Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 04/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πού είναι η βροχή? Είμαι σίγουρη, πως μόλις ποτίσω, θα ανοίξουν οι ουρανοί, γιατί από τύχη βουνό το ξωτικό!!

 «Και βλέπω κάτι όνειρα..» μόνο αυτό ξέρω από το τραγούδι αυτό, γιατί μόνο αυτή η ατάκα με καλύπτει.. τι να πω, άγχος και πάλι άγχος..

Ο πλανήτης αποκαλύπτει τα μυστικά του σιγά-σιγά, οι σεισμοί θα φέρουν στην επιφάνεια, αρχαία, πόλεις χαμένες, αποδεικτικά
στοιχεία του ποιοι είμαστε στα αλήθεια! Αν βρεθεί και η χαμένη Ατλαντίδα, εκεί θα εντυπωσιαστώ και θα συγκλονιστώ. Σε μια τέτοια ανακάλυψη, δε νομίζω να έχει λεηλατηθεί κάτι, αφού κάτω από το νερό, πώς..??

Μου αρέσει που σε εποχές αμφισβήτησης βρέθηκαν τα αρχαία στην Αμφίπολη! Είναι σίγουρα ελληνική η πόλη, μας ανήκει και αποδεικνύει ότι, ότι και να λένε οι μεν και δε, οι πέτρες και το χώμα, μιλούν από μόνα τους! Εκεί δεν υπάρχουν πειράγματα. Υπάρχει μόνο ο χρόνος..

Πού είναι αυτός ο Περικλής? Να μας φέρει ξανά εκείνη τη Χρυσή Εποχή? Πού είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, να πάρει 300 κεφάλια και να μας απελευθερώσει από τους σάπιους πολιτικούς μας? Μετεμψύχωση, γιατί δε συνέβη και σε αυτές τις φοβερές προσωπικότητες? Γιατί από καλλιτέχνες, γέμισε ο κόσμος! Ωραία η μουσική, ωραία η ζωγραφική, ωραίος ο αθλητισμός, αλλά μας λείπει μια φιγούρα ηγετική, μοναδική, με αρχές, πάθος και όνειρα..

Ελληνική αρχαία ιστορία, τόσο όμορφη, τόσο αληθινή, τόσο εντυπωσιακή, που νομίζω έχει πιάσει τα ηνία και είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί από μόνη της, γιατί είναι μοναδική και σπουδαία. Γιατί ο κόσμος πρέπει να μάθει, την αρχή, τη μέση και το τέλος!
Όταν διαβάζαμε, χτίζαμε πόλεις, κατακτούσαμε τον κόσμο, κάποιοι άλλοι έψαχναν τις σπηλιές και τα ποτάμια..

Γιατί χάλασε αυτό? Ποιος φταίει?

..τα υπαρξιακά ενός ξωτικού..



Κριός
Σήμερα δε παίζει να κάνετε τίποτα που να σας αρέσει! Δύσκολη ημέρα, μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια θα είστε, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε το ταίρι σας, ή τους φίλους σας, κάπου σε μια υποχρέωση με τα χίλια ζόρια. Ότι και να κάνετε, ότι δικαιολογία και να πείτε, θα φάτε άκυρο, για αυτό πάρτε το απόφαση από το πρωί και μη χαλάτε την ημέρα σας ακόμα περισσότερο. Ψυχραιμία.

Ταύρος
Κάτι θα συμβεί που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και από διαφορετική οπτική γωνία. Ξεχάστε για λίγο τον εγωισμό και το πείσμα σας και παίξτε καλύτερα με το θέμα, σα να είναι ένα αίνιγμα. Αλλάξτε πλευρές, δηλαδή δείτε το σφαιρικά και θα διαπιστώσετε ότι τελικά κάπου υπάρχει ένα δίκιο. Εντάξει θα σπαστείτε πολύ, όμως θα βρείτε και μια λύση πολύ διαφορετική, για το δικό σας χαρακτήρα.

Δίδυμος
Ετοιμαστείτε να ζήσετε και αυτό. Σήμερα το ταίρι σας, θα σας μαζέψει κανονικά, ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικά. Ανακατεύεται στο πορτοφόλι σας, κάνει ένα κουμάντο καλύτερο και φυσικά σας απαγορεύει να κάνετε άλλα έξοδα! Το παθαίνετε το εγκεφαλικό και χαλάει όλη σας η ημέρα από αυτό. Μπορεί να έχει και ένα δίκιο, κάτι που σας τρελαίνει ακόμα περισσότερο. Βαστάτε γερά και ακούστε και καμιά συμβουλή..

Καρκίνος
Είστε σε καλή διάθεση και κάτι θέλετε πάρα πολύ. Τι σημαίνει αυτό? Ότι θα κάνετε τα πάντα για να πετύχετε το σκοπό σας. Θα νιαουρίσετε από εδώ, θα κάνετε τα γλυκά μάτια από εκεί, θα συμβιβαστείτε με κάτι, που δεν υπήρχε περίπτωση με τη καμία να το κάνατε, σε μια άλλη χρονική στιγμή? Πάντως κάντε ότι περνάει το χέρι σας, για να είναι και η άλλη όψη ικανοποιημένη, όμως και εσείς!

