Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 09/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πανσέληνος στους Ιχθύες! Να αγοράσομε μπόλικα χαρτομάντιλα γιατί το κλάμα πηγαίνει σύννεφο τις ημέρες αυτές και θα συνεχίσει τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις!

Ευαίσθητοι πολύ, συναισθηματικοί, αλλά
όχι τόσο με το ρομαντικό τον τρόπο, όσο με το παραπονιάρικο, εκείνο του μωρού.

Τα Ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.

Βέβαια μια κουβέντα είναι αυτή, αφού πρωί-πρωί, με τη τσίμπλα στο μάτι, άνοιξα να δω τον αστρολογικό μου χάρτη, μπας και δώσω κάποια εξήγηση στο πώς νιώθω μέρες τώρα! Κάτι σίγουρα δε πηγαίνει καλά με τη περίπτωσή μου, αλλά να που έχω Ερμή στο Δίδυμο και Ποσειδώνα στο Τοξότη.. Δηλαδή αυτοί οι δυο πλανήτες είναι αρκετοί για να μου τσακίσουν όλο το ψυχικό μου το κόσμο..??

Αρνητική φαντασία, έτσι το χαρακτηρίζω το δικό μου φαινόμενο. Την έκανε πάλι τη βρωμοδουλειά ο Ποσειδώνας. Τον έχω και στο Τοξότη. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας..

Εσείς, πώς πάτε από κέφια..??


Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Και σήμερα πρωί-πρωί, θα το φάτε το φλας, θα κοιταχτείτε στο καθρέπτη και θα ξεκινήσετε διατροφή, γυμναστική και όλα τα σχετικά. Ξαφνικά διαπιστώνετε ότι κάθε βράδυ τώρα πίνετε αλκοόλ, ή τρώτε μια σοκολατίνα και έχει ξεφύγει η κατάσταση εντελώς. Είστε και τολμηροί τύποι. Μαχαίρι όλα. Εντάξει μη πέσετε απότομα στο κενό. Κόψτε όλες τις κακές συνήθειες για να ηρεμίσετε και εσείς.. αλλά με μέτρο.. πάνω από όλα!

Ταύρος
Μέρα που θα θελήσετε να την αφιερώσετε στους φίλους σας, ή γενικότερα στους δικούς σας ανθρώπους. Βγείτε έξω, κάντε μια βόλτα, μιλήστε, χαμογελάστε, γιατί είναι θετική κατά πολύ βάθος! Κάντε πράγματα που σας αρέσουν και φτιάξτε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε πολύ. Αφήστε το φεγγάρι να σας παρασύρει γλυκά και όπου σας βγάλει.

Δίδυμος
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε και πολύ θετική. Κάτι που έχετε αναλάβει, θα το ολοκληρώσετε και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πάρτε και καμιά πρωτοβουλία. Βασικά απολαύστε την ημέρα όπως σας έρθει, μη φέρετε καμία αντίρρηση στο σύμπαν, γιατί από αύριο και ως τις 14, θα σας πιάσουν πάλι τα υπαρξιακά σας και θα έρθουν οι γνωστές εντάσεις!

Καρκίνος
Έχετε βάλει κάτι μέσα στο μυαλό σας καιρό τώρα, που πρέπει να γίνει δικό σας οπωσδήποτε. Μια αγορά? Μια νέα συμφωνία? Ένας άνθρωπος, πολύ σημαντικός στη ζωή σας? Πάντως το φεγγάρι σας στέλνει μπόλικη τύχη και σήμερα μπορείτε να απλώσετε λίγο τα πλοκάμια σας, να δείτε τι ψαριά θα πιάσετε.. Μπορεί να συμβούν τα απίστευτα από εκεί που δε το περιμένατε. Όμως πρέπει και εσείς να κινηθείτε, αλλιώς τα θαύματα δε θα γίνουν από μόνα τους!

Λέων
Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, πάει σήμερα θα στραβώσει εντελώς! Ξαφνικά έχετε αρχίσει και βλέπετε στοιχεία στο ταίρι σας, που ήταν καιρό μπροστά σας, αλλά πλέον σας ενοχλούν αρκετά. Δε ξέρω τι έγινε? Αυτά έτσι συμβαίνουν. Μια και έξω. Καιρός να κοιτάξετε τη πραγματικότητα στα μάτια και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Όχι σήμερα που έχει και φεγγάρι έξω, αλλά σύντομα! Το ζητούμενο είναι, εσείς τι θέλετε? Μια σχέση μοναχική και ανούσια, ή κάτι εντελώς διαφορετικό?

