Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 23/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κλείσει μάτι όλο το βράδυ, στριφογύρναγα από εδώ και από εκεί, όμως πού να κοιμηθώ.. Διάβασα εχθές ένα ποιηματάκι, που έλεγε, ότι όταν συμβαίνει αυτό, τότε
μια ψυχή σε σκέφτεται.. Να το πιστέψω αγαπητό μου σύμπαν; Είναι αυτός που νομίζω;

Και μου απαντά το σύμπαν.. «Παρηγοριά στον άρρωστο..»!!

Ωραία τα ποιηματάκια, ρομαντικά, μιλούν για αγάπη, για τον έρωτα, όμως ίσως να αναφέρονται σε μια άλλη εποχή, που τα πράγματα ήταν πιο απλά, πιο ανθρώπινα, πιο όμορφα..



Σκέφτομαι.. μήπως παρατώ τα όπλα σιγά-σιγά;

θα ψάξω να βρω ένα ποιηματάκι και θα σας πω..

Καλή συνέχεια σε όλους..!!


Κριός
Ευτυχώς φτιάχνουν οι ημέρες σας από εδώ και στο εξής και τουλάχιστον ως και τις 30, θα είστε μια χαρά. Σήμερα θα βρείτε την όρεξη, να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, με περισσότερο μεράκι και να οργανωθείτε ακόμα καλύτερα. Μπαίνει το νερό στο αυλάκι που λέμε, για αυτό χαμογελάστε και μη βάζετε εμπόδια, από μόνοι σας στον εαυτό σας!

Ταύρος
Μια νέα ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί, για να μπορέσετε να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Καλά θα κάνετε, όσο πηγμένοι και αν είστε, να ασχοληθείτε και με αυτό, γιατί και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα γεμίσει και η τσέπη σας, με λίγα χρήματα παραπάνω. Μπορεί χρόνο να μην έχετε, όμως αξίζει το κόπο!!

Δίδυμος
Είναι μυστήριο αυτό που συμβαίνει. Πώς γίνεται ο κλήρος να πέφτει πάντα σε εσάς, κυρίως για θέματα χρημάτων. Πάλι θα υπάρξει ένα πρόβλημα, που αν μπείτε μπροστά και το τακτοποιήσετε, θα τελειώσουν όλα μια χαρά. Αν κάνετε τη πάπια, να περιμένετε να σας ενοχλήσουν. Πάντως δε τη βγάζετε καθαρή, με τίποτα! Νευράκια..

Καρκίνος
Όλα είναι μια χαρά για εσάς. Δε ξέρω τι κάνετε και προκαλείτε το σύμπαν και σας συμβαίνει η μια ατυχία μετά την άλλη.. πάντως όλα βρίσκονται στο δρόμο τους και πάνε. Πάλι με τις σχέσεις σας θα ασχοληθείτε, αφού θα πρέπει να θέσετε τα όριά σας εκ νέου και να διαπραγματευτείτε θέματα που ως τώρα θωρούσατε δεδομένα..!!

Λέων
Ασχολείστε πολύ με το σώμα σας το τελευταίο καιρό και αυτή τη φορά το έχετε πάρει τόσο ζεστά το θέμα, που σίγουρα θα γίνετε φέτες πολύ σύντομα. Δεν αστειεύομαι, τουλάχιστον για εσάς, που ασχολείστε. Πάντως τα άστρα κάνουν τα μαγικά τους και ξαφνικά θα ξεκινήσετε γυμναστήριο, διατροφή και σύντομα θα είστε και εσείς αστεράκια..!!

Παρθένος
Από εδώ και πέρα να περιμένετε από τον εαυτό σας μικρά θαύματα. Ξαφνικά διαπιστώνετε ότι έχετε και άλλα χαρίσματα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, είτε για να χαλαρώσετε λιγάκι στη ζωή σας, είτε για να βγάλετε ένα εξτραδάκι. Πάντως αν έχετε το κέφι, ασχοληθείτε, γιατί μια ιδέα προκύπτει, πολύ ξεχωριστή για το άτομό σας!

Ζυγός
Μέσα στη τρελή τη χαρά, από σήμερα ξεκινούν και τα γενέθλιά σας, ποιος σας πιάνει. Δωράκια θα έρθουν πάλι στα χέρια σας, λεφτά θέλετε εσείς, όμως θα ξοδευτείτε για ακόμα μια φορά, να είστε σίγουροι για αυτό. Πάλι με το σπίτι σας ασχολείστε, πάλι γκρεμίζετε τοίχους, αλλάζετε κρεβατοκάμαρα.. Ανανεώνεστε..

Σκορπιός
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε. Θα κάνετε το κατάσκοπο για ακόμα μια φορά. Όμως με διαφορετικό τρόπο και για λόγους που μόνο η καρδούλα σας ξέρει. Δείτε τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, με γυμνό το μάτι. Μπείτε μέσα στο μυαλό τους, στη καρδιά τους, εξερευνήστε τους, για να δείτε ποιοι σας αγαπούν και σας εκτιμούν ιδιαιτέρως..

Τοξότης
Και επειδή είστε άκρως δημιουργικοί τύποι, θα βρείτε μια άλλη τεχνική, για να φτιάξετε το έργο σας, όποιο και αν είναι αυτό. Που σημαίνει, ότι ή θα πρέπει να ταξιδέψετε για να μάθετε κάτι νέο, ή θα πρέπει να πάτε σε μια σχολή. Πάντως, μη το βάζετε κάτω, γιατί η πρόοδος και εξέλιξη χρειάζονται.. Έτσι έρχεται και το χρήμα..!!

Αιγόκερως
Από σήμερα και ως τις 29 θα πετάει η ομάδα. Δυνατοί, αποφασιστικοί, δεκτικοί, από όλα τα καλά θα έχετε και έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα σας ενδιαφέρουν κυρίως, όμως πρέπει να κάνετε αλλαγές. Δε μιλάω για απλά πράγματα. Να φέρετε τούμπα εντελώς το θέμα..!!

Υδροχόος
Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για εσάς. Τα ψυχολογικά σας κάνουν party, όμως θα βρείτε τον τρόπο να ηρεμίσετε και να νιώσετε και εσείς λίγο πιο όμορφα. Τι είναι αυτό που σας βασανίζει τόσο πολύ; Ψάξτε το και αντιμετωπίστε το! Θα το καταφέρετε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Εκτιμήστε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε..!!!

Ιχθύες
Κάτι θα ανακαλύψετε πάλι, που θα σας δώσει τη φοβερή την ιδέα και θα δημιουργήσετε κάτι το φανταστικό. Οτιδήποτε περνάει από το μυαλό σας τις ημέρες αυτές, θα είναι θεσπέσιο και μπορεί αν το καλοσκεφτείτε να βγάλετε και λεφτά, αλλά και να αποκτήσετε καλή φήμη. Άλλωστε αυτό σας ενδιαφέρει πολύ, το τελευταίο καιρό.. Το όνομά σας..

magicfariel@gmail.com