Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Με τι Θα ασχοληθεί το κάθε Ζώδιο σήμερα;;; Μια όμορφη Κυριακή, μόλις ξημέρωσε, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή, μια όμορφη ημέρα, ηλιόλουστη, ζεστή, ξημέρωσε για εμάς και ευτυχώς που το σύμπαν είναι χαλαρό και
κάπως έτσι θα είναι και η διάθεσή μας σήμερα!

Πάνω κάτω, όλοι θα κάνουμε από κάτι, θα είμαστε με φίλους, με το σύντροφό μας, με το σκύλο ή τη γάτα, μας παρέα και η ημέρα θα κυλήσει ήρεμα, γλυκά και άκρως ρομαντικά..





Η φύση, είναι πανέμορφη, καταπράσινη, ακόμα ανθισμένη, είναι ότι πιο ωραίο μας χαρίζεται απλόχερα καθημερινά και είναι εκεί μπροστά μας.

Μια βόλτα λοιπόν στο βουνό παρέα με το σκύλο σας και τα παιδιά σας, θα ήταν μια ονειρεμένη στιγμή. 
Μια βόλτα με το φουσκωτό, κάπου λίγο παρά έξω, για το πρωινό το καφεδάκι, τα νερά είναι λάδι, τι τέλεια.. αυτό είναι το αγαπημένο μου.. φανταστικό.. !!! 

Μια βόλτα οπουδήποτε.. έτσι να χαθώ παρέα με τις εικόνες.. 

Καλή συνέχεια σε όλους..!!



Κριός
Σήμερα λοιπόν καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Αρκετοί από εσάς, έχετε πάρει κιλά, τα ρούχα δε σας μπαίνουν και μια δυσφορία τη νιώθετε μέρες τώρα. Εντάξει μεγαλώνουμε κιόλας, αλλάζει το σώμα, όμως στο χέρι σας είναι, να διατηρηθείτε νέοι και φρέσκοι, τουλάχιστον για μερικά χρονάκια ακόμα. Για αυτό πετάξτε οτιδήποτε σας παχαίνει από το ψυγείο και ξεκινήστε γυμναστήριο!

Ταύρος
Το ιδανικό για εσάς, θα ήταν να καλέσετε φίλους από το σπίτι και να τους κάνετε το τραπέζι. Με αυτό τον τρόπο και θα εντυπωσιάσετε με τις μαγειρικές σας ικανότητες και θα νιώσετε και εσείς κάπως ευτυχισμένοι. Η δεύτερη επιλογή είναι να το παίξετε διανοούμενοι. Ποιοι είστε και προς τα πού πάτε.. Προτιμώ τη πρώτη. Μπελαλίδικη, αλλά άκρως χαρωπή..!!

Δίδυμος
Η ημέρα των μεγάλων αποφάσεων. Σήμερα λοιπόν, θα λάβετε τις απαντήσεις που θέλετε και θα τραβήξετε το δρόμο σας. Η μετακόμιση, είναι στα άμεσα πλάνα σας, είτε αλλάζετε σπίτι, είτε τόπο, πάντως φεύγετε από εκεί που είστε. Μέσα στη τρελή τη χαρά, νομίζω θα ξεκινήσετε από σήμερα να φτιάχνετε κούτες. Μη το αφήσετε για άλλη μέρα. Είναι η αποστολή που έχετε προς το παρόν!

Καρκίνος
Ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Τίποτα άλλο δε σας λέω. Ρημαγμένο το τοπίο, ιδιαίτερα εάν είστε σε σχέση με δύσκολα ζώδια, απρόβλεπτα και ανεξάρτητα πολύ. Δε ξέρω πώς θα χειριστείτε κάτι που σας προβληματίζει καιρό τώρα, πάντως αρκετές υποχωρήσεις έχετε κάνει και πρέπει επιτέλους να ακουστεί και η δική σας η γνώμη. Μη βασίζεστε στα λόγια των άλλων. Επαναστατήστε!

Λέων
Το γεγονός ότι είστε μονίμως άφραγκοι είναι απίστευτο! Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, βρείτε κάτι, ένα χόμπι, κάτι από το σπίτι και βάλτε στόχο να βγάλετε περισσότερα λεφτά. Επειδή όμως σήμερα είναι η ημέρα του Θεού, σας βλέπω, να ντύνεστε ωραία και να βολτάρετε! Το σύμπαν αυτό θέλει. Να βγείτε έξω από το σπίτι, να δείτε φίλους, να γοητέψετε με τη παρουσία σας και ας μην έχετε σάλιο!!

