Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια του μήνα: Αύγουστος 2014, ένα μυστήριο καλοκαίρι, μόλις ξεκίνησε, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή πρωί, μας ξημέρωσε, δόξα να έχει, είμαστε καλά και λέω, μα πώς θα σας αφήσω έτσι? Δίχως μια αστρομαγική προβλεψούλα, για το
μήνα που ήδη διανύουμε..??

Εντάξει δε θα εξαφανισθώ ακόμα, όμως ως ξωτικό που είμαι, μια θα χάνομαι και μια θα εμφανίζομαι, γιατί αυτό είναι άλλωστε και το παιχνίδι.. και μου αρέσει..!!


Αύγουστος, καλώς μας ήρθε ακόμα και με τρεις ημέρες καθυστέρηση! Κάλιο αργά παρά ποτέ!

Ακόμα δεν έχω νιώσει κάτι το ιδιαίτερο, από αύριο θα γίνει κάτι, αφού να πω την αλήθεια μου οι μεσημεριανοί ύπνοι, είναι η λατρεμένη μου καλοκαιρινή συνήθεια! Λατρεύω star, το έχω πει και το ξανά λέω, γιατί παίζει όλες τις αγαπημένες μου σειρές, ακόμα και Ζήνα θα ξανά δω, γιατί έτσι έχω μάθει χρόνια τώρα!
Αιώνιο παιδί, αιώνιες συνήθειες, η τεμπελιά σε όλο της το μεγαλείο.. Και γουστάρω με τα χίλια.. Θάλασσα, βόλτες, ξενύχτι και χαλάρωση.. Η ζωή του Μεξικάνου, το στοιχείο μου, αφού δε πίνω και τίποτα άλλο πέρα της φοβερής τεκίλας!!
Κάτι παίζει με προηγούμενη ζωή εδώ πέρα, γιατί πολλά ανεξήγητα συμβαίνουν..

Αρκετά με τις συνήθειες του τρελοξωτικού, ας δούμε τώρα τι θα συμβεί και σε εσάς, τα υπόλοιπα ξωτικά..

Σιγά μη σας άφηνα έτσι..

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!



Κριός
Ένας πολύ παράξενος Αύγουστος θα είναι αυτός για εσάς να το ξέρετε! Άκρως ερωτικός, άκρως παθιάρικος και άκρως απρόβλεπτος. Θα ξεκινήσω από τα καλά, έτσι για να χαρείτε και εσείς.. Το σεξ σίγουρα μπαίνει δυναμικά μέσα στη ζωή σας, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι! Αρκετοί τα βρίσκετε με το σύντροφό σας, σε σημείο απίστευτο. Αν σκέφτεστε το θέμα της συμβίωσης ή του γάμου, να το κάνετε δίχως φόβο, μόνο με πάθος! Ακόμα και ένα παιδί μπορεί να έρθει! Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, μια απιστία ας πούμε! Η μπόρα σε αρκετά ζευγάρια δε λέει να φύγει με τίποτα και αυτό θα είναι το κερασάκι στη τούρτα! Τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε έτοιμοι για όλα! Ακόμα και οι ελεύθεροι, θα βρείτε κάτι για να γεμίσετε τα καλοκαιρινά σας βράδια..

Ταύρος
Να προσμένετε ταραχές και αναταράξεις, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Ο Αύγουστος αυτός, είναι εντελώς διαφορετικός από όλους τους άλλους, που σημαίνει ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα! Αν η σχέση σας, περνάει κρίση καιρό τώρα, μπορεί να προκύψει ένας χωρισμός, πολύ ξαφνικά και με αρκετά βίαιο τρόπο! Μέχρι το τέλος του μήνα, όλα θα έχουν δείξει, είτε το αποφύγετε, είτε προσπαθήσετε να το λύσετε! Πάντως εσείς θα αδιαφορήσετε αρκετά για το άτομο που σας ενδιαφέρει και αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις! Να περιμένετε τη μια έκπληξη μετά την άλλη, όχι όμως πάντα με την ευχάριστη έννοια..

Δίδυμος
Ωραίος θα είναι ο μήνας σας, λίγα νευράκια θα έχετε έτσι για ένα λόγο, χωρίς αιτία φυσικά, έτσι επειδή σας αρέσει να γκρινιάζετε! Τις ημέρες αυτές θα βρείτε επιτέλους το χρόνο για να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας ζωή, την ερωτική και να κάνετε επιτέλους εκείνο το σεξ, που τόσο καιρό προσμένατε! Από την άλλη αν το έχετε δίπορτο, να προσέχετε γιατί παίζει να σας πιάσουν. Δηλαδή να κρύβετε το κινητό σας, να κάνετε αποσύνδεση από τα social media και γενικά να προσέχετε πού στέλνετε τη λέξη μωρό μου, ή διάφορες φωτογραφίες σας! Μη νομίζετε όλα τα γνωρίζουμε, ας κάνουμε τις πάπιες! Υπάρχει όμως και μια άλλη περίπτωση, να γυρίσετε πίσω σε μια παλιά σας αγάπη. Όλα παίζουν με τη τρέλα που κουβαλάτε. Προσοχή μόνο στα συναισθήματα των άλλων.!

