Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 26/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ήρθε πάλι η Παρασκευή, με τη μόνη διαφορά ότι βρέχει έξω, είναι τέλος του μήνα και
δεν έχω καμία απολύτως όρεξη για τίποτα. Ούτε για πειράγματα, ούτε για χαρές και γλέντια, ούτε που υπάρχω, να πω την αλήθεια μου..


Μέρες τώρα προσπαθώ να πάρω τα πάνω μου, να χαμογελάσω, να νιώσω λίγο όμορφα και μόλις γίνεται αυτό, έρχεται ο φτερωτός Ερμής, με τις φοβερές τις ειδήσεις του και μου λέει..

«..Πάρτα μωρή άρρωστη! Έχεις μαντάτο!..»
Μου πετάει το φάκελο, στη πόρτα και γίνεται μπουχός! Και μένω σύξυλη, με το στόμα ανοιχτό και με ένα μαχαίρι μέσα στη καρδιά.

Μήπως με έχει βάλει στο μάτι η Θεά Ήρα ας πούμε; Μα δεν έκανα σεξ με το Δία της και ούτε σκοπεύω.. Δε μπήκα στα λημέρια της, δεν ενόχλησα κανέναν! Γιατί τέτοιο κυνήγι βρε αδερφέ..; Λες να με θεωρεί μια μάγισσα; Φοβάται μήπως της πάρω τον πολύ πιστό τον άντρα..; χα χα .. παραλογίζομαι πρωί-πρωί, αλλά μόνο αυτό μου έχει απομείνει..

Cruel Summer, Cruel Winter, Cruel … everything..


Καλό ΣΚ σε όλους!


Κριός
Μου φαίνεται πως δε ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας. Μια παίρνετε τη μια απόφαση, μια την άλλη, αλλά τίποτα δε κάνετε ουσιαστικά. Καιρός να αλλάξετε ακόμα περισσότερο και να γίνετε πιο σκληροί με τους ανθρώπους που με τη πρώτη ευκαιρία θα σας μαχαιρώσουν πισώπλατα. Η σεζόν ξεκίνησε, για όλους και το παιχνίδι ξεκίνησε, ποιος θα φάει ποιον και πότε!! Το νου σας..

Ταύρος
Ότι και αν λένε τα άστρα για εσάς, εσείς στο κόσμο σας. Έχετε κολλήσει με τα θέματά σας και αν δε ξεμπλοκάρουν, αρνείστε να πάτε παρακάτω. Καμία πρόβλεψη δε μπορεί να σας πιάσει κάπου, αφού ούτε και εσείς οι ίδιοι δε ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και πού να τελειώσετε. Μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας, μπορεί τα ερωτικά σας, πάντως αντιμετωπίστε το χάος.. Έστω και με ψυχοθεραπεία!

Δίδυμος
Ψάχνεστε, χωρίς να ψάχνεστε. Βολεμένοι ακόμα σε μια κατάσταση, που ναι μεν αλλά. Βέβαια, μέσα από το σπίτι μη περιμένετε να συμβούν θαύματα. Πρέπει να βγείτε έξω, να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις, να μιλήσετε για τα επαγγελματικά σας ζητήματα και να δραστηριοποιηθείτε τώρα που είναι ακόμα νωρίς. Ναι έρχεται και ένας νέος έρωτας, πολύ διαφορετικός, για αυτό ας είστε κάπως έτοιμοι..!!!

Καρκίνος
Γλυκά μου είστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, τουλάχιστον έτσι δείχνετε. Βέβαια έχετε ανέβει πάλι στο σύννεφο το ροζ και πάτε προς τα πού δε ξέρω, αλλά από τη μια είστε μουτρωμένοι γιατί κάτι δε πάει καλά, από την άλλη όμως έχετε τόση χαρά, που ξαφνιάζετε ακόμα και αυτούς που σας ξέρουν. Βάλτε λίγο το μυαλό στη θέση του και σοβαρευτείτε. Συνέχεια ατυχήματα σας συμβαίνουν και αυτό γιατί είστε αφηρημένοι..!!

Λέων
Μπορεί το σύμπαν και ο Δίας να είναι με το μέρος σας, αλλά αρκετοί από εσάς είστε ακόμα μέσα στη γκρίνια και τη μιζέρια. Κανείς δεν είπε ότι ο δρόμος θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αλλά και εσείς δε κάνετε κάτι για να ξελασπώσετε. Πρέπει να επαναστατήσετε, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να κάνετε μια επίθεση κανονική, για να ανατραπεί το κλίμα. Μη τα περιμένετε όλα έτοιμα στο πιάτο!

