Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 25/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα άστρα είναι μεθυσμένα, δε δίνω καμία άλλη εξήγηση. Μόνο αυτά είναι χαρωπά, γιατί από ότι βλέπω τριγύρω, η κατάσταση είναι άκρως
εκρηκτική και είτε πήγαμε διακοπές, είτε όχι, μηδέν στο πηλίκο.

Μέσα στη τρελή τη χαρά είναι όλο το σύμπαν. Μακάρι να ένιωθα και εγώ έτσι, αλλά εμένα προφανώς δε με αφορά το όλο θέμα.. Στα πατώματα το ξωτικό, ως συνήθως, αλλά δε βρίσκω κάτι το συναρπαστικό στη ζωή μου, τον καιρό αυτόν, συνεπώς βαριέμαι και με έχουν πιάσει πάλι τα τρελά μου..


Φταίει ο ανεκπλήρωτος έρωτας, που βαστά το τίτλο σαν έπαθλο και δε λέει να μεταμορφωθεί σε υπαρκτός, αληθινός και ωραίος.. 

Φταίει η προσπάθεια, που ότι και αν κάνω, τίποτα το φοβερό και τρομερό δε μου συμβαίνει.. Για τη ψυχή της μάνας μου και πάει λέγοντας το πράγμα.. 

Ο καλλιτέχνης πεθαίνει φτωχός..

Μέσα στην αισιοδοξία το ξωτικό.. χα χα ..

Καλή συνέχεια σε όλους..!!


Κριός
Οι ημέρες αυτές είναι πολύ τυχερές για εσάς. Μπορεί να σας προκύψει μια πολύ καλή δουλειά, μια ευκαιρία, που ναι μεν αρχικά να μη φαντάζει τέλεια, όμως αν την επιλέξετε, θα εκπλαγείτε στη πορεία με τα αποτελέσματα. Ακόμα και εσείς που βασανίζεστε ερωτικά, ή κάνετε μια νέα γνωριμία, ή τα ξανά βρίσκετε με το ταίρι σας. Μην αφήνετε όμως τα πράγματα στη τύχη τους. Παλέψτε το!

Ταύρος
Βελτιώνεται η διάθεσή σας, ευτυχώς και παίρνετε μεγάλη ανακούφιση, από ένα γεγονός που θα προκύψει. Μπορεί να είναι οικογενειακό το θέμα σας, μπορεί υγείας, μπορεί όμως και προσωπικό. Κάτι θα συμβεί, που θα χαρείτε πολύ, θα χαμογελάσετε ξανά, αληθινά και ναι απόψε θα κοιμηθείτε σα πουλάκια.. Κάτι που σας βασανίζει, απλά εξαφανίζεται..

Δίδυμος
Ημέρες απρόβλεπτες και άκρως χαρωπές, για αυτό κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε έξω, μιλήστε με τον κόσμο. Ναι έρχεται ένας νέος έρωτας, πολύ δυνατός, όμως δε ξέρω αν θα μείνει ή θα γίνει μπουχός! Από εσάς εξαρτάται κυρίως. Μια συνάντηση θα έχετε σήμερα, πολύ ξαφνική και θα μάθετε νέα που θα σας συναρπάσουν. Μπορεί να είναι για μια νέα δουλειά. Μπορεί όμως να είναι και ο έρωτας..

Καρκίνος
Τόση χαρά μαζεμένη, έχετε καιρό να νιώσετε. Τι σας λέω πρωί-πρωί; Θα πάρετε κάποιες εξετάσεις από το γιατρό, που θα είναι άκρως χαρωπές. Είστε μια χαρά. Δεν έχετε τίποτα απολύτως. Ακόμα και στη δουλειά θα προκύψουν ευκαιρίες, έτσι ξαφνικές και ναι ή βρίσκετε κάτι νέο και πολύ ενδιαφέρον, ή ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και πηγαίνετε παρακάτω. Στο σπίτι τη φτιάξατε τη βρύση που έτρεχε; Ή ακόμα..;

Λέων
Κάτι καλό σας περιτριγυρίζει μέρες τώρα. Δε ξέρω από πού θα σας έρθει, αλλά ακόμα και αν έχετε μια θεία στο εξωτερικό, μπορεί να μάθετε για τίποτα κληρονομικά και να απογειωθείτε. Πάντως και το χρήμα είναι κοντά σας και μια νέα ευκαιρία. Για ταρακουνήστε λίγο το σύμπαν, μπας και σας αποκαλύψει τίποτα. Ο Δίας, δε θα σας αφήσει έτσι, έχει μεγάλα σχέδια για εσάς, αρκεί να είστε καλά παιδιά..!

