Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Το Αστρολογικό flash back της εβδομάδας… 13/08 – 19/08, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λίγη υπομονή και θα επιστρέψουμε στα γνωστά, τα καθημερινά μας τα κόλπα..
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση, φεύγει γοργά-γοργά ο Αύγουστος, μας αποχαιρετά, μάλλον με
άγαρμπο τρόπο, αφού σας το λέω από τώρα, η τελευταία εβδομάδα, θα μας τσακίσει κανονικότατα! Έρχονται μπουρίνια και πολύ ψύχρα, σε όλα τα επίπεδα, αλλά σίγουρα οι σχέσεις θα διαταραχθούν.



Για αυτό προτείνω, να απολαύσουμε και τις ημέρες αυτές, όσο μπορούμε, να τα δώσουμε όλα, τουλάχιστον να μείνουν οι ευχάριστες οι αναμνήσεις, να τις κρατήσουμε σφιχτά, για να μας δώσουν δύναμη, για αυτά που θα έρθουν..

Καλή εβδομάδα σε όλους!


Κριός
Από τις 14 ως τις 18 κάθε μέρα θα είναι και πιο φοβερή για εσένα. Τρέχεις να προλάβεις τα πάντα, είτε είσαι σε διακοπές, είτε όχι. Είσαι δυνατή, κεφάτη, γεμάτη από αυτοπεποίθηση και έχεις όρεξη για πολλές τρέλες! Μην αρνηθείς καμία πρόταση για έξω! Στις 19 διαπιστώνεις ότι τελικά δίνεις περισσότερα από όσα πρέπει και χαλάς πολύ το κέφι σου. Ίσως να είναι μια ακόμα δύσκολη ημέρα για εσένα!

Ταύρος
Μέσα στη τρελή τη χαρά, στα γλέντια και τους φίλους! Εντάξει η αλήθεια είναι ότι δε προλαβαίνετε να τους δείτε όλους μαζί, ούτε να ικανοποιήσετε τη κάθε τους επιθυμία! Από τις 15 ως τις 19 λάμπεις ολόκληρη και μαγεύεις τα πλήθη με τις μαγειρικές σου! Μη λες τα μυστικά σου από εδώ και εκεί.. Επαγγελματικά μια σχέση παίρνει άλλη μορφή και εσύ ανακουφίζεσαι! Ίσως να ακολουθήσεις το όνειρό σου αυτή τη φορά.

Δίδυμος
Αφού πέρασες το πρώτο τεστ στον έρωτα, θα προχωρήσεις στο επόμενο, που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο! Τα κάνεις όλα μπάχαλο, όλες τις ημέρες! Σε πιέζει η τωρινή σου η σχέση, σε πιάνουν τα υπαρξιακού σου στις 15 και διαταράσσεις κάθε ισορροπία! Νέα ερωτική γνωριμία στις 18! Επαγγελματικά στις 19, κάτι συμβαίνει που σου ανατρέπει τα πάντα! Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου. Ξεφεύγεις και δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις!

Καρκίνος
Μπορώ να πω ότι φτιάχνει κατά πολύ η διάθεσή σου, χαμογελάς επιτέλους και γίνεσαι η ψυχή της παρέας. Επιτέλους διακοπές! Στις 13 άκρως γοητευτική και στις 14 καλείς κόσμο, ή συναντάς και γίνεται τρελό γλέντι. Μια ερωτική γνωριμία στις 16, σου παίρνει τα μυαλά. Προσοχή στις 17! Και να έχεις ξεμείνει πίσω, τον ελεύθερο χρόνο σου, ίσως στις παραλίες! Τα λεφτά όμως σου έρχονται.

Λέων
Ακόμα και εσύ που δε θα πας διακοπές, από τις 13 ως τις 17 σε βλέπω όλο να πηγαίνεις και κάπου! Στις 17 συναντάς φίλους, σε ξεσηκώνουν και το ρίχνεις πολύ έξω. Η πιο τυχερή ημέρα είναι στις 18, δε θα σου αρνηθεί, κανείς τίποτα. Χαμογέλα και το νου σου! Μπορεί να μοιράζεις ευχές, όμως κάτι έχεις κατά νου. Προσοχή μεγάλη στις 19 γιατί ξεδίνεις και σπαταλάς ότι σου έχει απομείνει.