Καρκίνος
Εσείς μέχρι και τη πανσέληνο στις 10 θα τρελαθείτε τελείως! Πάλι με όλους τα έχετε βάλει, μια συνέχεια απλά, αλλά αυτή τη φορά ίσως να τους βάλετε όλους στη θέση τους, να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και να πάρετε αποφάσεις που άλλες φορές θα φοβόσασταν να το κάνετε! Μετά στις 11 που μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα ηρεμίσετε ξανά, θα ασχοληθείτε με την ομορφιά και τον έρωτα και παίζει ακόμα και ένας αρραβώνας ή ένας γάμος! Θα είναι όλο πολύ ξαφνικό, όμως θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Αν από την άλλη κάνετε μια νέα γνωριμία προς τα τέλη του μήνα, μη βιαστείτε να την ανακοινώσετε ως σοβαρή. Κρατήστε μικρό καλάθι.

Λέων
Ο Αύγουστος θα είναι ένας καθοριστικός μήνας για τη σχέση σας! Τι σημαίνει αυτό? Θα βρείτε το χρόνο και την ηρεμία να σκεφτείτε κατά πόσο αγαπάτε το σύντροφό σας, κατά πόσο θέλετε να είστε μαζί, ή πρέπει να πείτε το αντίο και να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας! Πάντως θα τα βάλτε κάτω και θα τη πάρετε την απόφαση, θέλετε δε θέλετε! Επίσης θα βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε ουσιαστικά και να δώσετε τη σημασία που τόσο καιρό σας ζητά με τον τρόπο του! Η πανσέληνος θα σας ταρακουνήσει κάπως, αφού γίνεται και στον Υδροχόο, συνεπώς από τις 12 και μετά να περιμένετε να σας διαπεράσει ένα ρεύμα, κάτι πάντως πολύ έντονο! Καιρός να κάνετε νέες γνωριμίες και να αποκτήσετε νέες παρέες!

Παρθένος
Αγαπητοί μου ένας παράξενος μήνας θα είναι αυτός για εσάς! Σας το λέω να το ξέρετε.. Καιρός να δείτε λίγο τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε με άλλο μάτι! Ακόμα και το σύντροφό σας! Διώξετε τις κακές τις σκέψεις ή την αρνητική τη φαντασία σας και δείτε λίγο πιο ξεκάθαρα το ρόλο σας και των άλλων! Από τη συμπεριφορά σας θα εξαρτηθούν πολλά. Αφήστε τους φίλους να ξανά μπουν μέσα στη ζωή σας, μόνο τους καλούς! Ο έρωτας είναι μια μυστήρια υπόθεση για εσάς. Μια τα βρίσκετε και μια τα χαλάτε. Ίσως να προκύψει και κάτι νέο, φρέσκο που λέμε, όμως με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Προφανώς ένα αποκούμπι, θα καταλήξει σε άγριο σεξ και όχι μόνο! Απελευθερωθείτε, είναι καλοκαίρι!

Ζυγός
Επιτέλους φεύγουν για τα καλά εκείνα τα σκοτεινά τα μαύρα τα σύννεφα από επάνω σας και βρίσκετε το παλιό καλό σας εαυτό! Με φίλους θα είστε όλο τον Αύγουστο, θα γίνετε πιο κοινωνικοί και αγαπητοί από ποτέ και παίζει να κάνετε τις καλύτερες διακοπές όλων των εποχών! Καλά μη ξελογιάζεστε, γιατί έχετε χρέη, μη το ξεχνάτε αυτό, όμως η καλή παρέα των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν θα είναι δίπλα σας και αυτό είναι αρκετό! Βέβαια θα υπάρξουν ανατροπές στο πρόγραμμά σας και στο χέρι σας θα είναι να μην υπάρξουν περεταίρω εντάσεις! Φροντίστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να γίνει το δικό σας, όμως δίχως να χαλάσετε τις ισορροπίες! Ας γίνετε εσείς ο δικηγόρος του διαβόλου και όχι το μήλο της έριδος!

Σκορπιός
Βασικά θα τη πάρετε την ανάσα σας, δε ξέρω τι έχει πάθει ο Κρόνος, προφανώς έχει πάει διακοπές και θα σας αφήσει λίγο στην ησυχία σας! Μην επαναπαύεστε καθόλου, γιατί οι σχέσεις σας με τον κόσμο πρέπει να φτιάξουν οπωσδήποτε, ακόμα και με το σύντροφό σας! Αυτό είναι ένα τεστ ακόμα από το Κρόνο, να δει κατά πόσο μάθατε από όλα αυτά που έχετε πάθει το τελευταίο καιρό! Για αυτό εκτιμήστε και αγαπήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν και στα στηρίζουν το ίδιο! Ξεχάστε για λίγο καχυποψίες και ίντριγκες! Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα κανονικά και αυτό δε πρέπει να το αφήσετε έτσι! Ζήστε τη ζωή, αφήστε πίσω τα συντρίμμια και τις καταστροφές και να ξέρετε η θετική ενέργεια, φέρει θετικά αποτελέσματα!

