Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Τα Ζώδια σήμερα 25/08/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιστροφή στα θρανία από σήμερα. Διακοπές τέλος! Να πω την αλήθεια μου, μου έλειψε η
δουλίτσα μου, οι οικονομικές σκοτούρες, τα καθημερινά μου μικρά βάσανα.. Μέχρι το απόγευμα, σίγουρα θα έχω αλλάξει γνώμη, αφού παίζει πολύ χαζομάρα και είμαι σίγουρη πως θα εκνευριστώ, αλλά δε μπορούμε όλοι να πιάνουμε πουλιά στον αέρα.. χα χα !

Ας κάνω λοιπόν ένα μικρό απολογισμό του φετινού καλοκαιριού! Διχασμένο από όλες τις απόψεις! Μια κρύο τσουχτερό, μια καύσωνας, μέσα στη καρδιά. Μια αγάπη, μια μίσος. Μια αδιαφορία και μια το ενδιαφέρον στο μέγιστο.

Η αλήθεια είναι ότι πέρασα πολύ όμορφα, αφού ήμουν με το καλύτερό μου φίλο και παρέα καταφέραμε να κάνουμε εκείνο το flash back σε μια εποχή ξέγνοιαστη, πολύ τρελή και ανέμελη. Οι συζητήσεις μας ότι πιο πολύτιμο στο κόσμο όλο! Βέβαια ως σύγχρονοι σαραντάρηδες, προτιμήσαμε τις βουτιές, τις ξάπλες στη παραλία, άντε και τις ρακέτες, από το clubbing και τις κρεπάλες. Εντάξει το κάναμε και αυτό, όμως το relax ήταν σε άμεση προτεραιότητα!

Ο έρωτας, ούτε καν! Καλοκαίρι δίχως έρωτα, γίνεται? Να που γίνεται! Ούτε falling, ούτε ματιές καυτές, ούτε φλερτ, ούτε πειράγματα, ούτε τίποτα! Για τόση πίκρα μιλάμε! Και δε φτάνει αυτό, οι περισσότεροι φίλοι-ζευγάρια, στα πρόθυρα του χωρισμού, παράπονα από εδώ, γκρίνιες από εκεί.. Welcome to the club!

Cruel Summer, ήρθε, μας ακούμπησε, φεύγει και παραμένει ως έχει.. Ψυχρό, κακό και ανάποδο…

Κύριε Έρωτα, πού είσαι???



Κριός
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, που θα σας δώσει και μεγάλη χαρά. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι αυτά που σας απασχολούν, θέλετε αλλαγές, κάτι καλύτερο για τον εαυτό σας και μέχρι να βραδιάσει κάτι μπορεί να συμβεί, που θα σας απογειώσει κανονικά. Νέες ευκαιρίες πέφτουν στο τραπέζι σας! Μήπως να δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο?

Ταύρος
Θετική η ημέρα σας και μόνο αυτή, γιατί από αύριο έρχονται σύννεφα μαύρα από επάνω σας και φεύγουν τη Κυριακή! Για αυτό απολαύστε την όσο είστε ήρεμοι και χαρωποί. Με οτιδήποτε δημιουργικό αν ασχολείστε, καλλιτεχνικό, δώστε βάση και αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Ο έρωτας είναι το στοιχείο σας, κάντε τα μαγικά σας, για να τραβήξετε τα βλέμματα κατά επάνω σας!

Δίδυμος
Πάλι αλλαγές έρχονται στη ζωή σας, ευχάριστες όμως αρκετά. Αλλάζετε σπίτι? Μετακομίζετε σε άλλη πόλη? Βρίσκετε μια νέα δουλειά, εντελώς διαφορετική? Πάντως είστε σε καλό δρόμο, αρπάξτε την οποιαδήποτε ευκαιρία, να δείτε πού θα σας βγάλει. Άλλωστε είστε ο άνεμος ο ίδιος, συνεπώς, το μια από εδώ και μια από εκεί σας αντιπροσωπεύει πλήρως! Κατάλληλη ημέρα για να βάλετε νέους στόχους. Η συγκατοίκηση παίζει πολύ!

Καρκίνος
Ξέρετε πού υστερείτε, τι πρέπει να μάθετε για να γίνετε καλύτεροι, για αυτό αφήστε τη τεμπελιά στην άκρη και κοιτάξτε να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια, τουλάχιστον σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σας! Μια κάνετε δεύτερες σκέψεις, η ηλικία δε παίζει κανένα ρόλο, η διάθεση μετράει πάνω από όλα. Μην αφήσετε τίποτα για αύριο, στη βράση κολλάει το σίδερο.

