Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ζώδια & Έρωτας.. Υπάρχει τρόπος να γίνει δικός σου, για πάντα..?? by F’Ariel!

Αυτός ο Έρωτας, μας παίρνει το μυαλό για τα καλά. Δε μας αφήνει να ησυχάσουμε με τίποτα. Έρχεται όποτε θέλει, φεύγει με το έτσι θέλω, παράξενος, όμως τόσο απαραίτητος στη ζωή μας. Δε ζούμε
δίχως έρωτα. Τέλος! Όσα λεφτά και αν έχουμε, όσα αγαθά, οτιδήποτε φοβερό και τρομερό, εάν δεν υπάρχει ο έρωτας, τότε δεν έχουμε τίποτα! Τόσο απλά..

Τρέχουμε σε καφετζούδες, σε χαρτορίχτρες, σε μελλοντολόγους, να μάθουμε αν μας αγαπά, αν θα γίνει δικός μας, τι σκέφτεται, τι θέλει, τι συμβαίνει τέλος πάντων. Έρωτας είναι αυτός, μας τυφλώνει και κάνουμε τα πάντα στο όνομά του, αρκεί να μάθουμε εκείνη τη μοναδική απάντηση.. Θα γίνει δικός μου, ή όχι?

Η αλήθεια είναι ότι κανείς και τίποτα δε μπορούν να δώσουν μια τέτοια απάντηση. Εάν ο άντρας θέλει, θα το δείξει! Πάει και τελείωσε. Θα φλερτάρει, με τον τρόπο του, όποιος και αν είναι αυτός και η γυναίκα που ενδιαφέρεται αληθινά, θα το καταλάβει και θα ακολουθήσει, τόσο απλά.
Όταν ο άντρας θέλει, ξέρει να κυνηγά, ξέρει να διεκδικεί, ξέρει τι θα πει και πότε, γιατί ακόμα και οι σχέσεις είναι μαγικές αν και τόσο καθημερινές..

Τα Ζώδια μπορούν να μιλήσουν, τα άστρα δηλαδή και οι πλανήτες. Το σύμπαν ολόκληρο και η γη που ζούμε. Γιατί όλα θέμα ενέργειας είναι, τίποτα άλλο.

Όταν ο άντρας θέλει, θα αλλάξει και ζώδιο, έτσι για να σου αποδείξει πόσο σε θέλει.. Για να δούμε λοιπόν, τι λέει το σύμπαν..


Κριός
Το φλερτ με έναν άντρα Κριό είναι εύκολη υπόθεση. Το να τον κάνετε να παραμείνει πιστός δίπλα σας, είναι το ζητούμενο. Δε πρέπει να του τα δώσετε όλα μια και έξω, γιατί θα βαρεθεί και θα εξαφανισθεί στο πι και φι! Μετά το πρώτο ραντεβού εξαφανισθείτε εσείς, μη το πάρετε τηλέφωνο αμέσως, αφήστε να έρθει το βραδάκι, ψήστε τον, του αξίζει! Πρέπει πάντα να έχει το συναίσθημα του κυνηγού, είτε αυτό συμβαίνει αληθινά, είτε όχι! Του αρέσουν οι επικίνδυνες γυναίκες, τον τραβούν σα μαγνήτη ένα πράγμα. Άλλος ένας τρόπος να κρατήσετε το ενδιαφέρον του ζωντανό, είναι να είστε περιποιημένες και να αλλάζετε στυλ συχνά, έτσι ώστε να του δίνετε την εντύπωση, ότι έχει πολλές γυναίκες και όχι μια! Του αρέσουν πολύ τα χάδια στο κεφάλι. Να του δαγκώνετε το αυτί, να παίζετε με τα χείλη του και τα δάχτυλά σας, να του φιλάτε απαλά το πρόσωπο.. Εκεί μπορεί και να τον μαγέψετε κανονικά! Ταύρος Μυστήριο τρένο ο άντρας

