Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 22/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Μόλις ξεκίνησε μια νέα εβδομάδα, άκρως μυστήρια και παράξενη θα έλεγα. Ο χρόνος είναι χρήμα, ή ο χρόνος είναι έρωτας, για αυτό αν επιθυμούμε κάτι από αυτά, θα πρέπει να
αφιερωθούμε και να αφοσιωθούμε, για να πετύχουμε, έστω και από κάτι λίγο..

Προστατέψετε τα μυστικά σας, τις βαθύτερες σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας, γιατί κάποιοι νιώθουν ωραία και κάποιοι όχι και τόσο.. 

Χαρωπές και ευχάριστες θα είναι όλες οι ημέρες, για τα περισσότερα ζώδια, όμως σήμερα είναι Δευτέρα και βαριόμαστε… έτσι δεν είναι αγαπητό μου σύμπαν..;;;

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Κάτι που θέλετε καιρό να συμβεί και το προετοιμάζετε με μεγάλη αγωνία, κάπου θα μπλοκάρει σήμερα και θα αναστατωθείτε αρκετά. Μην ανησυχείτε, υπάρχει ο χρόνος για να το φτιάξετε, αρκεί να υπάρχει και η θέληση. Σκεφτείτε, κάθε εμπόδιο για καλό. Μήπως έχετε παραβλέψει κάτι και είναι ευκαιρία να το διαπιστώσετε και από μόνοι σας;

Ταύρος
Μην εμπιστεύεστε κανέναν, ιδιαίτερα άτομα που το παίζουν φίλοι, ενώ δεν είναι. Μη πείτε κουβέντα για τα μυστικά σας, είτε αυτά είναι προσωπικά, είτε επαγγελματικά. Μπορεί κάποιος να σας ζητήσει δανεικά χρήματα. Μη κάνετε το λάθος, δε θα τα ξανά δείτε ποτέ. Δύσκολη ημέρα για το ψυχικό σας κόσμο. Υπομονή και όχι εντάσεις!

Δίδυμος
Αν εχθές δε πήρατε τις απαντήσεις που γυρεύατε, τότε σήμερα θα πρέπει να επιμείνετε για να ξέρετε προς τα πού βαδίζετε. Μην αφήσετε το θέμα καριέρα, ή έρωτας στο φλου. Το αύριο το δικό σας, εξαρτάται πολύ από τις διαθέσεις των τριγύρω και αν ήσασταν καλά παιδιά, θα έχετε και εσείς το δικό σας γλειφιτζούρι.

Καρκίνος
Μια που θα ανοίξετε τα μάτια σας και μια που θα αγχωθείτε. Αμέτρητες οι δουλειές σας, οι υποχρεώσεις σας, ένας πανικός θα σας πιάσει για τα καλά. Βάλτε προτεραιότητες, σίγουρα όλα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε από μόνοι σας και τρέξτε. Ο χρόνος είναι χρήμα και σας λείπουν και τα δυο!!

Λέων
Παράξενη ημέρα για εσάς, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Πολύ καχύποπτους σας βρίσκω, με το σύντροφό σας, αφού κάτι είδατε, κάτι ακούσατε που θα είστε σε αναμμένα κάρβουνα. Βέβαια, μπορεί και εσείς να είστε κάπως άτακτοι. Προστατέψτε τα μυστικά σας και ερευνήστε πρώτα, πριν απαιτήσετε να μάθετε των άλλων..!!

Παρθένος
Μέρα δύσκολη, που κάποιος φίλος σας ή συγγενικό σας πρόσωπο, θα σας κάνει άνω κάτω. Ξαφνικά θα πέσει το θέμα τύπου γιατί ακόμα δεν έχετε παντρευτεί και θα γίνει ο χαμός. Ένα άλλο θέμα θα μπορούσε να είναι, γιατί δουλεύετε τόσες ώρες και δε κάνετε τίποτα άλλο στη ζωή σας. Πάντως στο χέρι σας είναι να το αποφύγετε όλο αυτό..!!

Ζυγός
Δεν είστε και πολύ καλά σήμερα. Έχετε πολλά μέσα στο μυαλό σας, είτε προσωπικά σας ζητήματα, είτε επαγγελματικά και θα τα κάνετε έναν αχταρμά. Δύσκολη μέρα, αφού δε θα ξέρετε τι να πρώτο διαλέξετε, τα θέλετε όλα άλλωστε και αυτό και μόνο θα σας δημιουργήσει το απίστευτο χάος. Συγκεντρωθείτε και βάλτε προτεραιότητες!

Σκορπιός
Με τα ερωτικά σας ζητήματα θα ασχοληθείτε ξανά. Πάλι κάτι σας βρωμάει, κάτι δε σας αρέσει στο σύντροφό σας και ξαφνικά θα αφήσετε τις δουλειές σας και θα ασχοληθείτε με τα άκρως περίεργα που εσείς από μόνοι σας έχετε δημιουργήσει. Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να φτιάξετε το κλίμα, μόνο μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια..

Τοξότης
Κάτι συμβαίνει μέσα στην οικογένειά σας και είστε από τους λίγους που μπορείτε να βοηθήσετε. Σας το χαλούν το σημερινό το πρόγραμμα, σας δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, αλλά πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τους σταθείτε. Δε χρειάζεται να σας πιάσει πανικός, ούτε να χαλάσετε την ημέρα σας. Οργανωθείτε καλύτερα!

Αιγόκερως
Δύσκολη και παράξενη ημέρα σας ξημέρωσε. Νευράκια βλέπω πολλά και θα προκύψει και ένα θέμα, που θα σας εξαντλήσει εντελώς. Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος, ας το πληρώσετε, όμως αν είναι κάποιου άλλου, τότε αυτός ο άλλος θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα. Αποφύγετε τις ψυχοφθόρες καταστάσεις.

Υδροχόος
Νευράκια και τα ψυχολογικά σας για ακόμα μια φορά. Έχετε αμέτρητες ιδέες για το μέλλον, όμως δε ξέρετε ποια να πρώτο διαλέξετε. Δεν είναι απαραίτητο σήμερα να πάρετε μια τέτοια απόφαση. Δε σας βάζει και κάποιος το μαχαίρι στο λαιμό. Κάντε αυτό που εσείς θέλετε και όχι αυτό που σας λένε οι άλλοι. Έτσι δε λειτουργείτε άλλωστε..;;;

Ιχθύες
Σήμερα παίζει να σας εκμεταλλευθούν. Έχετε θέσει κάποια όρια και λίγοι θα είναι συνεπής, με αποτέλεσμα να σας φορτώσουν κάπως σα το γαιδούρι και εσεις να μη μπορέσετε να πείτε κουβέντα. Θα σας έλεγα, να πείτε ένα ηρωικό όχι και να αφήσετε το καθένα να τρέξει και να αγχωθεί για πάρτη του. Μη χαλιέστε επειδή κάποιοι δεν είναι τόσο υπεύθυνοι… όσο δείχνουν..

magicfariel@gmail.com