Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 22/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω διαθέσεις πολύ rock πρωί-πρωί, αφού μόλις άνοιξα τα μάτια μου, ξεκίνησα να τραγουδώ..

"You are, the sun
You are, the only one
My heart, is blue, my heart is blue for You
Be my, be my, be my Rock n Roll Queen.."
!!!!

Νομίζω τα λέει όλα ο στοίχος. Έτσι δεν είναι..?? 


Θέλω να γίνω η δική σου βασίλισσα. Αυτή που θα σε ανεβάζει στους ουρανούς, αυτή που θα σου φωτίζει το δρόμο, αυτή που θα ζεστάνει ξανά τη καρδιά σου! Όχι μια οποιαδήποτε βασίλισσα. Εκείνη η μοναδική, η rock που σου τρελαίνει το μυαλό και τη ψυχή, που σου αναστατώνει όλο σου το είναι..!!!
Τελικά επέζησα όλους αυτούς τους μήνες, είμαι σκληρό καρύδι, τουλάχιστον έτσι δείχνω, όμως.. my heart is blue for you.. Τη μελάνιασες, άτακτο αγόρι, έτοιμη για πέταμα, η γιατρειά είναι μια. Εσύ! Αλλά και αυτό δύσκολο, πώς να στο εξηγήσω. Διαβάζεις και βουλωμένο γράμμα.. χα χα .. κακίες..! Δε ξέρω αυτό το τραγούδι, το νιώθω στο απόλυτο. Μου αρέσει πολύ. Αναρωτιέμαι πότε θα το ξανά ακούσω, πότε θα το χορέψω, πότε θα σου θυμίσω το ρόλο μου σε αυτή τη ζωή!

Γιατί η αλήθεια είναι, ότι είμαι η δική σου βασίλισσα, απλά παίζεις μπάλα με τις καμαριέρες και θα σε μαλώσω.. άτακτο αγόρι..

Καλή συνέχεια..


Κριός
Τα υπαρξιακά σας θα σας πιάσουν σήμερα και δε θα ξέρετε τι να κάνετε για αυτό. Τη μια επιθυμείτε το ένα, τη μια το άλλο, γεγονός που θα σας προκαλέσει ένα συναίσθημα παράξενο και δε θα είστε ικανοποιημένοι με τίποτα. Εφόσον νιώθετε έτσι, μη πάρετε κάποια βιαστική απόφαση. Αφήστε το για άλλη μέρα, που θα είστε πιο ισορροπημένοι!

Ταύρος
Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε, για αυτό φροντίστε να τις κλείσετε όλες σήμερα, για να είστε ελεύθεροι το ΣΚ που έρχεται! Μη τεμπελιάζετε, γιατί αρκετά ξεκουραστήκατε αρκετοί. Φτιάξτε το σπίτι σας, οργανωθείτε από σήμερα για την επόμενη εβδομάδα. Μετά δε θα έχετε χρόνο, ούτε για φτύσιμο που λέει ο λόγος! Πρωί-πρωί με τη δροσούλα..

Δίδυμος
Παλαντζάρετε ανάμεσα από το παρελθόν και το παρόν. Βασικά έχετε μπερδέψει πάλι τα μπούτια σας και δε ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε τη ζωή σας! Πρέπει να ξεπεράσετε το χθες, αλλιώς θα είστε πάντα στάσιμοι! Συμβιβαστείτε με το σήμερα και ρίξτε το πήχη όπου χρειάζεται! Είναι άδικο να δίνετε ψεύτικες ελπίδες στο άτομο που σας νοιάζεται. Πείτε την αλήθεια!

Καρκίνος
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, για αυτό χαμογελάστε και σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε περισσότερο. Δε θα σας νοιάζει και τόσο ποιος θα σας ακολουθήσει, αφού το έχετε πάρει απόφαση, θα γίνει το δικό σας, ο κόσμος να χαλάσει! Έτσι σας θέλω, power, γιατί αρκετά τρέξατε για τους άλλους, καιρός ή να σας αφήσουν στην ησυχία σας, ή να μη σας χαλάσει κανείς το χατίρι.

Λέων
Δύσκολη η ημέρα σας, αφού το ματάκι θα γυαλίζει και οι διαθέσεις σας θα είναι μια χαρωπές και μια εχθρικές! Καλά θα κάνετε να μην έχετε ιδιαίτερες επαφές με ανθρώπους που ξέρετε εκ των προτέρων ότι σας εκνευρίζουν. Απομακρυνθείτε και όχι πολλά-πολλά. Αντλήστε θετική ενέργεια από την άλλη πλευρά, όμως μη ξεφύγει το μυαλό σας.. Λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο και προσοχή!

