Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 28/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σε mood να αναφέρω το οτιδήποτε.. Τι να κάνουμε και εμείς τα ξωτικά έχουμε τα κάτω μας, πού και πού.. Η ημέρα αστρολογικά είναι σχετικά
κουλή, όπως άλλωστε θα είναι όλη η εβδομάδα. Για αυτό και το σύμπαν μας το άφησε για το τέλος, έτσι για να έχουμε να χαιρόμαστε.


Άπνοια έχει, δε φυσάει, μου κόβεται το οξυγόνο και νιώθω να πνίγομαι, έτσι ξαφνικά, εδώ που κάθομαι και γράφω, τους πρωινούς μου παραλογισμούς.. Τα μόνα ζώδια που θα νιώσουν πολύ καλά με τον εαυτό τους και έχουν και μια ελπίδα αισιοδοξίας για σήμερα είναι τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί και οι Ιχθύες.. Όλοι οι άλλοι στα πατώματα, γιατί έτσι αποφάσισε ο ουρανός με τα άστρα και τους πλανήτες..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Με το παράπονο στα χείλη θα είστε σήμερα και τα μούτρα ως τα πατώματα! Τέτοια ανασφάλεια έχετε καιρό να νιώσετε, αφού πιστεύετε ότι προσφέρετε την αγάπη και τα συναισθήματά σας απλόχερα και δε σας δίνει κανείς καμία σημασία. Βασικά μπορεί να κάνετε και λάθος, γιατί είστε και λίγο ψυχροί και ανάποδοι ως άνθρωποι, συνεπώς μπορεί οι άλλοι να μη καταλαβαίνουν το πώς αισθάνεστε. Μιλήστε όμορφα και κάντε και μια πράξη καλοσύνης!

Ταύρος
Ακόμα μια δύσκολη ημέρα για εσάς, αναρωτιέμαι σε πιο τομέα από όλους. Ένα πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η καθημερινότητά σας, αφού πλέον είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Μη πάρετε καμία απόφαση βεβιασμένη, όσο και αν σας πιέσουν. Κάποια στιγμή θα ηρεμίσουν οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας και εσείς θα ξεμπλοκάρετε για τα καλά. Αφήστε να φύγει το μπουρίνι πρώτα και μετά συνεχίστε το έργο σας!

Δίδυμος
Τι να πει κανείς με τη περίπτωσή σας. Πάτε και διαλέγετε κάτι μέρες για να κάνετε το κέφι σας, πολύ δύσκολες και μυστήριες. Δε νομίζω να σας αφήσουν και τόσο στην ησυχία σας, αφού τα άστρα ήδη έχουν χαράξει πορεία για εσάς και ξαφνικά θα πιεστείτε να κάνετε πράγματα που ούτε καν τα φανταζόσασταν. Μπορεί να είναι και μια φασίνα από το πουθενά, γεγονός που σας ξενερώνει εντελώς, αλλά ίσως να είναι και η σειρά σας, αγαπητά μου..

Καρκίνος
Μέρα παράξενη για το ψυχικό σας κόσμο, αφού κλείνεστε μέσα, σπίτι, πάνω σε ένα καναπέ, παρέα με τη τηλεόραση, τον υπολογιστή σας και δε σας βλέπει ούτε η γειτόνισσα απέναντι. Για τόσο πολύ λέμε.. Δεν έχετε όρεξη να δείτε άνθρωπο, να πείτε κουβέντες και γενικά έχετε τις μαύρες σας! Εντάξει, ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε, κάντε τα beaute σας και να χαθείτε από τους κύκλους σας για μια μέρα δε πειράζει. Καλύτερα για να τους λείψετε κιόλας!

Λέων
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, θα το δείτε! Μπαταρία να έχετε στο κινητό και να είστε on line με την υφήλιο, γιατί σήμερα θα επικοινωνήσουν οι πάντες με εσάς και θα γίνετε περιζήτητοι! Ακόμα και από τη δουλειά σας, θα σας βασανίσουν κάπως, όμως θα διαπιστώσετε κατά πόσο είστε ικανοί και απαραίτητοι. Ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας και με το παραπάνω, γιατί έτσι είναι αυτά. Το σύμπαν και ο Δίας παρέα, σκέφτηκαν να σας δώσουν μια μικρή ανάσα…!!

