Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 02/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τον καιρό αυτό μου αρέσει πολύ να κοιμάμαι. Όχι δεν είμαι κουρασμένη σωματικά, αλλά περισσότερο ψυχολογικά και η μοναδική μου παρηγοριά είναι
το κρεβάτι μου..

Βαριέμαι τα πάντα! Βρίσκομαι σε μια άρνηση. Δε μου αρέσει τίποτα! Κοιμάμαι νωρίς, ξυπνάω νωρίς και μισώ τον εαυτό μου για αυτό..


Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι, ας ξεκινήσουμε από το θέμα της δίαιτας! Έχω γίνει πάλι μια γιουβαρελίτσα, θέλω να τρώω συνέχεια, η ζυγαριά στο Θεό και η πείνα απίστευτη! Ψυχολογικό το ζήτημα, εντελώς! Ακόμα χωράω στα ρούχα μου, αλλά με τη φόρα που έχω πάρει, με βλέπω να πηγαίνω σε ράφτη.. Τραγικό! Πάλι τα ίδια.. Γυμναστήριο, μαρούλια και κοτόπουλα.. Για πόσο ρε φίλε, βαρέθηκα, μόνο με τη σκέψη..
Σκέφτομαι πόσο ακόμα θα ζω στο μέτριο, στο ντεμι, αφού είμαι γυναίκα των άκρων! Θέλω περιπέτειες, έρωτες, πάθος, ιστορίες για αγρίους, γιατί αυτή είμαι, έτσι έχω μάθει και κάπως έτσι θέλω να είναι και η συνέχεια.. Γιατί τόση μεγάλη παύση σε αυτό? Βαρέθηκα ξανά.. Θέλω ζωντάνια, ενέργεια, τρέλες..!!
Δεν έχει σημασία αν είμαι μια σαραντάρα, να το πούμε και έτσι, σημασία έχει το πώς νιώθω! Και πνίγομαι στα τετριμμένα, στα γνωστά, στα ίδια και τα ίδια.. Δε θέλω άλλο, βαρέθηκα..ξανά και ξανά..!

Τι είναι αυτό που θα με σώσει, που θα με ανανεώσει, που θα με απογειώσει στους ουρανούς? Ψάχνω αυτό που θα με ξυπνήσει, γιατί και εγώ μια Χιονάτη είμαι, απλά το πρίγκιπα προσμένω, να μου λύσει εκείνα τα πολύ κακά τα μάγια.. με ένα του φιλί..




Κριός
Τι έχετε πάθει έτσι ξαφνικά? Το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας ξινίζει, όμως δεν είναι κατάσταση αυτή. Σήμερα είναι σαφώς μια πολύ καλύτερη ημέρα για εσάς, αφού θα δείτε λίγο πιο ψύχραιμα τη κατάσταση και θα κάνετε και μερικούς συμβιβασμούς. Κακώς ρίξατε τους πάντες μέσα στο καζάνι, να τους βγάλετε από εκεί και να τους δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για εσάς!

Ταύρος
Μέσα στην ενέργεια θα είστε σήμερα, θα κάνετε πάρα πολλά πράγματα και στο τέλος θα απορήσετε και με τον εαυτό σας! Τσίτα τα γκάζια που λένε, για αυτό δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και κοιτάξτε να έχετε και άμεσα αποτελέσματα. Καλή ημέρα για εσάς που ψάχνετε μια νέα δουλειά. Σηκώστε το τηλέφωνο, κλείστε εκείνο το ραντεβού, you never know..!!

Δίδυμος
Αγαπητά μου, ντυθείτε όμορφα, βάλτε τα αρώματά σας, σουλουπωθείτε εν ολίγοις, γιατί σήμερα παίζει να κάνετε μια φοβερή γνωριμία. Θα βρεθείτε με κόσμο, θα σας δουν και θα τους δείτε και το φλερτ και οι ματιές θα πάνε σύννεφο. Κάτι προκύπτει, μια συνάντηση, πέρα κάθε φαντασίας και εσείς ξεσηκώνεστε για τα καλά. Ακόμα και οι δεσμευμένοι ξεχνάτε για λίγο τους τίτλους και μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι!!

Καρκίνος
Φορέστε καλύτερα τα ρούχα του διαιτητή γιατί σίγουρα θα μπείτε στη μέση για να σταματήσετε τα χειρότερα. Κάτι θα συμβεί με αγαπημένα σας άτομα, μια παρεξήγηση, μια λογομαχία, που θα χρειαστεί να επέμβετε, για να μη πέσει ακόμα και ξύλο. Για τόσο δύσκολη ημέρα λέμε. Το ζήτημα περισσότερο θα είναι οικογενειακό και ίσως χρειαστεί να φτιάξετε και βαλίτσες και να απομακρυνθείτε το συντομότερο!! Αλλάζετε σπίτι!