Τοξότης
Απαισιόδοξος μήνας ο Αύγουστος για εσάς! Για όλα φταίει ο Κρόνος και ο Άρης στο Σκορπιό, για αυτό περισσότερο θα θελήσετε να εξαφανισθείτε και να απομονωθείτε, παρά να κάνετε το οτιδήποτε άλλο! Νευρικοί θα είστε αρκετά και το θέμα επικοινωνίας με τους φίλους σας ή το σύντροφό σας, θα χαθεί σχεδόν μέχρι πριν κλείσει ο μήνας! Μπορείτε να το παραβλέψετε όλο αυτό, να πιάσετε βαλιτσούλα και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας είτε σε κάποιο ελληνικό νησί, είτε σε ένα τόπο εντελώς διαφορετικό, που θα σας δώσει τα εφόδια για τα μελλοντικά σας σχέδια! Ο έρωτας δε παίζει με τίποτα, αφού τα υπαρξιακά σας θα κάνουν party, όμως νέες γνωριμίες προκύπτουν και ανανεώνεστε στο φουλ! Διασκεδάστε τώρα που μπορείτε!

Αιγόκερως
Στριφνά μου πλασματάκια, πάλι θα τα κάνετε όλα, πάλι θα εκπλήξετε τους πάντες, πάλι θα αφήσετε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό! Παίζει πολύ το θέμα του γάμου, ή μιας συγκατοίκησης πριν το γάμο, πάντως το δαχτυλίδι θα το φορέσετε μέσα στον Αύγουστο! Αρκετοί παίρνετε την απόφαση να πάτε στο επόμενο level που λέμε.. Βέβαια, εσείς που δε περνάτε και τόσο καλά με τη σχέση σας, θα το σκεφτείτε πολύ το θέμα και θα προκύψει και ένα κουλό οικονομικού χαρακτήρα εκεί με τη πανσέληνο στις 10, σας βλέπω, να χώνετε ακόμα και μπουκέτο από τα νεύρα και να λέτε το αντίο! Ή του ύψους ή του βάθους, πάντως την ανατροπή τη κάνετε.. Μετά τις 15 ηρεμείτε κάπως, κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι, προκύπτει και μια νέα γνωριμία, για τους ελεύθερους της παρέας!

Υδροχόος
Επιτέλους θα χαμογελάσετε και εσείς, όχι ότι θα νιώσετε τη χαρά στο απόλυτο, αλλά οι φίλοι και οι γνωστοί δε θα σας αφήσουν έτσι! Γεμάτος ο Αύγουστος από όλες τις απόψεις, αφού γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, ακολουθείτε τις παρέες, βόλτες, ταξίδια, εξόδους, από όλα τα καλά θα έχουν οι ημέρες σας! Θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα, αν δεν έχετε τέτοιες διαθέσεις και να ακολουθήσετε το ρεύμα, γιατί αυτό είναι το σωστό και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφα και να ανανεωθείτε περισσότερο! Βέβαια, οι δεσμευμένοι της παρέας, τραβάτε κάτι τρελά ζόρια, πιέζεστε αφόρητα και λέτε το αντίο, έτσι πολύ ξαφνικά! Αυτό μπορεί να συμβεί σε μια σχέση, που έχει ήδη τελειώσει και απλά δεν είχατε το χρόνο να ασχοληθείτε μέχρι τώρα πιο ουσιαστικά! Μη φοβάστε τα καλύτερα έρχονται, αυτό δεν είναι το μότο σας??

Ιχθύες
Τι φοβερός Αύγουστος έχει ήδη ξεκινήσει για εσάς! Μέσα στον έρωτα και την αγάπη είστε βουτηγμένοι, λατρεύετε το ταίρι σας και είτε είστε στα καλά σας, είτε περάσατε δύσκολα, θα τα παραβλέψετε όλα και θα ξεκινήσετε ξανά από την αρχή! Θέλετε η σχέση σας να είναι η ιδανική, να επανέλθουν οι ισορροπίες και να φουντώσει ξανά το πάθος! Αυτή τη φορά δε θα καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια, αντιθέτως θα κάνετε πράξεις αγάπης, δωράκια, ατμόσφαιρα, κεράκια, οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να ευχαριστήσετε το σύντροφό σας! Μπράβο σας.. Οι ελεύθεροι από την άλλη το νου σας, γιατί παίζει να κάνετε μια γνωριμία, η οποία θα είναι πολύ ωραία μεν, αλλά μια από τα ίδια. Δηλαδή θα σας θυμίζει κάποιο πρώην, ή μια νυν και η κατάληξη να είστε σίγουροι θα είναι η ίδια. Για αυτό προτιμήστε το διαφορετικό και προσοχή στις επιλογές σας!

magicfariel@gmail.com