Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια ενός Διχασμένου Σαββατοκύριακου 06/09–07/09, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η διάθεση άλλαξε.. Άλλη μέρα σήμερα.. Πιο σκοτεινή.. το χρώμα της είναι το μαυροκόκκινο.. εκείνο το σκούρο που ίσα βγαίνει μια απόχρωση που θυμίζει ένα πάθος, ανεκπλήρωτο,
ανεπιθύμητο, που φέρνει τη καταστροφή και τίποτα άλλο..

Σκέφτομαι μια ιστορία. Μια φανταστική ιστορία. Ο κόσμος της παραίσθησης. Όμως υπάρχει εκεί, μέσα στο μυαλό μου και πρέπει να γραφτεί. 

Είναι εκείνη και εκείνος. Οι κόσμοι τους διαφορετικοί. Εκείνος φτασμένος, εκείνη προσπαθεί. Υπάρχει όμως χημεία. Υπάρχει φαντασία. Υπάρχει έλξη. Υπάρχει τρέλα. Υπάρχει μαγεία. Η μια όψη του νομίσματος. Η ωραία, η γοητευτική, η συναρπαστική.
Όμως στην άλλη πλευρά συμβαίνουν άλλα πράγματα. Πιο υποχθόνια, πιο μυστικά. Υπάρχει πείσμα. Εγωισμός. Ζήλεια. Κτητικότητα. Σκοτάδι!

Μήπως είναι ο Έρωτας, αυτός? Μήπως..??

Δε θέλω να συνεχίσω.. ούτε να γνωρίζω.. φοβάμαι..

Καλό ΣΚ σε όλους..



Κριός
Παράξενο ΣΚ για εσάς από όλες τις απόψεις. Πάλι μέσα στα μουτράκια και τη γκρίνια είστε και το κακό συνεχίζεται. Βασικά το ταίρι σας, σας παιδεύει, δε σας κάνει τα χατίρια και γενικά το όχι είναι σχετικά μόνιμο τις ημέρες αυτές. Ακόμα και οι ελεύθεροι της παρέας, μη φλερτάρετε με το ακατόρθωτο. Προσγειωθείτε λίγο σε πιο νορμάλ καταστάσεις, αν θέλετε να δείτε μια άσπρη ημέρα. Κυριακή κάνε ότι εσείς θέλετε και όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος όχι τραβά το δικό του το δρόμο.

Ταύρος
Οργανωθείτε από νωρίς το πρωί, καθαρίστε το σπίτι, ψωνίστε καμιά λιχουδιά, γιατί θα σας έρθουν επισκέπτες, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, στα σίγουρα. Μπορεί να έχετε άλλα σχέδια εσείς, θα σας τα χαλάσουν κάπως, όμως δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε το κέφι σας από αυτό. Οι άλλες σας οι δουλειές μπορούν να περιμένουν και λίγο. Κυριακή, αφιερώστε την στο ταίρι σας και γενικότερα στην ερωτική σας ζωή. Εν ολίγοις κάντε σεξ! Πώς θα γίνει αυτό? Ο Κάμα Σούτρα θα σας πει..

Δίδυμος
Παράξενο ΣΚ για εσάς, αφού αυτή τη φορά θα κάνετε του κεφαλιού σας, ότι και αν σας πουν οι άλλοι. Μπορεί τόσο καιρό ότι συμβουλεύατε τους φίλους σας ή το ταίρι σας να το έκαναν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι και εσείς θα κάνετε ότι σας πουν. Σας βρίσκω μέσα στη δράση-αντίδραση και αυτό θα σας χαλάσει κάπως το κέφι. Κυριακή θα δοκιμάσετε να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανά κάνει στη ζωή σας. Τι θα είναι αυτό? Μόνο εσείς γνωρίζετε και λίγοι και καλοί. Σίγουρα θα περάσετε τέλεια!

Καρκίνος
Καλά αγοράσετε χαρτομάντιλα θα τα χρειαστείτε οπωσδήποτε! Το ΣΚ αυτό παίζει να ρίξετε το κλάμα της αρκούδας. Για τόσο πολύ μιλάμε. Άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν, άλλα θα σας απαντούν και πάει λέγοντας το πράγμα. Ένας τσακωμός σήμερα, θα είναι η αιτία να πείτε ότι σας ενοχλεί στους ανθρώπους που είναι γύρω σας, ή στο ταίρι σας. Μη κάνετε το λάθος και τα κρατήσετε μέσα σας. Αύριο δε θα διαδραματιστούν απίστευτα γεγονότα μπροστά στα μάτια σας. Καλά θα κάνετε να μη δώσετε σημασία.

Λέων
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και πρέπει να γίνει ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί να σας αρέσει το τέλειο και το φαντασμαγορικό, όμως δε σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Αν ασχολείστε με κάτι δημιουργικό, να αρκεστείτε με το αποτέλεσμα και μη προσπαθείτε για το ακατόρθωτο. Τουλάχιστον μην έχετε την απαίτηση οι άλλοι να σας ακολουθήσουν στη τρέλα αυτή. Η Κυριακή σας πιο χαρωπή όχι όμως χαλαρή. Διάφορες προτάσεις θα σας κάνουν, κάτι πρέπει να ακολουθήσετε! Μη λέτε συνέχεια όχι.

