Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 24/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χειμώνιασε πολύ ξαφνικά, νομίζω.. Βέβαια, για εμένα, δεν έφυγε ποτέ αυτή η εποχή, αντιθέτως τα κρύα και τα χιόνια βαστούν αιώνια.. Όσο μου αρέσουν οι tropical οι καταστάσεις και οι
μαργαρίτες, άλλο τόσο δε μου τα χαρίζει το σύμπαν.. Θα τη πληρώσω τη ζημιά, don’t worry..!!


Όχι ποιηματάκι άλλο δε βρήκα.. Δεν υπάρχει καμία απάντηση στο ερώτημά μου. Πρέπει να ψάξω περισσότερο, γιατί και η περίπτωση η δική σου, δεν είναι και η πιο εύκολη του κόσμου.
Θα googl-άρω ακόμα πιο πολύ, θα χρησιμοποιήσω λέξεις –κλειδιά, έρωτας, πίκρα, αγάπη, πάθος, μίσος, εγωισμός, πείσμα, ψέμα, εξαπάτηση, πω πω λέξεις…

Όλο και κάτι θα ανακαλύψω, δε νομίζετε..??

Καλή συνέχεια σε όλους..



Κριός
Σήμερα παίζει να σας πλησιάσουν κάποιοι, τους οποίους μπορεί να τους γνωρίζετε, μπορεί και όχι. Σίγουρα κάτι θα θέλουν από εσάς. Μπορεί να σας προσφέρουν μια νέα δουλειά, μπορεί όμως να είναι και ερωτικό. Πάντως, μην αρνηθείτε κάποια συνάντηση, η ημέρα σας είναι πολύ θετική και θα προκύψουν γεγονότα που θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά!

Ταύρος
Εστιάζετε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και γίνεστε υπερδραστήριοι. Σήμερα δε θα τρέξετε αρκετά, όμως θα το ευχαριστηθείτε, γιατί θα καταφέρετε να κλείσετε αρκετές τρύπες. Πρέπει να ξεκινήσετε γυμναστήριο και υγιεινή διατροφή, αν θέλετε να χωράτε στα ρούχα σας και να δείχνετε ωραίοι. Τι το σκέφτεστε λοιπόν;

Δίδυμος
Η ημέρα σας θα είναι άκρως ερωτική και θα συμβούν πάλι τα απίστευτα. Μια νέα γνωριμία έρχεται να σας αναστατώσει για τα καλά. Μπορεί όμως να σας κάνουν και πρόταση γάμου. Όλα παίζουν για αυτό να προσέχετε τον κόσμο, τι σας λέει, τι υπονοούμενα πετούν στον αέρα.. Από την άλλη ίσως να σας προτείνουν μια νέα δουλειά, που θα σας αρέσει.

Καρκίνος
Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Υπάρχουν θέματα που απαιτούν τη λύση τους και πρέπει εσείς να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα. Το καλό είναι ότι νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας και με αυτό τον τρόπο θα δείξετε σε όλους το πόσο ικανοί είστε και φυσικά το ενδιαφέρον σας. Για να δούμε, πόσο θα καταφέρετε να τους εντυπωσιάσετε..

Λέων
Γλυκά μου ανοίξτε τα ματάκια σας και τα αυτάκια σας, γιατί κάτι καλό συμβαίνει τριγύρω και πρέπει να είστε και εσείς μέσα σε αυτό.. Λεφτά έρχονται, είτε είναι μια αύξηση, είτε μια νέα δουλειά, ή ακόμα και ένα μπόνους. Δραστηριοποιηθείτε, τρέξτε λίγο περισσότερο και κάντε και καμιά κουβέντα σοβαρή με εκείνο το προϊστάμενο. Μπορεί η στάση σας να δείχνει κάτι άλλο και να ξεγελά!

Παρθένος
Με τα λεφτά σας θα ασχοληθείτε όλη την ημέρα. Από τη μια θα πληρώσετε λογαριασμούς, από την άλλη θα κάνετε έναν έλεγχο στο τραπεζικό σας το λογαριασμό και τέλος ίσως να τραβάτε και τις κοτσίδες σας. Πάντως η ημέρα είναι θετική και μπορείτε να βγάλετε μερικά λεφτά παραπάνω. Δραστηριοποιηθείτε και μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι. Περισσεύει κομμάτι από τη πίτα..

