Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 05/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή, επιτέλους! Χαμογελάμε μόνο με τη σκέψη και ας μη μας συμβεί τίποτα το φοβερό και τρομερό..

Αφού αναπτύξαμε αρκετά θέματα μέσα στην εβδομάδα, ας ξεφύγουμε και εμείς λιγάκι, έτσι να μας μπει πιο χαρωπά το ΣΚ που μας έρχεται..

Σεξ ή Έρωτας? Ιδού η απορία!

Όλα ωραία είναι,
αρκεί να υπάρχει ο σωστός σύντροφος. Εκεί παίζεις μπάλα και στα δυο. Διάβασα μια φοβερή ατάκα, τύπου, μετά το σεξ το μαλλί πρέπει να είναι ανάστα, αλλιώς goodbye my love.. Έτσι είναι, αν δεν υπάρχουν αγριάδες και έντονες στιγμές, τότε δε βρίσκω και το λόγο να είμαι μαζί σου.. χα χα

Ερεθίσματα δεχόμαστε κάθε μέρα και όλη ημέρα. Μια το παντελόνι του νεαρού απέναντι, τσίτα η κατάσταση. Μια η φούστα τις κοπελιάς, που λίγο να κάνει τσα.. έρχονται οι αποκαλύψεις. Ακόμα και ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο, ψάχνοντας για τούρτα με σαντιγί, να σου η στάση η τρελή, με τη σαντιγί στο στόμα της.. Πω πω, ξάναψα..!!
Εγκεφαλικά παιχνίδια, μέρα μεσημέρι, στο γραφείο, στο σπίτι, οπουδήποτε, γιατί έτσι είναι η φύση.. Δεν έχει ώρες και στιγμές. Σου έρχεται η όρεξη στο άσχετο.. Και μετά τι κάνεις..?? Δύσκολα τα πράγματα. Ένα ντουζ ή ένα τσιγάρο! Το χαμόγελο όμως χαμόγελο, γιατί ήδη έχεις κάνει σεξ, μόνο με το μυαλό..!! Αυτά είναι!
Και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο, είναι εκείνος με τη βραχνή φωνή, σου ζητάει να του πας εκείνο το χαρτί και να σου ένα άρλεκιν ξεδιπλώνεται μπροστά στη φαντασία της γυναίκας.. Φωτιά ο εγκέφαλος..
Και εκεί που χαζεύεις στο παράθυρο, νιώθεις ένα άγγιγμα στο χέρι, σου ζητάει βοήθεια, να κουβαλήσεις τους φακέλους της, γιατί είναι μόνη και φοβάται.. Να σου και ιππότης μέρα μεσημέρι..

Ερεθίσματα παντού, παιχνίδια του μυαλού, του σώματος, της στιγμής.. Ξανάβουμε συνεχώς και διαρκώς, γιατί έτσι θέλει το σύμπαν.. Να νιώθουμε κάπως παράξενα και μυστήρια. Να δουλεύει το εργαλείο που λέμε.. χα χα χα .. τον εγκέφαλο εννοώ…

Καλό ΣΚ σε όλους!!



Κριός
Μέρα ευχάριστη για εσάς, επιτέλους θα χαμογελάσει λίγο το χειλάκι σας. Ξενοιάστε και κανονίστε να πάτε και καμιά βόλτα, γιατί αρκετά με τα ψυχολογικά σας. Θετική η ημέρα σας, αν ψάχνετε για δουλειά. Κάντε τις επαφές σας, ζητήστε αυτό που θέλετε έξω από τα δόντια, για να λάβετε ξεκάθαρες απαντήσεις. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, κάντε έρωτα και φροντίστε να χαλαρώσετε μέσα στο ΣΚ!

Ταύρος
Να η Αφροδίτη θα κάνει τα μαγικά της σήμερα και θα σας επηρεάσει κανονικά. Ερωτικούς, σέξι, γοητευτικούς και έτοιμοι για όλα, αυτό θα σας κάνει, τόσο απλά. Φλερτ, χαμόγελα, πονηρές ματιές, μέσα στη γλύκα και το παιχνίδι θα είστε, για αυτό ντυθείτε ωραία, βγείτε από το σπίτι και φροντίστε να είστε με κόσμο που σας αρέσει πολύ. Πολύ τυχερή η ημέρα σας, μπορεί να βρείτε και σύντροφο απόψε!

Δίδυμος
Νομίζω πως έχετε μεταμορφωθεί σε ένα πολύ καλό πλασματάκι και σήμερα ειδικά θα κουρνιάσετε μέσα στο σπίτι σας, στη φωλίτσα σας, με αγαπημένα πρόσωπα ή το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα αράξετε πραγματικά. Μπορεί να δείχνετε ήρεμοι αλλά δεν είστε. Άλλα πράγματα έχετε μέσα στο μυαλό σας, πιο ανήσυχα, όμως για σήμερα, απλά θα κλείστε το διακόπτη..

Καρκίνος
Καλά σήμερα είναι η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, αλλά κυρίως την ερωτική! Μέσα στη γοητεία και το σεξαπίλ, θα τους μαγέψετε όλους κανονικά. Βέβαια, θα πρέπει να ντυθείτε ωραία, να φτιάξετε μαλλί και να βαφτείτε κιόλας, για να εντυπωσιάσετε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τα υποψήφια θύματά σας! Μια νέα γνωριμία ίσως προκύψει, που θα σε ξετρελάνει εντελώς! Βγείτε έξω!