Παρθένος
Καλά ετοιμάσου να ζήσεις τα απίστευτα! Από τις 16 ως τις 18 γνωρίζεις κάποιον και ζεις έναν έρωτα όλο τρέλα! Για πολύ πάθος, όμως και μυστικότητα, γιατί το πιο πιθανό είναι να είναι και παράνομος! Μεγάλη έλξη, χημεία απίστευτα, όμως το αλλά ζει και βασιλεύει! Προσοχή τις 19! Ποια δουλειά; Εδώ έχει διακοπές και μεγάλους έρωτες! Αυτά από Σεπτέμβρη. Δες τα πράγματα έτσι όπως είναι!

Ζυγός
Πολύ ερωτική και ρομαντική σε βρίσκω, όλες τις ημέρες. Στις 14 ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια, δε θα ήταν και άσχημη ιδέα. Στις 18 προκύπτει μια νέα γνωριμία, πολύ ξαφνικά και ξεσηκώνεσαι για εκείνο το καλοκαιρινό έρωτα που λέγαμε. Ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σου δουλεύεις. Κάτι ετοιμάζεις που θα σου φέρει το χρήμα, το παραπάνω και θα πάρεις ανάσα. Μείνε πιστή στους στόχους σου!

Σκορπιός
Καταρχήν ξεκουράσου, βρες χρόνο για ύπνο. Πολύ σημαντικό αυτό, για τις μέρες που θα έρθουν. Υποψιάζεσαι κάτι, όμως ερεύνησε πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση, κυρίως στις 17 και 19. Οι φίλοι σου δε χρειάζεται να έχουν άποψη αυτή τη φορά. Ερωτικά μπερδέματα, προκύπτουν. Τυχερή ημέρα στις 18, κάτι πολύ καλό σου συμβαίνει και απογειώνεσαι! Προφανώς κάτι που έκανες, έπιασε τόπο! Ζήτα βοήθεια όπου χρειάζεσαι.

Τοξότης
Νομίζω πως έχεις τρελαθεί εντελώς! Ενώ όλοι κάνουν διακοπές, εσύ ασχολείσαι εξολοκλήρου με τα επαγγελματικά σου και πώς να βγάλεις χρήμα. Στις 17 κοίτα να χαλαρώσεις και στις 19 φρόντισε να κάνεις αυτό που θες εσύ και όχι οι άλλοι! Ναι στις 15, θα μάθεις για μια δουλειά και θα τρέξεις να αρπάξεις την ευκαιρία κανονικά. Τυχερές ημέρες στις 16 και 18. Κυνήγησε τα όνειρά σου!

Αιγόκερως
Παράξενες ημέρες έρχονται, μια θα είσαι χαλαρή και χαμογελαστή και μια θα σκοτεινιάζεις. Βέβαια στις 17 ο έρωτας σου ετοιμάζει κάτι, μια νέα γνωριμία, μια έκπληξη από το σύντροφό σου, πάντως θα χαρείς πολύ! Δυο μέρες κρατά αυτό, γιατί μετά πάλι γκρίνια. Μίλησε μόνο σε αυτούς που εμπιστεύεσαι. Μη παρασύρεσαι! Προσοχή λίγο στις 13, δε θα τα ξέρεις όλα. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Συγκεντρώσου και μη ξεχνάς!

Υδροχόος
Επεισοδιακή η εβδομάδα σου να είσαι σίγουρη για αυτό. Από τη μια η δουλειά σου σε βασανίζει, αφού ετοιμάζεις κάτι ανεπανάληπτο και από την άλλη θα είσαι φουλ στον έρωτα! Ίσως να κάνεις εσύ και μια πρόταση γάμου, ως τις 18 όμως, γιατί μετά μπουρίνια! Κάτι έχεις στο φούρνο που λέμε και θα το αποκαλύψεις όταν έρθει η ώρα του. 16 και 17, πολύ τυχερές ημέρες για τα όνειρά σου.

Ιχθύες
Σε έχουν πιάσει οι φιλοδοξίες σου και θες να ανέβεις επαγγελματικά και να βγάλεις και κανένα φράγκο παραπάνω. Από τις 15 και μετά το μυαλό σου δουλεύει ολοταχώς, για κάτι νέο, που ξεχνάς αυτούς που είναι δίπλα σου και κάνουν διακοπές. Απέφυγε τα περιττά έξοδα. Τυχερή ημέρα στις 18, μαθαίνεις κάτι πολύ ευχάριστο και ξεκινάς αμέσως, τα νέα σου σχέδια. Ο ενθουσιασμός, είναι απαραίτητο συστατικό στην επιτυχία.

magicfariel