε κάτι σημαντικό πίσω..

Παρθένος
Θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας κανονικά. Και τα υπαρξιακά σας συγχρόνως. Μη περιμένετε συνέχεια να σας επιβραβεύουν. Μπορεί να είστε καλοί σε όλα, αλλά μερικές φορές και αυτό είναι λίγο βαρετό και κουραστικό. Φέρτε λίγο το χάος, έτσι για να ταράξετε τα νερά. Μπορείτε? Από την άλλη δίνετε μεγάλη σημασία στην ύπαρξη κάποιου ατόμου, που ναι μεν είναι κοντά σας, αλλά μπορεί να κοιτάζει από την άλλη. Παιχνίδια του μυαλού και τίποτα άλλο. Μια χαρά το πάτε εσείς..

Ζυγός
Σήμερα χρυσά μου θα γίνετε τούρμπο. Το νεύρα σας θα χτυπήσουν όχι κόκκινο, αλλά πραγματικά θα αλλάξετε πολλές όψεις, μέχρι να ξεσπάσετε! Κάτι θα μάθετε, για ένα άτομο πολύ δικό σας, που το έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θα πάθετε σοκ! Μιλάει άσχημα για εσάς, σας σκάβει το λάκκο κανονικότατα και είναι η αιτία που εσείς δε μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο level, σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Εκτός του ότι θα πέσετε από τα σύννεφα, θα αντιδράσετε πολύ παράξενα!

Σκορπιός
Υπάρχει ένα άτομο, μια φίλη ή ένας φίλος σας, που είναι κοντά σας καιρό τώρα και ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς. Σήμερα θα το νιώσετε πολύ καλύτερα αυτό και το παράξενο της υπόθεσης είναι, ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, όμως με πολύ γλυκό και ρομαντικό τρόπο αλλά η έκπληξη θα είναι πολύ μεγαλύτερη κυρίως για εσάς! Μιλήστε του εσείς, μη διστάζετε. Το άλλο άτομο απλά μπορεί να φοβάται. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα!

Τοξότης
Αφού σας γέμισαν το κεφάλι με ένα κάρο σκέψεις, σήμερα θα έχετε το πονοκέφαλο του αιώνα. Ένα χάος, πάλι από την αρχή. Θα πρέπει να πάρετε την απόφαση εκείνη, που μέχρι και εχθές ήσασταν σίγουροι, ενώ σήμερα όχι και τόσο. Βάλτε τα κάτω με χαρτί και μολύβι και ζυγιάστε τα θετικά με τα αρνητικά και προχωρήστε αναλόγως. Αν πάρετε και μια αναβολή για το θέμα σας ακόμα καλύτερα. Δύσκολη πολύ η ημέρα σας, κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Αιγόκερως
Με το δηλητήριο στο στόμα θα ξυπνήσετε αυτό είναι το σίγουρο. Τίποτα δε θα σας αρέσει και θα είστε και μέσα στη γκρίνια. Μπορεί στη δουλειά κάτι να προκύψει και να σας ενοχλήσουν και να ξεστομίσετε κουβέντες που θα προκαλέσουν εντάσεις. Ας είστε ψύχραιμοι, γιατί η ημέρα από μόνη της δεν είναι και τόσο καλή για εσάς. Ακόμα και με το ταίρι σας μπορεί να τα βάλετε, να γίνει της μουρλής! Πρωί-πρωί κιόλας! Βαλεριάνα, τη προτείνω, και γιόγκα! Τίποτα άλλο!

Υδροχόος
Κάτι περιμένατε με αγωνία και λαχτάρα, όμως ακόμα δεν έρχεται ή παίζει και να μην έρθει και καθόλου. Αν μιλήσετε ανθρώπινα σε αυτούς που πρέπει και ζητήσετε μια βοήθεια, θα σας τη δώσουν. Πρέπει όμως να είστε ειλικρινής. Πολύ σημαντικό αυτό. Μια αναβολή είναι μόνο, ή κάθε εμπόδιο για καλό. Μήπως να το ξανά σκεφτείτε και να το βελτιώσετε σε κάποιους τομείς? Πάντως μη κατσουφιάζετε, πάλι το δικό σας θα γίνει..!!!

Ιχθύες
Καλά ετοιμαστείτε να εκνευριστείτε και να πλακωθείτε κιόλας. Με τα λεφτά σας θα ασχοληθείτε πάλι, κάποιος κάτι θα σας ζητήσει και εσείς θα αρνηθείτε και αυτό θα είναι η αιτία, όλη σας η ημέρα να πάει χάλια. Το αν έχετε χρήματα ή όχι, δεν αφορά κανέναν άλλον πέρα από εσάς τους ίδιους, για αυτό δε πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει υποδείξεις, ή να σας βάλει σε έξοδα ανούσια. Εξετάστε όλες τις περιπτώσεις πριν βάλετε το χέρι στη τσέπη..!! Το νου σας..

magicfariel@gmail.com