Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 05/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ψάχνω να βρω κάτι το θετικό, κάτι το αισιόδοξο, από κάπου να πιαστώ, να χαμογελάσω και να μου έρθει η έμπνευση.. Όμως όλα γύρω μου είναι
μαύρα και άραχνα, όχι γιατί είναι επιλογή μου, αντιθέτως σήμερα νιώθω ότι χάνω τη ζωή μέσα από τα χέρια μου.. φεύγει, μου ξεγλιστράει..

Βασανίζομαι, γιατί τα δικά μου προβλήματα, μπροστά στων άλλων, είναι τόσο χαζά, τόσο αδιάφορα, τόσο ποταπά, που ειλικρινά ντρέπομαι για τον εαυτό μου..


Ασχολούμαι με τον ανεκπλήρωτο έρωτα, με τα πάθη μου, τις αδυναμίες μου, τα δικά μου θέλω.. (πόσο εγωιστική πρόταση είναι αυτή..) και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος πεθαίνει, δολοφονείται κανονικά, σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι, γυναίκες, παιδιά, έτσι επειδή κάποιοι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους..

Σκέφτομαι, ακόμα ένα πολιτικό παιχνίδι, με αρκετές παράπλευρες απώλειες, αλλά σιγά μωρέ, άλλωστε υπάρχει υπερπληθυσμός, είμαστε μπόλικοι, πρέπει να αραιώνουμε, γιατί ο πλανήτης δεν έχει άλλη τροφή να μας προσφέρει.. Στερεύει και από πετρέλαιο και τι θα κάνουν οι USA.. Ψάχνουν νέες πηγές..

Αεροπλάνα πέφτουν, έτσι τόσο απλά, ξεκληρίζονται οικογένειες από τη μια στιγμή στην άλλη και όλως τυχαίως συμβαίνουν σε χώρες που, είναι σχετικά αδιάφορες, τις θεωρούμε «τριτοκοσμικές».. Δηλαδή έχει πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά το δρομολόγιο, δρομολόγιο…

Γιατί πάντα συμβαίνουν καλοκαίρι αυτά τα παιχνίδια? Επειδή ο κόσμος είναι χαλαρός και δεν ενημερώνεται σωστά? Για να μη μάθουμε τις αλήθειες πίσω από αυτά τα εγκλήματα?

Αγανάκτησα πρωί-πρωί, εικόνες από εδώ, video από εκεί, εντάξει, έγινε η καρδιά μου περιβόλι, γιατί τα παιδιά, αυτές οι αθώες ψυχές δε φταίνε σε τίποτα..

..sorry… αλλά να ξυπνάμε και λίγο από το συννεφάκι μας.. μη τα βλέπουμε όλα ροζ..



Κριός
Σήμερα μια άγνωστη ψυχή θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει μια συζήτηση πολύ διαφορετική! Καθίστε και ακούστε με προσοχή, τι έχει να σας πει, γιατί στο τέλος θα έχετε μάθει πολλά πράγματα, που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον! Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις!

Ταύρος
Παράξενη η ημέρα σας, αφού παίζει να προκαλέστε αντιπάθειες! Δε θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία, γιατί και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα, κυρίως εάν είστε δημόσιο πρόσωπο. Μην εμπιστεύεστε τον έναν και τον άλλον, κρατήστε τα φύλλα σας κλειστά και αφήστε την ημέρα να περάσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα. Καζάνι που βράζει είστε, για αυτό ψυχραιμία!

Δίδυμος
Με κάποιον θα διαφωνήσετε και παίζει να τσακωθείτε και να γίνει της μουρλής. Στο χέρι σας είναι να μη προκύψει ο καυγάς, αλλά δε το βλέπω να συγκρατείστε! Η συμβουλή μου είναι να ακούσετε τι έχει ο άλλος να σας πει, να κατανοήσετε τους λόγους που θα υπάρξει αυτή η ένταση και να συμφωνήσετε, δίχως εγωισμούς και πείσματα εκεί που πρέπει.

Καρκίνος
Ακόμα μια δύσκολη ημέρα για εσάς! Τα νεύρα σας κοτσίδες και από το πρωί νωρίς θα ξεκινήσετε τη γκρίνια και τη μάχη. Βασικά πρέπει να σας έχει βαρεθεί ο κόσμος, είστε συνεχώς ανικανοποίητοι. Προσέξτε σήμερα γιατί το πράγμα μπορεί να ξεφύγει και να ειπωθούν κουβέντες σχετικά πικρόχολες και τσουχτερές. Ψυχραιμία και κρατήστε τις ισορροπίες!

