Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 06/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δυο μερούλες ακόμα και μετά vamos..!@ Θα ξαμοληθώ και εγώ στις θάλασσες και στα κάστρα και ότι προκύψει..

Σε μια συζήτηση που είχα, από τις κλασικές τύπου, πού θα πάω διακοπές, έλαβα μια φοβερή απάντηση, που με έβαλε σε σκέψεις.. Οι επιλογές μου συνήθως είναι
ένα κοσμοπολίτικο νησί με πολύ πράσινο και ζεστές καθαρές θάλασσες! Πρέπει να τα έχω όλα!

Μου λέει..
«..σου αρέσουν τα κάστρα; Πηγαίνεις όπου έχει ενετικά κάστρα; ..»

Και συγκλονίζομαι! Γιατί τόσα χρόνια, αυτό κάνω! Έτσι είμαστε εμείς οι πριγκηπέσες, μας αρέσουν τα κάστρα, οι ιππότες, τα άλογα και οι κρυφοί, ανεκπλήρωτοι έρωτες.. Απορώ αν έχει και αυτό να κάνει με προηγούμενη ζωή..

Λατρεύω τα σοκάκια της παλιάς πόλης, ποτέ δε χάνομαι, ξέρω πάντα προς τα πού να κατευθυνθώ, με οδηγεί η λάμψη και ιστορία που κρύβεται στα τείχη της! Οι βουκαμβίλιες στολίζουν τη πέτρα, αναρριχώνται και σε κάνουν να βλέπεις το φεγγάρι, που είναι και αυτό εκεί ψιλά, για να σου ομορφαίνει το δρόμο..
Μπορώ να περπατώ ώρες ατελείωτες, να συζητώ και να χαζεύω, μια πόλη, ένα κάστρο, ζωές πολλές, ιστορίες μοναδικές, που κατά βάθος, όλα έχουν να κάνουν με εκείνες τις μάχες, με εκείνα τα λάφυρα, με εκείνες τις κρυφές ματιές, γιατί ο έρωτας, είναι και αυτός, ένα κομμάτι της ιστορίας!

Και μονολογώ..
«.. έλα να με βρεις, να γίνει ο ιππότης μου έστω για μια φορά, να μου φιλήσεις γλυκά το χέρι, να με κοιτάξεις μέσα στα μάτια και να με βάλεις πάνω στο άλογό σου, να εξαφανισθούμε εκεί, σε εκείνα τα τείχη τα τόσο μαγικά, να φτάσουμε εκεί ψιλά, σε εκείνο το δωμάτιο, που από εκεί, όλος ο κόσμος θα γίνει ξανά δικός μας.. ο έρωτάς σου είναι το μυστικό..»

Και αποχωρώ.. παρέα με τις σκέψεις μου..


Κριός
Ευχάριστη η ημέρα σας, γενικώς! Ανάλαφρη θα τη χαρακτήριζα, αφού κάπως έτσι θα νιώθετε και εσείς! Μια ιδέα που θα σας έρθει, ίσως να σας δώσει λύσεις σε θέματα που σας βασάνιζαν και να ρολάρει το πράγμα καλύτερα. Μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη άμα θέλετε, αρκεί να ξεκολλήσει ο εγκέφαλος, από τις κλασικές παραξενιές του!

Ταύρος
Η ημέρα σας θα είναι αρκετά έντονη, κυρίως για το ψυχικό και συναισθηματικό σας κόσμο. Δε ξέρω τι θα δείτε και τι θα ακούσετε, πάντως θα νιώσετε κάπως παράξενα, ίσως και πιεσμένοι, πάντως αν σας κλείσουν από τη μύτη, θα κάνετε μπουμ! Πριν ξεκινήσετε να πάτε για ψώνια, πληρώστε και καμιά οφειλή, όχι τίποτα άλλο, μετά θα αγχωθείτε ακόμα περισσότερο!

Δίδυμος
Σήμερα ετοιμαστείτε να τσακωθείτε με κάποιο πρόσωπο, έτσι πολύ ξαφνικά! Κάποιος έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά σας και δε θα αντέξει, θα σας τα πει χύμα και τσουβαλάτα, γιατί πρέπει να μάθετε μερικές αλήθειες! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε τα λόγια αυτά, να τα κατανοήσετε και να συμπεριφερθείτε όμορφα. Κάπου υπάρχει ένα δίκιο..

Καρκίνος
Άντε τελευταία ημέρα που θα είστε μέσα στη γκρίνια! Τι να κάνουμε τα άστρα σας έχουν στη τσίτα, γιατί έτσι πρέπει! Νομίζω μετά από αυτό το test drive, να έχετε καταλάβει τι πραγματικά σας ενοχλεί, πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση και γενικώς τι πρέπει να γίνει! Αυτή τη φορά το έχουν καταλάβει και οι δικοί σας άνθρωποι, είστε και ασυγκράτητοι και τα νεύρα κοτσίδες! Ψυχραιμία!

