Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ζώδια & Σχέσεις.. Εξαρτημένα άτομα, είσαι ένα απο αυτά, by F'Ariel!

Υπάρχουν άτομα που νιώθουν συνεχώς εξαρτημένα απο τους άλλους, ή απο διάφορα πράγματα. Μπορεί να γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά είναι τέτοιος ο χαρακτήρας τους, που αποδέχονται τις εξαρτήσεις τους, τις κάνουν μέρος της ζωής τους και
προχωρούν και συμβαδίζουν πάντα ή με κάποιον άτακτο έρωτα, ή με μια κακή συνήθεια, ή με μια δουλειά κερδοφόρα μεν, ίσως ανήθικη, δε..!!  

Τα άτομα που έχουν πλανήτες σε ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) ή της Γης, (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος), είναι περισσότερο εξαρτημένα από τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Η αστρολογία τα διαχωρίζει σε θηλυκά ζώδια και αρσενικά! Δε χρειάζεται να σας πω ποια είναι...ποια..

Τα ζώδια του Νερού, είναι πιο ευαίσθητα απο όλα. Η αλήθεια είναι οτι ναι μεν έχουν το δικό τους χαρακτήρα, όμως εξαρτώνται κυρίως απο τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν και η προσωπικότητά τους, είναι αυτή που πιστεύουν οι άλλοι για αυτούς.. Τα λέω λίγο μπερδεμένα, αλλά θέλω να πω, οτι παρασύρονται εύκολα, δε συνηθίζουν να χαλούν το χατίρι κανενός, είναι τα πιο μελαγχολικά και κρύβουν μυστικά πέρα κάθε φαντασίας..  Όλο τους το είναι, εξαρτάται καθαρά απο τη γνώμη του κόσμου. Τραγικό αυτό, αλλά πολύ αληθινό! Το θέμα ανεξαρτησία, δεν υπάρχει και όταν κάποιος την αποζητήσει απο τα ζώδια αυτά, κλονίζεται όλη τους η ύπαρξη..!! Ποτέ δε ξεχνούν και η εκδίκηση είναι κάτι που την ετοιμάζουν χρόνια, για τη κατάλληλη στιγμή.. Και πάντα έρχεται.. να είστε σίγουροι για αυτό..!!!

Τα ζώδια της Γης, είναι λιγότερο ευαίσθητα, αλλά το μικρόβιο της εξάρτισης καλά κρατεί! Το παρελθόν είναι μια υπόθεση πολύ προσωπική, που δύσκολα το αποχωρίζονται. Μπορεί να φαίνονται ψυχροί εκτελεστές, όμως κατά βάθος, αυτή είναι η ασπίδα προστασίας, ένα καμουφλάζ ας υποθέσουμε.. Εξαρτώνται κυρίως απο τα υλικά αγαθά, απο αντικείμενα, ή ακόμα και το χρήμα, οτιδήποτε τους παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια. Αγαπημένη εξάρτιση επίσης, το φαγητό. Η μεγαλύτερη απόλαυση στο κόσμο όλον..!!

Τα αρσενικά ζώδια, είναι απο τη φύση τους πιο ανεξάρτητα, πιο ψυχρά και δε νοιάζονται για το τι θα πει ο κόσμος. Είναι τόσο πολύ απορροφημένα με τις καθημερινές τους ασχολίες, που δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε τη διάθεση για να ασχοληθούν τόσο πολύ με τους άλλους, Ανεξάρτητοι χαρακτήρες, που συνήθως λειτουργούν καθαρά για τη πάρτη τους και μόνο.. Αυτό ως ιδέα, γιατί αν κάποιο άτομο έχει ωροσκόπο, οι πλανήτες σε ζώδια του Νερού, την έβαψε.. !!!

Θέλετε να βγάλουμε και το top 10; ποια είναι δηλαδή τα πιο εξαρτημένα..??

1 Καρκίνος
2 Ιχθύες
3 Σκορπιός
4 Ταύρος
5 Αιγόκερως
6 Παρθένος
7 Λέων
8 Ζυγός
9  ... εδώ σταματάμε..!! δεν υπάρχει άλλος.. οι λοιποί είναι τόσο φευγάτοι τύποι, που δε γίνεται καν λόγος..

Δηλαδή ο Κριός, ο Δίδυμος, ο Τοξότης και ο Υδροχόος, είναι οι άπιαστοι, οι απρόβλεπτοι και οι πιο ανεξάρτητοι της παρέας. Μπορεί το αλκοόλ και οι ουσίες να είναι απο τις αγαπημένες τους εξαρτίσεις, όμως αγαπούν τόσο πολύ τη ζωή, την ενέργεια, την επαφή με το οτιδήποτε, που ανατρέπουν το κλίμα, μια και καλή! Κάποιοι μόνιμα, κάποιοι για ένα χρονικό διάστημα. Προτεραιότητα έχει η δημιουργία και τίποτα άλλο..

magicfariel@gmail.com