Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 08/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φθινόπωρο. Επιτέλους! Ξανά μπήκε το ρολόι στη θέση του, οι εποχές επέστρεψαν! Τι χαρά.. Τα πυκνά σύννεφα έφεραν τις σκέψεις. Η βροχή τα δάκρυα. Κάπως έτσι δε πάει το story..?? Απορώ οι καλοκαιρινές αγάπες, θα συνεχίσουν? Θα φτάσουν ως
το βαρύ χειμώνα, ή θα χαθούν?

Φέτος κάτι κινήθηκε αφού οι περισσότερες φιλενάδες μου ερωτεύθηκαν, βρήκαν άντρα που λέμε και τώρα έχουν τη κλασική απορία εάν θα προχωρήσει το θέμα.

Οι ταμπέλες γενικότερα κάνουν κακό. Δεν έχει σημασία εάν τον γνώρισες στο νησί, κάτω από το καυτό τον ήλιο! Δεν είναι και τόσο κακό, να χόρεψες με έναν άγνωστο και να κατέληξες να απολαμβάνεις τα καυτά φιλιά του! Δεν είναι ανήθικο αν υπέκυψες και προχώρησες ακόμα παραπέρα.. Η ζωή είναι μικρή και ωραία.

Απαγορεύεται να την προσπερνάμε. Πρέπει να ζούμε το κάθε λεπτό!

Δε βρίσκω το λόγο να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου, επειδή διακοπές τέλος! Εντάξει, για να φλέρταρες, για να ξεσηκώθηκες έτσι, σημαίνει ότι σου άρεσε. Κάτι είδες. Κάτι ένιωσες! Γιατί να μη το ψάξεις λίγο περισσότερο? Επειδή γύρισες στη πόλη? Ξεκίνησες δουλειά? Βρήκες ξανά όλους σου τους φίλους? Θα ξεβολευτείς αν βάλεις ακόμα μια ψυχή μέσα στη ζωή σου?

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ... Ένας καλοκαιρινός έρωτας, μπορεί να φέρει, τον έρωτα μιας ολόκληρης ζωής. Μπορεί να φέρει την αγάπη. Ακόμα και μια δυνατή φιλία. Για αυτό λέω στις φιλενάδες μου, να αφήσουν τις πονηριές και να παραμείνουν ο εαυτός τους.. Εκείνη η γλυκιά η κοπελίτσα.. remember? Η ντροπαλή με τα κόκκινα τα μαγουλάκια.. Έτσι σε γνώρισε χρυσή μου. Μη μεταλλάσσεσαι τώρα..!!

Καλή Εβδομάδα σε όλους!



Κριός
Σήμερα θα έχετε άγχος πολύ. Δε θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, όμως κάτι μέσα σας θα σας τρώει κανονικά. Ας πούμε ότι νιώθετε ότι κάτι κακό συμβαίνει γύρω σας, μπορεί όμως και όλο αυτό να είναι απλά στη φαντασία σας. Πάρτε βαθιές ανάσες, αδειάστε το μυαλό σας και μη προτρέχετε. Χαλάτε την ημέρα σας άδικα. Αφήστε πρώτα να συμβεί και μετά τρελαίνεστε..

Ταύρος
Μπορεί να είναι Δευτέρα, όμως αν σας κάνουν μια πρόταση για μια βόλτα, να πάτε. Ναι ξέρουμε, έχει και δροσούλα τώρα, πού να ξεκολλάτε από το καναπέ. Συμφωνώ στο απόλυτο, αλλά εάν θέλετε να προκαλέσετε λίγο τη τύχη σας στο θέμα του έρωτα, τότε να ντυθείτε ωραία, πάρτε και μια ζακετούλα και βγείτε έξω. Παίζει να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας αρέσει πολύ..

Δίδυμος
Επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα και όχι και με το καλύτερο τον τρόπο. Ξαφνικά θα προκύψουν και άλλες προτάσεις, πιο καλές και θα πρέπει να συζητήσετε γενικότερα και να αποφασίσετε άμεσα για το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Εάν έχετε υποσχεθεί κάτι σε κάποιον, τότε καλά θα κάνετε να του μιλήσετε με ειλικρίνεια και να λάβετε απαντήσεις, που θα σας δείξουν το δρόμο. Μη φοβάστε!

Καρκίνος
Πολύ θετική η ημέρα σας και άκρως επικοινωνιακή. Υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο θέλει πολύ να σας μιλήσει, όχι για ερωτικά ζητήματα, αντιθέτως σας παρακολουθεί και κάποιες συμβουλές που θα σας δώσει, θα σας οδηγήσουν κάπου σωστά και καλά! Βρείτε το χρόνο που χρειάζεται και αφιερώστε τον εκεί που θεωρείτε ότι θα κερδίσετε αυτά τα λόγια αγάπης. Κάτι θα ακούσετε που θα σας βοηθήσει να δείτε ένα θέμα σας από άλλη οπτική γωνία.