Ζυγός
Το καλό είναι ότι φεύγουν όλα τα μαύρα τα σύννεφα από επάνω σας και τα ξανά βρίσκετε με τους γονείς σας και τα αδέρφια σας. Αλλαγές ευχάριστες έρχονται, για αυτό ρίξτε νερό στο κρασί σας και αγαπήστε ξανά. Άλλωστε ότι συμβαίνει στο σπίτι σας, ή στην οικογένειά σας, πάνω από όλα σας συμφέρει και σας ικανοποιεί. Φτιάξτε το κλίμα, γιατί σε λίγο θα ξεχάσουν ακόμα και το πώς είστε. Μη κρατάτε άλλο μούτρα. Ότι έγινε-έγινε και η ζωή είναι μια. Μη το ξεχνάτε ποτέ αυτό!

Σκορπιός
Σας βλέπω να κάθεστε εκεί στο αγαπημένο σας το τραπεζάκι, με το καφεδάκι σας παρέα, να πιάνετε χαρτί και μολύβι και να γράφετε τα απομνημονεύματά σας! Ξεκινήστε από όσο πιο πίσω γίνεται και μετά να έρχεστε προς το τώρα. Αν δεν εξαπατήσετε τον εαυτό σας, θα βρείτε πού κάνατε λάθος και τι το προκάλεσε αυτό. Ναι σήμερα είναι η ημέρα που παίζει να αυτομαστιγωθείτε!!

Τοξότης
Σας περιτριγυρίζει να κάνετε ένα ομαδικό! Τι θα είναι αυτό; Μόνο εσείς ξέρετε.!!! Μπορεί να είναι και σεξουαλικό, μπορεί όμως και επαγγελματικό. Το κλου στην ιστορία είναι ότι μέσα από μια καλή συνεργασία, μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να ικανοποιηθείτε πολύ περισσότερο. Τυχερή η ημέρα σας για αυτό ξεπεράστε τα λιγοστά ταμπού σας και προχωρήστε παραπέρα..

Αιγόκερως
Ανεβασμένη η διάθεσή σας ως το Θεό! Μέσα στα χαμόγελα και στην όρεξη, ξεκινάτε την ημέρα σας και κανείς και τίποτα δε θα σας το χαλάσει αυτό. Επαγγελματικά βαδίζετε στο σωστό το δρόμο και κάνετε και γνωριμίες που θα σας χρησιμεύσουν αργότερα. Μη δίνετε σημασία σε καταστάσεις που δε σας ταιριάζουν. Ναι σήμερα μπορείτε να καβαλήσετε το καλάμι. Το αξίζετε!!

Υδροχόος
Όλο με τα επαγγελματικά σας ασχολείστε, είτε έχετε λεφτά, είτε όχι! Σας έχει καρφωθεί μια ιδέα, παράξενη θα έλεγα, όμως όχι ακατόρθωτη. Τη βαλίτσα να την έχετε έτοιμη, γιατί πάλι φεύγετε, πάλι πάτε στα ξένα, πάλι αφήνετε συντρίμμια πίσω σας! Όμως οι ευκαιρίες είναι αλλού και εσείς πρέπει να είστε μέσα σε όλα και στο χρόνο που πρέπει. Ναι θα τα καταφέρετε και πάλι και θα φέρετε εκείνο το «καινούργιο»…

Ιχθύες
Ναι σήμερα θα πάρετε μια ανάσα από όλες τις απόψεις. Μια πρόταση, μια ιδέα θα σας ξελασπώσει κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Κάποιος θα σας βοηθήσει να εισπράξετε χρήματα, από μια περίπτωση που την είχατε ξεγραμμένη. Βοηθήστε με τη καλή τη συμπεριφορά σας και συμβιβαστείτε έστω και με λιγότερα, αρκεί να γίνει το δικό σας, κατά βάση. Θετική η ημέρα σας και άκρως χαμογελαστή..

magicfariel@gmail.com