Ταύρος.
Είναι ο τύπος που θέλει η γυναίκα του να είναι αγνό παρθένο μαλλί! Έχοντας τέτοια μυαλά, το κάνουν άκρως συντηρητικό και μονόχνοτο με αποτέλεσμα ή να μη παντρεύεται ποτέ, ή να συμβιβάζεται δίχως φυσικά να αλλάζει απόψεις περί του θέματος. Μπορεί να είναι ο ιδανικός σύντροφος, πιστός, ειλικρινής όμως έχει τέτοια μανία με το χρήμα, που καταντάει ένας εργασιομανής, βαρετός τύπος. Μπορεί όσο είναι ελεύθερος να κάνει τις αταξίες του, αλλά άμα βρει σύντροφο μόνιμο, τότε αράζει και η απιστία δε παίζει με τίποτα. Βαριέται που ζει και υπάρχει.. Σίγουρα είναι αισθησιακός και αρκετά ικανοποιητικός στο κρεβάτι. Του αρέσει πολύ να του φιλούν το λαιμό. Αυτό είναι το αδύνατο σημείο του. Το σβέρκο δε, είναι σημείο φωτιά. Από τον τρόπο που θα τον φιλήσετε, θα το κάνετε όλο δικό σας!

Δίδυμος
Ο Δίδυμος είναι ένας άντρας εντελώς ανισόρροπος και ασταθής! Δύσκολος στόχος, πολύ δύσκολος και άπιαστος μπορώ να πω. Βέβαια το μόνο που τον σώζει είναι ο ωροσκόπος του, αλλιώς μαύρο φίδι που τον έφαγε! Αν εξακολουθείτε να γοητεύεστε από έναν τέτοιο τύπο, τότε ακούστε με προσοχή! Καταρχήν να το πάτε σε ένα μέρος που θα νιώσει πολύ άνετα. Να μπορεί να φάει, να πιεί, να μιλήσει και να ακούσει διαφορετικά και παράξενα πράγματα. Αν τον καταφέρετε να καθίσει κάπου για πολύ ώρα τότε έχετε πετύχει το πρώτο στάδιο. Το επόμενο είναι να τον αφήσετε να σας μιλήσει δίχως να τον διακόψετε. Τότε έχετε πετύχει περισσότερα από όσα νομίζατε. Εσείς λέξη! Αφήστε τον να εκτεθεί και μετά μη του πείτε τίποτα από τη ζωή σας. Κρατήστε το μυστήριο, λέγοντας μόνο τα απαραίτητα. Τα αινίγματα είναι το αγαπημένο του παιχνίδι. Συνεπώς ο τύπος αυτός είναι εγκεφαλικός, παιχνιδιάρης και ακατάλληλος για σχέση..!!

Καρκίνος
Ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο αυτό είναι πολύ, τόσο πολύ απασχολημένο με τον εαυτό του, που δε βλέπει και πολύ τριγύρω. Ωραιοπάθεια και τίποτα άλλο στο κόσμο. Ρομαντική ψυχή που του αρέσει να ψάχνει το άλλο του μισό και είναι και εύκολος στόχος μπορώ να πω. Αν σας αρέσει ένας τέτοιος άντρας, θα πρέπει να τον βάλετε στο σπίτι σας και να τον εντυπωσιάσετε με κάθε τρόπο. Του αρέσουν τα καθαρά και νοικοκυρεμένα σπίτια, νιώθει άνετα και παρασύρεται πιο εύκολα στο να γίνει μόνιμος κάτοικος. Αν είναι αχούρι, καλύτερα να μη το δει ποτέ στη ζωή του! Τώρα για να τραβήξετε τη προσοχή του, θα πρέπει να σκαρφιστείτε κάτι δυσάρεστο, κάτι ότι σας συνέβη, κάτι που θα σας κάνει να κλάψετε και να χρειαστείτε το αποκούμπι του. Είναι μανούλες σε κάτι τέτοια, νιώθουν ότι κάνουν τον υπέρ ήρωα! Για αυτό όσο περισσότερο κλαίτε, άλλο τόσο αυτός θα έρχεται πιο κοντά σας εσάς! Θέατρο, τι να κάνουμε έτσι είναι ο έρωτας.. Το φιλί έχει πολύ σημαντικό ρόλο. Το γαλλικό, το παθιασμένο, με διάρκεια και όσο πάει.. Από εκεί θα καταλάβετε πόσο σας θέλει, ή θα του δείξετε πόσο εσείς τον θέλετε. Είναι το σημάδι!

