Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Το Αστρολογικό flash back της εβδομάδας .. 06/08 – 12/08, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί να βρίσκομαι σε mood διακοπών και χαλάρωσης, όμως οι αδυναμίες, είναι αδυναμίες!

Η πανσέληνος στις 10, όντως μας
πήρε και μας σήκωσε, η μελαγχολία κυριάρχησε σε όλο της το μεγαλείο! Όχι ότι σήμερα θα είναι διαφορετικά, αφού έχουμε τρεις ημέρες ακόμα για να φύγει η επιρροή της..

Ελπίζω ξωτικούλια μου, να σας προσπέρασε, αν και χλωμό το κόβω.. Σκέφτηκα, σήμερα, να κάνουμε κάτι διαφορετικό.. Ένα flash back, στις ημέρες που πέρασαν με μια ακόμα έκπληξη.. Έτσι είμαστε εμείς τα ξωτικά.. πολλά τα μονοπάτια με αμέτρητες επιλογές..

Καλή συνέχεια σε όλους!!! Φιλάκια..


Κριός
Όλες τις ημέρες αυτές θα είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά! Από τις 8 και μετά έρχεται και ένας έρωτας, λίγο κεραυνοβόλος θα έλεγα, για αυτό το νου σου! Στις 10 καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις ένα όνειρό σου, μια τρελή σκέψη σου. Στις 12 ο έρωτας που λέγαμε, είναι όλος δικός σου! Αν δουλεύεις, πιάνεις πουλιά στον αέρα! Άκρως δημιουργική και αποτελεσματική! Ένα τεστ σε θέλει σε ετοιμότητα!

Ταύρος
Η πανσέληνος στις 10 σου φέρνει ανατροπές! Συμβιβάσου για να αποφύγεις τα χειρότερα! Μέρες που θα δεις φίλους από τα παλιά, θα αλλάξεις παραστάσεις και θα μπορέσεις να λύσεις και ένα πρόβλημα που σε βασάνιζε καιρό τώρα! Άκουσε μια άλλη γνώμη, για το θέμα σου. Στις 7 σου λένε κάτι ευχάριστο και ενθουσιάζεσαι. Στις 12 ίσως χρειαστεί να δουλέψεις από το σπίτι. Τίποτα όμως δε σου χαλά το κέφι.

Δίδυμος
Άλλα σχεδιάζεις και άλλα προκύπτουν εκεί κοντά στη πανσέληνο στις 10 αλλά είσαι σε τόσο καλή διάθεση, που τίποτα δε θα μπορέσει να σου το ανατρέψει αυτό! Ένας νέος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή σου, σε αλλάζει και αναθεωρείς πολλές απόψεις. Νέα γνωριμία στις 12! Μάθε πρώτα και μετά βγάλε συμπεράσματα! Στις 7 μια ευχάριστη αλλαγή σου ανατρέπει το πρόγραμμα, όμως είναι ευκαιρία να δειχτείς!

Καρκίνος
Κάτι θα συμβεί στις 6 που θα σε εκνευρίσει απίστευτα! Δώσε λύσεις και άσε τα πολλά τα λόγια. Όλες όμως οι επόμενες ημέρες σου θα είναι άκρως χαρωπές και πολύ τυχερές! Βρίσκεις χρόνο για τον έρωτα, βελτιώνεται η σχέση σου! Στις 9 γνωρίζεις νέο κόσμο. Μπορεί να βρίσκεσαι σε διακοπές, όμως η δουλειά-δουλειά. Ευχάριστες εκπλήξεις σε ξεσηκώνουν και δε κάθεσαι ούτε λεπτό! Ενθουσιάζεσαι και ξεκινάς κάτι νέο!

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είσαι και σου συμβαίνουν και απρόβλεπτες εκπλήξεις, ξεσηκώνεσαι για τα καλά στις 8 και στις 9. Ένα απρόοπτο ταξίδι, ή μια συνάντηση με κάποιον από τα παλία, σου αλλάζει το πρόγραμμα εντελώς! Ξέχνα για λίγο τις οικονομικές σου στεναχώριες και κοίτα να προσφέρεις, τουλάχιστον εκεί που αξίζει. Πολύ τυχερή ημέρα στις 12! Ζήτα για να λάβεις, όμως μη καβαλάς το καλάμι!