Παρθένος
Πολύ κοινωνικούς σας βρίσκω και μέσα στη τρελή τη χαρά. Αντί σήμερα να πάρετε τους δρόμους και να βγείτε έξω, καλέστε τους φίλους σας στο σπίτι και κάντε εκείνα τα μεζεδάκια, να τους εντυπωσιάσετε κιόλας! Αν από την άλλη δε το έχετε με τη μαγειρική, βρείτε άλλους τρόπους, πάντως μια μάζωξη στο σπίτι είναι ότι καλύτερο για εσάς! Μη βαριέστε, είναι μια ευκαιρία ίσως να γνωρίσετε και ένα νέο πρόσωπο!

Ζυγός
Πετάει η ομάδα βλέπω. Μπράβο, τα καταφέρατε και εσείς να νιώσετε λίγο όμορφα με τον εαυτό σας, να ηρεμίσετε και να ξεκουραστείτε. Άλλη μέρα η σημερινή εντελώς, βέβαια να έχετε το νου σας, γιατί ίσως κάποιοι να σας πλησιάσουν για να μάθουν τα μυστικά σας! Μη λέτε σε κανέναν τίποτα, ούτε τη παραμικρή λεπτομέρεια. Κρατήστε τα φύλλα σας κλειστά, είτε αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, είτε ερωτικά.

Σκορπιός
Το ότι τρώγεστε με τα ρούχα σας είναι κλασικό φαινόμενο. Σήμερα δε θα τρίξετε και τα δόντια σε μερικούς, έτσι για να δείξετε ποιος είναι το αφεντικό! Καταρχήν χαλαρώστε, γιατί πάντα εσείς θα είστε ο αρχηγός, είτε στη σχέση σας, είτε στη δουλειά σας, είτε στο σπίτι! Τα τσαλίμια δε σας αρέσουν, όμως να που υπάρχουν για αυτό βρείτε τρόπο να τα αντιμετωπίσετε. Μη γκρινιάζετε!

Τοξότης
Παίζει να κάνετε μια πολύ μυστήρια γνωριμία. Σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη έλξη, χημεία, πάθος, όμως πάλι σε δύσκολες περιπτώσεις θα πάτε να μπλέξετε. Ότι πιο απαγορευμένο και πιο ωραίο και συναρπαστικό. Όμως χαλιναγωγείστε τον εαυτό σας και μη παρασύρεστε σε καταστάσεις που θα σας εκθέσουν και θα σας ρημάξουν το ψυχικό σας κόσμο.. Απλά φλερτάρετε.. τίποτα άλλο!

Αιγόκερως
Υπάρχει ένα ζήτημα που θέλετε να αντιμετωπίσετε, όμως δε γνωρίζετε τον τρόπο. Αυτό και μόνο ως σκέψη σας τρελαίνει, για αυτό καλά θα κάνετε να μιλήσετε με κάποιον που ξέρει, για να σας συμβουλέψει σωστά. Μην αφήνετε τα θέματά σας στη τύχη τους, πρέπει ένα-ένα να τα λύσετε, γιατί μετά θα σας πιάσουν τα ψυχοσωματικά σας. Ζητήστε βοήθεια για να ξεμπλοκάρετε!

Υδροχόος
Δεν είστε καλά χρυσά μου. Το έχουμε καταλάβει. Βρήκατε όμως τον τρόπο και σήμερα θα πάρετε το ρόλο της μαμάς Τερέζας. Ναι για τόσο πολύ μιλάμε. Ξαφνικά θα προσφέρετε τη βοήθειά σας εκεί που τη χρειάζονται, πολύ απλόχερα όμως κάτι μου βρωμάει εδώ πέρα! Το καλό θα το κάνετε επειδή το νιώθετε, όχι για θέματα υπεροχής και ανταγωνισμού. Αλλιώς μη το κάνετε καθόλου!

Ιχθύες
Καλά σήμερα κάντε τα beaute σας, αρωματιστείτε και να είστε σε ετοιμότητα για άγριο σεξ! Ναι θα συμβεί και αυτό, αρκεί φυσικά να το θέλετε και εσείς. Τελειώστε με τις εκκρεμότητές σας, κλείστε τον εγκέφαλο, φτιάξτε ατμόσφαιρα και απογειωθείτε ερωτικά με το σύντροφό σας, ή ακόμα και με το καλύτερό σας φίλο ας πούμε.. Αφού τα άστρα θα σας τρελάνουν το μυαλό, μη ντραπείτε να τρελάνετε και εσείς λίγο τους άλλους..

magicfariel@gmail.com