Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 18/09/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παράξενη η εβδομάδα μπορώ να πω από όλες τις απόψεις! Μπορεί αστρολογικά να πετούν οι περισσότεροι, αλλά η αλήθεια είναι, ότι
τραβάμε τρελά ζόρια, είτε φταίει το σύμπαν για αυτό, είτε όχι!

Δε πρέπει να παραπονιέμαι, υπάρχουν πολύ χειρότερα και ντροπή μου λέω, αλλά ως μυστήριο ον, θέλω και άλλα, θέλω περισσότερα!

Αρνούμαι να συμβιβαστώ, με το σήμερα! Δε μου αρέσει καθόλου. Αλλιώς μεγάλωσα, αλλιώς έχω μάθει και αλλιώς με έχω φανταστεί! Πώς κατάφερα και έμπλεξα έτσι, έχω καταλάβει και με φτύνω!

Θέλω να δραπετεύσω! Βαρέθηκα! Κουράστηκα! Δε μου κάνει τίποτα πια.. Μόνη ήμουν και πριν, μόνη και τώρα! Είχε δίκιο ο Robin, είτε είσαι με κόσμο, είτε όχι, πολλές φορές ένα και το αυτό!

Μου αρέσει να ταξιδεύω. Μου αρέσει να διασκεδάζω. Μου αρέσει να ζω! Ποτέ στις πλάτες των άλλων, πάντα στα δικά μου πόδια στηριζόμουν και έτσι θα συνεχίσω, γιατί απλά δε θέλω να εξαρτώμαι γενικώς..!! Όμως τώρα πια θα πρέπει να διαλέξω. Ή το ένα ή το άλλο. Θα πρέπει να κλειστώ μέσα στο σπίτι, σα να είμαι 80 χρονών, θα πρέπει να κάνω οικονομία, γιατί όλο πληρώνω ένα κάρο αηδίες.. αφού απέκτησα και νταβατζή.. το κράτος, το supermarket, τη τράπεζα.. βαρέθηκα σας λέω.. δε γουστάρω άλλο..!!

Πάω Brazil, εκεί να ζήσω διαφορετικά.. ποιος θα έρθει μαζί μου..??

Τάσεις φυγής.. πρωί-πρωί… θεωρίες και πάλι θεωρίες..



Κριός
Δεν είστε καλά ψυχολογικά. Πιεσμένοι και αγχωμένοι πολύ. Καλά θα κάνετε να ανοίξετε το στοματάκι σας και να πείτε σε ένα δικό σας άνθρωπο τι σας συμβαίνει. Κάτι το βλέπετε από λάθος οπτική γωνία και βασανίζεστε άδικα. Μια καλή συζήτηση μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά. Μη φοβάστε, για όλα υπάρχει μια λύση!

Ταύρος
Ακόμα μια δύσκολη ημέρα και άκρως εξαντλητική. Θα συνεχίσετε να τρέχετε και δε θα φτάνετε, όμως θα το δείτε και ως μια περιπέτεια. Με κέφι θα το κάνετε όλο αυτό, θα νιώσετε κάτι σα τον Indiana Jones και ίσως ανακαλύψετε διάφορα, νέα ενδιαφέροντα. Πάντως μη το βάζετε κάτω, ανεξάρτητα από τη κούραση που έχετε!

Δίδυμος
Τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας από εχθές, σήμερα δε, θα δώσετε ρέστα. Κάτι σας ενοχλεί αφάνταστα, γνωρίζετε τι είναι αυτό, όμως επειδή δε μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα, θα τρελαθείτε και θα κολλήσετε με κάτι, που δε πρέπει. Μη καταστρέψετε τα όμορφα της ζωής σας. Κοπιάσατε πολύ για να τα αποκτήσετε..

Καρκίνος
Εντάξει ακόμα μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε. Μέσα στη τρελή τη χαρά και σήμερα, παίζει να πάρετε μια απόφαση, να πάτε στο κομμωτήριο και από μελαχρινή να γίνετε ξανθιά! Ή από μαλλιάς, να γίνετε στρατιωτάκι. Ναι την αλλαγή θα την αποζητήσετε έντονα, το έχετε μεγάλη ανάγκη αλλά προσοχή στις παράξενες επιλογές σας!