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε, ξένοιαστοι και πολύ χαλαροί! Θα βρείτε τον τρόπο, να περάσετε πολύ όμορφα την ημέρα σας, παρέα με φίλους και οικογένεια. Είναι οι στιγμές σας αυτές, οι καλοκαιρινές, που αν το καλό σκεφτείτε, ποτέ κανείς δε σας χαλάει το χατίρι! Πιαστείτε από τα μικρά καθημερινά πράγματα και βρείτε τη χαρά σε αυτά, θα σας κάνει πολύ καλό! Χαμογελάστε είναι η ημέρα σας!

Παρθένος
Χαρούμενη η ημέρα σας και μέσα στην ενέργεια θα είστε! Θέλετε να προσφέρετε στους δικούς σας ανθρώπους, διάφορα καλά, είτε ένα χέρι βοηθείας, είτε να τους κάνετε μερικά ψώνια, είτε ακόμα να τα πληρώσετε κιόλας! Είναι καλό να νιώθουν οι δικοί σας άνθρωποι ότι είστε εκεί, για αυτό δείξτε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο εκδηλωτικοί!

Ζυγός
Κανείς δε σας πιάνει τώρα εσάς! Πετάτε κανονικά, από όλες τις απόψεις! Χαρωπή η ημέρα σας αρκετά και θα κάνετε και μερικές κινήσεις άκρως εντυπωσιακές, έτσι για να δείξετε από τι είστε φτιαγμένοι! Ξαφνικά θα γίνετε πολύ δίκαιοι και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι και οι πιο σωστές! Εντάξει το καταλάβαμε, δε χρειάζεται να σοβαρεύεστε τόσο πολύ, γιατί κατά βάθος ξέρουμε τι ζουζούνια είστε!

Σκορπιός
Καιρός να ξεχάσετε τα κυριλέ και τα εφέ και να γίνετε πιο απλοί άνθρωποι. Τρώγεστε με τα ρούχα σας αυτές τις ημέρες και όσο πλησιάζει εκείνη η πανσέληνος στις 10, πιστεύω ότι θα βγάλετε και δόντια, θα γίνετε λυκάνθρωποι! Πάρτε βαθιές ανάσες και κοιτάξτε να είστε όσο πιο απλοί γίνεται! Τα λεφτά και τα ακριβά τα γούστα είναι ωραία, αλλά αυτά δε μας κάνουν και σωστούς ανθρώπους!

Τοξότης
Το μυαλό σας είναι συνεχώς στη δουλειά! Έχετε τρελαθεί εντελώς θα έλεγα, γιατί εκεί που οι άλλοι σταματούν, εκεί εσείς ξεκινάτε και το αντίθετο φυσικά! Εσείς γνωρίζετε καλύτερα για τον εαυτό σας, πάντως έχετε βάλει κάτι στόχους αρκετά υψηλούς και θέλετε να τους πετύχετε ο κόσμος να χαλάσει! Τίποτα και κανείς δε σας σταματά, για αυτό ακολουθήστε το ένστικτό σας και αυτό θα σας οδηγήσει στο σωστό σημείο!

Αιγόκερως
Πάλι αφήσατε και μαζεύτηκαν ένα σκασμό υποχρεώσεις και σήμερα που θα ρίξετε μια ματιά θα πελαγώσετε και θα εκνευριστείτε αρκετά. Μη ζητήσετε βοήθεια από κανέναν. Μόνοι σας τα κάνετε καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, μπορεί όμως και μια εκκρεμότητα του σπιτιού. Πάλι το χάος σας χτυπά τη πόρτα πρωί-πρωί!

Υδροχόος
Ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, λίγο μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας θα είστε, αλλά δε πειράζει, συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια.. Η λογική έχει πάει περίπατο, δε ξέρω πότε θα επιστρέψει, όμως η διαίσθησή σας, είναι αυτή που θα σας κάνει παρέα όλη την ημέρα. Θα το παίξετε το παιχνίδι αυτό, θα είναι παράξενο αρκετά και ίσως και να πέσετε και έξω! Το νου σας, γιατί πάλι ετοιμάζετε λαμογιά.. θα καείτε όμως!

Ιχθύες
Δύσκολη ημέρα σας ξημέρωσε, λίγο ανικανοποίητους σας βρίσκω, νομίζω πως έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Για αυτό αλλάξτε το κλίμα στη παρέα, προτείνετε κάτι διαφορετικό και άμα βαριούνται ρίξτε και κανένα μπινελίκι, γιατί τόσο καιρό κάνατε εσείς τα χατίρια των άλλων. Καιρός να σας ακολουθήσουν και να γίνει το δικό σας! Έχετε τον τρόπο σας εσείς, εκβιαστικά γλυκός, πάντα!

magicfariel@gmail.com