Λέων
Σήμερα θα τα βάλετε με τον εαυτό σας κανονικά! Πάλι κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας ενοχλεί και θα ψάξετε να βρείτε την αιτία σε αυτό. Βασικά το σύμπαν, δε θα σας αφήσει να δείτε ξεκάθαρα τα θέματά σας, αφού σας έχει ήδη στείλει συννεφιά και πυκνή μάλιστα. Κλείνεστε στον εαυτό σας, αντιδράτε με μυστήριο τρόπο και η φαντασία σας, φτάνει σε πολύ σκοτεινά μέρη.. Χαλαρώστε λιγάκι, γιατί τα φαινόμενα απατούν πολλές φορές..

Παρθένος
Νομίζω ετοιμάζεστε να κάνετε μεγάλη λαμογιά, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Είστε έτοιμοι να ξεπορτίσετε, να αλλάξετε κατώφλι, όχι μόνο για τα φράγκα, αλλά για άλλους λόγους, πιο απλούς.. Αναθεωρήσατε πολλά μέσα στο καλοκαίρι και δεν είστε διατεθειμένοι να σπαταλήσετε τη ζωή σας εξαιτίας μιας δουλειάς. Καλή η σκέψη, αλλά όπου και αν πάτε θα κάνετε πάλι τα ίδια, γιατί είναι ο χαρακτήρας σας τέτοιος. Σκεφτείτε καλά πριν δράσετε!

Ζυγός
Έχετε πέσει πάλι με τα μούτρα στα επαγγελματικά σας. Θέλετε περισσότερα για τον εαυτό σας και φυσικά να είστε πάντα στα καλύτερα, για αυτό βρίσκεστε και σε μια φάση, που ψάχνεστε, δε ψάχνεστε! Μιλήστε με κόσμο, μάθετε τι παίζει στη πιάτσα και αφήστε τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά, για το παν ενδεχόμενο. Άλλωστε τις ημέρες αυτές θα πάρετε λεφτά, κάτω από το τραπέζι φυσικά.. Άτιμα πλασματάκια..

Σκορπιός
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε! Δεν είστε καθόλου καλά, πάλι τα ψυχολογικά σας, σας έχουν πιάσει, πάλι θέλετε να κλειστείτε μέσα και να μη δείτε άνθρωπο. Θέματα προσωπικά, οικογενειακά, ερωτικά, σας βασανίζουν και θέλετε να δώσετε λύσεις, αλλά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Έτσι όπως σας τα έκανε ο Κρόνος, τι να πρώτο μαζέψετε και τι να αφήσετε! Ξεκινήστε με το να πείτε αλήθεια στον εαυτό σας!

Τοξότης
Ετοιμαστείτε για νυχτερινή έξοδο απόψε. Κάπου θα σας καλέσουν, κάπου θα πάτε, που θα λάμψετε κανονικά. Ντυθείτε ωραία και ξεχάστε για λίγο το χιπισμό, έλεος πια, μεγαλώσατε! Οι γνωριμίες που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν στα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια, αν το θέλετε και εσείς φυσικά. Το σύμπαν είναι με το μέρος σας, η ημέρα από μόνη της είναι πολύ τυχερή, το μόνο που απομένει είναι εσείς να την αρπάξετε από τα μαλλιά και ότι προκύψει..

Αιγόκερως
Ξαφνικά, εκεί που νομίζετε ότι έχετε τελειώσει με τα πάντα, εκεί θα σας σκάσουν διάφορα και θα πρέπει να τρέξετε πολύ παραπάνω. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, για αυτό μη τσινάτε και μη γκρινιάζετε. Θα αποδείξετε πάλι κατά πόσο είστε ικανοί και ίσως το αίνιγμα που θα σας βάλουν αυτή τη φορά, να είναι και η αιτία, που θα πάρετε μια προαγωγή ή μια αύξηση! Για πολεμήστε λοιπόν..

Υδροχόος
Και ξαφνικά, θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, να ταξιδέψετε, να μάθετε νέα πράγματα και να αλλάξετε τι ζωή σας προς το καλύτερο. Ωραίο το φλας, απολαύστε το για όσο κρατήσει, κάντε τις επαφές σας, μιλήστε με κόσμο, χαμογελάστε, ονειρευτείτε, δε κοστίζει τίποτα!! Βέβαια οι πιο ψαγμένοι της παρέας, θα βρείτε τον τρόπο να πραγματοποιήσετε μερικές από τις σκέψεις σας και μπράβο σας! Προσοχή μόνο στα παράξενα..!!

Ιχθύες
Τα έχετε βάλει πάλι με το ταίρι σας. Δε σας ικανοποιεί σεξουαλικά, να το πούμε και έτσι? Συναισθηματικά? Ερωτικά? Πάντως είστε αρκετά δυσαρεστημένοι και σκέφτεστε τι φταίει για αυτό. Λίγο από όλα θα έλεγα, αφού ο έρωτας φεύγει, το σεξ λιγοστεύει και αυξάνονται τα προβλήματα. Το ζητούμενο λοιπόν είναι η αγάπη. Υπάρχει από δαύτη το κάτι της, ή πάει μας τελείωσε και αυτό?? Σκεφτείτε το!

magicfariel@gmail.com