Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 26/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Τι ωραία εχθές συννεφάκια, σήμερα δροσερό αεράκι, λες και κάποιος πείραξε το διακόπτη. Ανάσα κανονική.. Λοιπόν.. σκέφτομαι ότι φέτος ενώ έκανα διακοπές μόνη, ενώ ήμουν ήρεμη, ενώ κυκλοφορούσα ασυνόδευτη,
κανείς δε με φλέρταρε, κανείς δε με πείραξε, κανείς δε μου ζήτησε σεξ! Ούτε καν! Μήπως τελικά οι φιλενάδες μου, έχουν ένα δίκιο?

Τι έγινε? Γυναίκα, μόνη στο νησί, κατακαλόκαιρο, όλα έξω, οι άντρες πού πήγαν βρε παιδιά..?? Εντάξει θα τη πω την αλήθεια μου και ας πέσει κεραυνός να με κάψει! Στα Χανιά έχει πιο ωραίες υπάρξεις, πιο καυτές και πιο παιχνιδιάρικες από τη Ρόδο! Πάει ο τίτλος, χάνεται σιγά-σιγά, το «πήδημα», ταξιδεύει προς αλλού.. χα χα ..

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Δεν έχει σημασία εάν μια γυναίκα συνοδεύεται ή όχι. Το θέμα είναι τι εκπέμπει η αύρα της. Αν ψάχνεται, τότε θα βρει, αν όχι, τότε κανένας δε πρόκειται να την ενοχλήσει, γιατί απλά τα ρολά είναι κατεβασμένα. Σε ποιον άντρα να το πω και να με πιστέψει..!!? Και όμως είναι αλήθεια. Η ταμπέλα μου ήταν στο Off, δε την έβαλα εγώ, μπήκε από μόνη της.. Ο αυτόματος πιλότος που λέμε.. Και τώρα που το σκέφτομαι, θα τον απολύσω, γιατί μου χάλασε την έρευνα..

Τα κοριτσάκια απορούν, γιατί κανείς δε τους δίνει σημασία και τα αγοράκια πέρα βρέχει ως συνήθως! Παρέες από εδώ, γνωριμίες από εκεί, όμως πουθενά το φλερτ! Και πώς κάποιος θα καταλήξει στο κρεβάτι, χωρίς παιχνίδι? Τι σεξ και ξερό ψωμί?
Όχι κύριοι, καλύτερα μόνη στο κρεβάτι, με τη φαντασία μου να καλπάζει στους ουρανούς, παρά με εσένα, τον άγνωστο Χ, που ψάχνεις, ούτε εσύ ξέρεις, τι ψάχνεις..

Πω-πω, παράξενες που έχουν γίνει οι σχέσεις..

Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και δίχως φλερτ και παιχνίδι, δε πάω πουθενά! Προτιμώ τα κόλπα εκείνα τα μυστήρια και τα τσαχπινογαργαλιάρικα… και ας καταλήξω μόνη..

Άλλωστε το καλό πράγμα, αργεί να έρθει.. έτσι δεν είναι??


Κριός
Η ημέρα ανήκει στους ερωτευμένους φουλ! Γιατί το λέω αυτό? Μπορεί να μην έχετε και τα τρελά τα κέφια, μπορεί να ζηλέψετε παράφορα το ταίρι σας, μπορεί να γνωρίσετε κάτι νέο, πάντως ίσως να βαδίσετε σε μονοπάτια λίγο πιο σκοτεινά από τα συνηθισμένα. Δηλαδή οι άπιστοι, παίζει να κάνετε party, απόψε, είναι σίγουρα η βραδιά σας. Έντονη και παράξενη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις!

Ταύρος
Δύσκολη η ημέρα σας γενικώς! Μια σχέση σας πιέζει αρκετά, μπορεί να είναι από το χώρο της δουλειάς σας, μπορεί όμως και όχι.. Θα πρέπει ανεξάρτητα του τι θα ακούσετε, να κάνετε λίγο πίσω, να μην αντιδράσετε και να συμβιβαστείτε, όχι τίποτα άλλο, για να μη πάρει διαστάσεις το οποιοδήποτε θέμα. Ρίξτε εσείς σήμερα νερό στο κρασί σας, γιατί άλλωστε όλες οι ημέρες σας, θα είναι έντονες πολύ!

Δίδυμος
Σήμερα είναι μια πολύ ωραία ημέρα για να πάτε στο γιατρό. Κάτι σας ενοχλεί καιρό τώρα και κάνετε λίγο τους χαζούς, αλλά δε σας παίρνει άλλο, πρέπει να τη κάνετε την επίσκεψη. Ακόμα και από το χέρι θα σας πιάσουν και θα σας πάνε με το ζόρι. Μέσα στη γκρίνια είστε και σήμερα και έτσι θα είστε και τις επόμενες ημέρες. Ναι σας έχουν πιάσει πάλι τα υπαρξιακά σας και δε ξέρετε τι θέλετε!