Λέων
Κάτι θα προκύψει σήμερα, που θα εκνευριστείτε αφάνταστα. Θα είναι τόσο ξαφνικό, που δε θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε και θα τους κάνετε όλους μπάχαλο. Προσέξτε μόνο μη πάθετε κανένα καρδιακό επεισόδιο, γιατί εσείς τα Λιοντάρια είστε ευαίσθητα πολύ! Θα θελήσουν να σας βοηθήσουν, γεγονός που θα σας εξοργίσει ακόμα περισσότερο. Λίγη ψυχραιμία δε βλάπτει..

Παρθένος
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, χαμογελάστε και ξεκινήστε γλυκά. Δε χρειάζεται να τσακώνεστε με τον κόσμο, πείτε μια καλή κουβέντα, ξεχάστε ότι έγινε και προχωρήστε παρακάτω. Συνεργαστείτε ομαλά, δεχθείτε ότι υπάρχουν και αντίθετες απόψεις και προσαρμοστείτε! Η ημέρα σας είναι θετική και τυχερή αν εσείς ξεχάσετε για λίγο τις ιδιοτροπίες σας και τους κακούς τους τρόπους..

Ζυγός
Κάτι συνέβη και ψιλο ζηλέψατε, νομίζω. Πάνω σε ένα θέμα επαγγελματικό. Κάτι σας ενόχλησε. Δε πειράζει, έπρεπε για να καταλάβετε και εσείς λίγο τι θέλετε από τη ζωή σας. Ξανά μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά, κάνετε περισσότερα πράγματα, δραστηριοποιήστε και νιώθετε πάλι ενεργοί και χρήσιμοι. Μπράβο σας, έτσι πρέπει. Αν σας αρέσει αυτό που κάνετε, δε χρειάζεται να γκρινιάζετε με το παρά μικρό. Μια θα είναι έτσι και μια γιουβέτσι..

Σκορπιός
Το μυαλό σας είναι στον έρωτα και στο σεξ. Έγινε και αυτό το θαύμα. Αφού νιώθετε κάπως έτσι, σηκώστε το τηλέφωνο, ή στείλτε εκείνο το μήνυμα και κανονίστε εκείνο το ραντεβού, που τόσο πολύ θέλετε. Η ημέρα από μόνη της είναι θα το κάνει αυτό, σας φέρνει γλύκες και χάδια, απολαύστε ότι προλαβαίνετε και εσείς.. Τακτοποιήστε από νωρίς τις δουλειές σας γιατί το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς!!!

Τοξότης
Μπορεί να πάτε στη δουλειά σήμερα, αλλά το μυαλό σας θα είναι στο σπίτι. Κάτι φτιάχνετε εκεί πέρα, κάποια ύπαρξη έχετε αφήσει πίσω, πάντως καμία συγκέντρωση, πουθενά! Θα πρέπει όμως να έρθετε λίγο στα ίσα σας, γιατί όλως τυχαίως σήμερα θα στριμωχτείτε και θα πρέπει να παραδώσετε κάτι, που χρειάζεται πάνω από όλα το μυαλό σας! Μη το χαλάτε τώρα. Είστε κοντά σε μια αύξηση..

Αιγόκερως
Δυστυχώς σας ξημέρωσε μια παράξενη ημέρα, που θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορους τύπους και θα πείτε κουβέντες που θα ανάψουν φωτιές. Καλύτερα να ακούσετε πρώτα τι έχουν να σας πουν, να είστε σίγουροι πως καταλάβατε τι εννοούν και μετά κάντε την επίθεση, εάν χρειαστεί. Ξέρετε ο κόσμος δε το έχει και τόσο τώρα τελευταία, άλλα λένε και άλλα εννοούν!

Υδροχόος
Κάτι ψάχνετε για να μάθετε. Κάποια στοιχεία, κάποια γεγονότα, πάντως είστε μέσα στην έρευνα. Πριν κρεμάσετε κάποιον, πριν βγάλετε εκείνο το πόρισμα, ψάξετε το καλά και να είστε απολύτως σίγουροι, πως είναι κάπως έτσι. Από κέφια όχι και τόσο, αφού η δυσπιστία σας και η καχυποψία, κάνουν party μέσα στο μυαλό και τη ψυχή σας. Πάντως σκοτεινή ημέρα από όλες τις απόψεις. Ψυχραιμία πάνω από όλα!

Ιχθύες
Ακόμα μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Έχετε τόσο καλή διάθεση και όρεξη για να δημιουργήσετε που ξαφνικά θα τους κάνετε όλους τους άλλους μπάχαλο. Απαιτήσεις από εδώ, διαταγές από εκεί, χαλαρώστε λιγάκι και πάρτε και καμιά ανάσα. Ζητήστε τα απαραίτητα και μη ξεφεύγετε, γιατί εάν δε μπορείτε να κάνετε κάτι εξολοκλήρου από μόνοι σας, τότε ρωτήστε με ευγενικό τρόπο αν μπορούν να σας βοηθήσουν. Ο τρόπος πάντα κάνει μαγικά, όχι οι διαταγές!

magicfariel@gmail.com