Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ζώδια & Γυναικείες Φιλίες.. Υπάρχουν ή είναι όλα θεωρίες, by F’Ariel!

Γυναικείες φιλίες. Ένα θέμα που καίει, αλλά να που μας αρέσει να το αναπτύσσουμε, πού και πού.. Σίγουρα υπάρχουν, έχουν πολύ μεγάλη σημασία στη ζωή μας, δε κάνουμε δίχως τη καλύτερη φιλενάδα μας, όμως
ως μυστήρια ψυχοσύνθεση που είμαστε, κάτι δε πάει καλά.

Ας το πάρουμε λίγο μεμονωμένα το πράγμα. Η γυναίκα από μόνη της είναι κάτι σα το αρπακτικό. Όταν της αρέσει κάτι, το θέλει. Από το πιο απλό ως το πιο πολύπλοκο, παράλογο και ακατόρθωτο, μερικές φορές. Αυτό δεν αλλάζει.


Και εδώ έρχεται ένα δύσκολο θέμα. Η φιλία μεταξύ δυο γυναικών. Πρέπει να ξεχωρίσουν και να μοιραστούν. Αλλιώς συνέχεια δεν υπάρχει.

Η αλήθεια είναι, ότι και αν λέμε, πως η ζήλεια, η γυναικεία ζήλεια είναι κακό πράγμα. Πάντα ένα φόρεμα θα είναι η αιτία, μια τσάντα, ή κάτι γόβες. Ένας άντρας, μια δουλειά, ακόμα και το χρήμα. Η ζωή δε τα φέρνει σε όλους ρόδινα και ευνοϊκά δυστυχώς, συνεπώς ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μια καλή δικαιολογία σε αυτό.

Η αληθινή φιλία, δε κοιτάζει υλικά αγαθά, δε φθονεί την ευτυχία του άλλου, δε πολεμά τα νέα, πρωτοπόρα βήματα, δεν ανταγωνίζεται, απλά ακολουθεί σιωπηρά και ότι προκύψει. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο εσύ, μαζί για πάντα. Είναι τέλειο το συναίσθημα αυτό και εύχομαι όλοι και όλες να έχετε από έναν τουλάχιστον καλύτερο φίλο ή φίλη… ανεξαρτήτου φύλλου..!!

Τι θα έκανε λοιπόν, τη κάθε γυναίκα, να χαλάσει μια φιλία? Και κατά πόσο καλή φίλη είναι η ίδια, βεβαίως - βεβαίως..



Κριός
Πιστή και καλή φίλη. Εμπρός όμως στο θέμα καριέρα, είναι λίγο σκούρα τα πράγματα. Είναι ανταγωνιστική και πρέπει αν βρίσκεται πάντα πρώτη. Εκεί φιλίες δεν υπάρχουν! Για αυτό μη σε ξεγελούν οι βόλτες και τα χαμόγελα. Είναι θέμα καθαρά δημοσίων σχέσεων.

Ταύρος
Πιστή και εχέμυθη φίλη. Τα δίνει όλα μια και έξω. Όμως αν τη προδώσεις, ή την εξαπατήσεις, τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε. Το θέμα λεφτά, είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να μη σου ξανά μιλήσει. Όπως και ένας έρωτας. Ότι είναι δικό της, το προστατεύει μέχρι κόκαλο.

Δίδυμος
Καλή φίλη, όχι πιστή! Εδώ πραγματικά έχουμε δυο ξεχωριστές περιπτώσεις. Η κοπελιά που είναι έξω καρδιά και εκείνη που δε βγάζει άχνα. Κλειστή από πάνω ως κάτω. Και στις δυο περιπτώσεις είναι άπιστη φίλη, αφού έχει πολλές, από εδώ και εκεί και η κολλητή και οι πέντε από τη πεντάδα. Το ψέμα είναι η αιτία να μη σου ξανά μιλήσει.

Καρκίνος
Η καλύτερη φιλενάδα όλων. Τόσο ήρεμη και τόσο βολική που όλοι τη θέλουν για παρέα. Είναι χαλαρή, η χαμογελαστή, η πιο κεφάτη. Κάτι ανήθικο θα ήταν η αιτία να μη σου ξανά μιλήσει. Ντρέπεται μόνο που το σκέφτεται. Ιδιαίτερα με το αγόρι της. Ζηλεύει πολύ. Μπορεί να γίνει και άκρως εκδικητική, αν χρειαστεί.

