Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 03/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να ξεκινήσω από εκείνη τη τούρτα που σας έλεγα ότι θα έφτιαχνα.. ε λοιπόν, έμεινα με την όρεξη! Ακόμα την ονειρεύομαι, έκανα μια προσπάθεια, αλλά
τζίφος η υπόθεση.
Κάποιος με μάτιασε και ξέρω και ποιος!

Όχι δε θα την αγοράσω, θα προσπαθήσω ξανά, γιατί τώρα γνωρίζω, ποιο ήταν το λάθος μου, έψαξα, ρώτησα, έμαθα! Ο επιμένων νικά σε όλες τις περιπτώσεις και επειδή είμαι και πεισματάρικο μωρό, θα το πετύχω το γλυκό και θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο!

Χαθήκαμε, λίγο στην ερμηνεία, έτσι δεν είναι? Σε πιο γλυκό αναφέρομαι τελικά? Εκείνο το σοκολατένιο σίγουρα, αλλά είναι η τούρτα εκλέρ, ή ο άντρας της ζωής μου?? Μου αρέσει η σοκολάτα, πολύ, τι να κάνουμε τώρα..?? Εντάξει η τούρτα είναι πιο εύκολος στόχος. Θα τα καταφέρω, γιατί ως Ταυρίνα που είμαι, το έχω με το μαγείρεμα, εξου και τα κιλά, τα παραπανίσια..
Όμως ως γυναίκα, ως μια ερωτιάρα ύπαρξη, χάνομαι, δε βρίσκω το στόχο, μου ξεγλιστρά.. Μήπως να φορέσω γυαλιά? Ο οφθαλμίατρος μου είπε ότι έχω την όραση της κουκουβάγιας, χα χα .. στο επόμενο ραντεβού, ίσως να έχω και ακτίνες Χ!

Η υπόθεση είναι μια. Σου αρέσει κάτι? Πολέμησε για αυτό! Δώσε μάχη! Από το πιο χαζό, ως το πιο σπουδαίο. Κάτι θα κερδίσεις. Μπορεί το στόχο να μη το πετύχεις, ή να αλλάξεις σχέδια στη πορεία, όμως η εμπειρία είναι αρκετή, γιατί έτσι μαθαίνεις τον εαυτό σου, τις δυνατότητές σου, το χαρακτήρα σου και φυσικά μαθαίνεις και τους άλλους. Εκεί βλέπεις την αλήθεια.

Είσαι μόνος στο έργο αυτό ή έχεις και παρέα..??

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Τι έγινε χρυσά μου? Νομίζω σήμερα θα σας βάλουν να σκάψετε κανένα χωράφι και θα τα δείτε όλα από τη κούραση. Εντάξει μπορεί να μην είναι κάτι τέτοιο, αλλά την αγγαρεία θα τη κάνετε, στα πολύ ξαφνικά και θα κουραστείτε πάρα πολύ! Να φάτε καλό πρωινό, ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά, πάντως δε το γλιτώνετε με τίποτα. Μη περιμένετε να ακούσετε και κάποιο μπράβο, γιατί θα απογοητευθείτε εντελώς.

Ταύρος
Σας ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα και άκρως τυχερή! Σε πιο τομέα, ειλικρινά δε ξέρω. Θα είναι στη δουλειά? Θα είναι στον έρωτα? Στη φιλία? Θα κερδίσετε το joker? Πάντως χαμογελάστε, γιατί κάτι πολύ καλό και ευχάριστο θα σας συμβεί. Μπορεί ξαφνικά ένα όνειρό σας, να πάρει σάρκα και οστά και να χρειαστεί να ξεκινήσετε ένα νέο αγώνα εντελώς από την αρχή. Είστε έτοιμοι?

Δίδυμος
Υπάρχει κάποιο άτομο δίπλα σας, που η αλήθεια είναι ότι σας κάνει καλό. Ακούστε τι έχει να σας πει, σκεφτείτε λίγο καλύτερα τη κατάσταση και ηρεμίστε. Η ημέρα σας είναι πολύ θετική, πολύ ευχάριστη και μόνο που έχετε το συναίσθημα ότι δεν είστε μόνοι στο κόσμο αυτόν, είναι πολύ σημαντικό. Μια αληθινή φιλία, πάντα είναι η καλύτερη στήριξη και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα. Εσείς όμως σήμερα έχετε μόνο τα ευχάριστα να σκεφτείτε. Υπάρχει φως στην υπόθεση!

Καρκίνος
Πάει πέρασαν οι άσχημες ημέρες, χαμογελάστε γιατί ως και τις 5, το σύμπαν θα σας στείλει μπόλικη από τη τύχη του. Μέρα καλή για να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, με τις εκκρεμότητές σας, όμως θα πρέπει να πάρετε και δραστικά μέτρα. Μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση για περισσότερα χρήματα, είτε ως αύξηση, είτε ως μια νέα καλή συμφωνία. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μη φοβάστε να ζητήσετε κάτι!