Παρθένος
Τις βρωμοδουλειές τις κάνατε, τώρα να μην έχετε ενοχές. Βέβαια κανείς δε γνωρίζει τι ακριβώς έχετε κάνει και πότε και αυτό σας αρέσει ακόμα περισσότερο. Σήμερα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε και να βρείτε εκείνο το άτομο το έμπιστο να του μιλήσετε μπας και ηρεμίσει η ψυχούλα σας. Η ημέρα της συζήτησης, της βαθιάς της σκέψης και του διαλογισμού.

Ζυγός
Πολύ ωραία ημέρα για να βρεθείτε με τους φίλους σας. Αφήστε τις ξάπλες και τη βαρεμάρα στην άκρη και βγείτε έξω, να σας δουν και να τους δείτε. Χαρωπό πολύ το κλίμα, κάτι ετοιμάζετε και είστε πολύ ανεβασμένοι. Αποδείξτε στους φίλους σας το πόσο τους εκτιμάτε, τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Μπορεί να καταλήξετε μεσημεράκι κάπου να τα πίνετε μέχρι να πέσετε κάτω. Ξεφεύγει το πράγμα..

Σκορπιός
Παράξενη και άκρως γοητευτική η Κυριακή σας. Μπορώ να πω ότι μπαίνετε στο παιχνίδι πολύ δυναμικά είτε αφορά κάτι το ερωτικό, είτε το επαγγελματικό. Πάντως κάποιος σας ξεσηκώνει και ξαφνικά θέλετε, ονειρεύεστε, ποθείτε και θα κάνετε εκείνο το βήμα το τρελό για να κατακτήσετε ένα ακόμα στόχο. Κάτι ανακαλύπτετε που σας αναστατώνει όμορφα. Για αυτό κάντε το ντεντέκτιβ. Ψάξτε..!!

Τοξότης
Σήμερα εσείς τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά. Πάλι οι σχέσεις σας έχουν διαταραχθεί, νιώθετε ότι υπάρχει κάποιος εχθρός και δε ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και πώς! Φτιάξτε σήμερα τις σχέσεις σας. Αντιμετωπίστε ακόμα και το πιο δύσκολο χαρακτήρα. Ένας άγγελος σας προστατεύει. Μη φοβάστε. Μόνο έτσι θα ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας. Αλλιώς όλο κάπου κάτι θα σας πηγαίνει πίσω!

Αιγόκερως
Καλά σήμερα γλυκά μου θα τρελαθείτε κανονικά. Ξαφνικά τα ρούχα σας δε χωρούν μέσα στις ντουλάπες, είστε φουλ και θα σας πιάσει μια μούρλια να οργανώσετε τα πάντα. Μη ξεγελαστείτε, ότι είναι μια απλή δουλειά. Θα σας πιάσει μεσημέρι και ξαφνικά θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε στη μέση ενός χάους. Κάντε δουλειές στο σπίτι, όμως που να τελειώνουν τσακ μπαμ… Αλλιώς μαύρα σκοτάδια..

Υδροχόος
Νομίζω θέλετε να αράξετε και να μη σκέφτεστε τίποτα, να όμως που δε γίνεται αυτό με τη περίπτωσή σας.. Πάλι με τις δουλειές σας ασχολείστε, κάτι είχατε υποσχεθεί και φυσικά σήμερα βαριέστε μέχρι θανάτου. Κοιτάξτε να είστε συνεπής, αναφέρομαι σε εσάς τα δαιμόνια μυαλά και συνεργάσιμοι. Ναι μεν.. αλλά..! Ξεκαθαρίστε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Και μην αφήνετε στη μέση διάφορα. Εκτίθεστε!

Ιχθύες
Είστε οι άτυχοι της παρέας. Κάποιο άτομο που έχετε κανονίσει να δείτε σήμερα, τελικά δε θα τα καταφέρετε και θα στεναχωρηθείτε πολύ. Οποιοδήποτε ραντεβού έχετε θα αναβληθεί να είστε σίγουροι για αυτό. Μη σας παίρνει από κάτω. Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Αράξτε σπίτι και ξεκουραστείτε. Μπορεί να σας έρθει ένα μήνυμα από το πουθενά και να απογειωθείτε κανονικά!!

magicfariel@gmail.com