Λέων
Αν γίνει και αυτό θα προσκυνήσω στα άστρα κανονικά! Λεφτά παίρνετε σήμερα, από κάπου, πολύ ξαφνικά! Καταλαβαίνετε τι εννοώ.. Συνήθως εσείς χρωστάτε, αλλά μπορεί κάτι να το έχετε ξεχάσει, μπορεί κάποιος να σας προσφέρει κάτι, πάντως ξανά λέω, λεφτά θα πάρετε! Μπορεί να κλείσετε και μια νέα συμφωνία. Πάντως η ημέρα σας είναι τυχερή, θετική από όλες τις απόψεις και δε πρέπει να το βάλετε κάτω με τίποτα!

Παρθένος
Ακόμα μια τυχερή ημέρα σας ξημέρωσε. Καταρχήν σήμερα πρέπει να πάτε κομμωτήριο. Δε πάει άλλο η κατάσταση. Πρέπει να σουλουπωθείτε. Μετά φροντίστε όλη σας η ημέρα να είναι γεμάτη από κόσμο, καταστάσεις και γεγονότα, για να υπάρχει σασπένς, αλλά και να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας! Και ο έρωτας έρχεται ολοταχώς, κυρίως ένας νέος και επαγγελματικά θα δείτε κάτι καλό να κινείται!

Ζυγός
Ηρεμία, εσείς? Πρέπει να έχετε πυρετό. Σήμερα δε θα κάνετε τίποτα απολύτως. Θα κλειστείτε σπίτι, με τα κεράκια σας, τη μουσικούλα σας και θα χαλαρώσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει. Έχετε ραντεβού με τον εαυτό σας και δε το ξέρετε ακόμα, όμως σας το λέω εγώ! Βέβαια, δε μπορεί σε όλους να συμβεί κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα εάν συναναστρέφονται με μεγάλα βάσανα! Αλλά το σύμπαν, σας στέλνει γαλήνη, ζεν που λέμε..

Σκορπιός
Τι φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε! Θετική από όλες τις απόψεις. Μη καθίσετε σπίτι με τίποτα. Βγείτε, πηγαίνετε παντού, αρκεί να σας δουν, να σας θυμηθούν και να τους μαγέψετε. Κάτι καλό θα έρθει από όλο αυτό, αφού γίνεστε πάλι αγαπητοί και επιθυμητοί και ξέρετε και εσείς τι θέλετε από τον εαυτό σας! Μέρα που καλό είναι να γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο επικοινωνιακοί και πιο ανοιχτοί με τον κόσμο τριγύρω σας!

Τοξότης
Με τη δουλειά σας να ασχοληθείτε κυρίως εσείς που κάνετε καριέρα ή κάτι το δημιουργικό. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας, που σας στηρίζουν και αν έχετε μια ιδέα, μια άποψη για ένα ζήτημα, πρέπει να τη μοιραστείτε! Είναι πολύ τυχερές και θετικές οι ημέρες σας και καιρός είναι να κάνετε το επόμενο βήμα. Μη φοβάστε, αυτός που ρισκάρει έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει ή να χάσει. Όμως θα ξέρει..!!

Αιγόκερως
Πετάει η ομάδα κανονικά. Μέσα στη θετική ενέργεια είστε, στα χαμόγελα και τη χαρά. Το μυαλό σας ταξιδεύει, έχετε ξεφύγει εντελώς και θέλετε κάτι νέο, που θα σας φτιάξει και θα σας ανανεώσει αρκετά. Κάποιοι όντως θα ταξιδέψετε, κάποιοι το ψάχνετε ακόμα. Θα σας πρότεινα να αγοράζατε μια αναπαυτική πολυθρόνα τύπου, κρεβάτι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Μεγάλη απόλαυση!

Υδροχόος
Λεφτά και πάλι λεφτά! Ψύχωση έχετε πάθει, σε εποχές παράξενες. Εντάξει οι περισσότεροι έχετε βρει τον τρόπο, απλά αγωνιάτε πολύ. Κάποιοι ακόμα ψάχνεστε, καλά κάνετε αλλά οι εμμονές δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Κάτι καλό κινείται στον ορίζοντα, θα πετύχετε μια νέα συμφωνία που θα σας φέρει ακόμα περισσότερα. Μη κακομοιριάζετε και τρέξετε να προλάβετε…

Ιχθύες
Βασικά ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας σας.. Θα έρθουν και μέρες τραγικές, don’t worry, αλλά οι περισσότερες θα είναι χαρωπές και άκρως δημιουργικές! Ήρεμους σας βρίσκω σήμερα, τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, με τους άλλους και ξέρετε προς τα πού βαδίζετε. Βασικά θα φταίει το χάπι εκείνο το ροζ, αλλά δε πειράζει, πολλές φορές κάνουν και καλό. Απολαύστε την ημέρα σας, ήρεμα και γαλήνια..

magicfariel@gmail.com