Λέων
Μέχρι και τις 21 να ξέρετε ότι κάθε μέρα για εσάς, θα είναι άκρως τυχερή. Το άγχος κάνει κακό, για αυτό πάρτε βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Ο Δίας νομίζω αποφάσισε να σας βοηθήσει λιγάκι, για να ξελασπώσετε και εσείς για αυτό βάλτε τα δυνατά σας σε ότι σας ενδιαφέρει. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί! Κάρμα είναι αυτό..

Παρθένος
Ξαφνικά είστε πιο δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι και αυτό αρέσει πολύ στους άλλους. Καιρός να ξεκολλήσετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε και εσείς καμιά τρέλα, γιατί μη ξεχνάτε πως η ζωή είναι μια. Αν δείτε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει από διαφορετική οπτική γωνία, τότε θα βρείτε λύσεις και θα ξεμπλοκάρετε!!

Ζυγός
Μπορεί να περιμένετε μια αύξηση πώς και πώς, αλλά σήμερα παίζει περισσότερο να ακούσετε ένα μπράβο, από το στόμα ενός ανθρώπου, που σίγουρα δε στάζει μέλι. Μόνο αυτό προς το παρόν, για εσάς θα είναι αρκετό και θα ανέβει η διάθεσή σας στα ύψη. Δείτε το ως το πράσινο φως, για κάτι καλύτερο που θα έρθει. Θα είστε ο βασικός ο παίχτης..

Σκορπιός
Σας ξημέρωσε ακόμα μια φοβερή ημέρα για το ψυχικό σας κόσμο. Η ημέρα της συζήτησης και του διαλογισμού. Υπάρχει κάποιο άτομο που θα σας τα ψάλει κατά κάποιο τρόπο. Δεν εγκρίνει τη ζωή που κάνετε και γενικά έχει πολύ διαφορετική άποψη από εσάς, γεγονός που θα σας αγχώσει λίγο.. Ακούστε με προσοχή γιατί όλο και ένα δίκιο θα υπάρχει κάπου .. σε εκείνα τα λόγια..

Τοξότης
Λοιπόν μυαλό δε βάζετε με τίποτα. Υπερασπίζεστε για ακόμα μια φορά την ελευθερία σας, ότι και αν σημαίνει αυτό για εσάς και είστε και έτοιμοι να πιάσετε τη βαλιτσούλα και δρόμο. Άρης είναι αυτός χρυσά μου, θα σας τρελάνει το μυαλό κανονικά. Ξαφνικά θέλετε να μείνετε μόνοι, σας πνίγει το ταίρι σας και εφόσον δεν ακολουθεί, θα πάτε μόνοι!!

Αιγόκερως
Μύρισε έρωτας δε λέτε? Τα άστρα σήμερα έχουν κάνει τα μαγικά τους και όποιον πιάσουν. Θα είναι ελεύθερος, θα είναι δεσμευμένος, καμία σημασία δε θα έχει, αφού το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, θα κυριαρχήσουν. Για αυτό ντυθείτε ωραία, να είστε και όμορφοι, αρωματιστείτε και απολαύστε τη ζωή, έτσι όπως έρθει.. Τόσο απλά..

Υδροχόος
Θα σας πιάσει μια μανία από το πρωί πολύ παράξενη. Ξαφνικά η ζυγαριά δείχνει ένα νούμερο που δεν έχετε ξανά δει, τα ρούχα σας στενεύουν, το πρόσωπό σας είναι λίγο χλωμό, νιώθετε και λίγο αδύναμοι, πάει θα σας πιάσει ο πανικός ο ίδιος. Μαγειρευτό φαγητό, αν θυμάστε πώς είναι, ξεκούραση, φρούτα, κανένα χαπάκι .. εννοώ βιταμινούλα.. φροντίστε λίγο τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Η ημέρα του παιδιού. Θα βρείτε το χρόνο σήμερα, να παίξετε. Τι σημαίνει αυτό? Κάτι που έχετε αφήσει στη μέση θα το ολοκληρώσετε, ή θα εξαφανιστείτε με τα φιλαράκια σας, θα βγείτε για σεργιάνι και θα θυμηθείτε τα παλιά. Πάντως κάτι παράξενο θα κάνετε, που ναι μεν θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας, όμως κάποιος άλλος, θα κρατά μια παντόφλα…!!!

magicfariel@gmail.com