Λέων
Ένας άντρας τέτοιος δε περνά ποτέ απαρατήρητος. Λάμπει ολόκληρος και όπου πάει και όπου σταθεί εντυπωσιάζει είτε με την εμφάνισή του, είτε με το καλαμπούρι και το χαμόγελό του. Είναι ο τέλειος θεατρίνος, αφού μπορεί να δείχνει φοβερός και τρομερός, όμως συγχρόνως μπορεί να είναι και απένταρος. Έχει όμως καλή ψυχή. Η αδυναμία του η μεγάλη να σώζει γυναίκες από το χείλος του γκρεμού. Έτσι νιώθει ότι είναι ο άντρας της ζωή σας και εσείς θα πρέπει να του το δείχνετε συνεχώς. Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι, όμως εσείς θα πρέπει να κάνετε τα στραβά τα μάτια, μάλλον να τυφλωθείτε και να τον έχετε πάντα Θεό. Σκλάβος σας το Λιονταράκι μετά.. Λοιπόν και τώρα πώς να τον μαγέψετε. Σε ένα χώρο με όλες σας τις ανέσεις, θα του πείτε να τον κάνετε ένα μπάνιο. Θα του χαϊδέψετε τη πλάτη από πάνω ως κάτω και μετά ο πανικός! Το κρεβάτι δε θα πρέπει να είναι τεράστιο και με ωραία απαλά, μοσχομυριστά σεντόνια. Τα κεριά απαραίτητα, δε χρειάζεται να το πούμε αυτό..

Παρθένος
Πολύ παράξενος τύπος ο είναι ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο αυτό. Δε ξέρω τι του βρίσκετε, προφανώς είναι όμορφος, καθαρός, γυμνασμένος και ωραία ντυμένος, όμως ψυχρός μέχρι εκεί που δε φτάνει. Για τον άντρα αυτόν η γυναίκα, δεν είναι ένας άλλος άνθρωπος, αλλά κάτι διαφορετικό, ένα αναγκαίο κακό ας πούμε. Μετά από αυτά που σας λέω αν επιμένετε να αγαπάτε προς τα εκεί, τότε εννοείται ότι θα πρέπει να έχετε τρέλα με τη καθαριότητα, τη τάξη και τη καλή οργάνωση. Τότε έχετε μερικές ελπίδες να τραβήξετε το ενδιαφέρον του. Όμως μη περιμένετε καμιά φωτιά τρελή και φοβερή! Δεν τον ενδιαφέρει και τόσο το σεξ, όσο ο εγκέφαλός σας, το τρόπος σκέψης δηλαδή και πρέπει να είστε και μορφωμένη. Πολύ σημαντικό και αυτό. Και πάλι και να γοητευθεί από εσάς, ψυχρός και ανάποδος θα είναι. Στο σεξ είναι παράξενα καλός, διαφορετικός και ανθεκτικός. Ξέρει τι κάνει!

Ζυγός
Ο γόης της παρέας. Δύσκολα αντιστέκεται γυναίκα σε ένα τέτοιο άντρα. Ντύνεται πολύ ωραία, έχει ωραίους τρόπους και το μυαλό του είναι το πιο δαιμόνιο στοιχείο που έχει επάνω του. Εγκεφαλικός τύπος, ξέρει να μαγέψει απλά με ένα χαμόγελο και μια ματιά. Του αρέσουν τα όμορφα πράγματα, η πολυτέλεια, οι ανέσεις και θα γίνει και δικός σου και δικός της και της άλλης, μέσα σε μια βραδιά. Υπάρχει και αυτή η στιγμή στη ζωή του, που μπορεί να τη ξεπεράσει κάποια στιγμή, μπορεί και όχι. Πάντως θα σας έχει όλες κορυφή, για αυτό μη ψάχνετε για το μονοπώλιο, αλλά για το καλό το πράγμα. Από την άλλη ας σοβαρευτούμε κιόλας, μαγέψτε τον με ένα χάδι στη πλάτη, στα πόδια, στο κωλαράκι αλλά όχι πρόστυχα, περισσότερο ως μασάζ, ως κάτι πιο αθώο και αφήστε τον να τρελαθεί από μόνος του. Τα κάνει όλα, του αρέσουν τα παράξενα, άλλωστε έχει και διπλή όψη και ξέρει να είναι ο τέλειος εραστής. Εκείνος ο παράνομος συνήθως, γιατί για κάτι άλλο, δε τον βλέπω. Του αρέσουν και τα δύσκολα!!