Λέων
Καλή και αυταρχική. Η Λιονταρίνα είναι ανεξάρτητη ψυχή. Θέλει τη καλύτερή της φίλη, όμως όποτε εκείνη επιλέξει. Τη σέρνει ένα πράγμα, κάτι σαν υπηρέτρια. Όχι ότι κακοπερνούν, αλλά να που πρέπει να είναι η αρχηγός. Το κουτσομπολιό πίσω από τη πλάτη της, θα είναι η αιτία να μου σου ξανά μιλήσει. Μπορεί να σε ρεζιλέψει κιόλας.

Παρθένος
Καλή με αρχές! Είναι η πιστή φιλενάδα, η αιώνια, εάν χρειαστεί. Μπορεί να μη τη βλέπεις τόσο συχνά όσο παλιά, όμως το τηλέφωνο παίρνει φωτιά κανονικά. Κάτι σα τις ταινίες μυστηρίου. Συναρπαστική η φιλία μαζί της, πιθανώς να βαστά από τα παιδικά τα χρόνια.. Το ανέντιμο και το ανήθικο, είναι βασικές αιτίες, να μη σου ξανά μιλήσει.

Ζυγός
Καλή και άπιστη! Λυπάμαι που το λέω, αλλά μη ξαφνιάζεσαι κιόλας. Πολύ καλή φιλενάδα, αλλά ζηλιαρογατίτσα. Δυστυχώς φαίνεται, για αυτό πρέπει πάντα να είναι χαμογελαστή, όμορφη και όλοι να της δίνουν προσοχή αλλιώς πρόβλημα. Καλή φίλη με τους άντρες κυρίως! Με τις γυναίκες δύσκολα! Η αδιακρισία, είναι ένας λόγος να εξαφανισθεί!

Σκορπιός
Παράξενη φίλη. Η γυναίκα δηλητήριο. Εκεί δεν έχει αστεία. Η φιλία για εκείνη είναι κάτι ιερό και πρέπει να ξέρει τα πάντα. Στο παραμικρό που θα συμβεί, οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Μισεί το ψέμα και την υποκρισία και θα χαλάσει όλων των ειδών τις σχέσεις, για αυτό το λόγο. Πιστή φίλη και πολύ ειλικρινής. Όμως πονηρούλα!

Τοξότης
Καλή φίλη, ουδέτερη και δίκαιη. Η γυναίκα Τοξότης εκτιμάει πολύ τις γυναικείες φιλίες της. Είναι ετών, υπάρχουν εικόνες και εμπειρίες πολλές και η κάθε μια υπάρχει για το σκοπό της. Η κολλητή εννοείται πως υφίσταται, είναι η αδερφή ψυχή και όχι μόνο. Πιστή φιλενάδα, έντιμη, ειλικρινής, που μόνο σε θέματα απιστίας και ψευτιάς, θα σου γυρίσει τη πλάτη. Όλα τα άλλα θέλει να τα λύσει.

Αιγόκερως
Το χρήμα και τα κληρονομικά είναι το μοναδικό πράγμα που θα κατέστρεφε τα πάντα στη γυναίκα Αιγόκερω. Εδώ ούτε φιλίες, ούτε οικογένεια, ούτε τίποτα. Τα λεφτά μια πολύ σοβαρή αιτία, να μη σου ξανά μιλήσει ποτέ! Καλά στο θέμα απιστίας, το ίδιο. Γυναίκα με αρχές, που η φιλενάδα της θα πρέπει να είναι ο ιδανικός στρατιώτης. Πιστή και ειλικρινής μέχρι τέλος σε όλα!

Υδροχόος
Καλή και άπιστη φιλενάδα. Η γυναίκα που έχει μια κολλητή και ένα κολλητό. Μοιράζεται ανάμεσα από δυο διαφορετικές προσωπικότητες, που είναι πολύ απαραίτητες μόνο που υπάρχουν. Ειλικρινής, πικρόχολη και συμφεροντολόγα. Το χρήμα είναι σίγουρα η αιτία να μη σου ξανά μιλήσει, όπως και τα κουτσομπολιά πίσω από τη πλάτη της. Η αλήθεια, ταιριάζει περισσότερο με τους άντρες, παρά με τις γυναίκες. Καλή φίλη, όμως δύσκολη πολύ!

Ιχθύες
Καλή φίλη, ρομαντική και ανθεκτική. Είναι τόσο ευαίσθητη και τόσο καλή που γίνεται αμέσως φίλη σου. Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο έχει την ανάγκη τη δική σου, τη περιποίηση και τη φροντίδα σου, παρά το οτιδήποτε άλλο. Στα δύσκολα πάντα στέκεται δίπλα σου και θα σε βοηθήσει είτε μπορεί, είτε όχι. Θα τη πείραζε πολύ αν η καλύτερη της φίλη ήταν ανταγωνιστική. Εξαφανίζεται, δε πολεμά. Βαριέται!

magicfariel@gmail.com