Λέων
Φοβερή και τυχερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, αλλά κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας πουν εκείνο το μπράβο, θα γίνετε το καλό παράδειγμα προς τους άλλους, θα λάμψει το άστρο σας. Ντυθείτε ωραία, για να εντυπωσιάσετε ακόμα καλύτερα. Μπορεί κάποιοι να πάρετε και ένα μπόνους για αυτό, ή ακόμα και μια αύξηση. Μιλάμε για τόσο τύχη, για αυτό χαμογελάστε, σας έρχεται το μαντάτο!

Παρθένος
Εννοείται ότι σήμερα ντύνεστε ωραία, φοράτε τα αρώματά σας και ότι πρόταση για έξω έχετε να την ακολουθήσετε, γιατί μπορεί να συμβεί εκείνη η μοιραία γνωριμία, με εκείνον τον Έρωτα και να ξεφύγετε εντελώς! Η ημέρα σας θα είναι φοβερή και τρομερή αν βγείτε από το σπίτι, αν βρεθείτε με κόσμο και αν αλλάξετε μερικές απόψεις σας, για το σήμερα και το αύριο. Άλλωστε η ζωή είναι μικρή.. Μη το ξεχνάτε αυτό!

Ζυγός
Τι έγινε χρυσά μου? Σας βάλανε νέο στόχο και τώρα έχετε κάτι να ασχολείστε? Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, πιο δυνατοί από ποτέ και θα σαρώσετε πάλι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Κανείς δε γνωρίζει τι πραγματικά κάνετε, έχετε πολλά φύλλα σας ακόμα κλειστά, όμως προχωρήστε άφοβα, παρέα με εκείνους τους λίγους και τους καλούς, για να έχετε άμεσα αποτελέσματα!

Σκορπιός
Μια πολύ καλή ημέρα σας ξημέρωσε, ξαφνικά σας έχει φύγει ένα βάρος και ξαφνικά θα βρείτε αυτό που ψάχνατε τόσο καιρό. Θα είναι ένα χαμένο αντικείμενο? Θα είναι μια νέα δουλειά? Πάντως η ημέρα σας είναι θετική από όλες τις απόψεις και θα ήταν ωραίο να μιλούσατε στους φίλους σας για μερικές από τις ιδέες σας. Άλλωστε το μήνα αυτόν ξεκινούν οι νέες συνεργασίες και εσείς θα είστε κάπου εκεί ανάμεσα!

Τοξότης
Καλά πόσο πια τύχη.. Σήμερα οι πιθανότητες να σας φωνάξουν στο γραφείο του αφεντικού ή κάποιου πιο πάνω από εσάς, είναι πολύ μεγάλες. Μια αύξηση έρχεται, μια προαγωγή, κάτι που θα σας ανεβάσει ακόμα περισσότερο, τουλάχιστον εσείς που το έχετε παλέψει πολύ για να πετύχετε. Ακόμα και εσείς που δεν έχετε αφεντικό, ίσως να κλείστε μια πολύ καλή συμφωνία, που θα γεμίσει τη τσέπη σας με χρήμα. Καλή επιτυχία!

Αιγόκερως
Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής για εσάς, πρωί-πρωί, παράξενα μου τα λέει, αλλά κάτι νέο αναλαμβάνετε στη δουλειά σας, ένα νέο στόχο, που αυτός θα είναι και η αιτία, να πάρετε μια καλή αύξηση. Πώς θα το μάθετε το νέο? Θα δείξει! Πάντως η ημέρα σας είναι τυχερή και θετική, για αυτό οτιδήποτε νέο έρθει, καλοδεχούμενο. Άλλωστε αυτά σας αρέσουν και εσάς. Οι προκλήσεις οι δυνατές οι μάχες! Τη πανοπλία μη ξεχάσετε!

Υδροχόος
Λοιπόν χρυσά μου σήμερα θα χαμογελάσει όλο σας το είναι! Για τόσο πολύ μιλάμε. Κάτι που είχατε κανονίσει, έτσι κάπως μυστικά, μια δουλειά ας πούμε, πέτυχε και θα σας καλέσουν να σας δώσουν το μερίδιό σας! Πολύ σκοτεινά μας τα λένε τα άστρα και μου αρέσει. Πάντως λεφτά θα πάρετε, να τα προσμένετε και με λαχτάρα. Πετάει η ομάδα, αλλά εσείς παίζετε θέατρο, έτσι για να μη σας ματιάσουν!

Ιχθύες
Σήμερα θα νιώσετε την αξία της πραγματικής φιλίας μέσα στο πετσί σας και θα συγκινηθείτε κιόλας! Καλά μη βάλετε και τα κλάματα. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας, που σας αγαπούν και σας νοιάζονται και ας μην είναι κάθε μέρα κοντά σας. Αν χρειάζεστε το οτιδήποτε, ζητήστε το δίχως ντροπές και εγωισμούς και θα το λάβετε. Μπορεί να αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα, μπορεί και ένα προσωπικό. Το σύμπαν είναι με το μέρος σας.

magicfariel@gmail.com