Καρκίνος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε σήμερα και ίσως να παραλογιστείτε και λίγο. Ξαφνικά θα βγει η γατούλα από μέσα σας και θα αρχίσετε να ζητάτε από τον κόσμο διάφορα δωράκια, ας το πούμε και έτσι. Αυτοί που σας γνωρίζουν κάτι μπορεί να κάνουν για εσάς, οι άγνωστοι όμως, παίζει και να σας παρεξηγήσουν. Για αυτό πριν ξεφύγετε με τις γλυκές σας απαιτήσεις, εξετάστε το περιβάλλον σας πρώτα!

Λέων
Δύσκολη η ημέρα σας και παίζει να ακούσετε και αμέτρητα όχι. Οτιδήποτε ζητήσετε ή επιθυμήσετε, επειδή το σύμπαν τα έχει παίξει εντελώς, κανείς δε θα σας καταλάβει και η αδιαφορία θα σας προκαλέσει έτσι μια ταραχή. Ξεχάστε το για σήμερα και αύριο, για αυτό προσπαθήστε να είστε όσο πιο ήρεμοι και λογικοί γίνεται. Μιλάμε για πολύ μαυρίλα και τα νεύρα σας κρόσσια..

Παρθένος
Καλύτερα να χαπακωθείτε πρωί-πρωί, γιατί από νωρίς θα είστε μέσα στις εντάσεις. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί αντί να καθησυχάζετε τους άλλους, τους κάνετε ακόμα πιο επιθετικούς και νευρικούς προς το άτομό σας και παίζει να γίνει της τρελής, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Αν μπορείτε, κρατήστε τα μπόσικα και μη παρεκτρέπεστε. Αποφύγετε ακόμα και το τιμόνι, ίσως κάπου να στουκάρετε..!!

Ζυγός
Παράξενη και σκοτεινή η ημέρα σας, από όλες τις απόψεις. Τα λεφτά σας βασανίζουν το μυαλό και αν σας χρωστούν χρήματα, θα πάτε να τα ζητήσετε με το πιο άγαρμπο τρόπο. Συγκρατηθείτε και σκεφτείτε ότι μπορεί έτσι να χαλάσει μια καλή φιλία. Αποφύγετε κάθε τέτοιου είδους κίνηση. Από την άλλη είτε έχετε λεφτά, είτε όχι, θέλετε να πάτε στα μαγαζιά και να ξεπαραδιαστείτε. Αποφύγετε και αυτό!!

Σκορπιός
Σήμερα θα γίνετε πολύ βάναυσοι με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Θα τους στριμώξετε και θα τους τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, ή ακόμα καλύτερα θα σφίξετε λίγο τα ζωνάρια, έτσι επειδή είστε εσείς! Εντάξει το πιάσαμε το νόημα, όμως χαλαρώστε και λιγάκι στη ζωή σας, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που σας αγαπούν και σας στηρίζουν καθημερινά, ακόμα και στις πιο τρελές σας ιδέες!

Τοξότης
Νιώθετε μια απίστευτη κούραση και είτε έχετε γυρίσει από τις διακοπές, είτε όχι, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε! Είναι και ο καιρός γλυκός, σκούρα τα πράγματα. Κοιτάξτε λίγο τη σιλουέτα σας, ξεκινήστε μια διατροφή λόγιο πιο υγιεινή και αράξτε λίγο μέσα. Αν αυτό που θέλετε είναι ύπνο, τότε αυτό να κάνετε. Μη καταπιέζετε τον εαυτό σας με υπερβάσεις! Το μπαράκι δε φεύγει από τη θέση του.

Αιγόκερως
Μέρα που θα τα βάλετε με τους φίλους σας και ναι παίζει να τσακωθείτε με τους πάντες. Δε σας ακούνε τώρα τελευταία και αυτό σας έχει ενοχλήσει αρκετά και θα γίνει και κάτι ακόμα, πάει ξεχείλισε το ποτήρι. Θα ξεσπάσετε, θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, θα γίνει μια κόλαση σωστή. Μέχρι και τις 29 θα βρίσκεστε μέσα σε ένα πεδίο μάχης. Είναι αστρολογικό το θέμα.

Υδροχόος
Κάτι έχετε βάλει στο μάτι, πρέπει να γίνει δικό σας οπωσδήποτε! Είναι μια δύσκολη περίπτωση, αλλά αξίζει το κόπο. Μπορεί να αφορά μια νέα συνεργασία, μπορεί όμως και έναν έρωτα. Μη παρατάτε τα όπλα, παλέψετε το, γιατί πρέπει να γίνει αυτό που θέλει η καρδιά σας, αλλιώς δε θα ηρεμίσετε ποτέ. Δύσκολη ημέρα για το ψυχικό σας κόσμο, όμως εσείς έχετε τον τρόπο να αλλάξετε το κλίμα.

Ιχθύες
Τέρμα το καλοκαιράκι, πάρτε το απόφαση. Δουλειά τώρα και το κεφάλι μέσα. Ακόμα και εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μια παραλία, το μυαλό σας είναι αλλού, πάει έφυγαν η χαλαρότητα και τα κοκτέιλ. Τώρα κάθεστε ήδη στη θέση σας. Από τη μια αγωνιάτε να ξεκινήσετε τη σεζόν, από την άλλη θέλετε λίγο ακόμα να αράξετε το κορμί σας. Εντάξει βρείτε εσείς την άκρη σε αυτό το ψυχαναγκαστικό παιχνίδι που παίζετε!

magicfariel@gmail.com