Λέων
Από σήμερα και ως τις 14 πετάει η ομάδα, για αυτό δε θέλω γκρίνιες και παράπονα και κακομοιριά.. Κανονίστε να πάτε μια βόλτα, να συναντήσετε τους φίλους σας, να τα πείτε γενικώς! Προς το βραδάκι φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας, άντε σας βλέπω να κάνετε και εκείνο το σεξάκι, που τόσο σας αρέσει.. Νομίζω ο Δίας, είπε να σας φτιάξει λίγο κατάσταση, εκμεταλλευτείτε το!!

Παρθένος
Μέρα ωραία για να βάλετε τσουκάλι! Τι είναι αυτό? Κατσαρόλα, στη φωτιά, με φαγητό μέσα, που θα το μαγειρέψετε εσείς.. χα χα.. ερμηνεία που σας έδωσα! Καλέστε φίλους, λίγους και εκλεκτούς και κάντε τους το τραπέζι, μιλήστε, γελάστε, ξεχαστείτε λιγάκι από τα βάσανά σας! Υπάρχουν και αυτές οι χαρές στη ζωή αυτή..

Ζυγός
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, για αυτό χαμογελάστε και εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο! Υπάρχουν κάποια θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε, όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ξελασπώνετε στο άψε σβήσε και μετά θα είναι όλη δικιά σας! Μέσα στα χαμόγελα και τη χαρά σας βρίσκω, καιρός ήταν! Αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει από μόνο του ευχάριστα.

Σκορπιός
Αφήστε τα πειράματα κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, γιατί μπορεί να χάσετε και να πληγωθείτε αρκετά. Ωραίες οι ιδέες, όμως πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη από πίσω. Ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο, μη μπλέκετε με καταστάσεις παράξενες, γιατί θα πληγωθείτε στο τέλος, είτε συναισθηματικά, είτε οικονομικά. Σα να σας λέω, ορμάτε ένα πράγμα, σωστά? Προσέξτε τι πάτε να κάνετε..!!

Τοξότης
Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε φύγει διακοπές, σήμερα θα θελήσετε να αλλάξετε το ντεκόρ του σπιτιού σας, ή του χώρου που εργάζεστε! Την ανανέωση θα τον αποζητήσετε στο φουλ, συνεπώς, είναι φασίνα day. Δε πιστεύω απλά να αλλάξετε τα έπιπλα, δίχως να τα ξεσκονίσετε? Πάντως μην αρχίζετε να πετάτε διάφορα στα σκουπίδια, γιατί πολλά από τα αντικείμενά σας, έχουν αξία συναισθηματική, που σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον, θα αποζητήσετε!

Αιγόκερως
Υπάρχουν διάφορα που σας βασανίζουν, είστε έτοιμοι να σκάσετε, θέλετε κάπου να τα πείτε όμως πού? Αντε να σας καταλάβουν, ή ακόμα να υποστηρίξουν τις απόψεις σας! Εντάξει έχετε πιάσει και εσείς το τσεκούρι και πετσοκόβετε τους πάντες, για πιο cool, γιατί έτσι δε θα θέλει κανείς να μιλήσει μαζί σας! Βρείτε το καλύτερό σας φίλο και βγάλτε τα εσώψυχά σας! Θα νιώσετε καλύτερα!

Υδροχόος
Ως ανήσυχα πλάσματα που είστε, ψάχνεστε ακόμα και μέσα στις διακοπές σας! Όχι ο έρωτας δε σας ενδιαφέρει και τόσο, όσο στο να βρείτε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία, να χωθείτε και να κάνετε το διαφορετικό. Κάτι έχετε κατά νου, αυτό που σας λείπει είναι το πάθος, εκείνη η σπίθα. Είναι όμως όλα τόσο κοντά σας! Θετική ημέρα από όλες τις απόψεις, ψαχτείτε περισσότερο!!

Ιχθύες
Λοιπόν εσείς είστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Ότι θυμόσαστε χαιρόσαστε γεγονός που εκνευρίζει τους άλλους αρκετά, όμως αυτό που θέλετε θα το κάνετε, ο κόσμος να χαλάσει! Έχετε μια φοβερή ιδέα, ανακαλύψατε κάτι πολύ ενδιαφέρον και θέλετε να το κάνετε δικό σας! Ρωτήστε, ενημερωθείτε, ψαχτείτε, να έχετε τουλάχιστον όλες τις γνώσεις και τις λεπτομέρειες και μετά χτυπάτε στο ψαχνό!!

magicfariel@gmail.com