Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 29/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ παράξενη Δευτέρα μας ξημέρωσε, να είστε σίγουροι για αυτό! Μπορεί τα άστρα να είναι μεθυσμένα και να λένε ότι θέλουν, όμως η πραγματικότητα είναι άλλη. Έρχεται ένας ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, που
θα μας τα κάνει όχι απλά σαλάτα, να πω ένας τυφώνας θα κατασπαράξει τις σχέσεις μας;;;; ένα τσουνάμι, θα τα κάνει όλα άνω κάτω;;;

Πάντως, το σύμπαν πάει να μας ξεγελάσει, αυτές τις ημέρες, όμως τα γλέντια ξεκινούν πολύ γρήγορα, μη πω ότι ήδη ένας-ένας, έχει αρχίσει και πέφτει κάτω!

Σήμερα οι Δίδυμοι είναι άκρως ερωτικοί, οι Παρθένοι θυμούνται το kinky τον εαυτό τους, οι Ζυγοί χρησιμοποιούν το τέλειο δικηγόρο του διαβόλου που κρύβουν μέσα τους και οι Υδροχόοι ερωτεύονται!!
Πείτε μου τώρα εσείς…!!! Πώς η ημέρα να κυλήσει ομαλά για τα λοιπά τα ζώδια;;;;

Γιόγκα στο μπαλκόνι μαζί με το παγώνι… χα χα ..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Δε ξέρω τι επαγγέλλεστε, σήμερα θα πρέπει να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις, να σας δουν, να σας θυμηθούν, να σας αγαπήσουν ξανά. Χαμογελάστε λίγο, γιατί τα ξινά τα μουτράκια, δεν αρέσουν σε όλους. Στη δουλειά, υπάρχουν άτομα που σας υποστηρίζουν. Πηγαίνετε δίπλα τους, επικοινωνήστε και μια ευκαιρία, ίσως να είναι όλη δική σας. Ανοίξτε τα μάτια σας καλύτερα..

Ταύρος
Με τα μούτρα στη δουλειά, από νωρίς το πρωί. Ευτυχώς η ημέρα σας θα είναι καλή, άνετη, χαλαρή, από ψυχολογικής άποψης, γιατί οι ρυθμοί που θα χορέψετε θα είναι λίγο σκληροπυρηνικοί, αλλά έτσι σας αρέσει καλύτερα. Όμως έχετε τις λύσεις ήδη στο τσεπάκι και κανείς δε θα μπορέσει ούτε να σας βάλει εμπόδια, ούτε τρικλοποδιές.

Δίδυμος
Αγαπητά μου, όσο και αν σκούζετε εσείς, άλλο τόσο ένας νέος έρωτας σας περιτριγυρίζει. Κάποιο άτομο θα γνωρίσετε, μπορεί να είναι ήδη μπροστά σας, πάντως είναι μέρες τώρα που συμβαίνει αυτό και σήμερα παίζει να σας γίνει η αποκάλυψη και να πάθετε ένα σοκ! Πάντως το φλερτ και το ερωτικό στοιχείο, είναι οι επιρροές της ημέρας. Δε πιστεύω να κάνετε σεξ, με κάποιον ή κάποια πρώην..;;; Κακά παιδιά..

Καρκίνος
Η τελευταία φοβερή και θετική ημέρα του μήνα! Από αύριο αλλάζει το σκηνικό, για αυτό κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε τη γαλήνη σας, ή μια νέα ευκαιρία που θα φτάσει στο κατώφλι του σπιτιού σας! Βρίσκετε δουλειά, όσοι ψάχνετε, για αυτό μη το βάζετε κάτω. Κάντε σήμερα τις τελευταίες σας επαφές και κάτι καλό θα προκύψει. Ζητήστε εκείνη τη χάρη και αφήστε τους εγωισμούς!

Λέων
Καλά εσείς μυαλό δε βάζετε με τίποτα! Λεφτά δεν έχετε, χρόνο δεν έχετε, γκρινιάζετε συνεχώς, όμως ένα ταξιδάκι το σχεδιάζετε μια χαρά. Κάπου θα πάτε πάλι, σε μια αποστολή; Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Θα είναι αναψυχής; Πάντως διασχίζετε θάλασσες, ουρανούς και πάει λέγοντας το πράγμα. Και αν είναι και όλα πληρωμένα, ακόμα καλύτερα. Πείτε μου το μυστικό σας, please…!!