Παρθένος
Εσείς και τα μυστικά σας. Όλο κρύβετε πράγματα, είτε αυτά αφορούν τη προσωπική σας ζωή, είτε τη τσέπη σας. Δε θέλετε ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια. Καλά κάνετε, όμως μερικές φορές χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου και δε σας τη προσφέρει γιατί θεωρεί ότι εσείς δεν έχετε ανάγκη. Κάτι θα συμβεί που θα ζοριστείτε αρκετά, όμως αυτό δε θα είναι η αιτία να αποκαλύψετε πράγματα που δεν αφορούν τους άλλους.

Ζυγός
Αγαπητά μου, από κέφια πώς πάμε; Σήμερα θα συναντήσετε ένα φίλο, ή ένα γνωστό, που θα σας προτείνει μια δουλειά. Θα είναι απρόβλεπτο το σκηνικό, για αυτό φροντίστε να είστε όμορφοι, περιποιημένοι και το μυαλό να δουλεύει σε γοργούς ρυθμούς! Μια ευκαιρία στα πόδια σας, ίσως από τις καλύτερες που έχουν παρουσιαστεί ως τώρα. Σκεφτείτε το σοβαρά και φέρτε τούμπα τη ζωή σας, αν χρειάζεται!!!

Σκορπιός
Να ξέρετε ότι μέχρι και τέλος του μήνα, μόνο ευχάριστα θα σας συμβαίνουν, για αυτό και εσείς πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική ενέργεια που νιώθετε και να κάνετε τα θαύματά σας. Από υγεία είστε μια χαρά, θα σας το πει και ο γιατρός σας. Κοιτάξτε τα επαγγελματικά σας ζητήματα, κάτι καλό κινείται εκεί έξω, κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας και προσμένει να το αρπάξετε. Δραστηριοποιηθείτε!!

Τοξότης
Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε μια άλλη τεχνική που μάθατε για να φτιάξετε κάτι μοναδικό. Μη φοβάστε, είστε ικανοί για τα πάντα και εφόσον η φλέβα σας είναι καλλιτεχνική, θα δημιουργήσετε κάτι πολύ ξεχωριστό. Μέρα που θα βάλτε μπροστά όλο σας το ταλέντο, αρκεί να πετύχετε ένα νέο στόχο που έχετε βάλει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και όλα θα πάνε μια χαρά!

Αιγόκερως
Η ημέρα σας θα είναι πολύ super! Από πού να ξεκινήσω; Λεφτά, το αγαπημένο σας θέμα. Πάλι από κάπου θα τα πάρετε. Τι είστε εσείς; Στη πόρτα σας δε θα τα βρείτε πρωί-πρωί, όμως έρχονται ολοταχώς κατά επάνω σας! Με το ταίρι σας, μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια. Ύποπτα μας τα λένε τα άστρα.. Και μια αρμονία και ευτυχία από το πουθενά.. Να φταίει η Νέα Σελήνη; Θα δείξει..

Υδροχόος
Ως συνήθως παίζουν τα πάντα για εσάς. Μπορεί από τη μια να είστε μέσα στον έρωτα και από την άλλη να βάζετε τη τζίφρα σας για μια νέα συνεργασία που θα προκύψει. Τυχερή και θετική η ημέρα σας για αυτό ασχοληθείτε με αυτά που σας αφορούν άμεσα. Αν αγαπάτε, δείξτε το. Βρείτε τον τρόπο, υπάρχουν πολλοί. Αν θέλετε να είστε μέσα στο παιχνίδι, σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για να το δείξετε!! Ο γιατρός είπε σε όλα ναι.. χα χα!

Ιχθύες
Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Μην ανησυχείτε και τόσο γιατί όλα θα πάνε όπως εσείς θέλετε. Αν περιμένετε κάτι αποτελέσματα από τον γιατρό σας, θα τα πάρετε και θα είστε περδίκι. Αυτό δε το περιμένατε, για αυτό σας βλέπω με μια τούρτα αγκαλιά, έτσι για ευχαρίστηση! Από την άλλη λεφτά θα πάρετε για κάτι που έχετε προσφέρει, μια υπηρεσία, από το πουθενά. Ξεχασμένα τα είχατε, τώρα θα είναι εξοφλημένα.. Απίστευτο;;;;

magicfariel@gmail.com