Παρθένος
Ωραίο αλλά λίγο σκληρό το δικό σας το ΣΚ! Σήμερα θα καταφέρετε να τελειώσετε με όλες σας τις δουλειές, θα κλείστε όλες σας τις εκκρεμότητες και θα είστε και μέσα στη τρελή τη χαρά που θα καταφέρετε όλο αυτό. Βρείτε χρόνο λοιπόν για τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε και να ηρεμίσετε. Η Κυριακή σας είναι ανατρεπτική. Ξαφνικά ο τεμπέλης της παρέας, θα σας φορτώσει με διάφορα, αλλά εσείς θα πρέπει να πατήσετε πόδι. Αυτό σημαίνει εντάσεις, λόγια και τσακωμούς. Μη κάνετε το χατίρι σας κανέναν. Ο καθένας τις δουλειές του!

Ζυγός
Μέσα στα χαμόγελα και τη τρελή τη χαρά σας βρίσκω. Νιώθετε και μια ευτυχία, δε κρύβεται με τίποτα. Σήμερα θα κάνετε ότι επιθυμεί η καρδούλα σας. Με φίλους και παρέες θα είστε όλη την ημέρα και βασικά κανείς δε θα σας χαλάσει το χατίρι. Θετική και τυχερή από όλες τις απόψεις, για αυτό μπορείτε να ερωτοτροπήσετε ελεύθερα. Καμία αντίσταση από πουθενά! Η Κυριακή σας κρύβει κάτι σκοτεινό. Κάποιος θα σας τη σπάσει, κάποιος θα σας προκαλέσει, έτσι για να δει πού βρίσκεστε. Μη δώσετε καμία σημασία. Δεν αξίζει το κόπο!

Σκορπιός
Σκοτεινό και δύστροπο το ΣΚ σας! Γιατί? Κατά ένα περίεργο λόγο, όλοι θα σας κάνουν παράπονα και τις δυο ημέρες. Ότι χαθήκατε. Ότι δε συμμετέχετε πουθενά. Ότι δε βοηθάτε. Ότι δεν ενδιαφέρεστε. Κάποιοι με ωραίο τρόπο, κάποιοι με λίγο άγαρμπο, πάντως το νόημα θα το πιάσετε. Καλά θα κάνετε να τους ακούσετε με προσοχή και να αφήσετε τον εγωισμό σας στην άκρη, γιατί κάπου μια αλήθεια κρύβεται και εσείς κάνετε τη πάπια. Μην αντιδράσετε και σκεφτείτε πολύ τα λόγια σας. Συνήθως πληγώνουν!

Τοξότης
Καλά τι φοβερό Σάββατο σας ξημέρωσε. Να πάτε κομμωτήριο πρωί-πρωί, να ντυθείτε ωραία και να κοιτάξετε να είστε έτοιμοι για το παν ενδεχόμενο. Σήμερα θα σας κάνουν διάφορες προτάσεις για έξω, βόλτες από εδώ, βόλτες από εκεί, πάντως δε θα μαζεύεστε με τίποτα. Τουλάχιστον ας είστε όμορφοι και περιποιημένοι, γιατί ποτέ δε ξέρετε ποιον ή ποια θα συναντήσετε!! Η Κυριακή σας λοιπόν θα είναι μέρα ξεκούρασης, αλλά να που κάποιος δε θα σας αφήσει σε ησυχία. Μια οικογενειακή συνάντηση ας πούμε, θα σας φέρει στα όριά σας! Ψυχραιμία.

Αιγόκερως
Με το σπίτι σας θα ασχολείστε όλη την ημέρα και ξαφνικά θα αρχίζετε να το θαυμάζετε κιόλας. Ναι δεν υπάρχει καλύτερα από το σπίτι μας, το δικό μας φρούριο. Σας νιώθω στο απόλυτο. Καθαρίστε το, διακοσμήστε το, ας μυρίσει φρεσκαδούρα και απολαύστε το μετά. Είναι δικαίωμά σας και αυτό. Η Κυριακή σας βρίσκει λίγο πιο αυστηρούς και καθόλου χαλαρούς. Τι έγινε? Σας το λερώσανε και τα πήρατε κρανίο? Πάντως αν χρειαστεί να δώσετε συμβουλές, πρώτα κοιτάξτε τον εαυτό σας, δηλαδή τη καμπούρα σας και μετά ξεστομίστε κουβέντες με δηλητήριο!

Υδροχόος
Η ημέρα της απόλυτης τηλεπάθειας και διαίσθησης. Δε θα χρειαστεί κανείς να σας πει κουβέντα και θα γνωρίζετε τι θα ακούσετε και από ποιον. Χαρούμενοι αρκετά και ευχάριστοι στις παρέες σας, αλλά το μυαλό σας είναι κάπου. Μόνο εσείς γνωρίζετε την απάντηση σε αυτό. Η Κυριακή σας βρίσκει μέσα στα νεύρα και στη τσίτα. Έτσι θα ξυπνήσετε και έτσι θα είστε όλη την ημέρα. Αποφύγετε κάθε είδους επαφή με ανθρώπους απαισιόδοξους και αρνητικούς. Ακόμα αποφύγετε και τα παιχνίδια που προκαλούν χάος και καταστροφή. Εξαφανισθείτε!

Ιχθύες
Τέλειο ΣΚ, χαμογελάστε και δημιουργείστε! Μέσα στα κέφια θα είστε και τις δυο ημέρες, φροντίστε να πάτε μια βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό, να αλλάξετε λίγο παραστάσεις και να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Κάτι καλό θα βγει από όλο αυτό, κάτι που σίγουρα θα σας δώσει ιδέες για ένα νέο σας έργο. Τη Κυριακή καλύτερα να ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Να το καθαρίσετε, να το διακοσμήσετε και να ξανά φτιάξετε εκείνη τη γωνίτσα που τόσο λατρεύετε το χειμώνα. Πιάστε σακούλα έχετε πολλά να πετάξετε!!

magicfariel@gmail.com