Παρθένος
Από όλα τα καλά θα έχει σήμερα η ημέρα σας. Από τη μια θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας, έντονα και να είναι γεμάτη, από την άλλη θα πρέπει να τρέξετε για θέματα καριέρας, αφού θα πέσουν όλα μαζί και θα πρέπει να αφιερώσετε και εκεί το χρόνο σας. Λεφτά έρχονται, για αυτό μη τσινάτε. Βέβαια, σας βλέπω να καταλήγετε σε μια μπανιέρα παράξενη, με ένα ποτό στο χέρι, άντε και με ένα πούρο από την άλλη. Η ημέρα των απολαύσεων, συγχρόνως..

Ζυγός
Σήμερα θα είστε πολύ γοητευτικοί. Κάτι έχετε μέσα στο μυαλό σας, κυρίως για θέματα που αφορούν τη δουλειά σας, είτε θέλετε λεφτά περισσότερα, είτε να αποδείξετε το πόσο ικανοί είστε, που θα γίνετε ξαφνικά οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου. Ναι θα τους μαγέψετε, θα τους ξεγελάσετε, όμως φροντίστε να βάλετε γερές βάσεις, κανείς και τίποτα να μη μπορεί να ανατρέψει το κλίμα αργότερα!

Σκορπιός
Σήμερα και αύριο κοιτάξτε να ξεκουραστείτε. Σταματήστε να τρώτε σαβούρες, φροντίστε τον εαυτό σας και επιτέλους μη χαλάτε την εικόνα σας. Αρκετοί κοπιάσετε πολύ τους τελευταίους μήνες, για μια καλή σιλουέτα. Πηγαίνετε στο γιατρό μια επίσκεψη, καλό είναι να σας κοιτάξουν. Ηρεμήστε όσο μπορείτε και αφήστε την ημέρα σας να περάσει πολύ χαλαρά. Τα χειρότερα έρχονται..!! Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας.. πω-πω-πω..!!

Τοξότης
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα, πολύ χαμογελαστοί και άκρως κοινωνικοί. Με φίλους και παρέες θα είστε όλη την ημέρα και παίζει να πάτε να γραφτείτε σε ένα χορευτικό, ή μια χορωδία, ή ακόμα και σε ένα γιόγκα τμήμα. Ακολουθήστε τα σημάδια της ημέρας και όπου σας βγάλουν. Είναι τόσο λαμπερή και θετική, που ότι και αν κάνετε θα σας αρέσει πολύ!

Αιγόκερως
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Θετική από όλες τις απόψεις, κυρίως για τα επαγγελματικά σας θέματα. Ξαφνικά θα είστε με κόσμο όλη την ημέρα, θα ζητούν τη γνώμη σας, για το ένα και το άλλο και θα σας εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο. Θα πάρετε μια χαρμόσυνη είδηση, για κάτι που περιμένετε καιρό και ναι θα απογειωθείτε κανονικά. Η ημέρα από μόνη της σας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις!!

Υδροχόος
Σήμερα θα βρείτε το χρόνο για να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας ζητήματα. Νιώθετε τόσο όμορφα με τον εαυτό σας.. (φτου-φτου σκόρδα) που θα καταφέρετε να ανοίξετε τη καρδιά σας, σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει αρκετά. Σίγουρα είναι μακριά από εσάς, σίγουρα είναι διαφορετικό, σίγουρα θα το κρατήσετε μυστικό, γιατί κανείς δε πρέπει να γνωρίζει τις αδυναμίες σας. Εκφραστείτε ελεύθερα εσείς και όλα τα άλλα είναι περιττά..!!

Ιχθύες
Δύσκολη ημέρα για εσάς και άκρως πιεστική. Θα κουραστείτε πάρα πολύ, κυρίως από ψυχολογική άποψη, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα τα έχετε καταφέρει όλα μια χαρά. Μια υπόθεση που σας βασανίζει θα έχει καλό τέλος, όμως θα το βάλετε το χέρι στη τσέπη. Μην ανησυχείτε, θα είναι λίγα τα έξοδά σας, όμως θα ξελασπώσετε και θα πάρετε μεγάλη ανάσα!! Don’t Worry!!!!!!!!!!


magicfariel@gmail.com