Παρθένος
Υπάρχει κάτι που το θέλετε πολύ, μπορεί να είναι ένα αντικείμενο, ένα ρούχο, ή ακόμα και ένας άνθρωπος, που οι φίλοι σας ή οι δικοί σας άνθρωποι δε το θέλουν, δε το εγκρίνουν. Δείτε πώς νιώθετε, την αλήθεια όμως και κάντε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να το προστατέψετε και να το κρατήσετε δικό σας! Μη παρατάτε τα όπλα, παλέψτε με όλο σας το είναι. Η επιλογή είναι δική σας, συνεπώς το αποτέλεσμα πρέπει να αφορά μόνο εσάς και κανέναν άλλον.

Ζυγός
Μέσα στο πάθος και τον ερωτισμό είστε! Για τόσο πολύ. Από το πρωί θα ξυπνήσετε με τρελά κέφια και παίζει να μπει και το κακό το διαβολάκι μέσα σας! Σήμερα θα κάνετε ότι εσείς θέλετε, δε νομίζω να σας φέρει κανείς αντιρρήσεις. Άλλωστε έχετε ένα παράξενο χαμόγελο στα χείλη σας, το μυαλό σας έχει πάρει χίλιες στροφές και θα προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τη κάθε σας επιθυμία. Προσοχή στις καταχρήσεις γιατί ο οργανισμός σας τα έχει παίξει..

Σκορπιός
Πάλι σας έχουν πιάσει οι παραξενιές σας και από τη μια προσπαθείτε να είστε ψύχραιμοι, όμως συγχρόνως και ψυχροί και από την άλλη εκεί που φτιάχνετε διάφορες σχέσεις, χαλούν οι άλλες! Υπομονή γιατί το σύμπαν φταίει για αυτό, θα πρέπει να είστε γλυκοί και συμπαθείς με όλους, ανεξάρτητα του πώς νιώθετε! Πάλι ο Κρόνος σας τεστάρει και πάλι τα έχετε κάνει μαντάρα! Ευτυχώς στις 30 αλλάζει το σκηνικό!

Τοξότης
Και ναι σήμερα θα βρείτε χρόνο για τη σχέση σας. Αν υπάρχει ο άνθρωπος ακόμα εκεί, γιατί το τελευταίο καιρό είστε τόσο χαμένοι στο διάστημα, που ειλικρινά απορώ και εγώ μαζί σας! Αφήστε τους χωρισμούς και τους τσακωμούς για άλλη μέρα και μιλήστε λίγο ειλικρινά στο ταίρι σας. Αν βάλετε χρώμα, μουσική και συναίσθημα, τότε μπορεί η ημέρα σας να γίνει άκρως αισθησιακή και ερωτική. Για να δούμε..

Αιγόκερως
Πάλι σας έχει πιάσει το σκληρό σας το ύφος, πάλι τα χιόνια είναι γύρω από εσάς, πάλι η γλώσσα σας στάζει φαρμάκι. Και ποιος ανέχεται αυτή τη συμπεριφορά σας? Ο σύντροφός σας φυσικά! Επειδή όμως είναι έτοιμος να πιάσει βαλίτσα και να γίνει μπουχός, αν δε θέλετε να μείνετε σα τη καλαμιά στο κάμπο, τότε ανοίξτε τις κάνουλες της αγάπης, σίγουρα έχετε απίστευτα αποθέματα και δείξτε το καλύτερό σας εαυτό!

Υδροχόος
Είπαμε δεν είστε καλά ψυχολογικά. Το έχουμε καταλάβει αυτό. Πρέπει να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και να μη φέρετε τη καταστροφή γιατί λόγος για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Μη πάρετε καμία απόφαση, μη ταράζεστε και φυσικά συνεργαστείτε με τον κόσμο που έχετε δίπλα σας! Συζητήστε το πρόβλημά σας, ζητήστε τη γνώμη τους και μετά κάντε το οτιδήποτε! Παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας και μετά δεν έχει πισωγύρισμα.. είναι κακό αυτό..!!

Ιχθύες
Σήμερα η διαίσθησή σας θα χτυπήσει κόκκινο και θα γίνετε πιο ευαίσθητοι από ποτέ. Ξαφνικά οι επιθυμίες του συντρόφου σας, ή κάποιου άλλου δικού σας ανθρώπου, θα γίνουν οι άμεσες προτεραιότητές σας και θα κάνετε τα πάντα για να τον ικανοποιήσετε. Το γεγονός αυτό από μόνο του θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας. Ρομαντική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Χαμογελάστε και κάντε τα μαγικά σας..

magicfariel@gmail.com