Λέων
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, χρήματα έρχονται ολοταχώς κατά επάνω σας. Μια αύξηση θα είναι αυτή? Κάτι χρωστούμενα? Πάντως ξαφνικά θα γεμίσουν οι τσέπες σας με λεφτά. Ακόμα και εσείς που ψάχνετε για δουλειά, να ξέρετε ότι η ημέρα σας είναι πολύ τυχερή, για αυτό τρέξτε να προλάβετε. Σε όλες τις περιπτώσεις δραστηριοποιηθείτε και μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του!

Παρθένος
Κάτι νέο ξεκινάει για εσάς, άλλωστε η νέα Σελήνη σήμερα γίνεται στο ζώδιό σας και σας φέρνει πολύ ευχάριστες αλλαγές! Και επαγγελματικά κάτι καλό προκύπτει, μια νέα ευκαιρία ας πούμε και ερωτικά! Οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη, για αυτό και εσείς ξεφορτωθείτε τις ταμπέλες, ζήστε το σήμερα και ότι είναι να συμβεί, μην ανησυχείτε, είναι ήδη γραμμένο στα άστρα σας..

Ζυγός
Αλλαγές και πάλι αλλαγές! Από τη μια σας αρέσει, από την άλλη όχι και τόσο. Βέβαια, έχετε συνηθίσει τώρα πια με όλα αυτά που σας έχουν συμβεί, για αυτό δε χρειάζεται άλλο να αγχώνεστε και να ανησυχείτε! Απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο, να βρείτε χρόνο να τα πείτε με τον εαυτό σας, γιατί μόνο τότε θα βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματά σας! Ευχάριστη η ημέρα σας..

Σκορπιός
Κάτι νέο μπαίνει στη ζωή σας, εσείς το βάζετε δηλαδή, που θα σας φέρει αυτά που θέλετε τόσο καιρό. Μια δουλειά προκύπτει, όμως θα πρέπει να παίξετε σε ομαδικό κλίμα και να αφήσετε το αρχηγιλίκι για μια άλλη στιγμή. Όλοι μαζί μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αλλάξτε λίγο τακτική και τα αποτελέσματα θα είναι και θετικά και διαφορετικά. Μη τα θέλετε όλα δικά σας.

Τοξότης
Νέα επαγγελματικά σχέδια σας πιέζουν να πάρετε τις αποφάσεις σας. Κοιτάξτε το συμφέρον σας, αλλά πάντα να έχετε στην άκρη του μυαλού σας, ότι, οτιδήποτε λάμπει δεν είναι χρυσός. Δώστε βάση στις λεπτομέρειες και μη βάζετε τη τζίφρα σας εύκολα από εδώ και εκεί. Κάτι νέο ξεκινάει, κάτι που καιρό το περιμένατε, ας γίνει η δουλειά σωστά από την αρχή.

Αιγόκερως
Ακόμα δε ξεκίνησε η νέα σεζόν και εσείς έχετε ήδη βάλει νέους στόχους, πιο δύσκολους αλλά και πιο αποτελεσματικούς. Ψάχνετε κάτι το διαφορετικό και το βρίσκετε σιγά-σιγά, το τέλειο είναι ότι γνωρίζετε πώς να κινηθείτε από εδώ και πέρα. Μη φοβάστε να κάνετε την ανατροπή, όποιος ρισκάρει, έχει και περισσότερες ελπίδες να αποκαλύψει κάτι, μια ιδέα πιο μοναδική!

Υδροχόος
Δεν είστε και στα πολύ καλά σας. Τα ψυχολογικά σας είναι πολύ ευαίσθητα και με το παραμικρό φτάνετε στα άκρα. Χαλαρώστε λιγάκι, αν και μέχρι και το Σάββατο, σκούρα τα πράγματα από όλες τις απόψεις. Μη ρισκάρετε, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, διανύετε μια άκρως γρουσούζικη εβδομάδα. Αφήστε να αλλάξει ο μήνας και μετά. Ερωτικά, ξέρετε τι θέλετε? Ή ακόμα και εκεί μαύρα σκοτάδια..??

Ιχθύες
Καλά θα κάνετε σήμερα να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί παίζει να σας εξαπατήσουν με λόγια ψεύτικα και συμπεριφορές παράξενες. Μη πιστεύετε τίποτα από όσα σας λένε είτε αυτό αφορά ένα κομμάτι της δουλειάς σας, είτε τα ερωτικά σας. Ας είστε λοιπόν καχύποπτοι με τους πάντες, κάντε τη δική σας μικρή επεξεργασία και μετά ακολουθήστε μόνο αυτό που εσείς θέλετε αληθινά.

magicfariel@gmail.com