Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 01/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό Μήνα! Σήμερα και τέλος και μετά Μπαχάμες! Ωραία που θα ήταν..

Σκέφτομαι να βάλω τη φαντασία μου στα κόκκινα και να σας περιγράψω τις ιδανικές διακοπές, πώς τις φαντάζομαι και πού!

Είμαι κορίτσι και του σαλονιού όμως και
του δρόμου! Μου αρέσουν όλα όμως χωρίς κανείς να το γνωρίζει.. Μυστήριες καταστάσεις, η λατρεία μου η μεγάλη..

Το παιδικό μου όνειρο ήταν να πάω στη Goa! Εκεί στους χίπηδες και στα party! Όμως επειδή έχω ένα θέμα με τη καθαριότητα και την υγιεινή, άκυρο το ταξίδι αυτό! Ούτε καν! Πάει το όνειρο, χάθηκε μαζί με τα rave party..

Μια Jamaica, δε θα με χαλούσε καθόλου, αλλά φοβάμαι! Θα με φάνε λάχανο στο λεπτό! Νομίζω πρέπει να πάω παρά δίπλα!

Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, εκεί, έφτασα και είμαι ήδη αγνοούμενη! Χα χα .. κάτι επιθυμίες που τις έχω..

Μήπως τελικά είμαι μια φλωρού με στάμπα? Χα χα .. να λέμε και τις πικρές αλήθειες, δε βλάπτει πού και πού..!

Θέλω να πάω σε ένα τροπικό νησί, σα τη Χαβάη, ή κάπου στην Ινδονησία! Ηφαίστειο να υπάρχει, ζούγκλα πυκνή και το βασικότερο, κοραλλιογενείς υφάλους! Να μένω σε ένα ξύλινο σπιτάκι, με θέα το απέραντο γαλάζιο, το δάπεδο, να είναι γυάλινο και να βλέπω από κάτω τα ψαράκια να κολυμπούν. Τι τέλειο, τι φανταστικό, τι ονειρεμένο.. Δε νομίζω να πήγαινα πουθενά! Όλη μέρα θα τα χάζευα, εντός νερού και εκτός, γιατί απλά με φτιάχνει πολύ το θέαμα.. Σα να ζω μέσα σε ενυδρείο, προσμένοντας όμως το άγνωστο…

Και ξυπνάμε τώρα, ωραίο το ταξίδι το πρωινό, όχι δε μαζεύουμε τα μυαλά μας, αντιθέτως μετράμε αντίστροφα και μετά είπαμε.. adios amigos!!



Κριός
Τι να σας πω? Για τη δουλειά ή τον έρωτα? Αύγουστος πλέον, ας μιλήσουμε για αυτό που σας λείπει! Τον έρωτα! Μπορεί σύντροφο να έχετε, όμως όταν δεν υπάρχει ο χρόνος, τότε είναι σα να μην! Φροντίστε από σήμερα, να βρείτε το χρόνο, να κάνετε νέα σχέδια και να βάλτε ξανά το πάθος στη σχέση σας! Εν ολίγοις σας λέω, να φτιάξετε κατάσταση και να ερωτοτροπήσετε λιγάκι παραπάνω, έτσι για να σας μπει καλά ο μήνας!

Ταύρος
Μπορεί εσείς να είστε σε mood διακοπών, αλλά σίγουρα δεν είναι οι άνθρωποι γύρω από εσάς! Μέρα που θα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, το σπίτι σας, ακόμα και με το σύντροφό σας, όμως όχι και με πολύ ευχάριστο τρόπο! Σας πιέζουν, σας ζορίζουν, θέλουν διαφορετικά πράγματα από εσάς και εκεί θα ξεκινήσει το τρελό το γλέντι! Ούτε ανάσα δε σας αφήνουν να πάρετε, όμως θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία! Δύσκολες μέρες ως τις 5 θα κόβετε φλέβες κανονικά!

Δίδυμος
Μπορεί να κλαίγεστε γιατί ερωτικά τίποτα το φοβερό και τρομερό δε συμβαίνει, όμως από σήμερα δε θα το αφήσετε έτσι! Άλλα λέτε και άλλα θα κάνετε, ως συνήθως, σας βλέπω να εξαφανίζεστε μερικές ημέρες, έτσι για να ταράξετε λίγο τα νερά! Θα προκύψει νέα γνωριμία, να είστε σίγουροι για αυτό, αρκεί να ανοίξετε λίγο τα ματάκια σας και να δραστηριοποιηθείτε! Αν μια ψυχή δε σας κάθεται, είναι γιατί προφανώς σας θεωρεί δεδομένους!

Καρκίνος
Καλά σας ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα! Ξαφνικά θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα γεμίσουν οι τσέπες σας από χρήμα! Τι μαγικά κάνατε, να μας το πείτε! Κάτι προκύπτει από το πουθενά, μια ευκαιρία, ή δουλειά θα είναι αυτή ή κάποιος που σας όφειλε, θα σας τα επιστρέψει πολύ ξαφνικά! Μην εξαφανίζεστε και δραστηριοποιηθείτε και εσείς γιατί ίσως να είναι και η τυχερή σας ημέρα!

