Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 19/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ναι έφτασε η Παρασκευή, ξανά, χαίρομαι απίστευτα πολύ, γιατί απλά δε τη παλεύω άλλο! Σήμερα που λέτε έχω επέτειο γάμου! Κλείνω τα
5 χρόνια, αυτό και αν είναι απίστευτο και όμως αληθινό… Στα πόσα χωρίζουν, γιατί βαρέθηκα.. χα χα .. μυστικό, έτσι??

Αλλιώς μας το πλασάρουν το θέμα, αλλιώς το φανταζόμαστε και η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και πικρή..
Εντάξει μακάρι όλοι και όλες να παντρευόμασταν, τον έρωτα της ζωής μας, αυτό θα ήταν το ιδανικό και το τέλειο, αλλά να που το Κάρμα, πολλές φορές μας τα κάνει μπάχαλο και ο λόγος είναι γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες..


Πρέπει να μάθουμε τον εαυτό μας καλύτερα, να αποδεχτούμε τα λάθη μας, να ανακαλύψουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας, να δούμε επιτέλους, ποιος είναι ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή.. Και ναι εδώ ξεκινάει το χάος, γιατί πόσοι από εσάς, είστε ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι στο 100% ?

Χανόμαστε μεταξύ της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας.. Νυφικό, δώρα, νέο σπίτι, να και η ταινία με τη J Roberts, που την έσωσε ο έρωτας, ο ξαφνικός, ο τυχαίος, ο απερίγραπτος, εκείνος ο Richard G.. Pretty Woman.. και πάει λέγοντας το πράγμα….

Να αυτά τα παραμύθια έβλεπα, ξεγελάστηκα και τώρα ..


Καλή συνέχεια σε όλους & Καλό ΣΚ!



Κριός
Κάτι θέλετε πάρα πολύ, αλλά βρίσκετε εμπόδια, το ένα μετά το άλλο. Αν μπείτε μπροστά και δραστηριοποιηθείτε αρκετά, τότε το κουβάρι θα ξετυλιχτεί και το πράγμα θα αλλάξει, προς το καλύτερο φυσικά. Τυχερή και θετική η ημέρα σας, για αυτό χαμογελάστε και να είστε ψύχραιμοι. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θέλετε πολύ!

Ταύρος
Δύσκολη ημέρα η σημερινή, αφού το πρόγραμμά σας θα είναι φουλ και δε θα ξέρετε τι να πρώτο διαλέξετε. Ξεκαθαρίστε καλύτερα στους δικούς σας ανθρώπους, ότι δεν έχετε το χρόνο για έξοδο, ή για να καθίσετε σπίτι. Δυο αντίθετες περιπτώσεις, όμως δε θα καταφέρετε να τους ικανοποιήσετε όλους με τη παρουσία σας. Έχετε άλλες προτεραιότητες..

Δίδυμος
Πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Σηκώστε το τηλέφωνο και κοιτάξτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό που αναζητάτε. Θετική η ημέρα σας και μπορεί να αποβεί και τυχερή, αν το παλέψετε με τη ψυχή σας. Πάνω από όλα πρέπει εσείς να ξέρετε τι θέλετε!

Καρκίνος
Εντάξει σήμερα σας το επιτρέπει το σύμπαν, να πάτε στην αγορά, να ψωνιστείτε, όπως λένε και στο Βορρά! Βέβαια, δε το εννοώ ερωτικώς, αλλά να πάρετε κάτι για τον εαυτό σας, ένα ρούχο, ένα παπούτσι, κάτι τέλος πάντων. Μη πάρετε μαζί σας τις πιστωτικές και το μισθό σας τον υπόλοιπο. Και με λίγα χρήματα, μπορείτε να είστε super!

Λέων
Πολύ ανεβασμένους σας βρίσκω και σήμερα ακόμα πιο πολύ. Ντυθείτε ωραία, χαμογελάστε και κάντε ότι σας αρέσει. Κανείς δε θα σας φέρει αντιρρήσεις, άλλωστε λάμπετε τόσο πολύ, που θα τους μαγέψετε όλους. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο? Να το κάνετε. Ο Δίας, δε θα σας αφήσει σε ησυχία. Θέλει να σας κάνει ένα δώρο..

Παρθένος
Λοιπόν, αγαπημένοι παράξενοι φίλοι, σήμερα να πάρετε τα βουνά! Φορέστε άνετα ρούχα, να πάτε μια Βαρυμπόμπη ας πούμε, να περπατήσετε, να πάρετε βαθιές ανάσες και να σκεφτείτε τι θα κάνετε στη ζωή σας από εδώ και πέρα. Μην είστε μόνοι, αλλά με ένα φίλο, που ξέρει όλη την ιστορία και μπορεί να σας βοηθήσει!

Ζυγός
Σήμερα να μη περιμένετε από κανέναν τίποτα. Κανείς δε θα έχει το χρόνο για να ασχοληθεί μαζί σας και με τις ορέξεις σας φυσικά. Για αυτό οτιδήποτε και αν θελήσετε, να το κάνετε από μόνοι σας. Όποιος γουστάρει τη παρέα και τη φάση θα ακολουθήσει. Μη πιέζετε τις καταστάσεις. Και λίγο μόνοι να μείνετε, πάλι καλά θα περάσετε!

Σκορπιός
Σήμερα θα τα κάνετε τα μαγικά σας κανονικά. Τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο? Θα εστιάσετε, θα επιμείνετε και θα γίνει δικό σας. Τυχερή η ημέρα σας, νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και τα ψυχολογικά σας ευτυχώς έχουν κάνει πίσω. Κάποιο άτομο θα το εντυπωσιάσετε με τις πράξεις σας, θα το γοητέψετε και έφτασε.. στο πιάτο σας!

Τοξότης
Για εσάς είναι ακόμα καλοκαίρι. Έχετε έτοιμη τη βαλίτσα και κάπου θα πάτε στα σίγουρα. Ένα ταξιδάκι είναι στα άμεσα σχέδιά σας, κανείς και τίποτα δε σας σταματά. Πολύ φευγάτους σας βρίσκω, τελειώνει και η εβδομάδα, αν δεν έχετε υποχρεώσεις, ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Αλλιώς κοιτάξτε λίγο τι αφήνετε πίσω σας..

Αιγόκερως
Μέρα που θα ασχοληθείτε με τα λεφτά σας. Ξαφνικά θα σας πιάσει το άγχος και θα προσπαθήσετε να κάνετε κουμάντο, όμως τα κουκιά δε θα σας βγαίνουν και θα σας πιάσει ένας πανικός. Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω, γιατί η ημέρα σας θα χαλάσει έτσι και αλλιώς, όμως θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε γιατί από εβδομάδα, τρεχάτε ποδαράκια μου..

Υδροχόος
Ωχ και πάλι ωχ.. Δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε. Κάποιος δε θα σας κάνει το χατίρι και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ. Θα πρέπει όμως να αποδεχθείτε την άποψη τη διαφορετική και ας μη σας αρέσει. Σε μια ομάδα, δε γίνεται όλοι να συμφωνούν μεταξύ τους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη και κατανόηση. Ψυχραιμία πάνω από όλα..

Ιχθύες
Σήμερα θα κάνετε μια πολύ καλή πράξη. Δε ξέρω τι θα είναι αυτό, πάντως θα βοηθήσετε έναν άνθρωπο, με τον τρόπο σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Για να υπάρξει όμως αποτέλεσμα, θα πρέπει και η άλλη πλευρά να κατανοήσει τη συμπεριφορά σας και να το παλέψει. Αλλιώς μια τρύπα στο νερό..

magicfariel@gmail.com