Παρθένος
Νιώθετε σα τα σαλιγκάρια, που τα βάζουν μέσα στη κατσαρόλα με το καυτό το νερό και προσπαθούν να σωθούν, αλλά δυστυχώς σωτηρία δεν υπάρχει. Πόσο βάναυσο είναι αυτό, αλλά για εσάς, είναι λίγο διαφορετικά τα δεδομένα. Κάποιοι κάνατε μια μικρή επανάσταση, κάποιοι άλλοι τη σκέφτεστε, πάντως είστε στο σωστό το δρόμο. Οι δύσκολες οι αποφάσεις, θέλουν το χρόνο τους για να παρθούν, άσχετα αν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη!

Ζυγός
Να πω την αλήθεια μου, έχετε βρει κάτι παράλληλο με αυτό που κάνετε, ή κάτι τέτοιο θα συμβεί και δε θα είναι και πολύ νόμιμο. Λεφτά κάτω από το τραπέζι, ως συνήθως, σας ταιριάζει κάτι τέτοιο, αλλά να που η ζωή είναι τέτοια και οι ανάγκες της. Πάντως τη δουλειά που έχετε να μην την αφήσετε και να κοιτάξετε να βελτιωθείτε και να προοδεύσετε. Άλλωστε από ιδέες είστε φουλ! Κάτι κακό κάνατε. Εσείς κρύβεστε από πίσω..; Δε σκέφτομαι κάποιον άλλον..

Σκορπιός
Τι να πει κανείς για τη περίπτωσή σας. Από τη μια πετάτε στους ουρανούς και από την άλλη στάζετε φαρμάκι. Να φύγει ο Κρόνος να πάει αλλού, γιατί σε λίγο δε θα μιλιέστε σχεδόν με όλους σας τους φίλους, ακόμα και τα παιδιά σας, αν έχετε θα σας γυρίσουν τη πλάτη. Σα να το έχετε πάρει απόφαση ότι η ζωή σας θα είναι μαύρη και άραχνη από εδώ και πέρα και κάπως έτσι θα πρέπει να κάνετε και εσείς τις ζωές των άλλων. Λάθος σκέψη!!!

Τοξότης
Έχω την εντύπωση ότι έχετε μπερδέψει λίγο τα μπούτια σας. Ναι μεν θέλετε να μάθετε νέα πράγματα, να τα συνδυάσετε με τα παλιά, όμως μερικές φορές δε γίνεται. Ή το ένα, ή το άλλο. Επιλέξτε το νέο, γιατί η πρόοδος είναι αναγκαία για αυτό που κάνετε και πρέπει να προχωρήσετε παραπέρα, δίχως να χάσετε άλλο χρόνο. Μη φοβάστε, ο Άρης σας κάνει πολύ δυναμικούς, ανεξάρτητους, δραστήριους, στο μόνο που τα χαλάει είναι στη συμπεριφορά… Άγαρμποι τρόποι..

Αιγόκερως
Μη τρελαίνεστε! Όλα θα γίνουν. Είστε ικανοί για τα πάντα. Η δουλειά είναι αυτή που σας βασανίζει. Θέλετε να είστε τέλειοι και στους χρόνους σας και θα το καταφέρετε. Δαγκώστε και κανέναν δε πειράζει, στη μάχη όλα επιτρέπονται. Χειμώνας, καιρός για δυο. Αφιερώστε το ΣΚ στο ταίρι σας, αγαπήστε εκεί πέρα, για να εκτονωθείτε και σεξουαλικώς, έτσι να ξεκινήσει η εβδομάδα σας πολύ super.!!

Υδροχόος
Σας το είπα, να έχετε έτοιμη τη βαλίτσα σας, αλλά ίσως να χρειαστεί να βάλετε κανένα πιο χειμωνιάτικο ρουχαλάκι μέσα, γιατί μπορεί να συναντήσετε και χιόνια!! Δε ξέρω τι σας έχει πιάσει, πάντως πάλι ήρθαν τα κρύα μέσα στη καρδιά σας, πάλι έχετε πεισμώσει, πάλι το κακό το διαβολάκι σας αντιπροσωπεύει σε όλο του το μεγαλείο. Εργασία και χαρά, όμως το φαρμάκι στάζει κανονικότατα.. Έτσι εξολοθρεύστε τους πάντες..!!

Ιχθύες
Δε ξέρω τίποτα για εσάς, πια. Κάτι σας συμβαίνει. Ή βλέπετε τη ζωή διαφορετικά ή έχετε πάρει φόρα και θα φέρετε το χάος στις ζωές των άλλων κανονικά. Πάντως είστε κάπως ανήσυχοι, σε μια νιρβάνα πολύ παράξενη αλλά καθόλου ήρεμοι θα έλεγα. Τι σας συμβαίνει;;; Γιατί φοράτε ψεύτικα μάτια;; Ωραίες οι αλλαγές, αλλά το natural είναι πάντα το καλύτερο. Γιατί εξαφανίζεστε;; Μήπως έχετε πάλι τάσεις φυγής;; Το φόρεμα ποιος σας το έσκισε;; ή έτσι το αγοράσατε;; ποιοι είστε επιτέλους;;

magicfariel@gmail.com