Σκορπιός
Το ξανά λέω, η μεγάλη μου αδυναμία! Τι άντρας Θεέ μου! Προσκυνάω το ξωτικό.. Ο άντρας αυτός είναι πολύ αυστηρός και έχει το πήχη πολύ ψιλά. Η γυναίκα που θα τον γοητέψει θα πρέπει να είναι έξυπνη, μορφωμένη και διαφορετική. Του αρέσει η αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή παρά το ψέμα. Πώς να τον τραβήξετε και να τον τρελάνετε? Φορώντας σέξι εσώρουχα ή ρούχα σχεδόν διάφανα που να φαίνονται τα απαραίτητα. Έτσι δεν αρνηθεί και πολύ δύσκολα να σας ακολουθήσει στο σπίτι. Μαύρα σέξι εσώρουχα. Δαντέλες, δερμάτινα, σατέν, μαστίγια, χειροπέδες και πολύ φαντασία. Θα ξετρελαθεί αν βρει μια γυναίκα τόσο kinky όσο αυτόν! Κάθε φορά είναι και διαφορετική μαζί του. Το σεξ θέλει ποικιλία και θα τα δοκιμάσει όλα μαζί σας. Για αυτό να είστε έτοιμη να βιώσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους και στάσεις πού ούτε καν στο Κάμα Σούτρα δεν υπάρχουν!!! Όπου και αν του ψιθυρίσετε θα ανατριχιάσει ολόκληρος. Είναι ηφαίστειο ο τύπος!!

Τοξότης
Κοπελιά εσύ που ερωτεύθηκες ένα τέτοιο τύπο, στο λέω και εγώ, τα έπιασες τα λεφτά σου. Η πιο δύσκολη περίπτωση όλων των εποχών. Μπορεί να είναι όμορφος, μπορεί να είναι καλλιτέχνης, μπορεί να είναι άκρως δημιουργικώς, μπορεί ο άντρας της ζωή σου, όμως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του. Ποτέ δε θα είναι γιατί απλά του αρέσουν οι πολλές και διαφορετικές γυναίκες. Στο σεξ είναι βάρβαρος και πολύ πρωτόγονος, νομίζω θα σε τραβάει και από τα μαλλιά για αυτό να το ξανά σκεφτείτε. εσείς εκεί έξω.. Θα πρέπει να είστε μια ανεξάρτητη γυναίκα, να σας αρέσει η περιπέτεια και να κάνετε τα στραβά τα μάτια στο θέμα της απιστίας. Εάν έχετε όλα αυτά τα φόντα, ο άντρας αυτός θα παραμείνει δίπλα σας, για αρκετό καιρό και βάλε.. Είναι άπιστος, τι να κάνουμε τώρα.. Αδυναμίες είναι αυτές..