Παρθένος
Φτιάχνει η διάθεσή σου και ανοίγουν οι ουρανοί και σου μοιράζουν τύχη! Κάτι μαθαίνεις πολύ ευχάριστο στις 8 και στις 9, που σε ηρεμεί αρκετά και σε κάνει να νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Μια ερωτική σχέση ξεκινά στις 12! Έχεις σπείρει το πανικό και στη δουλειά, γιατί άλλα θες και άλλα σου επιβάλουν τον καιρό αυτό και εσύ τσινάς! Δείξε με τον τρόπο σου ότι θα είσαι παρούσα στα δύσκολα!

Ζυγός
Η πιο τυχερή εβδομάδα του μήνα! Ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα κανονικά, γνωρίζεις ένα πρόσωπο, ή σου αποκαλύπτεται κάποιος, βρίσκεις χρόνο να κάνεις αυτό που θες εσύ! Στις 8 και στις 12 το ερωτικό σου θερμόμετρο στα ύψη! Ότι επιθυμείς γίνεται δικό σου! Λάμπεις και φαίνεται! Λεφτά παίρνεις στις 9 και απογειώνεσαι κανονικά. Δε το περιμένεις, θα είναι πολύ ξαφνικό. Σα μπόνους ένα πράγμα! Κάνε περισσότερες γνωριμίες.

Σκορπιός
Με τη πανσέληνο στον Υδροχόο στις 10, εννοείται ότι θα πάθεις κάτι παράξενο! Ακριβά γούστα, έρωτας με πάθος, ρίσκο, ένταση, από όλα τα καλά θα έχει ο μπαξές.. Στις 9 παίρνεις μια απόφαση, κάνεις κάτι που ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Τυχερή ημέρα στις 12, όπου θα έχουν τελειώσει τα βάσανά σου και θα λάβεις και τα θετικά σχόλια, των ατόμων που σε ενδιαφέρουν. Πρέπει να τους εντυπωσιάσεις!

Τοξότης
Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις στις 8 και 9 να περιμένεις αναβολή γιατί ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα μια και έξω! Μια γνωριμία σε τρελαίνει, το άτομο αυτό θα είναι πολύ διαφορετικό και το σεξ, θα είναι τέλειο! Χημεία, έρωτας και ξερό ψωμί! Στις12 ταξιδεύεις! Επαγγελματικά πρέπει να ταξιδέψεις, για να φέρεις νέες ιδέες! Η ανανέωση πρέπει να είναι άμεση! Τα ξανά βρίσκεις με ένα φίλο σου, που είχες χαθεί καιρό τώρα!

Αιγόκερως
Μια χαρά είσαι όλες τις ημέρες, μη γκρινιάζεις, φτάνει και το φεγγάρι στις 10, θα σε ζαλίσει κάπως και θα νιώσεις κάτι ερωτικά υπαρξιακά έτσι για λίγο. Λεφτά θα πάρεις, επιμένουν τα άτιμα να σε θέλουν τόσο πολύ! Φτιάχνεις το σπίτι και ξοδεύεσαι όμως! Μια έχεις όρεξη για δουλειά και μια όχι. Μην αφήνεις άλλους να ανακατεύονται στα πόδια σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα πώς να χειριστείς τις καταστάσεις!

Υδροχόος
Με τη πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 10, ετοιμάσου να πάθεις τα πάντα! Μια κόλαση θα βιώσεις, ερωτική στα σίγουρα, αφού μια αποκάλυψη θα συμβεί και θα τρελαθείς! Μπορεί να κάνεις και εσύ το πρώτο βήμα! Αυτή τη φορά δε σε νοιάζει το λάθος και το σωστό. Ξεφεύγεις.. Όλα γίνονται όπως εσύ θες, οι ημέρες είναι τυχερές, άρπαξε τις ευκαιρίες και μη περιμένεις για τα πολλά, γιατί χάνεις και τα λίγα.

Ιχθύες
Σε μια σύγχυση σε βρίσκω όλες τις ημέρες αυτές! Με το φεγγάρι στις 10, σε πιάνουν τα νεύρα σου, τα βάζεις με τον εαυτό σου και μαθαίνεις και ένα μυστικό που θα σε χαλάσει πολύ! Ευτυχώς στις 12 αλλάζει το σκηνικό, ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα! Ότι πιο απρόβλεπτο και πιο ωραίο! Είσαι άκρως δημιουργική και μέσα στις ιδέες. Από τις 7 ως τις 9 μπορείς να κάνεις θαύματα!

magicfariel@gmail.com