Λέων
Συγκεντρωθείτε και θυμηθείτε τι έχετε ξεχάσει ας πούμε να πληρώσετε, ή να φτιάξετε στο σπίτι, γιατί θα συμβεί το κουλό και θα τρέχετε πανικόβλητοι. Δηλαδή αν στάζει το ταβάνι, φτιάξτε το έρχονται βροχές! Αν ένας λογαριασμός έχει ξεχαστεί κατά λάθος, εξ επίτηδες, κάτω από το τραπέζι, βγάλτε τον, ξεσκονίστε τον και πληρώστε τον. Πάντως οργανωθείτε, για να μη πάθετε πανικό αργότερα..

Παρθένος
Είναι τόσο καλές οι ημέρες σας και τόσο θετικές, που καλό είναι να κάνετε ότι επιθυμείτε εσείς για τον εαυτό σας. Αφήστε τα σχέδια, την οργάνωση και το προγραμματισμό για άλλες ημέρες που θα χρειαστεί. Σήμερα ειδικά, ενεργήστε με βάση το ένστικτό σας. Θα καταλήξετε κάπου πολύ ωραία, ότι και αν σημαίνει αυτό. Μη καταπιέζεστε και μην αγχώνεστε. Όλα θα γίνουν, έτσι όπως εσείς θέλετε..

Ζυγός
Η ημέρα της γκρίνιας και της μουρμούρας. Σήμερα οι γονείς σας, ή το ταίρι σας, ή κάποιος δικός σας άνθρωπος, θα σας κάνει παράπονα, ότι δε δίνετε ιδιαίτερη σημασία και ότι σας έχουν χάσει και δεν ενδιαφέρεστε. Μπορεί να είναι και έτσι, μπορεί και να μην είναι, για αυτό ετοιμάστε εκεί διάφορα επιχειρήματα, πιστευτά βέβαια και παίξτε λίγο και με τον εγκέφαλό τους, το θέμα είναι να τους καθησυχάσετε! Μπορείτε..!!

Σκορπιός
Υπερδραστήριους σας βρίσκω και θα γίνει το λάθος και θα τρέχετε μετά και δε θα φτάνετε. Καλά θα κάνετε να ηρεμίσετε και να βάλετε προτεραιότητες στις δουλειές που έχετε να κάνετε για σήμερα. Μπορεί να μη προλάβετε, δεν είναι λόγος αυτός να παθαίνετε κρίσεις πανικού και αύριο μέρα είναι. Το θέμα είναι γιατί ξαφνικά σήμερα θα πρέπει να λύσετε τα θέματα που θα προκύψουν? Τι θέλει να σας πει το σύμπαν?

Τοξότης
Τόση χαρά και ευτυχία πρέπει καιρό να έχετε να νιώσετε. Δυνατοί, ανεξάρτητοι, χαμογελαστοί και πολύ αποφασισμένοι για τα πάντα. Για τόσο πολύ μιλάμε. Δε ξέρω τι πίνετε πάντως θέλω και εγώ από αυτό.. Ότι και να σας πουν σήμερα, κουτσομπολιό, κακοπροαίρετο σχόλιο, για ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε ιδιαιτέρως, εσείς θα κλείσετε τα αυτιά σας και θα τους υπερασπιστείτε μέχρι τέλος! Μπράβο σας!

Αιγόκερως
Λοιπόν, αφού το έχουμε τις ημέρες αυτές, ας πάμε και στην επόμενη δοκιμασία. Μια συνάντηση θα γίνει σήμερα, με κόσμο γενικώς και ενώ εσείς θα περιμένετε να βγει σε φιάσκο, θα έχει τελικά εκπληκτικά αποτελέσματα και θα χαρείτε πάρα πολύ. Ναι, δε θα χάσετε το χρόνο σας άδικα, θα βγει δουλειά και μπόλικη μάλιστα. Πετάει η ομάδα, νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και όλα βαίνουν καλώς!

Υδροχόος
Το χάος όχι μόνο σας επισκέφτηκε, αλλά είναι παντού μέσα σας και σας φέρνει πανικό στις σκέψεις και στο μυαλό. Να σας πω, ανοίξτε τα παράθυρα, εισπνεύστε καθαρό αέρα, δείτε το βουνό, ή τη θάλασσα και ηρεμίστε. Ακόμα και ένα λουλούδι μπορεί να σας προσφέρει το ίδιο. Όλα έχουν μια λογική εξήγηση, ναι ξέρω τραβάτε το παράξενο επάνω σας, όμως αυτό είναι που σας αρέσει πολύ κιόλας.. Όλα είναι μια χαρά, don’t worry..!!

Ιχθύες
Κάποιο άτομο θα συναντήσετε σήμερα και θα εκπλαγείτε από τη συμπεριφορά του και από αυτά που θα σας πει. Μπορεί να αφορά ένα συνεργάτη παλιό, μπορεί μια παλιά σας αγάπη, πάντως με το στόμα ανοιχτό θα μείνετε σίγουρα, για αρκετή ώρα. Από την άλλη θα χαρείτε κιόλας, γιατί ένα flash back, στα παλιά τα χρόνια, είναι ωραίο πού και πού, γιατί μαζί με τις πίκρες, υπήρχαν και εκείνες οι τρέλες.. οι φοβερές! Άντε καλό ταξίδι..

magicfariel@gmail.com