Αιγόκερως
Ακόμα μια δύσκολη περίπτωση άντρα. Ψυχρός, παγοκολόνα, όμως τα φαινόμενα απατούν. Όταν του αρέσει μια γυναίκα, θα φλερτάρει, όμως με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Πιο προσγειωμένο, ίσως ακόμα και πιο ωμό. Δηλαδή αν θέλει σεξ, θα ζητήσει στη ψύχρα. Δε του αρέσουν οι κολακείες και τα νάζια. Γουστάρει να μπαίνει κατευθείαν στο ψητό. Όσο ψυχρός και αν είναι στη συμπεριφορά του στο σεξ είναι φωτιά που καίει. Είναι άγριος, του αρέσουν τα βάναυσα, ίσως και να σας αλυσοδέσει και να σας κάνει τρελό παθιασμένο έρωτα, με το ζόρι. Είναι κάτι που το λατρεύει ως φαντασίωση, δηλαδή το σεξ με πόνο και αγωνία. Φιλήστε τον εκεί στη κοιλίτσα, ξέρετε εκεί τριγύρω, μπείτε στο ψητό επιτέλους και θα απογειωθεί η κατάσταση κανονικά. Τότε ο άντρας αυτός δε θα πάει πουθενά. Εκεί θα μείνει μαζί σας αιωνίως. Όμως το ματάκι πάντα θα παίζει..

Υδροχόος
Και τώρα μάλιστα. Ο άντρας αυτός είναι ότι πιο παράξενο και μυστήριο έχει βρεθεί στο πλανήτη αυτόν! Είναι όμορφος, γοητευτικός, έντονα μάτια, σαρκώδη χείλη, πολύ παρατηρητικός με έντονη διαίσθηση. Μπορεί να του αρέσει το σέξι, το διαφορετικό σίγουρα, όμως αυτό που θα του τραβήξει τη προσοχή και το ενδιαφέρον είναι η ψυχή, το μυαλό και το πνεύμα της γυναίκας. Βασικά του ανθρώπου, γιατί ο Υδροχόος, αγαπάει και γοητεύεται από τον άνθρωπο, ως ύπαρξη. Θα προσέξει τη σέξι, θα κάνει σεξ μαζί της, αλλά ως εκεί. Για κάτι παραπέρα, θα πρέπει να υπάρχει περιεχόμενο, χημεία, έλξη εγκεφαλική και μετά όλα τα άλλα. Μετά απλά ξεκινά μια περιπέτεια ζωής, αφού κάθε μέρα είναι και διαφορετική μαζί του. Στο σεξ είναι πολύ δυνατός παίκτης, λατρεύει τα προκαταρκτικά και γουστάρει πολύ να πειραματίζετε. Δεν έχει ταμπού και ίσως να σας προτείνει και ένα παρείστικο σεξ, ας το πω ευγενικά, έτσι από περιέργεια.. Σαγηνεύει και παρασέρνει σε ακολασίες.. Τέτοιος άντρας είναι ο Υδροχόος..!!

Ιχθύες
Δύσκολη περίπτωση το ψαράκι, αφού από τη φύση του έχει μάθει να ξεγλιστρά. Αψυχολόγητος ο άντρας αυτός, τη μια λέει το ένα, τη μια το άλλο, τρελαίνει τον κόσμο που είναι τριγύρω του. Αφού σας αρέσει ένας τέτοιος άντρας, να είστε έτοιμες λοιπόν, να ζήσετε τα απίστευτα. Ο ψυχάκιας της παρέας λέω εγώ, αξιολάτρευτη ύπαρξη, όμως άκρως μοναχική. Για να αποπλανήσετε ένα τέτοιον άντρα, θα πρέπει να αγαπάτε τη φύση και τις εποχές. Και το νερό φυσικά γιατί δίχως το στοιχείο αυτό δε κάνει. Ανάλογα λοιπόν, θα πρέπει να ξέρετε πού έχει ποτάμια, ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες και να λατρεύετε να βγάζετε λέπια. Ο χειμώνας δε του αρέσει και τόσο, για αυτό προτιμά τα χιόνια, τα βουνά και τις ραχούλες.. Παράξενο, έτσι? Αγοράστε ένα στρώμα νερού και αποπλανήστε τον έτσι ξαφνικά. Μετά χαϊδέψτε τα δαχτυλάκια του, κάντε του μασάζ στις πατούσες, φιλήστε του τα πόδια και πάει τελείωσε το παραμύθι.. Είναι όλος δικός σας!!

magicfariel@gmail.com