Παρθένος
Σήμερα θα δείτε πιο ξεκάθαρα τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Θέλετε αλλαγές, γιατί έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Κυρίως οι σχέσεις σας είναι αυτές που σας βασανίζουν, όμως θα έχετε όλη τη καλή τη διάθεση, να μιλήσετε για το τι σας ενοχλεί περισσότερο και πώς θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Από εσάς θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα πετύχετε αυτά που θέλετε ή όχι. Αν προσβάλετε τον άλλον, δε νομίζω να σας κάνει το χατίρι!

Ζυγός
Ξαφνικά θα αγαπήσετε τη δουλειά σας, πάρα πολύ! Κάτι θα ανακαλύψετε που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας και θα πωρωθείτε αρκετά! Μια υπόθεση? Ένα πόρισμα τρελό? Ένα νέο στόχο? Πάντως πετάει η ομάδα, μέσα στο δυναμισμό και τα χαμόγελα θα είστε και κανείς, μα κανείς δε θα σας χαλάσει το κέφι. Αντιθέτως έχετε τόσο πολύ καιρό να νιώσετε έτσι για κάτι, που θα σας θαυμάσουν κιόλας! Πάλι τη βγάζετε λάδι… χα χα .. το ξέρετε αυτό..??

Σκορπιός
Τι έγινε χρυσά μου κουραστήκατε? Ποιος σας βασάνισε, να τον μαλώσω. Σήμερα θα κλείσετε τηλέφωνα, υπολογιστές, ακόμα και τα φώτα. Ξεκούραση, χαλάρωση και απολαύσεις. Αυτή θα είναι η ημέρα σας. Για αυτό ακόμα και εσείς που δουλεύετε, πάρτε άδεια από τη σημαία και αράξτε όπου σας αρέσει και νιώθετε άνετα! Τι σας λέω πρωί-πρωί?? Ακόμα για ένα μασάζ να πάτε, να σας τρίψουν εκεί το κορμί, μπας και ισιώσετε καθόλου!!

Τοξότης
Λοιπόν σήμερα θα τους βάλετε όλους κάτω, κυρίως τους δικούς σας ανθρώπους και θα τους εξηγήσετε πώς έχει το θέμα. Δηλαδή εάν η δουλειά σας, είναι τέτοια που θα πρέπει να ταξιδέψετε, ή να μετακομίσετε. Ξεκαθαρίστε το τοπίο, μιλήστε για τις προθέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα φύγει η αρνητική ενέργεια και θα μπορέσετε να προχωρήσετε στα επόμενα βήματά σας. Από τα δικά σας επιχειρήματα θα εξαρτηθούν πολλά..

Αιγόκερως
Σήμερα θα βρείτε το χρόνο να κάνετε μια πολύ μεγάλη βόλτα και να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους. Ακόμα και τη πεθερά σας θα συναντήσετε και θα την αγκαλιάσετε και θα τη φιλήσετε, γιατί έχετε τρελά κέφια. Βασικά φτιάχνετε πάλι την εικόνα σας, δημόσιες σχέσεις λέγονται αυτές, γιατί όσο να είναι όλο και κάποιο συμφέρον θα έχετε από αυτές τις συναναστροφές. Αφήστε το χρήμα στην άκρη και αγαπήστε ξανά, γιατί ας πούμε γιαγιά άλλη δε θα ξανά βρείτε στη ζωή σας..!!

Υδροχόος
Πάλι με τα λεφτά σας ασχολείστε. Δε βαρεθήκατε τόσο καιρό? Τι να σας πει κανείς.. μυαλό δε βάζετε με τίποτα. Το καλό είναι ότι είστε σε θετικό mood που σημαίνει ότι θα βαδίσετε στο σωστό το δρόμο. Κάτι θα ανακαλύψετε πάλι, που θα σας δώσει εκείνη την ιδέα και θα μεγαλουργήσετε ξανά. Αν είναι καλό θα φέρει και το χρήμα, όμως το μυστικό είναι τι θέλετε εσείς πραγματικά για τον εαυτό σας.. Μετά όλα τα άλλα.. Γιατί και το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία, μην εξαπατάστε..

Ιχθύες
Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ο κόσμος όλος γύρω σας σφάζετε κανονικά και εσείς είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Αυτό πώς γίνεται, να μας το εξηγήσει κάποιος! Δυναμικοί, δραστήριοι, ενθουσιώδης και άκρως δημιουργικοί. Πάει το φεγγάρι σας μάγεψε για τα καλά. Τόση θετική ενέργεια και διαύγεια καιρό έχει να σας προσφέρει. Ανακαλύψτε νέα μονοπάτια, μόνοι σας εντελώς, δε χρειάζεστε τη βοήθεια κανενός. Κάτι θα βρείτε, εκεί έξω..

magicfariel@gmail.com