Λέων
Άλλη ημέρα η σημερινή, εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες! Είστε πιο ανάλαφροι, πιο χαρωποί και αρκετά επικοινωνιακοί θα έλεγα! Επιτέλους θα βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει, γιατί τόσες μέρες μόνο τον εαυτό σας σκέφτεστε, θα μοιραστείτε τις απόψεις σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα, αφού θα βρείτε ανταπόκριση και ενδιαφέρον! Μην απομονώνεστε και μη κλείνεστε στον εαυτό σας. Ζητήστε για να λάβετε!

Παρθένος
Κοιτάξτε να απολαύσετε την ημέρα σας σήμερα, γιατί έρχεται ένα ΣΚ σκέτο δράμα! Αν έχετε αναλάβει μια δουλειά, φροντίστε να την ολοκληρώσετε και να μην αφήσετε τίποτα για αύριο, γιατί μετά το χάος! Πάλι έχετε μυστικά, πάλι δουλεύετε υπογείως, πάλι κάτι ετοιμάζετε που αυτή τη φορά δε θα περάσει απαρατήρητο! Τι είναι αυτό? Ας είστε πιο καχύποπτοι και μη πιστεύετε ότι σας λένε..

Ζυγός
Χαμογελάστε γλυκά μου, ήδη πρέπει να νιώθετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας! Σήμερα θα είστε μέσα στη θετική ενέργεια. Θα πάρετε όλους σας τους φίλους τηλέφωνο, θα κανονίσετε διάφορα πράγματα να κάνετε, ακόμα και αύριο θα είστε ρεζερβέ! Προσέξτε καλά τα έξοδα που κάνετε γιατί σίγουρα είστε έτοιμοι να ξεφύγετε εντελώς! Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σας φτιάχνουν πολύ το κέφι!

Σκορπιός
Η διάθεσή σας έχει φτιάξει αρκετά και σήμερα ειδικά θα πετάτε από χαρά και ευτυχία. Πάλι καλά, γιατί είστε συνέχεια, μια έτσι και μια γιουβέτσι και μας έχετε ζαλίσει εν ολίγοις! Πιο κοινωνικοί από ποτέ, σήμερα θα κάνετε εμφάνιση τρελή! Χαμογελάστε, πείτε μια καλή κουβέντα και αν έχετε τίποτα τρελές ιδέες πάνω στη δουλειά, να τις εκφράσετε ελεύθερα! Θα αρέσουν πολύ και θα ανεβείτε και μερικά σκαλοπάτια, έτσι ξαφνικά!! Άντε μη κάθεστε!

Τοξότης
Αυτό το άστρο σας επιμένει πολύ για αυτό το ταξίδι! Δε λέει να ξεκολλήσει από πάνω σας με τίποτα! Κάτι πρέπει να μάθετε παραπάνω για τη δουλειά σας, κάπου πρέπει να βρεθείτε γιατί το ταξίδι αυτό θα έχει σχέση κυρίως με την επαγγελματική σας άνοδο! Μη το σκέφτεστε και μη βαριέστε, αν ήδη γνωρίζετε τις λεπτομέρειες! Εσείς που δεν έχετε ιδέα, ψαχτείτε περισσότερο, γιατί λάμπει το άστρο σας, αυτές τις ημέρες!

Αιγόκερως
Πρέπει να σας έχουν έρθει μαζεμένα λεφτά, χαρά μεγάλη που την έχετε, όμως υπάρχουν και κάτι λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν! Ξέρω με κρύα καρδιά θα το κάνετε, όμως θέλετε να φεύγουν τα βάσανα πάνω από το κεφάλι σας, ένα-ένα, να ξενοιάσετε κάπως και να δείτε τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Καλά με μέτρο, μη ξεπαραδιαστείτε εντελώς, είναι 1η του μήνα ακόμα!

Υδροχόος
Α καλά, έχετε ξεφύγει εντελώς! Σας βρίσκω σε μια πολύ παράξενη κατάσταση, δηλαδή είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, όμως σήμερα θα βάλετε κάτω τον εαυτό σας και θα τον μαλώσετε! Συμβαίνουν και τα πιο παράξενα, μέρες που είναι! Λοιπόν, καθίστε μπροστά από το καθρέπτη, κοιταχτείτε μέσα στα μάτια και ξεκινήστε! Φροντίστε μόνο να μη σας ακούει κανείς, γιατί το θέμα θα είναι άκρως σχιζοφρενικό! Απλά αποδέχεστε τα ελαττώματα σας και τα προτερήματα σας, βλέπετε ποιοι είστε!

Ιχθύες
Πολύ αποφασιστικούς σας βρίσκω και πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας είστε! Τι έγινε? Κάνατε σεξ? Χα χα .. όλα παίζουν με εσάς, τα πονηρά τα πλασματάκια.. Λοιπόν τώρα που χαλαρώνετε κάθε μέρα και πιο πολύ, θα νιώσετε σα το Ποσειδώνα ένα πράγμα, θα βάλετε νέους στόχους, θα ξανοιχτείτε σε νέες θάλασσες, άγνωστες και παράξενες και θα προχωρήσετε πολλά βήματα παραπέρα! Απλά σήμερα διαπιστώνετε κατά πόσο είστε ικανοί για όλο αυτό!

magicfariel@gmail.com